Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:28:45
|
|
|
|
Pikec
|
...cestna policija... verjetno.
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Končno, ker po odstavnem pasu se pač ne vozi! In valda da ma policaj v civilu to pristojnost. In to je prekršek. Prekršek ki lahko nekoga stane življenja če je recimo 100m naprej nesreča in rešilc nima kako pridt do njega ker pač se nekomu mudi in zabaše odstavni pas.
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
UUU, za to so predpisane visoke kazni.
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:35:02
|
|
|
|
gojska
|
sej vem, da je prekršek, sam al so ga slikali al kaj. Ker mu je samo skozi okno zavpil in odpeljal. Jest sem brez policajskih izkušenj...........
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:35:40
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady UUU, za to so predpisane visoke kazni. kolk visoke ?
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno so ga posneli.
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:39:53
|
|
|
|
gojska
|
a so sprejeli Darsove nadzornike??
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:41:04
|
|
|
|
Pikec
|
Še ne, se mi zdi. A ne začnejo s 1. Aja policija ma za provide civilne avte. Sam ne vem pa la so not v civilu al v uniformah. Če je bla provida ga majo itak posnetga. Tko da...
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 23.6.2008 17:42:02 >
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:41:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska a so sprejeli Darsove nadzornike?? Nadzorniki nimajo veze s tem. Oni bodo sam za vinjete. TO so bili policaji v civilu. Na vseh cestah jih je polhno. So policaji, sam pač v civilu, da jih ne vidiš na tri kilometre.
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:45:53
|
|
|
|
gojska
|
ja valda da so, sej bodo vinjete čekirali joooooooooooooooojme tale moj je pa res baksuz KL hvala
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Končno, ker po odstavnem pasu se pač ne vozi! In valda da ma policaj v civilu to pristojnost. In to je prekršek. Prekršek ki lahko nekoga stane življenja če je recimo 100m naprej nesreča in rešilc nima kako pridt do njega ker pač se nekomu mudi in zabaše odstavni pas. Se podpišem, samo brez tega .
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:55:39
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Končno, ker po odstavnem pasu se pač ne vozi! In valda da ma policaj v civilu to pristojnost. In to je prekršek. Prekršek ki lahko nekoga stane življenja če je recimo 100m naprej nesreča in rešilc nima kako pridt do njega ker pač se nekomu mudi in zabaše odstavni pas. Se podpišem, samo brez tega . če bi mislila, da ne boste moralizirale, sploh vprašala ne bi. Hvala vsem za dejstva zdaj pa udri...................
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 17:59:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Končno, ker po odstavnem pasu se pač ne vozi! In valda da ma policaj v civilu to pristojnost. In to je prekršek. Prekršek ki lahko nekoga stane življenja če je recimo 100m naprej nesreča in rešilc nima kako pridt do njega ker pač se nekomu mudi in zabaše odstavni pas. Se podpišem, samo brez tega . če bi mislila, da ne boste moralizirale, sploh vprašala ne bi. Hvala vsem za dejstva zdaj pa udri................... Jah no, je pač kaznivo. Priznam, da smo mi zadnjič isto naredili. Če so nas poslikali, pa dobimo verjetno pozdrave na dom. In kaj naj zdaj? Pač sem kriva.
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 18:02:33
|
|
|
|
gojska
|
Natasa77 res upam, da te niso. sem ratala besna ko ris. Grem.
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 18:24:02
|
|
|
|
zvesta
|
Policaji v providah so v civilu. Dnevno jih srečam vsaj 3 ali 4 x, imajo pa orožje. Na srečo oz. ker vozim po predpisih, me še niso ustavili.
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 21:20:40
|
|
|
|
robinzon
|
Midva sva se pa v soboto popoldne peljala v obratni smeri, proti Ljubljani. Na tabli, kjer piše 1 km odcep za Brod je bilo za naravnost prečrtan Šentvid in tabla obvoz čez Brod. Ne vem koliko nas je prehitelo po desnem odstavnem pasu. Takrat bi tudi katerga zagrabla za kravatlc in ga na g...c. Zgleda, da so kazni še prenizke, pa smo se tako pritoževali.
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 21:26:12
|
|
|
|
Pikec
|
Midva pa proti primorski zastoj na cestnini in na odstavnem lih tako stal promet kukr na voznih pasovih... Pa sva se tud midva zaj... k na brezovci ven nisva šla. Sam policajev pa ni blo.... Nazaj grede sva pa vidla kako je en pojahal rampo k je neki bluzil pa rikvercal skoz ABC. Pol pa udri po gasu, ko se je rampa spuščala in jo je najaril... in to direkt pred nama. Men so kar lasje pokonc vstali
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 21:29:13
|
|
|
|
pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska Ker mu je samo skozi okno zavpil in odpeljal. jaz dvomim, da bi policist, ki bi vse to posnel ali kakorkoli drugače dokumentiral, skozi okno zavpil "da dobi po pošti" nekoga je razjezil, tako kot ženske tu gor, in mu je moral dat mislit...očitno zelo uspešno
< Sporočilo je popravil pravljica -- 23.6.2008 21:30:33 >
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 21:46:45
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz tud mislim, da bi ga ustavil, ne samo skozi okno zavpil. Vsaj kolikor sem usput vidla kdaj v kakšni koloni, ko so jih zaustavljali.
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 23.6.2008 22:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Oprostite, ampak se mi zdi čisto ok in pravično da oseba, ki dela takšne prekrške dobi visoko kazen, saj zakone nimamo samo zaradi lepšega. Lp
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 24.6.2008 7:18:59
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Midva pa proti primorski zastoj na cestnini in na odstavnem lih tako stal promet kukr na voznih pasovih... Pa sva se tud midva zaj... k na brezovci ven nisva šla. Sam policajev pa ni blo.... Nazaj grede sva pa vidla kako je en pojahal rampo k je neki bluzil pa rikvercal skoz ABC. Pol pa udri po gasu, ko se je rampa spuščala in jo je najaril... in to direkt pred nama. Men so kar lasje pokonc vstali Hmmmmmmmmmmm...kako to midva? A česa ne vemo?
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 24.6.2008 7:21:08
|
|
|
|
Pikec
|
A česa ne vemo? Marsičesa
|
|
|
|
RE: saj ne vem................. 24.6.2008 7:28:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR A česa ne vemo? Marsičesa Aha, potem pa v redu.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?