Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: orto2 Abra! Res sem spontano zanosila, sredi postopka, pa tud jaz nisem od včeri, sem imela že kar nekaj postopkov pa op pa tko naprej. Pa to ne spremeni kaj dosti. Isto sem na utrogestanu pa vodena kot ivf, ker sem tudi jaz v prvi vrsti neplodna. Se pa včasih zgodi hvala bogu al komur že, da zanosiš vmes, seveda če sem pa že tolk časa skoz na inj pa zdravilih. tako da mogoče tvoj komentar ni bil na mestu, sem ti PA HOTLA SAM DOBR, ČE JAMRAŠ KOLK SE TI SEKSA! Pa brez zamere, mislm da smo tle gor sam take, k smo že neki pretrpele, pa se ne preseravamo kar neki tja v tri dni. Sori, Orto! Res ne vem, s čim sem te užalila. To, da si naravno zanosila in da je drugače sem imela v mislih, da nisi imela stimulacije, posledično tudi ne povečanih jajčnikov. Ker ni bilo punkcije tudi ne prešpikanih in zaradi vsega tega tudi nobene nevarnosti za hiperstimulacijo. To, pa moraš reči, da je drugače. Suprefakt ti jajčnike uspava, in ti si zanosila, preden ti jih čist uspaval in spravil na majhno velikost. Punce, ki z zanositvijo nimajo težav tudi seksajo kar naprej in vem, da je to čist normalna stvar. Ko se pa enkrat pojavijo izcedki jih tudi G ne priporočajo več. Jaz sem jih tudi tokrat na začetku imela, zdaj imam pa za sabo že 2 uz in sem bolj mirna. Sem pa že napisala, da sva bolj na izi, že po prvem uz. Jamrala, kako se mi seksa pa že lep čas nisem in to, ko sem prej pisala, da se ne seksa do poroda, so bli zraven prilepljeni smajliji, ki se krohotajo ... upam, da si razumela, da je tisto bil štos.
|