|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
15.6.2008 22:09:14   
Anonimen
Pozdravljene drage moje

Vsem ki ste praznovali 1. svečko (grem kar po vrsti, ker ne vem kdaj sem se nazadnje sploh javila):
SVIT (liona)
MAJ IN GAL (Andreja 75)- pa javite se kaj user posted image
KAJA TANA (Kati81)
KEVIN (nky)
ALJAŽ (Palčica)
JAKA (Padme)
MANCA (januška)
JAKA (N&B)
JAN (Bibyka)
EMA (Babajči)
JAKA (Flask_a)
NECA (Drnula)
VAL (Melaverde)
SVIT (Ana)
NIKOLAJA (durosh)
SARA
(ŠpelaP)
PIA (Maya82)
ANIKA (Janapan)
ŽAN
(Anya22)
ZALA (nena26)
in jutri še
VID (lenkav)

IZ SRCA VSE NAJ NAJBOLJŠE VAM ŽELI NAŠA DRUŽINICA. BODITE ČIMBOLJ ZDRAVI, VESELI, MALO NAVIHANI MALI ŠKRATKI. RAZISKUJTE, HODITE, ČEBLJAJTE, GOVORITE, MALO NAGAJAJTE IN ČIMBOLJ UŽIVAJTE V VAŠEM DRUGEM LETU.
user posted image
Moja Tara pa se vsem zahvaljuje za želje. Ja saj je že kar nekaj časa od tega ko je praznovala. Prvo svečko smo upihnili, prav krasno je bilo. Zdaj pa gremo naprej v drugo leto...

Draga FLASK_A ob poroki vama z možem  želim ogromno sreče v zakonu, da se bosta imela rada in bosta večno stala drug drugemu ob strani. Res iz srca vse čestitke. Pa čimveč otrok user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
15.6.2008 22:15:26   
Anonimen
ENEI tebe sem pa zgrešila. Tudi tebe dodajam k zgornjemu seznamčku. Želje so tudi zate.

KT z Alino uživajta v Franciji pa za kak rogljiček se priporočam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.6.2008 21:01:37   
lenkav
drage mamice in dragi junijski škratki!
tudi mi smo upihnili prvo svečko, potočili kako solzico, se nasmejali novim vragolijam seganja po torti, zdaj pa Vid že veselo smrči user posted image
Moram ga pohvalit, da zadnja 2 tedna tudi lepše spi, z izjemo včerajšnje noči; mogoče so spet zobki na pohodu, ali pa je kaj čutil, da sem tudi jaz začela delat user posted image
pa se ne bom pritoževala, ker mi je v bistvu prav fajn, Vid je pa do septembra itak v varstvu pri babicah in tako uživa on pa seveda tudi oneuser posted image

hvala vsem za čestitke, se tudi mi2 pridružujeva z objemčki in polupčki vsem slavljenkam in slavljencem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
17.6.2008 7:27:53   
Drnula
Dobro jutro!
Sem že v službi, še mal pokukam gor potem pa se zalaufam ... po enem tednu dela se že ne vidim več ven

Neca pa je spala tolk slabo user posted image  že včeraj je imela žur ponoči. Včeraj sem mislila da je posledica razburjenja in vseh dogodkov na rojstnem dnevu sosedovega fanta. Amapak danes ni bilo boljše. Že čez dan skoraj ni spala. Zjutraj je bedela od pol sedme, ob enajstih zaspala za slabo uro in potem razgrajala do 22. Potem se je ponoči samo premetavala in od 2 do 3.30 čist bedela in se postavljala na glavo, zjutraj pa je tudi bedela ko sva ustala midva in ko sem jo 6.40 pripeljala k mami tudi ni kazala interesa da bi kaj spala user posted image  Moram prav počekirat, če je morda kaka luna .... in da je potem to to ... ker če bo tako nadaljevala bom počasi v službi čist scuzana

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
17.6.2008 7:38:28   
FLASK_A
Čestitam prav vsem, ki ste upihnili svojo prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo še naslednje leto tako čudovito, polno smeha in radostiuser posted image user posted image

Nogica, hvalauser posted image Kako lepo si se spomnila nameuser posted image Pa tako malo sem bila tuuser posted image Hvala še enkrat! Pa poglej ZSuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
17.6.2008 7:57:09   
nky 23
FLASKA iskrene čestitke ob poroki, da bi bilo tako, kot sta si oz. si želita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaj pa slikiceuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
17.6.2008 8:40:01   
*ANA*
Dobro jutro od naju user posted image

Najprej vsem hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image

Praznovanje uspelo, le vreme nas je malo zafrknilo, saj je padal dež- pa nič hudega.Najprej smo mislili imeti praznovanje zunaj- ampak je bilo mraz, zato smo se odločili da bomo raje notri user posted image in smo ravno tako uživali user posted image .

Smo pa bili bolani- je Pia prinesla neko glivično obolenje ust iz vrtca user posted image - ona je imela samo en da težave- samo eno pikici, ko se je pa ona izrepila je dobil še Svit in to v ogromnih količinah, tako da ni ne jedel ne piluser posted image , no zdaj smo že lepo mimo, imamo pa vneto desno uhce, tako da smo na antibiotiku user posted image .
Zdaj se stanje že malo umirja in ima zabasan nosek, tako da  greva popoldan k P, da vidimo če bo še potreben antibiotik ali ne.

Gremo pa naslednjo soboto na morje user posted image user posted image user posted image .Upam da bo vreme kaj lepše, ker drugače ne vem kaj bomo delali user posted image .

No pa še vsem ki ste praznovali ISKRENE ČESTITKE

FLASK_A TEBI PA čestitke ob poroki

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
17.6.2008 13:30:54   
Kati81
Se še mi malo javimo, malo sva pohajkovale  po obali in Vipavskem, potem so nam pa v soboto montirali kuhinjo in ni bilo časa nič, v nedeljo piknik, tud nič časa. Danes sva pa doma.

Vsem, ki ste praznovali s Kajo želiva vse naj naj!

Moram pa povedat, da je naša princeska prava mala navihanka, ne morem jo pustiti niti trenutka samo, ker je potem katastrofa, na balkon ne sme ker mi spleza skoraj čez in bi samo še čez padla, če jo pustim samo v kuhinji jo najdem na jedilni mizi kako sedi po turško in se smeji. Sama spleza na stole in se vsede ter debatira. No nikjer ni več varno, kmalu bom imela vse predala ven iz omar ker se obeša na ročaje. Tudi v posteljici si je ne upam več pustiti same ker se čist gor potegne in bo štrbunk na drugo stran, z zunanje strani da pa noge skoz prečke  postelje in se vrže nazaj.
Stopnice so itak zakon, tobogan pa sploh, aja pa najnovejša zanimivost je avto, kjer sedi na sedežu se drži volana in brr, brrr, brrr... Kakšen jok ko jo hočemo dat ven.

Pa pe to, danes me je ugriznila najprej v ustnico in nato še v ličnico, sem bla tko huda.

Nič lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
17.6.2008 21:24:43   
n€na
FLASK_A

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 17.6.2008 21:37:37 >

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
17.6.2008 21:36:44   
n€na
DOBER VEČER   

moja pikica spančka že dobro uro. Zadnje čase je res zelo pridna, spi celo noč, upam da bo tudi tako, ko bom odšla v službouser posted image joj kako hitro se približuje ta moj datumuser posted image user posted image

Kaja -si pa res prava mala navihanka, le tako naprej samo pazi, da ne boš padla in si pridobila kakšne buške.

Svit-hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neca- pridno spančkaj ponoči, da bo tudi mamica lahko spalauser posted image user posted image , če so pa krivi zobki pa naj hitro pokukajo ven, da ne bo več bolelo, če je pa kriva luna potem pa brez skrbi bo hitro minilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
17.6.2008 23:33:33   
Anonimen
Čav bav

Sem prišal samo živjo reč. Zdej grem v Pančevo ker sem čist user posted image , utrujena do konca. A ima katera kak dan časa za podarit, sprejemam na polno ampak vsem ga manjka. Kaj bo touser posted image

FLASK_A tudi ti imaš ZS user posted image

Jutri gremo v Portorož pogledat če moj faks še stoji pa malo na izlet.

Aja, a gre katera v ZOO v petek? Jaz sem poslala za tiste vstopnice pa nisem nič po maliu dobila, bi pa vseeno šla, samo če ne bo spet ta dež

NOČ

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.6.2008 7:34:32   
Drnula
O ti ti Kaja user posted image  Neca tud rada pleza, tudi nam je že splezala na stol in potem brž še na mizo user posted image  pleza kjer najde priliko. Stopnice smo na srečo pri nas zagradili in ne more, ker potem bi me pa res skrbelo kdaj bo zletela dol .... ker kot si rekla, stopnice so zakon. Je pa drugače previdna. Na terasi naprimer je precej visok rob za dol stopit pa ne gre nikoli kar dol. sicer zna sama da se obrne okrog in gre z nogicami dol ampak se raje dere da naj jo da že en hitro dol user posted image  Šiba kot strela, klanci niso noben problem več, ne za gor ne za dol, hodit pa itak ne zna več, zdaj je samo še šprint

Flaska, čestitke za poroko user posted image  pa kako slikco bi res lahko pripopala user posted image

Nič grem delat. Mam malce treme, imam tri-urni seminar za odpredavat, časa za priprave pa skoraj nisem imela. No udeležencev ni prav zelo veliko in bom bolj speljala na debato.

Lepo se imejte !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.6.2008 15:27:24   
FLASK_A
Hvala punceuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.6.2008 18:56:32   
Anya22
Pozdrav tudi od naju.

KT, podatki za seznamček, namreč ŽAN JE SHODIL 17.6.2008!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo nekaj prehlajeni in vneto uhce, rdeče grlo in seveda kašelj, amapk na srečo nismo na antibiotiku, ker ni minil niti en mesec odkar ga je nehal jesti, tako, da ga sedaj rajši ni dala, ker ima tudi kri dobro in vročine tudi nima.

FLASK_A, iskrene čestitke za poroko in naj vasju ljubezen in sreča spremljata celo življenje!!!!!!!!!!

Jaz sem pa že v službi in moram reči, da mi dan mine dokaj hitro, ko pa pridem domov h Žanu je pa tako veselje, da tudi razumeti ni!!!!!!!!!user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.6.2008 20:31:15   
n€na
ojla,

najprej nekaj za Žana
user posted image ">

mi smo pa danes bili eli dan okoli in Zala se je tako zmatrala, da že drnjoha v pančevi. Jaz še sedaj nisem našla primerne kopalniceuser posted image user posted image Ne vem ali sem tako zbirčna al miu pa res ni nič všečuser posted image user posted image user posted image Ko gledam kopalnice po raznih trgovinah, sej ne rečem da niso lepe nekatere so naravnost fantastične, imajo vse standardne mere. Če pa hočeš malo večjo in je treba eno omaro narediti po naročilu ti že zasolijo ceno tudi do 60%, kje je logikauser posted image user posted image user posted image user posted image in potem namesto 600€ plačaš 1000°€user posted image user posted image user posted image

Žan- naj gre prehlad hitro stranuser posted image user posted image user posted image

FLASK_A -slikice, da vidimo kako lepa nevesta si bila

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.6.2008 20:39:34   
FLASK_A
no, vidim da je kar zanimanje za najine slikice s porokeuser posted image Firbciuser posted image user posted image user posted image

Link do njih:

http://www.miloshorvat.com/080614_VM/index.htm

Pa zvočnike ON, da bo bolj romantičnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.6.2008 21:34:39   
n€na
FLASK_A fulllllll lepe slike in res si imela romantično poroko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem jaz bila letos na Dolenjskem na  otočcu na dopustu se mi je tudi zedelo romantično. in takrat sva z mojim prvič začela govoriti o poroki in da bi se poročila tudi na gradu. če se bova slučajno vzela, se je pripravljen peljati na dolenjsko da se poročivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.6.2008 8:00:04   
n€na
user posted image

mi smo že pokonci, naš ati je že šel na trening, midve z Zalo pa se mu pridruživa malo kasneje. Kako je sedaj sper lepo ko sije sonček in b o lepo vreme. Upam pa da ne bo preveč vročeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 19.6.2008 8:01:23 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.6.2008 10:41:07   
Kati81
evo vam dam mal slikic s čim se sedaj ubadam.

user posted image

user posted image

user posted image

To je pa naša hiška, odspredaj je stara hiša, kjer ni nobenega več notri zraven pa nova hiška, kjer upamo da jo bomo kmalu koristili vsaj za vikende. Tista, ki ima mavrico odzadaj.
user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.6.2008 10:47:56   
Kati81
user posted image

user posted image

To je pa naša princeska v Izoli

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
19.6.2008 11:13:39   
Kati81
Kajin prvi rojstni dan!
user posted image

user posted image

31.5. Poroka

user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.6.2008 11:53:58   
Drnula
Napredujete Kati, bravo user posted image  Zdaj ste bolje opremljeni kot mi user posted image  Mate pa čist 100% drug stil kot midva user posted image  Saj je lepo, važno je da se sklada, da je vse slogu kakršnega si pač izbereš user posted image

Vidim da ste v vasi, kar se mi zdi mnoooogo bolje kot v tistem naselju vikendov.

Zakaj pa se kar ne preselite že tja?

Pa kaka torta user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
19.6.2008 12:21:46   
janapan
Vsem najprej hvala za čestitke....tudi mi vračamo vsem rojstnodnevnikom. Jaz sem že en mesec pridno v službi in mi ne znese na pc...ponavadi hitim iz službe domov da pri tašči poberem našo sončico. Konec tedna gremo na dopust in držte pesti da bo lepo vreme. Imeli smo tudi posvetovalnico in je vse bp, en teden pred rojstnim dnevom je shodila in sedaj že teka naokrog, da jo komaj ulovim...pa tudi brblja je taprava, sedaj jo začenjamo že celo razuzmeti....razločno pokliče tata, mamo, nono, nonota, pan (to je naš pes), aja (ara pes od tašče), pa nin nin (čin čin), duda, pa tu (tole)...pa še kaj bi se našlo.
Dva dni nazaj je prvič poskusila kinder čokolado in ne boste verjeli že preden jo je poskusila se ji je nasmejalo do uh.....po mojem imajo otroci to že v genih.

Zabava za rojstni dan je bila v znaku deževnega vremena...ma je bilo prav lepo.

Kati tvoja kaja pa je mela torto user posted image user posted image  to pa je torta. Mi smo imeli bolj standardno domače izdelave...zgledla je bolj klavrno je bla pa fiina.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
19.6.2008 12:31:52   
Kati81
JANA naša je tudi domače izdelave, jo je tašča naredila, ker je bila včasih slaščičarka, naredi super torte, Jožetu P je za rojstni dan naredila kitaro, skoraj v isti velikosti kot ta prava, bom prilepla kako slikco. So pa še bolj dobre kot izgledajo.

DRNULA, ja res imamo drug stil, sam nama je to tako všeč, še dobro da imamo različne okuse, čeprav meni je tudi tvoja zelo zelo všeč. Kuhinja je narejena po meri, druga stran kjer je otok je bela barva visoki sijaj. Saj bom še kaj dala, tudi kopalnico, sam to ima pa moj na telefonu slike. Voda še ni priklopljena, ker tudi peč za centralno še ni, naj bi bilo drug teden, konec tedna, edino wc deluje, tko da lahko gremo lulat. V spalnici so nama v ponedeljek položili parket, tko da je treba 14 dni počakat preden bo suho da postavimo posteljo, ampak, saj lahko spimo na kavču. No preselili se pa ne bomo, ker smo tudi v Lj bolj na deželi in imamo čist dost veliko zaenkrat, pa moj bi imel do Domžal za v službo kar daleč. Bomo pa izkoriščali bolj za vikende in počitnice.
Aja kuhinja naju je prišla 5000E, ista v trgovini, s slabšim materialom in brez blom predalov in omar(mehko zapiranje) bi naju prišla pa 12000E, smo prišparali a? Tukaj je pa res naredil mizar ena a. Sva mu prej dobavila aparate in jih je že tam vse udelal tko kot morjo bit, da nikjer nič ne fali.
Sedaj nama dela še polico za v kopalnico, da bo lijak skleda gor, in iz istega materiala bo tudi nizek regal v dnevni sobi.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.6.2008 12:36:10   
Kati81
user posted image

Evo to je še ena izdelava. Je bila kar precej velika.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?