|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
20.6.2008 7:14:45   
Tanja555
Na hitro se javljam... Punce, super ste na slikcah iz srečanjauser posted image . Enkrat se vam bova z Neli pridružiliuser posted image .
Danes šibam na izpit + predstavitev sem., tako, da bom miško za cel dan vzela s sabo, upam, da ji ne bo prevročeuser posted image , pa saj jo bo mami mal vozičkala naokoli. Sem jo hotela pustit doma in za en dan oz. popoldne uvesti Aptimil, pa noče pit iz flaškeuser posted image , tako da gre kr z mano in jo bom pred in po izpitu podojila.
Držte pestiuser posted image , pa ostante take super punce še naprej...
Srečka, nekaj sem zasledila v zvezi z Izo... Držim pesti, da se čimprej vse uredi in da ji nosek ne bi več nagajal!!!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
20.6.2008 7:44:24   
sky77
Jutro

Jaz sem pa takoooo zaspana. Sem včeraj že ob 10 padla dol, pol pa mala ni hotla spat. No sej ona v bistvu je spala, samo se je premetavala in mencala učke, pa mahala z rokami. In kako naj človek potem spi?

Srečka upam da je z Izo zdaj vse ok in da ne bo ponovitve

Rok je na poti v vrtec, tako da je čas da malo še zalegnem. Če bo šefica pustila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
20.6.2008 7:48:48   
sky77
barby prosim če dodaš še naju na seznam napredka. Brina 12.4. (3750g, 53cm)
1. mesec 4290g, 54,5cm
2. mesec 5430g, 58cm

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
20.6.2008 7:51:19   
tasyo
Dobro jutro!
No, pa ste bile zvečer vseeno kar pridne s pisanjem... Evo, jaz sem že posrebala kavico v jutranjem sončku na terasi, moj škratek pa še spi. Mi smo bili pa včeraj še celo popoldne zunaj in smo prišli domov šele ob 9.30, tako da smo preskočili večerni ritual in direkt v posteljo. Moja dva sta oba takoj zaspala, jaz sem pa še malo pospravila.

Na srečanju je bilo res luštno, ampak kot so že napisale punce, kar ni bilo dovolj časa za čvek z vsemi. Mladički so bili super, naši fantje so pa res konkretni, vsi pa zlo pridni... Posadka, ti dve fotki sta super, sploh una s škratki, komaj čakam ostale!

Srečka, se tudi jaz priporočam za plakat, kuharijo mi bo pa Posadka poslala, kajne? Prosim... Si pa kar predstavljam, kako si se ustrašila, ko je Iza tako bruhala. In pametno, da si kar šla na urgenco. Ziher je ziher! Upam da se tale nosek čimprej poštima! Da te ne bo na morju preveč skrbelo - sicer pa bo tudi morska sol v zraku pomagala! Držite se, pa čimveč jo crkljaj, to najbolj pomaga.

Moji Lani se je pa včeraj dopoldan toliko dogajal, da kar ni bila ne lačna, ne žejna. Do petih popoldna, ko sva končno prispeli domov (sva se še po nm potepali), je pojedla le zajtrk in en obrok na pikniku. Sicer je pojedla kar veliko, pa vseeno čist premalo za moje pojme. No, potem pa je popoldan želela vse nadoknadit naenkrat - pojedla celo flaško, pa še spila skoraj deci čaja - posledično malo bruhala, ker se je seveda prenajedla. Potem se je umirila in zvečer lepo pojedla večerjo in spala do 4ih zjutraj, ko je bila spet huda lakota. Toliko, kot danes, ni ponoči še nikoli pojedla. Zvečer smo si privoščili  pri tastu, ki je prinesel jurčke iz hoste,  "lahko" večerjo... Še dobro, da ne dojim! Gobe fuul rastejo! Sem kar malo nesrečna, ker jih ne morem it nabirat. Nimam kam dat Lane, če pa bi jo vlekla s sabo, potem pa ne bi našla nobene gobe, da ne omenjam mojega strahu pred klopi - tega pa res ne bi rada, da kakšnega faše.

Evo, mislim da sem naklofala dost za ob kofetku, kajne? Grem malo likat, dokler še ni prevroče!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
20.6.2008 7:53:20   
resnično srečna
eto nas s5...

Iza še vedno spi...zbudila se je samo ob dveh, mi spraznila rezervoarje in sedaj še vedno spi...kašljala ni nič...je pa po hranjenju s5 vrgla ven...ampak ne mleka...samo zeleno, lepljivo sluz...upam, da se je sedaj umirilo...in je šla čez najhujšo krizo...ni mi pa jasno, kje se ji skriva vsa ta sluz...ker ji res zelo redno čistimo nosek...

Parni čistilec je včeraj najdražji že dal v pogon in priznam, da res lepo očisti tla...tako da se kar splača vržt tistih 50 ojrotov...

Plakat bom dala kopirati za vse včeraj prisotne (Posadka ti svojega imaš???)...sprašujem pa še ostale...če je katera zainteresirana (Roberta a ti to že imaš?)...gre pa za poster na katerem so  po pravilnem vrstnem redu napisani vsi deli telesa, ki se jih masira in smeri ter zaporedje masaže...kar luštkano...

Posadka zdaj pa ne vem...a tiste opombe zraven so samo tvoje ali je v originalu to...kaj je za debelo črevo, kaj za nos, oči, ušesa... bom Izo danes malo s temle poskusila spravit v red...

Vlažilec zraka  sem čez noč pustila v Izini sobici...zvečer je res v zrak poslal ogromno pare , pa dala sem na vatko malo Justovih kapljic...in moram priznat, da je pomagalo...noska sedaj sploh nima zamašenega, saj ko jo poslušam kako diha nič ne hrka...

tako...eno perilo sme že obesila (včerajše pobruhane cote)...drugo se pere (izine plenice, ki jih sedaj ogromno pokuriva)...

sedaj grem pa čakat princesko, da se prebudi in malo sprazni mlekarne...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
20.6.2008 8:04:45   
novopecena
dobro jutro

srečka želim da z izo čimprej prebrodita to zadevco. mislim na vajuuser posted image user posted image
se pa tudi jest pofočkam za plakat, kar se pa CD-ja tiče sem pa falila to debato tko da kaj je na tem cdju?

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Novopečena...sej ni bilo tako hudo danes kaj?

zakaj pa hudo? midva sva prav uživala. je pa res da nas je bilo preveč in premalo časa da bi lahko z vsako kako rekla.

danes proti večeru jo pa mahneva spet na jesenice, lap top ostane doma, tako da bom odrezana za par dni. upam da vas bom lahko ujela ko pridem nazaj.
zaenkrat je to to, morm Reneja uspavat v jutranje spanje.

papa

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
20.6.2008 8:11:56   
NaTaŠa*
Pozdravljene!

Kava je že v želodcu. Mi je prav pasala. Noč je bla recimo ok. Spala je od 20h- 3h pojedla in zaspala nazaj do 6h pol pa ni hotla več spat tako da sva mogle ustat in si je mamica privoščla ornk veliko dozo kave. Zdaj pa že od 7.45 spi, me zanima kolk cajta.

Čveke se je pa učeraj poznalo da vas ni. Je blo kle kr zatišje, ste pa pol zvečer vse nadoknadle, pišuka sj vam komaj sledim.

Slikice so res cortkane, sploh pa sonček z user posted image , ste se pa dobr spomnile da ste jih tako postavle.

Zdaj grem pa še nakej pojest pa še soseda pride na kavo pa na čvek.

Se beremo

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
20.6.2008 8:37:47   
Jo@n
Jutro!!!
Uživam v kofetku, zajtrk se že prebavlja, kaj počne pa mali princ, mislim da mi ni treba pisatuser posted image .

Ko preberem današnji časopis in opravim nekaj službenih zadev (takle mamo), jo bova pa mahnila na en sprehod.

Lepo bosite in se beremo kasneje!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
20.6.2008 8:50:17   
sinskaT
Dobro jutro še iz našega konca!

Na hitro sem preletela za nazaj, pa nekako ne najdem gesla za slikce user posted image al sm blond...

Barby če boš kaj dodajala za dopuste a lahko dopišeš
Hana..Pag, tnx

Srečka fak me je kr stisnl, ko sem brala vajino včerajšnje dogajanje - upam,d a je zdaj to to, da je šlo vn kar je pač moral. vlažilc pa parviš, da je ql.

Glede plakata ga jaz ne rabim, ker ga že imam - vsen hvala. Kaj je pa na cdju, kakšni recepti?

Ajde grem odpret mlekarne, potlej pa vEn na luft dokler ni prevroče..uživajte!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
20.6.2008 8:51:09   
lepa posadka
Dober dan!
Danes bo spet krasno!!!

Najprej user posted image  za Izo. Srečka, hvala Bogu, da je samo nosek...no, pa tudi ta se bo moral sčistit. Sicer pa bo morje naredilo svoje. Upam, da danes ne bo več bruhanja.

Naš Tomaž pa se je včeraj od vseh vaših dojenčkov nalezel... No, da ne boste norobe razumele...danes je spal do 4h in potem še do 7h... No, jutranjo rundo je pa tudi že začel... Takšne noči še nismo imeli in posledično me vse boli???!!! Ampak, za takole se splača potrpet,hihihi.

Trnuljčica...baby phone je zato, da se uporablja, torej nikar imet slabe vesti. Midva celo takega kupila, ki naj bi vlekel do 3km. No, v naselju 1 km daleč res vleče in to je edini način, da si ob večerih lahko privoščiva, da greva skupaj ven, na sprehod, na pivo. Seveda v radiju tega kilometra... Ti le sprehajaj psička...pa še možgančke spočij :-)))

Plakat - ja, jaz imam original...komentarje je dopisala kolegica (ji je ta Kurentova razlagala).
CD - na njem je ogormno kuharije, pekarije, vlaganja, dietne kure...vse to zbrala je ena ženska s sosednjega foruma Med.over.net - Prehrana.

Tako - mejte se. Danes bo pri nas spet športen dan, pa še čistačice ni, pa še parket moram zloščit... No, dolgčas mi ne bo.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
20.6.2008 8:51:13   
barby78
Jutro!

Naša biba še spi,mami pa uživa ob kavici.upam,da se bo kmalu zbudila in najedla in da šibama ven,dokler še ni tiste hude vročine.

Danes je tud lepo spala,od pol 10-ih,pa do 5-ih.

Srečka,upam da se Izi nosek čimprej pozdravi.Joj,si kar ne predstavljam,kak bi šele jaz paniko zagnala.

se že nekaj sliši iz sobe.ja,me že biba kliče.
grem,da ne bo orng vreščanja

se čujemo

uživajte v tem sončnem dnevu.aja,pa ne pozabit user posted image  in sebe namazat s kremico za sončenje.

šibam,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
20.6.2008 9:36:17   
Majček28
dobro jutro, in to dobesedno- mene je 15 minut nazaj telefon zbudil napša princeska pa še kar drnjoha user posted image
Ob  2h in ob 5h sva se podojili (tolk kot je dons ponoč pojedla pa še nikol ni- Tasyo se ti pridružujem ) in od takrat še kar vstrja v mižulah user posted image
Jaz bi pa zdej rada že mal ven šla, pred vročino, ampak mi jo je kar težko zbudit, ko pa gleda kot en angelček user posted image

Srečka, ko sem začela brat me je kar stisnil. Še dobr, da je vse OK! A mogoče preveč fiziološkke dobi v želodček? Jaz dam naši samo po 2 kaplici pa mislim, da zadostuje!! No, sicer pa sama najbolj veš, sej si že enga gor sprvla, a ne! user posted image

oooo, neki se v sobi oglaša, grem , da mi ne zaspi nazaj

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
20.6.2008 9:38:10   
Majček28
a ja, CD pa plakat...jaz tud jaz tud

Sinska, geslo je 6 (s številko! )

Na CD-ju so kuharski nasveti, njami user posted image

gremo se poštimat...joj kako pojčka, ne EMI bi sigurn zmagala user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
20.6.2008 10:06:04   
scorpiogirl
Helow, bejbe user posted image

Naš se je očitno tud mal nalezel (upam, da ne samo za danes user posted image user posted image user posted image ) ... je spal od 21h (je uspavanje uspelo v prvo, ni bilo treba nič ponovitve, so ga "sošolci" na srečanju očitno zmatrali user posted image ) do pol 3h (sem vmes že preverjala, če diha user posted image ), okrog 5h je spet jedel in takoj zaspal do pol 9h user posted image no, sedaj se pa oblečeva in šibava ven ... sva povabljena na kavico z eno februarsko bejbiko user posted image potem pa še na obisk h kolegici, ki bo imela novembrčka ...

uživajte
user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
20.6.2008 10:40:09   
Jo@n
Posadka, super fotke!!! Saj sem vedela, zakaj sem moj fotkič pustila doma...

Grem vreč malega princa iz sanjske dežele, drugače bova po največji vročini vozičkala...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
20.6.2008 11:44:55   
Jelcy
Pozdravljene punce po dolgem casu se javljam. Ze pred casom sem opazila, da pisete o AD3 kapljicah, pa me zanima, ce so nujno potrebne, ker jaz jih nisem dobila, pa je moj sincek star 2 meseca, zato sem klicala v posvetovalnico in so pac pozabiliuser posted image ...zato jih bom sla kasneje iskat. Baje da so hudi krci po njih. Koliko casa pa se pijejo? Danes sem vsa iz sebe, ker to nase zdravstvo je obupno!

Celo nosecnost me niso tehtali, niti mi merili pritisk, kri za toxo so mi vzeli samo 2 krat, napotnice za porodnisnico nisem sploh dobila, po porodu sem bila odpuscena 1 dan prej zaradi guzve v porodnisnici, nisem dobila niti odvajala ki ga dobi vsaka po porodu. Patronazna sestra sploh ni imela tehtnice in do prve posvetovalnice nisem sploh vedla koliko tehta...no hvala bogu se prevecuser posted image ...no zdaj pa ugotovim da mi se pediatrinja ni sploh omenila teh kapljic..tako da sem prav razocarana, zakaj sem vedno izjema!

Vglavnem mi lepo napredujemo, se samo dojimo, zdaj imamo 7200g in 69cm, tako da me vsaj to tolazi da je z otrokom vse ok.

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
20.6.2008 12:31:43   
novopecena
oj

ja Jelcy ti mas pa res smolo s temi dohtarjiuser posted image . kar se tiče AD3 kapljic smo mi na dozi št. 7 in moram rečt da jih rene kar lepo prenaša, je pa res da mu jih ne dajem vsak dan-kot npr. včeraj ko smo bili cel dan zunaj in na sončku tko da sem jih kar preskočila oz. pozabila user posted image
jutranjo furo sva glih za las zvozila pred vročino, zdaj se pa lepo hladiva v zavetju štirih sten. me preseneča da smo na sončni strani ko imamo sonce od 9h pa do 19h ampak v dnevni sobi je kot bi imeli klimo. Rene nikakor danes noče nič spat in mislim da je to malo tudi posledica lune, saj je teček 100 na urco. no pa saj naju pol čaka dvourna vožnja na gorenjsko v hribe pa vem da bo spal ko kladauser posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
20.6.2008 12:50:58   
lepa posadka
AAwwwwiiiiiiii!

Pospravila sem celo hišo, perem že drugo žehto, Tomaž je medtem spal več kot tri-urno spanje pravičnega pod sosedovim ringlojem. Stuširala sem se in sedaj srebam hladno pivo...Tomaž pa se mi reži v fris, medtem ko klofam po tipkovnici.

Tudi pri nas v hiši je dokaj hlad, tako da se bova do popoldneva kar notri crkljala in hecala. Itak bo treba počasi za kosilo poskrbet...potem pa po otroke... Popoldan bomo loščili parket - bljak, bljak, bljak... Upam, da ne bo prevroče, da bom lahko z otroki kar kam v gozd pobegnila.

Mejte se fajn.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
20.6.2008 13:04:10   
sky77
Novopečena naša je danes tudi tečka. Sem jo krstila kar za luninčico ker je ob vsaki polni luni taka. Tečka na 3. Zdaj se sicer nekaj trudi da bi zaspala a ji ne uspeva najbolje. Evo sem ji šla štofelček (dudo user posted image  ) popravit. Zdaj pa upam da ji uspe. Začuda danes noče niti zunaj spat, kar ji prej ni bilo problem. Ob zadnji vročini sem morala biti po cele dneve zunaj da je gospodična spančkala.

posadka ful lepe fotke.

jaz se tudi priporočam za CD in PLAKAT. Pa hvala že vnaprej

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
20.6.2008 13:05:17   
sky77
Pa še en uporaben link. Naša slikice prav obožuje. http://baby.zorger.com/baby.zorger.com.newborn.pdf

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
20.6.2008 13:07:58   
sky77

user posted image  

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm  

- Vijolica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm

- Tanja555: Neli (5.4.2008): 2660g, 46.5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm    

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm  

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

- SpelliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm    

- sky77: Brina (12.04.2008):  3750g, 53 cm
1.mesec - 4290g, 54,5 cm
2.mesec - 5430g, 58 cm    

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g  

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm   

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm    

- Roberta: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm                                

-modrooka: Ema (maj 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm 

-  srčekgirl: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm      
user posted image    

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
20.6.2008 13:08:44   
barby78
user posted image  

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm  

- Vijolica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm

- Tanja555: Neli (5.4.2008): 2660g, 46.5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm    

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm  

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

- SpelliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm

- sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm    

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g  

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm   

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm    

- Roberta: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm                                

-modrooka: Ema (maj 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm 

-  srčekgirl: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm      
user posted image    

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
20.6.2008 13:08:48   
sky77
Evo pa sem se kar sama dodala na seznam. Evo spet jok user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
20.6.2008 13:09:28   
barby78
PRESREČNE MAMICE:
user posted image

21.02.2008---->>>> 
- Katka28 (22.4.2008): Anže 1500g; Jakob 1370g 

28.02.2008---->>>> 
- zolika (24.4.2008): Vid 1790g, 43 cm 

15.03.2008---->>>>  
- Maja24-2 (9.4.2008): Lan 3010g, 48 cm 

20.03.2008---->>>>  
- Modrookica (2.4.2008): Luka 3130g, 50 cm    

23.03.2008---->>>>    
- Aprilska34 (19.4.2008): Eva 2490g, 47 cm    

24.03.2008---->>>>  
- Vijolica_23 (4.4.2008): Nataša 3550g, 53 cm 
- Barby78 (12.4.2008): Lia 3050g, 46 cm 
- Sasy20 (14.4.2008): NIk 3510g, 52 cm

01.04.2008---->>>>  
- lepa posadka (1.4.2008): Tomaž 3600g, 51 cm 

02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm 

04.04.2008---->>>>  
- tosja (10.4.2008): ?, 2900g, 48 cm 
- nana09 (11.4.2008): Zala, 3810g, 52 cm

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

08.04.2008---->>>>    
- NiLe (14.4.2008):  Tia 3050g, 50 cm 

09.04.2008---->>>>     
- Kekec in mojca ( 13.4.2008): Tine 3300g, 51 cm    
- pizamca (?. 2008): ? 3100g, 51 cm    

10.04.2008---->>>>     
- novopecena (14.4.2008): Rene 3540g, 50 cm
- Malamaja (11.4.2008): Maja 3690g, 55 cm    

11.04.2008---->>>>    
- SpelliG (18.4.2008): Martina 3650g, 53 cm
- petty82 (10.4.2008):  Luka ? g, ? cm    
- ppika (13.4.2008):  Gaja ?g, ? cm      

12.04.2008---->>>>    
- sky77 (14.4.2008):  Brina 3750g, 53 cm 

13.04.2008---->>>> 
- tana13 ( ? ):Ema ? g,? cm   

14.04.2008---->>>>       
 - calena (14.4.2008):  Tosja 3280g, 50 cm

15.04.2008---->>>>      
- scorpiogirll (24.4.2008): Nal 2900g, 50 cm        
- resnično srečna (15.4.2008): Iza 3150g, 53 cm  
- Krista28 (17.4.2008): Nadja 3550g, 52 cm
- Jazabel (7.4.2008): Enja 4100g, 54 cm  

16.04.2008---->>>>        
- Jo@n (22.4.2008):  Jakob 3870g, 55 cm
- Katja271 (12.4.2008): Nik 3600g, 53 cm     
- trnuljčica (25.4.2008): ? 2860g, 48 cm   
- aprill (25.4.2008): Klemen, 3800g, 53 cm 

17.04.2008---->>>>           
- simvir (10.4.2008): Tevž 3850g, 54 cm
- JABOLKO3 (17.4.2008): Jure 4750g, 58 cm
- minicca (24.4.2008): Matej, 3220g, 52 cm
- Bubica 17 (25.4.2008): Anej, 3340g, 52 cm
- Jelcy (14.4.2008):  Patrik, 3670g, 52 cm 
- marsovka (22.4.2008): Smilla, 3340g, 51 cm

- Majči28 (apr 08): Žan, 3630g, 50 cm

18.04.2008---->>>>           
- maxi133 (?.2008): Kaja, 2790g, 49 cm   

19. 04.2008---->>>>            
- big mamma (9.4.2008): Jernej 4210g, 56 cm
- bela vrtnica (19.4.2008): Zara 3620 g, 51 cm
- Malamalinca (23.4.2008): Kaja, 3230g, 50 cm 
-malecka 24 (apr o8): Nikolina, 3380g, 50 cm  

20.04.2008---->>>>              
- Tejcha (15.4.2008): Ajša 3470g, 52 cm       

21.04.2008---->>>>         

- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm
- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm  

22.04.2008---->>>>   
- Tasyo (20.4.2008): Lana, 2980g, 50cm 
- Lubici (19.4.2008): Urs, 3370g, 52 cm 
- cofek (30.4.2008): Neža, 3300g, 51cm

24.04.2008---->>>>    
- Roberta (18.4.2008): Liam, 3445g, 52 cm                                  

25.04.2008---->>>>    
- u04111976 (14.4.2008): Tia 4060g, 53 cm

- modrooka (maj 2008): Ema 2690g, 51 cm   

26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm                              

27.04.2008---->>>>     

- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

28.04.2008---->>>>     
- Shoo (21.4.2008): Roko 3530g, 51 cm                            

05.05.2008---->>>>      

- pikica030407 (29.4.2008): Tia Zoja, 3850g, 50 cm                             

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm

user posted image :user posted image            
                                      30:33

user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
20.6.2008 13:11:50   
sky77
Aja še to potem pa res neham težit.

Srečka tisto čistilo je bio shout ne omino bianco. Pa sem bila ziher da sem pravo napisala

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......