|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
21.6.2008 13:16:36   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: orto2

Abra! Res sem spontano zanosila, sredi postopka, pa tud jaz nisem od včeri, sem imela že kar nekaj postopkov pa op pa tko naprej. Pa to ne spremeni kaj dosti. Isto sem na utrogestanu pa vodena kot ivf, ker sem tudi jaz v prvi vrsti neplodna. Se pa včasih zgodi hvala bogu al komur že, da zanosiš vmes, seveda če sem pa že tolk časa skoz na inj pa zdravilih.
tako da mogoče tvoj komentar ni bil na mestu, sem ti PA HOTLA SAM DOBR, ČE JAMRAŠ KOLK SE TI SEKSA!

Pa brez zamere, mislm da smo tle gor sam take, k smo že neki pretrpele, pa se ne preseravamo kar neki tja v tri dni.

Sori, Orto! Res ne vem, s čim sem te užalila. To, da si naravno zanosila in da je drugače sem imela v mislih, da nisi imela stimulacije, posledično tudi ne povečanih jajčnikov. Ker ni bilo punkcije tudi ne prešpikanih in zaradi vsega tega tudi nobene nevarnosti za hiperstimulacijo. To, pa moraš reči, da je drugače. Suprefakt ti jajčnike uspava, in ti si zanosila, preden ti jih čist uspaval in spravil na majhno velikost.
Punce, ki z zanositvijo nimajo težav tudi seksajo kar naprej in vem, da je to čist normalna stvar. Ko se pa enkrat pojavijo izcedki jih tudi G ne priporočajo več. Jaz sem jih tudi tokrat na začetku imela, zdaj imam pa za sabo že 2 uz in sem bolj mirna. Sem pa že napisala, da sva bolj na izi, že po prvem uz. Jamrala, kako se mi seksa pa že lep čas nisem user posted image in to, ko sem prej pisala, da se ne seksa do poroda, so bli zraven prilepljeni smajliji, ki se krohotajo ... upam, da si razumela, da je tisto bil štos.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
21.6.2008 13:25:08   
gigi1
Sapi, nič se ne sekirat! Večina  G res samo tanajvečje omeni. Se mi zdi, da je meni samo Zorn vse našteval..
Sigurno je še kakšen, sam ti ni povedala. Če bo jutri Zorn se ti bo čudežno še 10 frnikolc pojavilo user posted image

No, pol ste se pa vidle u Gretko in Rožico. Boste pa jutri čveko zastavle user posted image

Punce jst tud grem kosilat...pa naprej. Dans je zuni lep dan. Škoda bi ga bilo not preživet.
Lepo se imejte

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
21.6.2008 13:25:36   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo ga. jaojao

user posted image

bemti, pa sej to zgleda ogromno, v primerjavi z navadnim kondomom (ne govorim o tistem XXL)

fak. to pa res ni užitno user posted image user posted image
gigi, kaj pa malo šolanja na sadju in zelenjavi, bo še kaj poleg jagod na meniju user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
21.6.2008 13:27:54   
Abra
Sapi, sej veš, da se na punkciji vedno še kakšen najde. Sicer pa, če sta ta dva prava, jih tko več ne rabiš.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
21.6.2008 13:38:46   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Evo ga. jaojao

user posted image

bemti, pa sej to zgleda ogromno, v primerjavi z navadnim kondomom (ne govorim o tistem XXL)

gigi, kaj pa malo šolanja na sadju in zelenjavi, bo še kaj poleg jagod na meniju user posted image

A banane pa kumarce? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Je za premislit. Hvala za nasvet user posted image  user posted image  user posted image

No, zdej pa res grem...sem že ful lačna, pa moj je že živčen, k sem mizo s compom zasedla. Hranaaaa!

Uživajte danes punčke drage

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
21.6.2008 13:51:05   
orto2
Abra!

Očitno nisva na isti valovni, potem te pa sploh ne razumem,...

Seks pa res nima nič pri hiperstimulaciji, če je ni, je ne bo povzročil. v glavnem sploh ne vem kaj bi rada povedala. Pa sej nima veze. O hiperstimulaciji pa vem veliko, ker sem imela vsakič in bila tudi hospitalizirana, pa na infuzijah.

Sej je ok. uživaj v nosečnosti, pa srečno obema.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
21.6.2008 15:54:54   
blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Evo ga. jaojao

user posted image

A banane pa kumarce? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Je za premislit. Hvala za nasvet user posted image  user posted image  user posted image

No, zdej pa res grem...sem že ful lačna, pa moj je že živčen, k sem mizo s compom zasedla. Hranaaaa!

Uživajte danes punčke drage

Abra, naša gigi je tako pohotna, da sam na slončkanje misliuser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
21.6.2008 16:45:18   
DaisyE
Ajej, ajej, ajej, kajšica, pa ne, noooo. Pa tolk sem navijala. Drži se, poberi se, na morje se dajta s tvojim, pa čim manj mislit in v jeseni gremo naprej. user posted image user posted image user posted image

O naša larica je ven pošpegala. Viš larica, jaz te tolk pogrešam, da kar drugim tvoj naglas pripisujem. Kako si deklič, že v akciji? Te mam na sumu...

Žiži, za zvečer sem že pripravila oranžno majco, samo po pir moram še skočit. No mogoče se bom zadržala, pa poslednjega včerajšnjega spila. Naš je šel v trgovino in mi ga pozabil kupit. Jz sem mu pa pozabila naročit. Težka usoda. Ja tickerja pa res nisem vidla, ker si me včeraj nahecala, pa sem že gledala. Zdaj ko sem ga pa videla lahko pa samo to povem - ko pride s-day bom nazdravila zate s šampanjcem. user posted image user posted image user posted image

Gretka a tebe pa v ponedeljek spet luknjajo?

Hedi, a ti pa po nepotrebnem safer furaš. Nehat, če ne bom miš rekla, naj me sproti pobere, pol te bova pa skup prebutali. user posted image user posted image

Miš, a ti si pa zdaj žiži začela nagovarjat, naj še tri mesece ne sexa? Ti hudiča, boga žiž.

No, jaz se pa že cel dan psihično pripravljam na pospravljanje, pa mi ne uspe. Že petkrat se je pija mimo mojega bloka peljala - petkrat so že trobili kot nori. user posted image user posted image user posted image  Ima pa res čudovit dan.

Ker vidim, da ste mi vse na sončka ušle, bom šla pa še jaz pospravljat, al pa pač neki počet.

Mlinčka - v četrtek grem k tvoji zobarci. A moram kaj posebnega s sabo vzet. Kolk pa dnarja to košta? A kartice jemlje? Pardon, ker smetim temo. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
21.6.2008 16:50:50   
DaisyE
Ker vidim, da se spet svet okol seksa vrti, kje smo zvohali, da se ne sme seksat po ET

MB klinika ma to v svoji knjičici zapisano. Kopiram
Po odpustu iz bolnišnice lahko pričnete z vsemi normalnimi aktivnostmi. Priporočamo spolno
vzdržnost 14 dni. http://www.ivf-mb.net/oploditev.htm

Kje smo mi do UZ potegnile, je pa druga. Pač na ziher.

Pa mirne živce.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
21.6.2008 16:51:41   
DaisyE
Teh ženskih kondomov pa ne bom komentirala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
21.6.2008 18:17:56   
gigi1
Blanči, če me pa ti skoz neki fotostimuliraš user posted image

oj Dejzika furaš oranžno dans? Tko je treba. Kar prprav se user posted image .
Do UZ, da ne smeš ti pa na GK po testu napišejo. Tko, da to tud drži.
Men sam tista z orgazmi ni jasna? To sem pa tle gor pobrala.
Ja pismu si vidla??? Me kar hočjo prepričat, da še 3 mesce ne smem user posted image . Ali ne dam se ja user posted image  user posted image  user posted image  (btw tist je blo 3m, da ne smem zanosit)
Men dr.V reku, da dokler mam izcedke oz 4 tedne. Za iscedke pa pravi, da zato, ker lahko pride do infekcije.
Hvala za empatijo. Šampanjčka bom pa kar častila.
Bemtiš tole je pa že tolk dolg, da se je deviška kožca res že zarasla in se bo morala zopet vdat za slavo domovine....no....hmmm...dildokamerco sem pa pozabla oment user posted image No...pol se pa ni!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
21.6.2008 20:21:09   
mismis
Žiži

kdo danes igra oz. za koga mi danes, razen Daisy, navijamo?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
21.6.2008 20:25:17   
DaisyE
VI ste za ruse miš, JAZ bom mela pa oranžno majco. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
21.6.2008 20:25:46   
gigi1
Helou puncke. Sem mal zaspala, zdej sem pa čist zmečkana user posted image . Pa še torto moram spečt user posted image

Miška in ostale (ne ti Dejzi) navijate za Ruse danes!

Vsaj dve poznam, ki bosta to naredili tudi brez mojega priporočila user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
21.6.2008 20:29:33   
mismis
ok sam tolk, da vem...

a igramo pa proti nizozemcem al kaj

Žiži, kakšno torto user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
21.6.2008 20:37:35   
hedviga
Alo alo
Evo vidim, da vas človek ne sme cel dan brez nadzora pustit.
En sam fu.k vas je!!user posted image user posted image
Gigi, zelo se mi smiliš, reč tvojmu ko bo post končno mimo, naj bo nežen.. Ampka tistale reč... pa kako ti je ta ženski kondom na misel prišel. Bljek od bljeka!

Mišmiš IN Dejzi, a pa vidve vesta da nosečih žensk se ne sme pretepat?! user posted image
Oblubm, da bom bol pridna,da ne bom po nepotrebnem jamrala in da se ne bom šlatala po joškah (ker me potem mimogrede ljudje čudno gledajo, recimo pred semaforjem)user posted image
Amen.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
21.6.2008 20:39:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Alo alo
Evo vidim, da vas človek ne sme cel dan brez nadzora pustit.
En sam fu.k vas je!!user posted image user posted image
Gigi, zelo se mi smiliš, reč tvojmu ko bo post končno mimo, naj bo nežen.. Ampka tistale reč... pa kako ti je ta ženski kondom na misel prišel. Bljek od bljeka!

Mišmiš IN Dejzi, a pa vidve vesta da nosečih žensk se ne sme pretepat?! user posted image
Oblubm, da bom bol pridna,da ne bom po nepotrebnem jamrala in da se ne bom šlatala po joškah (ker me potem mimogrede ljudje čudno gledajo, recimo pred semaforjem)user posted image
Amen.

evo vidiš kako se ti hitro naučiš, če je treba

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
21.6.2008 20:46:49   
mismis
evo začelo se je...

AKCIJA  user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
21.6.2008 20:50:39   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Žiži, za zvečer sem že pripravila oranžno majco, samo po pir moram še skočit.

Čaki, čaki, če prov zastopim, boš ti tole kontra psihologijo furala, al kako? A pol bomo spet na nasprotnih bregovih? Šment!

Mlinčka - v četrtek grem k tvoji zobarci. A moram kaj posebnega s sabo vzet. Kolk pa dnarja to košta? A kartice jemlje? Pardon, ker smetim temo.  

Razen keša ne rabiš nič. Kolk košta, je pa odvisno od tega, kaj ti bo delala. Sicer pa ni panike, lahko naknadno na bankomat skočiš (kartic ne jemlje) al pa naslednjič prineseš, če se bosta še za kaj zmenle. A pol si se le opogumla al kako? Pridna user posted image ! A dans nista šla nič pohajkovat. A si sama? Lahk prideš k nama na fuzbal pa pir. Sej bomo itak vsi za oranžne user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
21.6.2008 20:52:37   
hedviga
Mismis, kaj mi pa, lepo prosim drugega preostane?? če mal človek pojamra, pol mu v naslednji minuti že skor zobe zbijajo ven, pa rebra lomjo pa takle...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
21.6.2008 20:56:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mismis, kaj mi pa, lepo prosim drugega preostane?? če mal človek pojamra, pol mu v naslednji minuti že skor zobe zbijajo ven, pa rebra lomjo pa takle...
user posted image user posted image user posted image

Draga moja, pravila tega foruma so jasna. Če nam vaše mnenje ne ustreza, vas enostavno ukinemo.

vaš moderator user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 21.6.2008 20:57:17 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
21.6.2008 20:58:36   
gigi1
Hedi, jaz sem ti rock vrtela. Pa se drla tle j jeshar user posted image  user posted image  user posted image

Miška brat je imel RD pa jutri praznujemo.
Neki bom skombinirala med čokoladno in nutello, pa z grškim jogurtom...Bom vidla kaj bo rataluser posted image

Mlinčka pa oranja??

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
21.6.2008 21:02:20   
hedviga
Ja Gigi sej, ti si človek in dama, ne pa pretepač..
Ampak pazi, k bo moderator po ET kej jamral, pa ga jaz mal po rebrcih pošlatam tam okol 4.7  user posted image user posted image user posted image
Miška s tabo jest ne bi šla češenj zobat....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
21.6.2008 21:03:35   
julija30
Gigi nekaj idej
user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
21.6.2008 21:04:12   
julija30

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?