|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
18.6.2008 20:44:12   
beyba
Bo ttreba it pod tuš...mojga že cel popoldne gledam kako tuki po dnevni skače sam v boksarcah, ker rano suši...

Sej ne da bi mi ne vem kolk pasal sexsat, sam če zna pomagat se bomo pa potrudl a ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
18.6.2008 20:46:12   
lunca14
Ej ,punce ne bit žaostne,saj se bo začelo dogajat,še prekmalu boste vidleuser posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz pa grem zdejle mojga Lunčka skopat,potem pa spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mislim na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
18.6.2008 20:49:08   
beyba
Lunca 14 sej sam skomine nam prideš narestuser posted image user posted image user posted image

Ti ga kar pridno skopaj in uživaj ob pogledu na svojega user posted image me namreč še vedno pridno bušije božamo pa jim prigovaramo naj že pridejo ven, da zunaj ni tko slab kot mislijo...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
18.6.2008 20:51:11   
beyba
Men je tko smešn..ker mi trebuh rata trd...pa je pol minute naprimer trd, potem pa krč popusi, pa se mali hitr not mal zmuva da trebuh zapleše...potem pa spet rata trd...Pa ponavljamo vajo...user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
18.6.2008 20:52:40   
beyba
grem pod tuš...rpidem mogoče kasneje nazaj...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
18.6.2008 20:58:18   
l.daisy
aloraaa, a še niste šle rodit, kaj se to pravi??? user posted image user posted image

beyba, nič ni nisem fouš amnioskopije... jao, mene je to bolel za znoret... mi jo je pa delal urh... z mano je bila pa v sobi še ena punca, ki je šla isti dan kot jaz na amnio, pa potem čez dva dni še enkrat... drugič ji jo je delal gregorač in je rekla, da jo je ful manj bolelo...
aja, jaz sem kar na junijske prince napisala porodno zgodbo... ampak rajši pejte prej rodit, jo boste potem prebrale... user posted image
pa v album sem dala moja princa... geslo sta njuni inicialki...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
18.6.2008 21:03:39   
Anonimen
pa v album sem dala moja princa...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3282
18.6.2008 22:42:57   
NajaG
helou, jaz sem še tudi 2v1...jutri imam pdp...pa nevem no...
danes sem imela spet malo krče..vendar nič konkretnega, otrdevanje trebuha tudi malo čutim..to pa je tudi vse.
Baje bi naj danes vplivala polna luna??pri meni pomojem ne.
upam, da ne bom rabla čakat več dolgo, da bo porod hiter in uspešen...enako želim vam, ki tudi čakate...

bomo videli kdaj bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
19.6.2008 5:59:22   
Anonimen
Ojla bejbe - pri nas ni blo nič s to polno luno - čista n a t e g a. Sicr pa dobro jutro, mojca, ninny, babysolza dobr opravte na pregledih.
NajaG - lepo da si se javila, zdej pa kr večkrat na forum - sej na koncu se nas bo pa še neki nabralouser posted image

(odgovor članu NajaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3284
19.6.2008 7:01:05   
beyba
nya a od pričakovanja če bo polna luna kaj pomagala nisi mogla spat ko si tolk zgodnjauser posted image user posted image user posted image user posted image   pa sej luna traja še 12 ur sej ni rečeno da morš it ravno ponoči...Men je moj ravno dans zjutri reku da bi šu rajš rodit kot v službo. Potem je pa prov ponižno vprašal, če se otroci rojevaj tudi podneviuser posted image user posted image user posted image user posted image   ja ni kaj oči bi mel že žurko beyba pa noče ven....Slab se je zmenu mu pravim, on je itak samo do kdaj ne sme ven prit, ni se pa nič dogovoril z njo do kdaj pa more....

Nič slončkal smo, polna luna je ...  zdej grem jagodno in ananasovo pito pečt, potem bomo pa vidli, če kaj od tega pomaga....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
19.6.2008 7:02:04   
beyba
Aja pa ja full sem nevljudna najprej dobro jutro vsem skupaj in vse ki mate dans kak pregled, vso srečo in naj vas nikar ne bo več danes domov. Ostanite v P!!!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
19.6.2008 8:00:49   
NajaG
hja, tudi pri nas ni pomagalo nič...polna luna pa je samo poskrbela za boljši spanec...user posted image
Nevem kako bo...jaz bi že šla...da bi se rešla in da dobim v naročje svoj zakladek.
Saj  nevem, al naj še kam grem al naj čakam doma?Naj grem na kavo, al raje ne?
Groza...to sploh ni prijetno.

no, a je katera šla v P čez noč?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
19.6.2008 8:12:39   
beyba
Jst sem tut bolš spala...se lahko pohvalim...No ja mal se tolažim da lune še ni konc in da traja do pol osmih zvečer...

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
19.6.2008 8:27:21   
Anonimen
Jst se vsako jutro, zdej ene dva tedna tko zbudim, pridm na forum rečt dobro jutro, pol grem pa nazaj spat. In evo me - sem že nazaj. In seveda bom šla tud dans na kavo, sam počakat moram, da moj lubi vstane. Polna luna pa  - eh, kaj naj rečem, imamo očitno zelo trmasto dete.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
19.6.2008 9:08:57   
beyba
nya kolk ti je fino ko maš svojega doma da te spremlja na kavo...Moj mi jo je v nosečnosti tko prepovedaluser posted image user posted image user posted image user posted image   pa sej če bi mi dišala bi jo pila, tko pa mi ma pa itak tak zanič okus , da mam potem še cel dan polna usta te kave....

Tkod a mi ne diši čist nič...

AJa pojedla sem tut tamalo vrečko rumkokos bombonov, dans pa včeri...Pa alkohol tut ne pomaga pri pospešitvi porodauser posted image user posted image user posted image user posted image   ali pa bi jih mogla pet pojest...Sam mali zdej full muva notuser posted image ri in me tišči v rebra tko da kar bolijo( rebra namreč)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
19.6.2008 9:58:07   
Anonimen
Evo mene nazaj s pregleda. Na ctg-ju kakšen mali hribček,nič posebnega, user posted image je še dokaj visoko, težak je pa cca 3700 g. Ponovni ctg imam spet v ponedeljek.

A nobene ni luna vrgla?user posted image

Jaz sem prejle dobila od ene sms da je ostala v P pa se ni podpisala in čakam sms, ker sem jo prosila, da vsaj nick pove, da vem katera jeuser posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3291
19.6.2008 10:11:47   
l.daisy
jutrooo..

me veseli, da ste ugotovile, da je tole s polno luno čisti natuser posted image ... saj ostaja samo še 11 dni junija, v tem času boste pa vse rodile, verjemte mi... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
19.6.2008 10:12:35   
Anonimen
vse razjasneno:

Babysolza
je poslala sms:
Sporočam, da sem ostala v P in čakam na sprožitev poroda. Danes ali jutri pa končno bo. Se javim, lp vsem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
19.6.2008 10:17:11   
*anamor*
Haj,

evo mene tudi s pregleda. Nič se ne dogaja, moj mali sploh noče ven, še je kar visoko gor in nič ne kaže, da bo kaj pred rokom. Težka sva pa že 3300g. Še bomo meli lampija.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
19.6.2008 10:18:15   
*anamor*
aja in glede spanja pa je bilo bolj slabo, sva se včeraj z mojim nekaj skregala in sem spala tako tako. Eh bo že bolje.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
19.6.2008 10:18:28   
Anonimen
Romy sva kar na podobem, se vidi da imava šele konec meseca rokuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
19.6.2008 10:19:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

aja in glede spanja pa je bilo bolj slabo, sva se včeraj z mojim nekaj skregala in sem spala tako tako. Eh bo že bolje.

jaz to noč tud nisem dobro spala, sem bila pokonci od pol dveh do štirih ker me je nekaj šraufalo, potem pa sem šla nazaj spat do šestih.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
19.6.2008 10:25:21   
*anamor*
jaz tudi ko bi zjutraj spala sem se pa morala vstati, ker sem imela G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
19.6.2008 10:26:28   
l.daisy
go, babysolza, go babysolza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
19.6.2008 10:27:07   
Anonimen
Ja najtežje je vstati, samo jaz vedno prosim za ctg ob sedmih zato, da sem ob pol devetih že gotova, ker če prideš kasneje se ti jih pred tabo en kup nabere in potem na ctg znaš čakat pol ure ....

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?