Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost in ss 24.6.2008 19:34:50
|
|
|
|
detelja
|
anonimen držim pesti da bo vse ok...jaz bi na tvojem mestu vseeno poklicala gin. pa rekla, kaj te boli in če je to normalno...le tako se boš lahko prepričala če je vse ok...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost in ss 24.6.2008 21:04:52
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz bi tudi poklicala za vsak slučaj. da bi bila mirna. Držim pesti, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost in ss 25.6.2008 20:50:06
|
|
|
|
mmlina11
|
pozdravljeni jutri imam pregled vama javim kaj bo novega hvala za spodbudne besede in upam ,da bo vse ok
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost in ss 26.6.2008 16:59:35
|
|
|
|
lusa8
|
dokler se plod ne vidi ti ne more noben (tudi gin. ne) nic povedat al je vredu ali ni. Poklici svojo dr. in sestri povej da si imela IMN in 3 splave in te bo narocila koker hitro se bo plod videl. Mislim, da je to vse kar lahko naredi tvoj gin. Zelim ti, da bo vse vredu in cimbolj brezskrbno nosecnost Lp,
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost in ss 26.6.2008 17:04:05
|
|
|
|
lusa8
|
se popravljam. Lahko spremlja vrednost b-hcg kot si ze sama povedala. Držim pesti, da je vse vredu
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?