rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 Je še en problem, ki ga prej nisem napisala, pri njegovih starših, bi si morala zgornjo etažo deliti z njegovim polbratom, ker se pa s tem nisma strinjala in mu "baje pripada" vsaj ena soba, sma mu dolžna naredit še teraso in stopnišče, da bo lahko imel lasten vhod. Preden so dali dovoljenje, da lahko sploh kaj premaknema, so rekli, da si imajo pravico vsak do ene sobe- njegov polbrat in dve sestri, kar bi pa ostalo, pa je lahko njegovo. To se pravi kopalnica in ena sobica. Sestri sta zaenkrat odstopili, ta starejša ima družino, za mlajšo pa sam bog ve kaj jo bo še piknilo. Pa še pisat mu nič niso dali. Tak da po eni strani mislim, da jim boma midva vse lepo uredila, pol naju bojo pa ven vrgli. Jih je le več. Se mi zdi, da me moji ravno ne bi izselili, pa še pisat bi mi dali. Hiša je dovolj velika za dve ločeni stanovanji- lahko celo tri. Ne vem,... jah no, tu pa je že zdaj en kup sranja.... še vedno trdim, da je najem stanovanja najmanjši začetni strošek, če dobiš opremljeno, pač plačaš najemnino, kupiš tiste tri piskre in nisi nikomur nič dolžna. potem pa sploh vidiš, če je tip pravi in si boš z njim nekaj ustvarjala. take variante pri mojih ali tvojih starših so vedno zelo nehvaležne, za nasprotnega partnerja seveda. veliko je ločitev in veliko je potem tožarjenja, ker je nekdo nekaj vlagal v nekaj, kar ni njegovo, pa četudi napišejo nekaj nanj, kak za vraga boš pa v primeru ločitve prodal svojo petino v hiši staršev tvojega moža/žene, ki pa recimo nimajo denarja, da bi ti to izplačali recimo zakurblaš 4 plinske bombe, pa dvigneš vse skupaj v luft kot je naredil eden tukaj iz maščevanja brez veze. raje najem, pa potem kredit pa neko stanovanje. pa če vse laufa kot mora, prodaš manjše in kupiš večje.....in tak naprej.
< Sporočilo je popravil rija -- 22.6.2008 13:53:37 >