|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
20.6.2008 21:39:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

seveda mišmiš, nabaci na seznam, če hočeš lahko popraviš sam na IVF, brez ISCIja. takle mamo...

drugače pa upam, da bo do srede vse ok, pa da bo kak izkupiček, v nasprotju z mlinčko sem prav jadna... no, tele misli sem zdajle zradirala...

drugače pa, brez predhodnjih izkušenj, mi tale dr. ni bila tak slaba, za hece res ni bila, ker sem jaz nekaj palamudila in ni bilo odziva user posted image user posted image   sem pa itak navajena, da sem sama sebi najbolj smešna user posted image user posted image user posted image  pa se pač zabavam po svoje...
lp

pa sej to je pomembno, važno da se zabavamo, kar si pa ostali mislijo o nas, nas pa prav en qurc briga

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
20.6.2008 21:39:48   
DaisyE
Ne, nisi s severne primorske. Iz Lj si. Takle pač mamo. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
20.6.2008 21:40:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

A SI VIDLA!!!!!!!!!!!????????? Ti mater!!!!!!!!!

kdo videl, kaj videl??'

a to, da se še ena grebe za mojega dr. D?

Sem ji takoj razložila pravila in se vmes primerno oborožila user posted image

Miš, vrata so trofli. Pa saj ti maš poseno mesto pri dr. D. Boš bogo nokes že takoj na začetku zatolkla.

Nokes, takole je treba. A pol praviš, te je mlinčka šarmirala. A si s severne primorske?

Čestitke za pridelek. štiri so več kot dovolj.

najbolje ja takoj povedati, kako stvari stojijo, da neče biti kasnije, izvinite nismo znali.user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
20.6.2008 21:41:00   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: julija30

Čas za hladno pivo
user posted image

OOOOO julči, ti pa res veš, kdaj je čas za novo rundo....

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
20.6.2008 21:41:38   
blanč

Verjetno zato, ker ne morjo na vseh frontah naenkrat zmagovat. Evo bejbe, temu se reče monolog. Samo sebe citiram!

Aha, na Dunaju je tekma.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
20.6.2008 21:42:29   
mismis
oh Blanči you're back

kakšno mrcino že imaš ti?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
20.6.2008 21:42:48   
DaisyE

najbolje ja takoj povedati, kako stvari stojijo, da neče biti kasnije, izvinite nismo znali.user posted image

No tule se moram pa kar strinjat s tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nokes, dokler je miš v akciji, mate ostale dr.D samo na posodo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
20.6.2008 21:43:26   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Verjetno zato, ker ne morjo na vseh frontah naenkrat zmagovat. Evo bejbe, temu se reče monolog. Samo sebe citiram!

Aha, na Dunaju je tekma.

user posted image user posted image user posted image

Kaj se ti meni režiš? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
20.6.2008 21:44:27   
DaisyE

Kaj se ti meni režiš? user posted image user posted image user posted image user posted image

A moram v Celje prit!? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
20.6.2008 21:44:58   
mismis

A moram v Celje prit!? user posted image user posted image user posted image user posted image

a bo fajt?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
20.6.2008 21:46:06   
DaisyE
No dajmo, tempo, tempo, tale pavza ne traja v nedogled. Jih gremo razsut v drugi polcajt.

user posted image  EVOOOO TURCI!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
20.6.2008 21:46:26   
blanč
mene je pa zdele sram. Odprla sem si šparovo (delavsko) pivo, uno u tarumeni piksni. A sem vseeno lahko v vaši družbi, ker tabolšga je zmanjkal.
Deca še ni iz piknika, pes sosedo pozdravu, cote obešene, jaz pa palčko z dimom in pivo za računalnikom.
Če bi kdo pred desetim letim reku, da bom sama pila pivo v petek zvečer in to celo doommmaaaa, bi ga poslala v LJ poljeuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
20.6.2008 21:47:21   
blanč

oh Blanči you're back

noro mrcino
nemški lovski terier- sredi mestauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
20.6.2008 21:47:24   
julija30
Tudi psi niso več to kar so včasih bili, vodo je zamenjalo pivo.
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
20.6.2008 21:47:26   
DaisyE

a bo fajt?

Ja, bo. Kera ga več nese. user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo ne vem zakaj mam filing, da ne konkuriram. Po moje zato, ker zna blanči s šnopcem malo presekat, jaz pa ne...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
20.6.2008 21:48:01   
mismis

mene je pa zdele sram. Odprla sem si šparovo (delavsko) pivo, uno u tarumeni piksni. A sem vseeno lahko v vaši družbi, ker tabolšga je zmanjkal.
Deca še ni iz piknika, pes sosedo pozdravu, cote obešene, jaz pa palčko z dimom in pivo za računalnikom.
Če bi kdo pred desetim letim reku, da bom sama pila pivo v petek zvečer in to celo doommmaaaa, bi ga poslala v LJ poljeuser posted image

občutki so podobni kot pri meni, dobro skoraj podobni, jaz vseeno pijem heineken-a

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
20.6.2008 21:49:00   
julija30
Tako treba se bo spet odpravit pred tv.
Dajmo, dajmo, kdo da gol je boljši.
user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
20.6.2008 21:49:14   
mismis

oh Blanči you're back

noro mrcino
nemški lovski terier- sredi mestauser posted image

zakaj pa ne, glavno da je njemu fajn

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
20.6.2008 21:49:30   
blanč
Moj pesek najraje pije pivo in to iz piksne in luši arašide, ja za znort no..
Ej dejzi, jaz bi pa tebe strašno rada spoznala. Upam, da bova te sreče, da se bova skupaj udeležili kakega srečanjauser posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
20.6.2008 21:50:40   
DaisyE

Sramujem se....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, briga te, kaj piješ, samo da je kao pir. Kar se pa tvojega zadnjega komentarja tiče, sem bila pa jaz še eni dve leti nazaj prepričana, da je to nemogoče. Pa še zdaj ko komu razlagam, da ga na netu pijem, se malo čudno počutim, potem ko se slišim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram it. Hrvati me rabijo. Pridem po tekmi. Vroče bo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
20.6.2008 21:51:35   
mismis

Moj pesek najraje pije pivo in to iz piksne in luši arašide, ja za znort no..
Ej dejzi, jaz bi pa tebe strašno rada spoznala. Upam, da bova te sreče, da se bova skupaj udeležili kakega srečanjauser posted image

Blanči, mi vsi bi ZELO radi spoznali Daisy, pa fura image skrivnostne osebe.

sem šla na mojpes čekirat tvojega, ok ne tvojega, to pasmo, luštno, samo bolj mejhno

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
20.6.2008 21:52:10   
blanč

a bo fajt?

Ja, bo. Kera ga več nese. user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo ne vem zakaj mam filing, da ne konkuriram. Po moje zato, ker zna blanči s šnopcem malo presekat, jaz pa ne...

veš, da se jaz tebi nikoli nebi smejalauser posted image user posted image user posted image , si že pijana al kaj???user posted image user posted image user posted image user posted image al te je navijanje zdelalo
miška a ti bi pa fajt?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
20.6.2008 21:53:22   
blanč
Tolk ko je mejhn tolk je noruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
20.6.2008 21:54:52   
mismis

Tolk ko je mejhn tolk je noruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se tko sliši kot da bi manjvrednostne komplekse zaradi velikosti, kompenziral s norostjo user posted image

sej veš majhni tipi, velik avto

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
20.6.2008 21:56:17   
blanč
user posted image user posted image user posted image user posted image mis, ti pa vedno zabiješ žebljiček na glavičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?