|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
23.6.2008 21:03:07   
lucalu
san držim pesti za Izidorja, da bo vse vredu!!!
user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
23.6.2008 22:14:13   
*medica*
pozdravljene...
se še jest malo javim...nisem še nič za nazaj brala..danes smo imeli posvetovalnico in je anis hvala bogu zdrav ko ribica..velik je 61cm in težak 7140g...dobili smo pikico kar jo je fajn prenesel..no upam da ponoči ne bo kakih posledic..zdej spi ..drgač pa je kar priden in fajn spi ponoči..zaspi okol pol desetih in spi do skoraj šestih..se še mami mal naspi..
no se grem spravit mal prebrat kaj ste pisale in še kej povem..če mi rata seveda..

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
23.6.2008 23:00:17   
Naša črtica koraka
san: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izidorja! Ti komarji so pa od user posted image !

Perp:  user posted image user posted image user posted image , da si tvoj ljubi premisli in te naredi za gospo. Je bolje, da te on naredi za gospo kot pa stara leta user posted image .

MERY: anja je včasih tečna popoldne, ker imam takrat manj mleka, v vročini pa sploh ... potem pa ne more ne spati, ne kramljati ... dodati AM pa nočem, ker to pomeni začetek konca dojenja ...
glavica je pa pri anji stabilna, kravice pa pase le, če ji spredaj nastvim prižgan fotoaparat, da gleda video posnetek user posted image . Pa JAVI SE ŠE! Enako velja za vse vas, ki nas LE berete!

KOORDINACIJA: vau, kaj vaši dojenčki že migajo ... naša zaenkrat daje le rokice v usta ... pa dudo si hoče sama dat v usta ... user posted image  tako je krasna ... za druge stvari pa zaenkrat ne kaže zanimanja, da bi jih dajala v usta ... aja, zelo rada si tlaći majčko v usta ... pojma nimam kako ji to rata ...
SRBEČ NOSEK: anjo včasih nosek srbi in se popraska ... zarije glavico v blazino ali vame in si maen nosek user posted image . Fiziološko pa že pozna ... se začne prec dvigovat, kakor da bi hotela pobegnit ...

KILE: meni se zdi, da ima anja manj kot 6kg. Drug teden imamo posvetovalnico ... mi kar sivijo lasje od skrbi (upam, da tisti, ki so že sivi user posted image )
MOJE KILE: 5 jih imam viška. In danes sem lahko spravila nase le 2 poletne hlače, kikle pa nobene ... adijo marmelade za zajtrk user posted image . Pa glih, k sem jih vzljubila ...

SPANEC: anjin rekord je od 19h do 6h. Mislim, da je trenutno tukaj največja maca ... a se ne hvalim ... vse se lahko v hipu spremeni!

dost me je! user posted image  

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
24.6.2008 6:08:09   
pomlad08
Mi pa že spet bolj slabo spimo ... Dons smo se na 2 uri zbujal. No nič hudga, bova šla čez dan kej skupi spat.

lp

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
24.6.2008 8:48:10   
pomlad08
zdej pa polhek spi, jaz pa raj na net kot da bi se mu pridružila user posted image
upam da se nam bodo noči kaj izboljšale, vmes smo spal prvo rundo že po 5, 6 ur, zdej smo pa spet na starih tirnicah (zbujanje na 2 uri ali še manj ...).

kaj kej počnete? midva sva bila včeraj dopoldne zunaj, v kakšnem gozdičku je kar prijetno (sva bila na gradu in je bolj hladno kot doma v stanovanju brez klime).

jutri gremo pa na izlet, ampak še ne vem kam, a mate kakšen predlog?

lp

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
24.6.2008 9:18:32   
Dinki
dinki, naš urban je ravno še prav velik za to košaro oz. lupinco od jane matrixa. če ni z glavo čisto do vrha, mu pa noge dol bingljajo, če jih stegne . ampak jaz mu dam košaro kar v položaj lupince in je ok, ker sedi in ima noge pokrčene. sm pa tudi razmišljala za športni del samo me moti, ker lahko gleda samo naprej in ni obrnjen k meni. a tvoj tit je obrnjen k tebi?

San, Tit v lupinici ne zdrži kej preveč dolgo, razen če se pelje v avtu, če ne bi ga tudi jaz še nekaj časa imela kar v lupinici. V košari pa sploh ni mogel več stegniti nogic. Športni del ni obrnjen proti meni, je tudi meni žal, bi ga raje jaz gledala user posted image , ampak Tit se nič ne pritožuje...še bolj steguje nogice in prstke kot da bi mu pasalo ko mu veter piha v njih user posted image .Ima pa streha od športnega dela prozoren okenček, tko da ga skoz vidim kaj dela.....sej bosta tudi vidva kmalu na športnem delu, zagotovo user posted image .
Tole glede Izidorja.....ful grozno user posted image ...a tudi komarjev se moramo paziti? Tale borelija ni nič kaj fajn...jo ima od sodelavke mož...ti raje ne govorim....zares upam, da bo premagal to zadevo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti mu pa le pomagaj še malo po homeopatski poti....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
24.6.2008 9:24:19   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

ddinki bravo za spanje. Naš rekord je že dolgo 6 ur in 45 minut, pa ga nekako še noče podrt.

He, he, hvala Perp....ampak da ne boš mislila, smo ga danes spet podrli....danes je spal od 9.30 do 5.30, torej 8 ur user posted image ....jaz kar nisem mogla verjeti...ne vem kako zdaj to kar naenkrat....sem se pa kar načakala, da mu je uspelo spati toliko v enem kosu....sicer pa močno upam, da nista ti dve noči bili le slučaj, ampak da bo počasi res tako spal....
čestitke za klimouser posted image ....je zakon, samo pametno jo uporabljaj user posted image
pa čestitke Neji, da tako lepo napreduje....tudi naš Tit vse grabi kar mu pride pod roke, razen igrač še ne user posted image ....drugače pa zmerej odnese pleniško ko ga dvignem user posted image .

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
24.6.2008 12:15:33   
Dinki
Evo, jaz sem uspavala mojega Tita, ima popoldanski počitek user posted image .
Kako prakticirate vaše izhode sedaj ko je taka vročina? Jaz upam iti s Titom na sprehod le dopoldne (pred 11. uro) in pa potem po peti, šesti....medtem pa sem raje notri. Izjema je seveda če sem kam namenjena in ga lahko tam normalno previjem, podojim....da bi bila pa kar tako zunaj pa mi ni, se mi zdi zares prevroče user posted image ....

Meryy...glede glave. Naš Tit jo drži sam če ga držim v naročju pokonci in pa ko pase kravice. Ko ga pa dvigujem iz ležečega položaja pa ni variante....je pa star 2 meseca in pol....mislim, da je tako kot je napisala Perp....eni prej, drugi kasneje....včeraj sem bila s punčko, ki je stara 4 mesece pa nič kaj bolj ne drži glavico kot Tit...
Medica, čestitke za uspešen pregled in pikico user posted image

NČK, tudi mi imamo kdaj srbeč nosek in se potem sam drgne ob pleničko, ki jo imam čez ramo (ko ga držim v naročju). Kile....jaz sem že na minusu, lahko oblečem že vse od prej...se kar sušim kljub temu, da veliko jem....no, pa čestitke za vašo maco zaspanko user posted image ...to pa je rekord v spanju user posted image .

Pomlad08...upam, da se spanec čim hitreje uredi...kam jutri? midva nekaj študirava, da bi šla malce do obale, ampak sem spet mal panična zaradi vročine user posted image

Imam še eno vprašanje....dejte mi punce povedat ali dodajate user posted image  poleg mleka v tej vročini čaj ali vodo? V kakšnih količinah in kateri čaj? Jaz ga samo dojim pa ne vem ali naj mu še kaj drugega ponudim, predvsem ko sva zunaj.....hvala!

Uživajte pa pazite, da se ne skuhate user posted image .....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
24.6.2008 12:36:26   
pomlad08
Jaz nič ne dodajam, ga pa velikokrat pristavim, da se malo odžeja s prednjim mlekom, ki je itak bolj redko. Enkrat smo mu ponudili nek čajček, pa ni bil nič kaj navdušen nad flašo, kaj posebej vztrajni pa tudi nismo bili, ker mi je itak bolj na izi malo podojit.
Za izlet mogoče bolj kam na gorenjsko, v kakšen gozd? Na morju je verjetno kar vroče ...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
24.6.2008 12:41:38   
Lona76
Joj čveke kok ste načvekale! Nisem niti šla brat. Neki sem na hitro preletela. V bistvu nimam časa, čakam, da se Taja zbudi kar bo vsak čas.

San upam, da bo Izidorju hitro bolje. Hudiča kaj te naši otroci ne bojo vse fasali.  Kako pa je to dobil. A od komarja? Revež bogi.user posted image user posted image user posted image
Pingvinčica čestitke za poroko in Ninin krst.
No mi smo bili malo na počitnicah. Smo šli v petek zjutraj na vikend na dolenjsko, včeraj pa smo s Tajo domov prišli, Tilen pa je ostal še dol z babico. Ga gremo jutri iskat. Ga že pogrešam nagajivčka. No s 1. 7. pa sem dala rezervacijo v vrtec in bo doma do 5.8. pol pa nazaj v vrtec. Joj komaj čakam da gremo na morje, čeprav sploh nimam občutka, da bo to zdej zdej. Kune dni ni blo nobene pametne temperature. No bo zdej vse not prnesl. Je uroče k user posted image . Naša Taja je kr mal sitna če ji je prevroče.
Včeraj sva imeli razvojno in je bila dr. full zadovoljna, je rekla da se lepo razvija in imava kontrolo čez 3 mesece. Dobili smo tudi izvide iz dermatološke, ji ni potrebno več jesti cinka user posted image user posted image user posted image user posted image . Na izvide kardiologa pa še vedno čakamouser posted image user posted image . No imava pa danes še pediatrinjo kontrolo teže in mogoče bo cepljena. Ne vem je mal še smrkava a jo bo cepila al ne.
Zdej si grem pa hitro skuhat, pa pol k tašči pa k zdravniku, pa upam, da vas še zvečer malo preberem za nazaj.
Lepo se imejte in skrivajte se v senčki!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
24.6.2008 12:43:25   
Lona76
Aja Tajo pa jaz čisto malo dojim, tko da sem ji začela sedaj še malo vodke poleg adaptiranega mleka dajati. Kar potegne malo. Vsake tok ji dam da naredi požirek.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
24.6.2008 13:20:30   
perp
prosim , če mi ena napiše kako kopate svoje malčke v čevbričku - kako otrok sedi, kje ima roke ter kje imate ve roke. namreč dons sem dobila izposojen čebriček, da sprobam kako mi odgovarja.
Aja pa kolk vode date not?
Hvala

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
24.6.2008 13:30:43   
Naša črtica koraka
user posted image  čebriček sploh ni nobena znanost. Pač primeš user posted image  pod pazduho in ga "postaviš" v čebriček. Anja ima najprej stegnjene nogice, potem pa jih pokrči ... rokice ima v tem primeru pod vodo ...

ti kar user posted image  pokopaj, prijemi pridejo sami od sebe ...

količine vode je pa odvisna od kilaže user posted image . Moj čebriček ima ob straneh merico ... je prozoren in je treba kar iskat, da se merica najde ... tako da nalijem "na uč" user posted image , kar je preveč pač ven pljuskne, če je premalo pa dam anjo ven, pa dotočim.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
24.6.2008 13:34:06   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image  za Tajo! Jeeeee! Pa še kardiološki izvidi bojo OK! user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
24.6.2008 13:49:22   
Naša črtica koraka
Dinki: kile: pri taprvem sem se jaz tudi, kot praviš ti, "sušila" ... no, ko pa sem prišla na minus 8kg se mi je pa le posvetilo, da je nekaj narobe. In je bilo. Ščitnica. Popravila se je po mesecu jemanja zdravil.

Drujg teden nameravam na pregled ... morda je nosečnost spet vrgla ščitnico iz ravnovesja ... ampak v drugo "smer", na rejenje ... user posted image user posted image user posted image  ... čeprav - če pošteno pomislim, ima pri teh kg prste vmes moja ljubezen do marmelade in čokolade in banana splitov in indijančkov ... user posted image . Jp, bo treba it narazen. Marmelada in jaz, konec ljubezni, šmrc, šmrc.

DODAJANJE: ne, ne dam več čajčka, po tistih driskulah ... si pa izpumpam mleko in ji ga dam "ohlajenega" na sobni temperaturi (to je že po 5 min "ohlajeno"). To delam zato, ker se mi sicer popoldne noče dojit ... zunaj pa sploh ne - tolk je firbčna, da nahitrico nekaj poje, potem pa spet firbca ... sploh se neče najest user posted image .

Drug teden imava posvetovalnico .... me je kar strah, kaj bo pokazala tehtnica ... močno si želim, da zastonj paničarim.

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 24.6.2008 13:53:55 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
24.6.2008 13:51:50   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

zdrav ko ribica..velik je 61cm in težak 7140g...

user posted image user posted image user posted image za ANISa! ostani še naprej zdrav ko user posted image !

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
24.6.2008 13:52:40   
Balerina
No se še mi mal oglasimo. Mi sploh ne znese na net prit. Mi smo OK Jure pomoči spi od 9h do 6h ali pa še malo dlje, včeraj je zaspal pob 8h in je spal do 6h. Čez dan pa danes sicer nekaj spi drugače pa bol štrajkamo s spanjem. Voziček bol malo uporabljamo ker mu ni zanimivo je raje notri pa na tleh, no mam eno blazino po tleh, in telovadi s svojim fitnesom. Ma tazga luštnega kjer so razna držala in ko potegne dol ali zapiska ali pa se vrtiljak vrti. Tisti ki ima samo igrače mu ni všeč. No in tudi v vozičku saj prime tisto igračo ampak se mi zdi da potem pa ne ve kaj naj z njo ker igrača nič ne naredi.

glavco drži pokonci že dober mesec, in tudi obrne se iz hrbta na trebuh. V četrtek imava posvetovalnico pa bova videla koliko je velik in težak pa če se vredu razvija. Se pa že tudi kar dviguje, če ga imaš v naročju leže se kar dvigne v polsedeč položaj pa tudi v vozičku se kar dviguje tako da ima ramena dvignjena, pravi mali ferbec.

Ga pa v tej vročini manj dojim. Se sploh noče in zato mu dodajam. Pol si pa jaz pa ven pumpam pa mu ga dam po flaši. Mu enostavn ne paše se k men stiskat. Mu pa včasih tudi mal čaja ali pa vode dodam.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
24.6.2008 13:59:05   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Balerina
glavco drži pokonci že dober mesec, in tudi obrne se iz hrbta na trebuh. V četrtek imava posvetovalnico pa bova videla koliko je velik in težak pa če se vredu razvija. Se pa že tudi kar dviguje, če ga imaš v naročju leže se kar dvigne v polsedeč položaj pa tudi v vozičku se kar dviguje tako da ima ramena dvignjena, pravi mali ferbec.

user posted image  bravo, Jure! user posted image  Še en motorični genialec na našem forumu user posted image .

Zdj pa konc z mano. S počutim prav user posted image user posted image user posted image , k me je tolk ...  dejte še ostele kej čveknt !

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
24.6.2008 14:23:36   
Dinki
Dinki: kile: pri taprvem sem se jaz tudi, kot praviš ti, "sušila" ... no, ko pa sem prišla na minus 8kg se mi je pa le posvetilo, da je nekaj narobe. In je bilo. Ščitnica. Popravila se je po mesecu jemanja zdravil.

Joj, NČK, ne me strašit....sej tko grozn spet ni...mam dobro kilo minusa...mi pa vsi, ki me poznajo pravijo, da sem bolj suha kot prej....jim dam skoraj 9 kilskega dečka za par dni za dvigovat pa bodo videli kako to zgleda user posted image ...so mi smešni razni sorodniki od mojega dragega....ga lahko malo pestvam? Jaz: seveda!....pa ga vsi po parih minutah vrnejo user posted image ....
bom pa pozorna na to (ščitnico) če bodo kile še šle dol...
No, drugače sem pa tudi jaz zelooo sladkosneda....ga ni dneva brez čokolade, zadnje čase tudi sladoleda in pa Plazma keksov....mmmmm.....

Neposredna povezava do sporočila: 2294
24.6.2008 14:29:59   
Dinki
DODAJANJE: ne, ne dam več čajčka, po tistih driskulah ... si pa izpumpam mleko in ji ga dam "ohlajenega" na sobni temperaturi (to je že po 5 min "ohlajeno").

NČK, če si spumpam mleko...koliko časa ostane užiten? Jaz sem že razmišljala, da bi si ga spumpala preden grem kam pa bi mu ga dodajala po flaški, ampak ne vem koliko časa bi zdržalo mleko zunaj na 30 stopinjah user posted image ...verjetno nič kaj dosti....tvoje mnenje?

Balerina, tudi moj Tit se ob tej vročini kar nekaj opira pred dojenjem, mu je vroče ko ga stisnem k sebi, pa ga največkrat kar leže podojim, tako se ga praktično nič ne dotikam in tako papca kar orng user posted image . Pa čestitke Juretu za tako močan vrat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2295
24.6.2008 14:37:57   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

prosim , če mi ena napiše kako kopate svoje malčke v čevbričku - kako otrok sedi, kje ima roke ter kje imate ve roke. namreč dons sem dobila izposojen čebriček, da sprobam kako mi odgovarja.
Aja pa kolk vode date not?
Hvala

Perp, se strinjam s tem kar je napisala NČK....nič ne kompliciraj...vode daj na začetku raje malo manj kot pa preveč, prvič boš mogoče falila, za drugič boš pa že točno vedela koliko vode dati...naj ji bo vode največ tam do pazduhe, raje malo manj - do prs. Kako jo daš notri je pa vseeno, le na glavo pazi. Nogice bo pa dala notri tako kot bo njej pasalo. Tit sedi po turško user posted image ....uživajta!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
24.6.2008 16:04:45   
tina50
san upam, da bo z Izidorjem vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
24.6.2008 16:17:14   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Evo, jaz sem uspavala mojega Tita, ima popoldanski počitek user posted image .
Kako prakticirate vaše izhode sedaj ko je taka vročina? Jaz upam iti s Titom na sprehod le dopoldne (pred 11. uro) in pa potem po peti, šesti....medtem pa sem raje notri. Izjema je seveda če sem kam namenjena in ga lahko tam normalno previjem, podojim....da bi bila pa kar tako zunaj pa mi ni, se mi zdi zares prevroče user posted image ....

Imam še eno vprašanje....dejte mi punce povedat ali dodajate user posted image  poleg mleka v tej vročini čaj ali vodo? V kakšnih količinah in kateri čaj? Jaz ga samo dojim pa ne vem ali naj mu še kaj drugega ponudim, predvsem ko sva zunaj.....hvala!

Uživajte pa pazite, da se ne skuhate user posted image .....

zdajle pa sem Lana uspavala, jaz pa hitro na RR, ker kar nimam cajta zadnje dni

na sprehod grema midva tudi zjutraj, da sva doma tam do pol enajste-enajste, ker potem sma pa raje notri, je prevroče za mene in njega!

za pit mu pa jaz dajem vodo (prekuhano), dam mu jo pa ene trikrat na dan po 4-6žličk! količinsko tudi mene matra, če je prav tako

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
24.6.2008 17:12:51   
Nasy
san, upam, da se kmalu pozdravi tvoj sine! boščekuser posted image user posted image user posted image

naša mala tudi včasih noče na dojko, ma včasih tudi na flašo noče, pa malo počakam in ji ponudim spet čez čas, ponavadi je potem več učinka. Ja, jst ji kr dam malce čajčka, imam hipovega instant, ma dam manj čajčka v vodo, kot piše na embalaži. pa ne popije veliko, ji tudi ne pustim da bi se nacejala glih. Obrača se še ne glih veliko, glavico pa že drži pokonci lep čas, ko vojakuser posted image
Dinki, si mislim ja, da ga dajo hitro nazaj, sej našo tudi težko nosijo, pa ima >samo< 7 kilc, se vsi kr hitr vsedejo in jo sede pestujejouser posted image
NČK, veselje te je bratuser posted image ti kr načvekej!

Mi2 se po ta novem ne kopava več v banjici, sem zdej 2x probala v malo večjem okroglem škafu, ki ga imam za cunje nosit iz kopalnice na sušilo in se mala bolje počuti, no, joka ne več. Lepo jo držim in čiča noter s pokrčenimi nogicami. Pa to zdej delava v spalnici, na postelji pozno popoldanuser posted image svašta, česa vse ne sprobamouser posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
24.6.2008 20:12:52   
perp
čebriček je zakon

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?