|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
17.6.2008 9:18:05   
*anč*
oj!

a je lahk še bolj mraz??

hvala vsem za čestitke, pikabu user posted image bo pa mogu še mal počakat,da mama nardi fax, ker nisem taka carica kot arabela,da bi z dvema vse to počela. čeprav me kr vlečejo mali bejbiji,sploh od tistega mojega nesrečnega splava,sam sem se zdej odločla,da najprej preguram čez fax,pol pa še enga naštimamo. čeprav razlika bo pa full velika.  eh,naglas razmišljam user posted image .

sivkamivka  kje si?? da nimaš nevidnega novega nicka? user posted image

kako sta pa kej vava pa tasha? samo mis nas pridno obvešča user posted image .

grem si kavico skuhat, mi je dragi kupu za rd avtomat za espresso in še mleko si lahk spenim user posted image , čist naudušena!!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
17.6.2008 9:42:19   
Arabela
Jutro!

Pri nas se bo vsak čas vlilo.. naj gre to vreme v tri krasne..user posted image user posted image user posted image ... no pa saj pravijo da se bo poboljšalo..

Naša tudi že ful za nami ponavlja... jo pa tudi večinoma samo domači razumemo...user posted image user posted image user posted image
Pa končno je spet začela jesti (moram trikat na les), včeraj je nadodnadila za 3dni nazaj...pa še sama je jedla, sicer je bilo kar nekaj juhe na meni ampak pojedla pa je vse...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
17.6.2008 9:43:13   
Arabela
Sergej pa je tak al tak car... zdaj že tri noči spi 8 ali 9ur skupaj... jaz pa ponoči čekiram če še diha..user posted image user posted image ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
17.6.2008 9:50:11   
*anč*
user posted image sergej! zdej spi že več ko tristanuser posted image user posted image

pa super,da katarinca spet je!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
17.6.2008 11:23:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Sergej pa je tak al tak car... zdaj že tri noči spi 8 ali 9ur skupaj... jaz pa ponoči čekiram če še diha..user posted image user posted image ...

mi smo tak čas končno začeli spat po 3 ure skupaj/na noč, da je vsaj zaspala nazaj ko je pojedlauser posted image
Kje pa ste naročili tak model, ki pri še ne 4 mes prespi noč, če ni skrivnostuser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
17.6.2008 11:29:12   
Arabela
Saj zato pa ga Katarinca še zdaj "fiksa" za dva...user posted image user posted image user posted image ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
17.6.2008 13:29:49   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

mi smo tak čas končno začeli spat po 3 ure skupaj/na noč, da je vsaj zaspala nazaj ko je pojedlauser posted image
Kje pa ste naročili tak model, ki pri še ne 4 mes prespi noč, če ni skrivnostuser posted image

joj, jaz se pa spomnim kako je Tina za novo leto ko smo bili z družbo na Davči, stara 2 meseca spala vsak dan 8 ur skupaj. Pa so vsi rekli kako mamo pridnega otroka. No, pa je samo tam tako spalauser posted image

Super Sergej, ti kar pančkaj, da se mamica spočijeuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
17.6.2008 13:31:14   
mis
Mi smo pa pojedli kosilo, mi je mala pomagala skoraj eno uro kuhat. Je tud ati prišel jest. Zdej je šel v službo, mala je v postelji... no, tolče po vratih da hodim k njejuser posted image

Upam da kmalu zaspi da grem še jaz ležat. Me križ boli, cel dan za njo letam, pa kuham...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
17.6.2008 16:36:44   
mis
Jest mam pa takoooo slabo vest. Jao, sem en velik lenuh. Mal je šele okoli 14h zaspala, mene je ful križ bolel, sem šla počivat, pol so sosedje začel travo kosit, sem se zbudila, mala spala le dobro uro, se z jokom zbudila, sem mislila da bo še pri meni spala, pa ni šans. Jest pa čist gotova. Pa je neki težila mi tam pri postelji, pokličem moža kdaj pride, pa pravi da gre domov, pa jo bo prevzel. Je prišel, jo prevzel, šel z njo ven, jasno nisem pol več mogla zaspat. Ampak sem čisti lenuh, mam slabo vest. On tudi zjutraj zgodaj vstane, dela cel dan, malo rihta, jest pa ležim popoldan in počivam... Vem da boste rekle da mi pripada, ampak imam res slabo vest. Sej gre z njo po opravkih, kar bi itak moral narest sicer sam, ampak vseeno. Mah...

Hvala k ste me poslušale...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
17.6.2008 22:56:20   
mis
Ne vem kolk bom imela jutri časa. Gremo do sobote ali nedelje na morje. Verjetno na kakšen Krk, ker ni treba na trajekt, če se kaj začne. Naj bi bilo lepo vreme, tako da upam na malo sončka.

papa

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
18.6.2008 0:53:49   
frrrr
evo še mene...

hodim spat z JAšo, da se za dopust spočijem user posted image zgleda, da se je nabralo, ker me kr zmanjka... no, zdej sem pa pokonc user posted image

moci - včer sem se hvalila kk pr nas pali, če ga nekam posadimo, kadar kaj razgraja... no, danes ni pomagalo... se je full smejal, potem pa isto ušpičil... ko sem ga pa dost ignorirala, me je pa prišel udart user posted image sem ga spet odstranila, pa jovo na novo. ampak sem bila pol trmasta in se med spravljanjem v pižamo nisem kaj pogovarjala z njim... to ga jezi user posted image pol sem ga pa tut dala v posteljo in nič crkljanja... je enih 10 minut ležal poleg mene in tulil mamaaaaa user posted image ko se je pa umiril, sem mu pa povedala, da ni bil priden in ima mami raje pridnega Jašo... pol sem ga pa vprašala, če bo še tepel in nagajal pa takoj on NE user posted image pa nisem bla zihr a je to njegov ne, al resno mislim in sem ga vprašala, če se pride zdej k men stisnit... je mau razmislil in full veselo JA user posted image blo kr hudo, ker sva se dobro uro pred spanjem skoz kregala, pa potem se nisva tolk stiskala kot bi se sicer... ampak enkrat more videt, da ne pride daleč s takim početjem....

včeraj sva z malim ustvarjala s plastelinom... danes sva se večino dneva kregala user posted image
danes v vrtcu dobili fotografije... in ko sem prišla domov, mi je navdušeno predstavil vse sošolce, pa za 2. pomočnico nama je povedal ime user posted image pravi, da je Petra user posted image
sicer se je pa pred nedavnim naučil govorit tut JA in ni vse samo NE user posted image zdaj kaj počne in ga vprašaš ti pomagam? pa on nazaj JA user posted image
pa vsak dan poslušam isto zgodbo user posted image prejšnji teden sem mu pripravljala večerjo in  gledala skoz okno... Jaša se je igral... pred hišo sem vidla sosedovo psičko, da hoče na travico, kjer se Jaša igra, kakat... pa sem vn zakričala Nera... Jaša se je ustrašil in začel jokat. no, zdaj pa vsak dan vsaj enkrat JAŠA JOKAL. USTRAŠU. MAMA KREGALA NERO. TI TI TI NERA KAKALA TRAVO. JAŠA USTRAŠU user posted image
kaj več pa ne dogaja...

sem vas prebrala.... pa pozabila kaj dogajalo... možgani so že na dopustu user posted image lepo se mejte.... se beremo julija user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
18.6.2008 0:54:25   
frrrr
aja, mis želim ti hiter porod in eno zdravo dete!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
18.6.2008 8:26:15   
Arabela
Jutro!

Kam moram oddat Vlogo za zmanjšano plačilo vrtca? V vrtec ali na upravno enoto?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
18.6.2008 9:38:02   
Anonimen

Jutro!

¸

jaz sem jo oddala v vrtec!

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
18.6.2008 9:42:58   
Anonimen
mi imamo pa od 14.7-4.8 dopust- pa nikamor ne gremo, to pomeni  samo to, da takrat Tinkara ne bo v vrtcu in se jaz ne bom učilauser posted image - vsaj upam, da bo takouser posted image
Moj bo imel takrat enkrat zagovor doktorata in bomo kar lepo domauser posted image
Na morje bomo šli za kakšen viken, drugače pa  Atlantis, Bled........bo pa drugo leto lepše.

zdaj pa naprej učit- ej sploh si ne morem predstavljat, da bom teoretično čez 3 mesece že konec......jupi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
18.6.2008 10:18:14   
altati

Jutro!

Upravna enota, oddelek za družbene zadeve.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
18.6.2008 15:32:07   
Lu
Živjo!

Mene so pa iz vrtca klicali, da ima mali 39,8 vročine in da full driska. A imamo rota???? Otroška zdr. ne dela. Dala sem mu CAlpol in kaj naj zdaj. Čakam al kaj? Je lahko reakcija na cepljenje prejšnji teden? Joj kok mene tele stvari vržejo iz tira. Bom videla kaj bo. Zdaj počiva. Bošček moj mali.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
18.6.2008 17:58:58   
*anč*
ojoj,lu. upam,da ga hitro mine in da ni rota. pomoje ni reakcija na cepljenje.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
19.6.2008 9:00:09   
Maxica
Dobro jutro, drage moje, en čas se že nisem oglasila, tako da sem čist v zaostanku s komentiranjem. Pa poglejmo:
Arabela, carica, itak. user posted image  Bravo za opravljene izpite. In to pri dveh malih nadebudnežih. Res, vsaka  ti čast.user posted image
Remy, tudi tebi čestitke za opravljen kolokvij. Sam jamraš, pa tolk pridna si.user posted image Tinkara pa tudi pridna, kako fajn že govori.user posted image
Lucika, vi ste pa tudi pridni, se že kr selite, saj smo vendar lih gledali slike, kako gradite hiško. Pridni pridni, naj vam čimprej uspe prvič prespati tam.user posted image
Muki, upam, da skrajno uživaš, tam, kjer ste.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Frrrr, priznam, da točno ne vem, kje trenutno dopustuješuser posted image , ampak upam, da se imaš lepo.user posted image
Psaša, očitno se vam bo kr fajn izteklo vreme na dopustu. Lepo se imejte.user posted image  Poletje bo!user posted image
Anč, pozno pozno, ampak vseeno, draga naša, vse najboljše za tvoj nedavni rojstni dan, naj ti bo življenje čim bolj z rožicami postlano, te rožice pa naj bodo v raznoraznih oblikah, od novega družinskega člana, do uspešnega študija na željeni smeri, pa da bi se še naprej tako lepo imela s svojima najdražjima fantoma. Vse najlepše, pa ostani še naprej taka nežna dušica kot si, tako te imamo najrajši.user posted image
user posted image
Pikapolona, kako si, upam, da kaj boljše volje, zunaj je sonček, naužij se pozitivne energije, ki ti jo pošilja.user posted image
Moci, kaj si kaj pogruntala? Kaj pametnega ti sploh ne vem svetovati, res ne.  Za vzgojiteljico pa nimam besed, mater, da kaj takega sploh upa izustiti. Ampak kot so ti že ene napisale, očitno Zoja tako funkcionira in komunicira, kaj pa vem. Morda bo to en dan samo prerasla.user posted image  Sicer vztrajaj in bodi dosledna ter jo vsakič sproti opozarjaj, da se to ne sme.
Altati, lepo se imejte na prvem dopustu.user posted image user posted image user posted image  Pa ne obremenjuj se z mano, boš že, ko boš lahko.user posted image
Mis, skoz čekiram na tvoj trakec, kako daleč si že. Še čisto malo malo, pa bo user posted image . user posted image  Pa nikar ne imej slabe vesti zaradi počivanja, kaj drugega v 39.tednu od tebe tako ni za pričakovat.user posted image  Še malo, pa boš itak vpeta med dva otroka in boš tisti počitek lahko samo sanjala.
Lu, kako je Tian?
Pogrešam pa Vavo, pa Tasho, pa @lina bi se lahko mal več oglašala, da ne omenjam Gayo in Pikabu.
Zdaj pa grem še malo podelat, ob 11h grem že iz službe, ob enih imam namreč operacijo materinega znamenja v Lj.
Lep dan.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
19.6.2008 14:06:32   
*anč*
maxi  tenx za čestitko, lepo kot vedno user posted image .

zdej pa pičimo u zoo user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
19.6.2008 14:33:10   
altati
Maxi -  res mam slabo vest.....bom nadoknadila, obljubim!
ampak trenutno se mi trena: selitev, selitev, selitev......tisoč stvari!
Jutri gremo pa na morje, pa tud še cunj nisem oprala.....pojma nimam kako bo tole šlo....
pa še fuzbal me bega, ko ne morem mim TV-ja.....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
19.6.2008 21:37:02   
Maxica
Mmm, ste se razpisale. Kje hodite?
Jaz sem uspešno dala operacijo čez, 14 dni moram imeti šive in paziti, da se mi ne odprejo. Z Lanom sva šla prej malo na sprehod, doma ga stuširam in najdem na njem klopa. Se ga je že držal, močno, komaj smo ga potegnili stran, ni pa še bil v koži, tako da ravno do časa. Presneto, pa te živalce smotane.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
19.6.2008 22:16:35   
Anonimen
jst tud tuki- iščem ene podatke na internetu......imam ena vprašanja, ki so bila na izpitu, k jih je spraševala, pa ugotavljam, kje bi odgovore našlauser posted image , ker jih v zapiskih ni......
pol sem pa najdla eno skripto od medicincev- farmakologija- vglavnem zdravila in mi je ful dobr napisana, tko pregledno, sem se mal dodatno izobraževalauser posted image , sem si zapomnila, da če surov fižol poješ, da lahko dobiš krvavitve oz. vnetje na želodcu in črevesju- jao, pri meni se pa Tinkara s temi fižolčki prav rada igra- no nič večuser posted image ......
sej mislim, da sem tudi tisti nesrečni hormon našla, ki sem ga iskala- upam, če ne sem pa mal ponovila za nazaj, sej ne škodiuser posted image
-aja, pa eno skripto z biotehniške fakultete sem najdla in prebrala, da je pomaranča dobra za pomirjanje želodca v stresnih situacijahuser posted image user posted image ,pa kaj vse rabiš, da imaš lahko eko farmo......ni mi dolgčasuser posted image

zdej grem pa spat- lahko noč

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3023
19.6.2008 22:34:12   
Maxica
Še par fotk:

Plavalec Lan
user posted image

Utrujeni plavalec Max
user posted image

Tukaj se imava najlepše:
user posted image

Takole riševa sliko za dedka:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
19.6.2008 22:34:13   
moci
sem se prišla samo poslovit. večina je spokana, kaj bomo itak pozabiliuser posted image

uživajte.

krk, prihaaaajam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?