|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
20.6.2008 9:31:23   
pikovit
No važi bejbe.Mismis maš prevoz al te pridem iskat?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
20.6.2008 9:32:19   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dober juter Miška. Utropiz... uuups, saj še ni,  a ne? Dej je že Utropožiraj user posted image  te je pa zdelal?

Matr slab tipkam. ŠE!

Jest mam pa 4* user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
20.6.2008 9:33:27   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

No važi bejbe.Mismis maš prevoz al te pridem iskat?

Pikovit, če se ti da, me lohka pikneš, pa greva z enim avtom, da ne bova še večje gužve delali.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
20.6.2008 9:34:19   
mismis

Dober juter Miška. Utropiz... uuups, saj še ni,  a ne? Dej je že Utropožiraj user posted image  te je pa zdelal?

Matr slab tipkam. ŠE!

Jest mam pa 4* user posted image  user posted image  user posted image

Bravo za 4 user posted image user posted image user posted image user posted image , jest sem tudi včeraj na dekliščini pokasirala ta peto

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
20.6.2008 9:40:29   
hedviga
Gigi, Kratochvill je v isti stavbi kot Leclerc, samo čisto na koncu (prot dolenki). Ne moreš zgrešit!!
In na konc stavbe so lepo mizice in stolčki...user posted image  

Mišmi, pa zate veš, da bi šla tut na konc sveta al pa v Šiško...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
20.6.2008 9:41:22   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Bravo za 4 user posted image user posted image user posted image user posted image , jest sem tudi včeraj na dekliščini pokasirala ta peto

user posted image  user posted image  user posted image  Miška sva pa potrjene goflje user posted image  user posted image  user posted image

zate ne vem, pri meni je pa sigurno botroval Cime, ker  skoz neki sprašujem " Šta je umjetnik hreo, da kaže?", al pa popravljam svoje že poslane poste . No, goflja sem pa itak user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
20.6.2008 9:41:54   
pikovit
Mismis dej mi na zs tvojo št. pošlji.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
20.6.2008 9:42:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Gigi, Kratochvill je v isti stavbi kot Leclerc, samo čisto na koncu (prot dolenki). Ne moreš zgrešit!!
In na konc stavbe so lepo mizice in stolčki...user posted image  

Mišmi, pa zate veš, da bi šla tut na konc sveta al pa v Šiško...user posted image user posted image user posted image

joj, kolk se to lepo bereuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
20.6.2008 9:43:31   
mismis

kaj sem ratala izbrisana iz tvojega imenikauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
20.6.2008 9:43:38   
ledenka
jutro user posted image  kako je bla dekliscina? cestitam nevesticama Piji in Soncku user posted image  naj bo zakon pravljicen in dan poroke nepozaben!

nimam casa prebrat za nazaj user posted image  sem pa nazdravljala z vami user posted image  u matr, ce bi tule zivela, bi bla ziher alkoholik, pa pivski trebuh za trojcke bi mela user posted image  

kajsica in hedi, belo naj belo tud ostane!

mismis, bravo za 8 jajck. pol bo oktet al kaj user posted image

Oktavija - IUI
Netka34 - UZ
Mlinčka - punkcija

navijamoooooo user posted image user posted image user posted image  

a danes greste kofetkat, super user posted image  

pikovitek, daj nohtke v album, radovednaaaaa user posted image

tecem na sestanek user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
20.6.2008 9:44:34   
ledenka
ja, pa za nove user posted image  cestitam

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
20.6.2008 9:44:42   
mismis

user posted image  user posted image  user posted image  Miška sva pa potrjene goflje user posted image  user posted image  user posted image

zate ne vem, pri meni je pa sigurno botroval Cime, ker  skoz neki sprašujem " Šta je umjetnik hreo, da kaže?", al pa popravljam svoje že poslane poste . No, goflja sem pa itak user posted image  user posted image  user posted image

Gigi, golfje gor, goflje dol, poglej kolk postov ima Pikovit, to je šele goflja...
Mene tudi malo seznam rešuje...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
20.6.2008 9:47:18   
gigi1
Ja Miška, sam je tolk prej začela klofat k ti, predvsem pa k jest user posted image  user posted image  user posted image . Ko bom mela tako kilometrino, jo bom že po desni prehitela user posted image  user posted image  user posted image .

No sej... drug teden grem pa definitivno v službico in bom malo manj prisotna user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
20.6.2008 9:49:06   
mismis

Ja Miška, sam je tolk prej začela klofat k ti, predvsem pa k jest user posted image  user posted image  user posted image . Ko bom mela tako kilometrino, jo bom že po desni prehitela user posted image  user posted image  user posted image .

No sej... drug teden grem pa definitivno v službico in bom malo manj prisotna user posted image

pa ne iti še drug teden delat, jest sem še cel teden doma, pa še rekord moramo porušiti, pa ne vem kako ga bomo, če boš ti manj časa tukaj gor user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
20.6.2008 9:51:05   
pikovit

kaj sem ratala izbrisana iz tvojega imenikauser posted image

Ne,ne Teleray je kriv.Grem prej po gsm,preden pridem pote.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
20.6.2008 9:51:46   
gigi1

pa ne iti še drug teden delat, jest sem še cel teden doma, pa še rekord moramo porušiti, pa ne vem kako ga bomo, če boš ti manj časa tukaj gor user posted image

Pismu, tole je pa dilema user posted image

Službica ali rekord?

Bom se potrudila oboje user posted image .

Grem zej. mam še ful enga dela preden se odpravim od doma...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
20.6.2008 10:29:10   
pikovit
Punce nohtki bodo drugič.Nimam ne fotiča ne pravega tel. da bi lahko slikala.Če bo imela danes katera z sabo dober GSM se bomo poslikale in dale slike goruser posted image

Miška a si ready?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
20.6.2008 11:22:50   
sapi
gigi si imela prav, so bile druge zadožitve  ...  točno ve s čim me spravi stran od RR ...
Mlinčka čim manj bolečo punkcijo in veliko celic ...
Oktavija tebi pa uspešno ...
netka povej kako je bilo ...

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
20.6.2008 11:29:07   
Zvezdica
Ojla, dobro jutro ali dan?

Zvezdica je ZVEZDICA ZASPANKA user posted image

Kajsica, belo...pa mozolji=user posted image sem 100%, ker tok bolečih mozoljčkov kot jih imam jast, v evsej moji krasni puberteti nisem imela.

Gigica moja, pa ne še v službo ....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj ostale deklice v tem prelepem sončnem dnevu?

Jast sicer zelo prehlajeno...še vedno ampak gre na bolje...končnouser posted image

Grem v šoping....

i belive i can fly....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
20.6.2008 11:35:57   
mlinčka
Hajli hajlo!

Sem doma, trenutno ko user posted image , ker so une injekcije ketonala zgleda šele na poti domov prijele. Kaj čm rečt? Definitivno dr. D bolj ustreza mojemu podvozju. Sej ne, da Pintarjeva mesari, občutka pa res glih nima. Pa vsa resna in uradna... Se mi zdi, da so moški na splošno bolj nežni in uvidevni.

Drugač, pridelek OK, 21 jajc (je sestra Zdenka rekla, da sem strašna user posted image ), sam kaj ko to še nič ne pomeni. Upam, da bo kej kvalitete, ne sam kvantiteta. Pa za kodo sem se zmenla user posted image . Kličem v ponedeljek.

Grem mal v horizontalo, mislit na vas, ki se trenutno v Kratochvillu zakajate user posted image . A sem vam kej kolca?

Pozdravlja vas kura mlinčka!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
20.6.2008 11:43:53   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Hajli hajlo!

Sem doma, trenutno ko user posted image , ker so une injekcije ketonala zgleda šele na poti domov prijele. Kaj čm rečt? Definitivno dr. D bolj ustreza mojemu podvozju. Sej ne, da Pintarjeva mesari, občutka pa res glih nima. Pa vsa resna in uradna... Se mi zdi, da so moški na splošno bolj nežni in uvidevni.

Drugač, pridelek OK, 21 jajc (je sestra Zdenka rekla, da sem strašna user posted image ), sam kaj ko to še nič ne pomeni. Upam, da bo kej kvalitete, ne sam kvantiteta. Pa za kodo sem se zmenla user posted image . Kličem v ponedeljek.

Grem mal v horizontalo, mislit na vas, ki se trenutno v Kratochvillu zakajate user posted image . A sem vam kej kolca?

Pozdravlja vas kura mlinčka!

Ooooooooouuuuaaaaaaaaaaa MLINČKAAAAAAAAAAAA .... maximalno hud uspeh, pa če rečemo da jih je blo 60 posto res hudo dobrih in da se bodo vsa ta oplodila ... boš mela lepo bero !!!!!!!!! ... pa tud če jih bo sam 40 posto jaaaaaaaaaa ... važno je da booooo ... komaj čakam ponedeljek da slišim lepo novico ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
20.6.2008 11:49:41   
kajsica
Zvezdica, ja mozolčki, mozoljčki in to taki podkožni!!! Grdo!! Sam jaz imam tudi drugače še kar problematično kožo.

Ma kaj sem zoprna, nič in nobeni znaki ne ličijo na user posted image . Čakam na potrditev, potem pa bodo vsi znaki butnili ven!!!user posted image

Mlinčka, bravo!!! Ti pa si res kokoška!! 21 jajčk!!! Marija!!! Pridna! No sedaj pa naj te lepo počakaj do ET, pa še kaka za na hladno!!!user posted image user posted image

Grethy, kako kaj ti danes? Padla špikica? Je bilo kaj lažje kot včeraj?

Pri men pa še vedno vse po starem!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
20.6.2008 12:01:59   
blanč
In na konc stavbe so lepo mizice in stolčki...

TU IMAJO NAJBOLJŠO KAVO, SEM JO PILA V TOREK IN MOREM REČT, DA JE RES TABOLŠ.user posted image user posted image
Ups, spet se deremuser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
20.6.2008 12:02:55   
blanč

Če je pa dobila neke zanč inekcijeuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
20.6.2008 12:13:27   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Pri men pa še vedno vse po starem!!!user posted image user posted image user posted image  

O ne še, sem bla mal v pospravljanju, drugač so me pa že uhvaltile Menopuristične tegobe, ki sem se jih najbolj bala, že tko sem podvržena potenju (ne ni potenje, je kr konkretno švicanje, da ne bom prav fina) in zdej se je to še 100% poslabšalo ... zjutraj sem sedela v majčki tu v hladnem stanovanju, pa je teklo po meni (dobesedno) ... se že vidim kako bom jutri crkava v LJ user posted image user posted image user posted image ... pa slabo mi je ko majmunu ... skoz me bruhci napadajo ... pa bomo prežveli tud to, za zmago je treba marskej dol požret user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?