|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
20.6.2008 15:37:17   
gigi1
Zvezdica, ti pa kar spančki! In ne hodi po štacunah. Vroče-klima-vroče...To ni zate! Pa res nimaš nobenga miru! Bom huda!

Sončica, a bruhci ponoč nahavajo? Imaš kaj več energije?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
20.6.2008 15:54:16   
gigi1
Sonček sem pol prebrala, da ti zaradi teh slabosti že živci popuščajo. Ne se pustit! Sama veš, da so slabosti dober znak. Počasi se bodo tudi nehale. Saj veš, da je zdej že bistveno bolje. Vem, da te zaradi poroke še dodatno skrbi,.. Delaj mal na avtosugestiji, mogoče bo boljš.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
20.6.2008 15:58:27   
Abra
Uf, zdaj pa končno spet dela. user posted image sem morala vse restartat ...

Gigi jaz sem čist ok, sej zato sem bla pa panična user posted image sicer imam popoldanske utrujenosti, to je pa tut vse. Sem šla mal v šoping, ampak so mi nosečniške obleke zdijo še mal too much. Hlače s tistimi ogromnimi pasovi .... to bom raje konec poletja kupovala. Sem si kupla eno majčko, za nenosečke user posted image tolko, da sem neki kupla. Bom šla raje še malo v moje priljubljene trgovine in si kupla samo kaj večjega. Obljubim, da bom zdej nehala paniko zganjat user posted image user posted image G je res super, me je kar sama vprašala, če imam moža zunaj, da pride pogledat in sva pol oba lahko gledala. user posted image

Marjetka Cvetka user posted image user posted image user posted image sej ne vem, kaj ti napisat, vem, da so besede odveč. Bomo naslednjič še bolj navijali.

Mlinčka, ti si pa spet rekorderka user posted image user posted image držim pesti, da bo tokrat vse ok!

DB, nimaš enot zraven napisanih, zato je čisto nemogoče karkoli reči. Normalnih je kar lep procent, če je tudi število, bi moral bit kar ok, najbrž ne briljanten, v mejah normale pa. Kaj pa na izvidu, ni refernčnih vrednosti? Najbolje ti bo Pušenjak razložil, nujno mu napiši tudi enote, ker koncentracija 93 pove zeloo malo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
20.6.2008 15:58:51   
zorica

Punce evo mene iz MB.Sem mislila da bom hin od vročine in čakanja.

Mojo nosečnost potrdili, hormon je 798 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
20.6.2008 16:05:03   
Abra
Zorica user posted image user posted image ar smo ko že vedeli, kajne? Zdaj pa mirne živčke do uz user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
20.6.2008 16:11:52   
gigi1
Zorica končno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Ja pa res kar visok. Čist možno, da sta obe pikici pri tebi user posted image  user posted image  user posted image
A zdej verjameš, al boš še kakšen CB kupila user posted image  user posted image  user posted image .

Abra jaz sem pa dr.Vja včeri mal zasliševala, kako je to, če sta dva in se en slabše razvija. Je rekel, da nič posebnega. Če se tadrug poslovi, lahko pride do manjše krvavitve ali izcedkov. Tako, da brez panike, če se bo druga pikica poslovila. A srček od tadrugega je bil, al kako? Nisi nič napisala.
Kar se pa cunjc tiče, si pa kar privošči tisto, kar tebi najbolj sede user posted image . mene je jezilo samo to, ker nobenih hlač nisem mogla oblečt. Zdej je že mal boljš. mam pa še zmeri 4 kg viška in baročno postavo user posted image . Pa je mojmu kar všeč. Pravi, da sem bila prej k en fantek z joški user posted image
A si ti neki pisala za dijeto po Montignacu? Maš kakšen link? Sej verjetno ne bom rabla. Ko bom začela delat bodo kilce kar dol letele..pa vseeno za backup user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
20.6.2008 16:19:41   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Zoricaaaaaaaaaa .... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
20.6.2008 16:23:13   
kajsica
Marjetka Cvetka user posted image user posted image user posted image !

Abra, bravo, no sedaj pa si lahko pomirjena!!!! In začneš uživati v nosečniških tegobah!!!

Zorica, čestitke! Le tako naprej!

Grethy, hvala za Celjski klub navijačic! Tebe pa ta menopur tako matra? Hudiča! No ja saj mene so ti hormoni tudi popolnoma zmešali, prej me je vedno zeblo, letos pozimi pa mi je bilo konstantno vroče!!! Ampak vse za naše pikice!!!

Netka si pa pridna kokoška! Boš imela izbire, pa še kakega na hladno!!!!

Gigi, Miška, Hedi in Pikovit, kako je bilo na kavici? Sem se vam mislila pridružiti pa sem ravno obisk dobila!!! Nobenega ni od nikoder, ko pa bi ti rad kam šel se ti pa na vratih pojavijo!!!

Punce res vam vsem hvala za navijanje, ker reklamo za Persil delam dalje!!!! Sedaj pa še mene upanje začelo basati!!! Prvo test v nedeljo, potem pa še 14 dni mučenja, da bo le UZ ok! Prvič me je tam zrolalo!!! Ampak kot je ena pred časom napisala, strela ne udari 2x na isto mesto. Upam da ta pregovor drži!!!

Dejzi kako si kaj ti drugače? Kdaj greste na dopust? Greste dol? Men se pa cel sistem dopusta ruši. Prvo greva na enga abrahama (ko bi morala biti že na dopustu), drugo pa bom ravno takrat imela UZ, če bo se pokazal +!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
20.6.2008 16:23:46   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Gretka, klinčič pa ta menopur! js sem tud švicala, pa drugač ne. Ga mam pa verjetno še zmer v seb, ker kar švicam user posted image . Boljš bi blo, če bi ti ke usekal k Miški user posted image

Ja aneeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image kolk bi blo fino ... no sej tam glih tako seka ... tko da k sreči ni prešlo zaradi menopurčiča ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
20.6.2008 16:25:13   
kajsica
Gigi, kje maš pa ti baročno postavo????user posted image  Če bom jaz pol takšna kot si ti, madona bom imela geštel!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
20.6.2008 16:26:46   
Abra
Gigi, sem velik že brala o tem, če se najprej primeta oba. Nič takega ni, s porodom gre tudi tisto ven, vmes pa ne dela nobene škode. Ni blo nobenega drugega utripa, samo vidi se še neki, nisem niti dobro videla, razlagala mi pa tudi ni ne vem koliko. Je rekla, da je definitivno enoplodna nosečnost. Bo zato najbrž malo manj težav, kot če bi bila dva.
S hlačami imam pa jaz tut problem user posted image sej v H&M so imeli neke vatiante, da si v pasu zavežeš, pa so ble tko čip, sem rekla, da bom raje še kje pogledala, drugače jih bom pa šla kupit.
Montignaca imam jaz knjigo, že ful let user posted image pa uno z recepti tut. Na forumu hujšanje so montinjakarce, ki imajo knjigo tut v pdf, pa ti jo lahko pošljejo. Sodelovala tam še nisem user posted image včasih kej poškilim. Gre pa tuki za zdravo prehrano, brez slabih OH, torej brez bele moke, sladkorjev. V knjigi je razložena presnova, zato jo je kar fajn prebrat. Jaz sem pa 5kg pridelala, bom morala tut sladoled počasi opuščat, da ne bom slonica na koncu leta user posted image user posted image ker jaz sem že bla baročna, sem vedno govorila, da sem se v napačnem času rodila user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
20.6.2008 16:28:07   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Grethy, hvala za Celjski klub navijačic! Tebe pa ta menopur tako matra? Hudiča! No ja saj mene so ti hormoni tudi popolnoma zmešali, prej me je vedno zeblo, letos pozimi pa mi je bilo konstantno vroče!!! Ampak vse za naše pikice!!!

Ja bejba tkole mamo ... ampak sej veš da se nam dala pa makar švicala ko konj, dokler ne vidim zadovoljivih rezultatov ... ti se pa kr razvajaj, ker si itak noseča in si lahko prvoščiš ... si predstavljam kako bosta v nedeljo HAPPY vidva s tvojim lubijem ... juppppiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
20.6.2008 16:31:26   
Abra
Kajsica, super user posted image user posted image user posted image kar naj bi še naprej belo. To je tkoo fajn gledat user posted image vidiš, meni se je zgodba obrnila, tebi se bo pa tudi. Zdaj sva zmagovalki!!!

Grethy, tebe pa že menopur matra, pa si komaj začela? Kaj šele bo ... se boš po naši miški vrgla user posted image user posted image

Kaj ste danes spet kofetkale? PA dekliščino sem včeraj zamudila, sej sem se vmes spomnila, pa me je tko glava bolela, da nisem mogla v rač. gledat..

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
20.6.2008 16:32:11   
zorica

gigi1 sedaj pa definitivno ne bom delala več CB user posted image

Punce hvala vam, da ste mi vedno stale ob strani,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
20.6.2008 16:38:57   
Grethy
Joj Abrica draga ... tole je pa res dizastr ... sam sej bomo prežvel ... vse za naš naraščaj ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 20.6.2008 16:39:13 >

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
20.6.2008 16:45:57   
Grethy

Gigi, kje maš pa ti baročno postavo????user posted image  Če bom jaz pol takšna kot si ti, madona bom imela geštel!!!!

opaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kajsica povej gigici, user posted image user posted image no spomni jo, kdo ima baročno postavouser posted image , da srota ne bo v zmoti žvelauser posted image user posted image , če ne, se bomo pa enkrat na kavi mogle dobit, da bo zgubila "kompleks baročne postave" ...ker draga gigi tega jaz furam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
20.6.2008 16:46:40   
Abra
Ja, Grethy, ko vidiš tisto malo piko, ki utripa, čist vse pozabiš. Glavobole, inekcije, punkcijo ... pojma nimam več, kakšna je bla bolečina.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
20.6.2008 16:47:55   
gigi1
Kajši škoda, da te ni bilo. Pija se nam je pridružila. Naša nevestica user posted image . Lušno smo se mele. Itak, da smo bile take čveke na kupu, da smo kar ena čez drugo govorile user posted image . Par šlosijev je padlo (no pri nama s Hedi), ostale so uživale v kavicah in sokcih. Miška je bila pridna, sam 1x ji je neki ušlo user posted image  user posted image  user posted image

Ti pa kar še naprej deli reklamo za Persil user posted image . Kar se pa dopusta tiče...pa saj je vseeno, sam da pikici ostaneta pri tebi. Pol boste šli pa na družinskega user posted image
Hvala za geštelne pohvale . Zadnjič sem bila v montl zavitauser posted image . Dans bi me bogla videt, kako mi baročne obline ven iz obleke lezejo na vseh koncih in krajih user posted image .

Abra torej veš in te ne bo skrbelo. Dr.V je rekel, da gre dostkrat že med nosečnostjo tista GV napraj. Men je reku, da če bi pustili, bi šlo pač samo od sebe. Sam lahk, da bi blo treba par mescev čakat in men že fejst tiktaka (da ne rečem gori) pod nogami user posted image .
Pa pejd un pofl od hlač kupit. Sej za en poletje je tko vseenuser posted image

Gretka veš kaj. Ti pol kar veselo slončkaj, da bo šel ves švic ven iz tebe user posted image . A ti je še zmer slabo?

Zorica verjamem user posted image . Sej ne zameriš, k te mal hecam, a ne?
Zdej pa lepo bodi potrpežljiva do UZ (btw kdaj ga imaš? A moraš jutri poklicat, da se naročiš?). Naj ti ta čas čim hitreje mine user posted image

Huuh, tle bo pa nevihta. Evo...se je že ulil.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
20.6.2008 16:50:43   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

opaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kajsica povej gigici, user posted image user posted image no spomni jo, kdo ima baročno postavouser posted image , da srota ne bo v zmoti žvelauser posted image user posted image , če ne, se bomo pa enkrat na kavi mogle dobit, da bo zgubila "kompleks baročne postave" ...ker draga gigi tega jaz furam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Draga moja Gretka. Saj sva se videle. Še pomniš??? V gatkah user posted image  user posted image  user posted image
Saj nimam kompleksauser posted image . Sam jezi me, ker imam vse cunje tako, na knap... in jih še vedno 80% ne morem nase dat.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
20.6.2008 16:56:16   
Grethy
gigi, men jih prnes, jih bom jaz probala, pa zraven prid, bova crkavale od smeha --> kolk so šele men premejhne, pa saj mamo vse take probleme, sam ve k ste bolj pri vitkih ste bolj obremenjene s tem kot me k smo bolj na okroglo kot na dolgo narejene ...

o tem sva pa glih s kajsico zadnjič debatirale ...

vse ti bo še prav ... sam želi si, da te kaka zaj_ebana bolezen ne napade, pa makar so ti pol tud kakšne cunje pretesne, si pa kljub temu zdrava, jaaaaaa?????

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
20.6.2008 17:00:16   
Grethy
Draga moja Gretka. Saj sva se videle. Še pomniš??? V gatkah
Saj nimam kompleksa . Sam jezi me, ker imam vse cunje tako, na knap... in jih še vedno 80% ne morem nase dat.

Aja, pa še tole:  KNAP je moj svak, mhmmmm, dela v rudniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in če bi rada kakšnga nase dala, povej, ti bom zrihtala user posted image user posted image user posted image user posted image , so sami taki mišičasti user posted image user posted image

Sori lubicauser posted image user posted image ... so me asociacije popadle, pa sem se tko nasmejala, k sem vse nakombinirala ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
20.6.2008 17:01:35   
gigi1
HAHHAAA Gretka si me pa primerno nap:)izdila user posted image . Sej, maš prav! (smajliksespepelomposipa)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
20.6.2008 17:02:26   
mismis
Pismu Mlinčka, ti si pa pa res ena ULTRA kokoš, BRAVO za 21 jajčk.  Mislim, da bi se res lahko zaposlila v Perutnini Ptuj.user posted image user posted image . A potem praviš, da Pinterjevo ni možno primerjati.

Abra, čestitke za srčka in fižolčka user posted image user posted image , JUPI samo da je vse v redu

Marjetka Cvetka, tebi pa lahko samo objemem user posted image user posted image user posted image

Zorica, čestitke za BHCGuser posted image

Pikovit, fajn se razvajajta v Portorožu

Kajsica, super da  imamo še vedno Persiluser posted image

Gretka, a tebi menopur tudi seka v pohoto. Fino beyba, akcija mogoče pa tudi ata na mamo uspe

Ledenka, kaj je zdaj s temi tvojimi sestanki, vsak dan nekaj ali nas na svoj način ignorirašuser posted image

Db, žal ti s spermiogramamo ne morem pomagati, ker res nimam pojma o tem

Netka34, no vidiš optimizem velja, pa jih rata iz 6 cel ducat.  No pa boš imela svoje fuzbalsko moštvo

Orto2 javi se, kako ti gre

mi je žal, ker se šele sedaj javljam, ampka mene je pa ta utrogestan položil na kavč in sem sladko spala celi dve uri. Ponoči bom pa spet kot zombi okoli lazila

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
20.6.2008 17:02:52   
DaisyE
Br dan.

Gigi, ker fuzbal bomo dons usekali? Ja jaz pa itak vedno vse zamudim, kar je luštnega. Če se pa ob tako nemogočih urah srečujete. Pa zdaj se že itak vse poznate, pa jaz ne bi več pasala zraven.

Abri, čestitke za uspešen UZ. Pridni ste, pridni.

Kajšica, nič ne vem, če bova šla kaj dol. Me nekako ne vleče. Malo smo se s tvojo drugo seko dogovarjali, da se za kakšen dan dobimo, pa kero rečemo, pa ne vem kako nam kaže. Sicer mate pa vi skoz polno spodaj, a ne? Mah saj tud če bo plus, se vržita dol, vama bo samo koristilo, na tisti UZ pa vmes skočita, a ne? Saj smo še kaj bolj norega počeli. Bomo videli. Kako pa načeloma mislita bit spodaj?

Mlinčka, zate pa še vedno ne morem verjet. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej, zdaj se pa mora prijet, da ne boš vseh jajc ponucala, ko jih vedno tolk sproduciraš. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
20.6.2008 17:03:09   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 20.06.
Oktavija - IUI
Netka34 - UZ
Mlinčka - punkcija

Sobota, 21.06.
Sapi - UZ

Nedelja, 22.06.
Netka34 - UZ

Torek, 24.06.
mismis - ET

Sreda, 25.06.
Mlinčka - ET

Ponedeljek, 30.06.
Gita14 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Petek, 20.06.
Abra - UZ

Četrtek, 26.06.
Mačka27 - UZ

Ponedeljek, 30.06.
Rubin - UZ
Julija30 - UZ

Sreda, 02.07.
Zvezdica - UZ

Četrtek, 03.07.
Tadeja81 - pregled

Petek, 11.07.
Abra - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image  Daisy user posted image
user posted image Arneja user posted image
user posted image  Gigi user posted image
user posted image Marjetka Cvetka user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Kajsica  greje  user posted image user posted image - TEST 26.06.2008
Hedviga  greje   user posted image user posted image - TEST 30.06.2008
mala81  greje   user posted image - TEST 01.07.2008
Linda25  greje user posted image user posted image - TEST 02.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Zorica (1. IVF, dr. Vlaisavljevič, ET 05.06.)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, Superfact)
  • Kajsica (1.IVF;LJ, ET 11.06.)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ,)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO, ET 07.06.)
  • Linda25 (ICSI LJ, ET 17.06.)
  • Orto2 (2. IVF, dr. Drobnič)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Hedviga (IVF/ICSI, dr. Drobnič, ET 15.06.)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upa user posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13 , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebeca user posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image , Lotty user posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image ,Pikica 26 , Meybebabyuser posted image , sonček75 user posted image , DejanSenka  user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormončekuser posted image   , *NiNa*user posted image   , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33user posted image , Pija76

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JUNIJ user posted image   

user posted image  Leisha79 (LJ)

user posted image Julija30 (MB)

user posted image Zorica (MB)

user posted image Rubin (MB)

user posted image Mačka27 (PO)

user posted image Dakec (MB)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?