Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 15:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako takemu človeku ko te pokliče vljudno dati znak da nočeš da pride??? Pojma nimam, jaz sem kar direktna, ce je treba... .
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 15:55:40
|
|
|
|
blak
|
Ene parkrat te bo rešilo, da mu boš rekla, da te ni doma. Mogoče bo pa nate pol pozabil in si našel drugo žrtev.
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 15:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Vas pač ne bo doma, nimate časa....
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 15:56:16
|
|
|
|
hugolina***
|
Ja saj to hočem povedat direktna bi lahko bila takrat ko se je kar sam povabu. Pa sem zmrzenna in nisem nič pametnega mogla izjavit razen to samo prej pokličite zdaj sem pa teško direktna
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 15:57:48
|
|
|
|
hugolina***
|
to da nas ni doma pa skoraj teško rečem vsakič ko bojo klicali
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 15:59:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa v čem je sploh problem če pride? Pač potrpiš tisto uro, un nej buli okol, skuhej mu zanič kafe, daj mu topel sok in suhe piškote, če maš otroke jih prej nafutrej s čokolado da bodo čist divji.....pa zihr ne bo več nikol pršu .
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa v čem je sploh problem če pride? Res, v cem je problem? Saj ce je materialist, kakor pravis, je to njegova tezava. Ne vem zakaj se ti s tem obremenjujes...
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:02:42
|
|
|
|
hugolina***
|
v tem, da pride samo firbcat pa opravlja naprej pa gleda okol za vsako napakico ki jo imaš pa samo provocira. In ob izpitih dveh otrokih službi res nimam časa še za take ljudi.
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
v tem, da pride samo firbcat pa opravlja naprej pa gleda okol za vsako napakico ki jo imaš pa samo provocira. Ja pa kaj ce opravlja, saj to dela v svojem prostem casu, ne v tvojem....
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:04:40
|
|
|
|
hugolina***
|
aja pa še v tem je problem, da mi pa pri njih nismo bili še nikoli niti nas niso kdaj še povabili. Ker njihov moto je gremo se najest drugam mi pa za ostale nimamo časa.
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:04:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hugolina*** In ob izpitih dveh otrokih službi res nimam časa še za take ljudi. Reci mu to.
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:04:54
|
|
|
|
Ancy
|
Pač reci da vas ni doma, da ste na obisku, avto pa skrijte v garažo al pa nekam da se ga ne vidi, če se bo kar pred vrati narisal. Jaz tudi ne bi marala takšnega obiska....... Boste pa vedno kje, tko je, bo lahko vsaj fauš, ker mate zanimivo življenje
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:06:49
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Ma kaj, rečeš mu, ja čuj, nisi zaželjen in je to to.. Zakaj bi morala na neki lepi način, pa zakaj bi se nekaj lagala.. Pač poveš in je to to...
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz fulll sovražim takšne ljudi. Vrjetno ne bo poklical, če pa že, pa mu kr direkt reči, da ni vabljen!
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:16:04
|
|
|
|
hrchy
|
Ko te bo poklical mu reci, da ti tudi reeeeees komaj cakas, da prezivite kaksen popoldan skupaj ker so tko fajn in oh in sploh, ampak ker vam je ravno pes kavc zgrizel, pa ga mate na obnovi, al pa mate poplavo al pa... (katerikoli butast izgovor) boste raje vi prisli k njim, ker so pa reeees tolk fajn pa je itak cist vseen kje se druzite, sam da se, a ne!! Pol bodite pa slabe volje, pa otroc naj bojo tecni pa tezite jim dokler vas ne bojo ven vrgli (pa se pol mal ostante, pa recte, ce bi lahko naslednji dan spet prisli) . V glavnem tako, da vas nikoli vec ne bodo zeleli videti! Ce bo pa se tezil, da bojo oni prisli na obisk, mu pa reci, da neradi sprejemate obiske, ker je potem treba tolk pucat!
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy Ko te bo poklical mu reci, da ti tudi reeeeees komaj cakas, da prezivite kaksen popoldan skupaj ker so tko fajn in oh in sploh, ampak ker vam je ravno pes kavc zgrizel, pa ga mate na obnovi, al pa mate poplavo al pa... (katerikoli butast izgovor) boste raje vi prisli k njim, ker so pa reeees tolk fajn pa je itak cist vseen kje se druzite, sam da se, a ne!! Pol bodite pa slabe volje, pa otroc naj bojo tecni pa tezite jim dokler vas ne bojo ven vrgli (pa se pol mal ostante, pa recte, ce bi lahko naslednji dan spet prisli) . V glavnem tako, da vas nikoli vec ne bodo zeleli videti! Ce bo pa se tezil, da bojo oni prisli na obisk, mu pa reci, da neradi sprejemate obiske, ker je potem treba tolk pucat! Dobra si ti meni, hrchy. Od kod ti ideje? To bi še te jaz ven vrgla, pa mam dobre živčke.
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:24:29
|
|
|
|
čokoladka
|
mu reci naj prej pokliče, ker si malo doma...potem ko kliče te pa nebo takrat ...
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:26:20
|
|
|
|
natasaom
|
hahahaahha jaz sem imela tako sodelavko,ki se je zmerej keri na kofe najavla pa ta kufe je trajal 3-4 ure pa še skoz je sam ona govorila...mi smo bli zmer v lj ko je ona klicala,da bi na kufe pršla
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 16:45:47
|
|
|
|
Nuna
|
Pri nas imamo navado, da se mora vsak obisk najaviti. Vrat ne odpiramo, če nikogar ne pričakujemo. Poštar lahko tudi pusti listek v nabiralniku - ne bo konec sveta zaradi tega. Nekajkrat se je zgodilo, da nam je nekdo rekel, da je zvonil in da nas je slišal v stanovanju, a mu nismo odprli vrat, pa mu je moj mož nazaj rekel:"Kaj pa je tu čudnega? Nikogar nismo pričakovali, ker se ni nihče najavil in smo si vzeli čas zase." Tisti nekdo je sicer poskušal vztrajati z:"A pa vas nič ne zanima, kdo vam zvoni?" in je moj mož flegmatično odvrnil, da ne. Potem je bil pa mir.
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 17:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas imamo navado, da se mora vsak obisk najaviti. Vrat ne odpiramo, če nikogar ne pričakujemo. Pri nas isto. Sicer moraš pa takemu tečnežu vedno prikimavat. Pa naj reče karkoli. Če začne npr. kakšno pa imate, pa niste nič pospravili pač rečeš, ja seveda nimamo pospravljeno, mi ne pospravljamo. A ne znaš žeblja pribit na steno? Ne, ne znam. Se nočem naučit. Ipd.
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 17:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna Pri nas imamo navado, da se mora vsak obisk najaviti. Vrat ne odpiramo, če nikogar ne pričakujemo. Poštar lahko tudi pusti listek v nabiralniku - ne bo konec sveta zaradi tega. Nekajkrat se je zgodilo, da nam je nekdo rekel, da je zvonil in da nas je slišal v stanovanju, a mu nismo odprli vrat, pa mu je moj mož nazaj rekel:"Kaj pa je tu čudnega? Nikogar nismo pričakovali, ker se ni nihče najavil in smo si vzeli čas zase." Tisti nekdo je sicer poskušal vztrajati z:"A pa vas nič ne zanima, kdo vam zvoni?" in je moj mož flegmatično odvrnil, da ne. Potem je bil pa mir. Tole sem pa že enkrat na tem forumu prebrala Ti si S...?
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 19:24:56
|
|
|
|
KIKI****
|
1. te ni doma 2. in vsakič nadaljnič se pač ne javljaš več in pokličeš čez par dni-"joj jaz vedno gsm nekje založim"
|
|
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 20:43:06
|
|
|
|
nanč
|
Jaz bi mu pa kr direktno po ovinkih rekla v tem smislu,češ,lepo da ste prišli po dolgem času,čeprav še mi pri vas nismo bili .Je pa težko ja če se ne morš pretvarjat.Poskusi,vse je 1x prvič.Kr meni taki ljudje grejo zeeelooo na živce,samo jaz pa se res ne morem pretvarjat in večinoma to pokažem.
|
|
RE: Kako nekomu reči da ni zaželjen? 23.6.2008 21:56:35
|
|
|
|
Valentina
|
Sem vljudna kolikor je mogoče z izgovorom, da moram ravno zdaj peljat psa na sprehod ker še nismo bili danes nič tak da bo res doooolgo trajalo preden pridem nazaj domov.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?