nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 suzana- ti se pa ne sekiraj glede celulita. Čeprav sem ti hotela povedat nekaj pa res ne bit huda. Mi debele ženske se ravno s tem tolažimo, da ga imate tudi ve suhe.... sorry.... ne mi zamerit... ...če je pa res... lutiropan,tudi moj dragi celulita ne vidi... Žile pa imam jaz tudi,ampak največ imam popokanih kapilar po nogah.Sem jih imela že prej zdaj po porodu pa še toliko več. Meni je P rekla včeraj,ko sem povedala da je Klemen pred spanjem tako nemiren in da rabi kakih 20 minut da zaspi in ne miruje niti sekunde,pa joka... da ga moran dajati spat prej popoldan.On gre spat okoli 14h ali 15h,čeprav na sprehodu kar nekaj spi v vozičku,tako da se mi tdi da se že nekaj naspi.Pa je rekla da je to prepozno,ko gre spat in da je potem zvečer preutrujen.Pa sem ga včeraj prisilila da je zaspal prej pa je bila ista pesem. mml,jutri in pojutrišnjem imam izpite.Če ne naredim se sploh ne bom javila tu gor od žalosti.Hvala da stiskaš pesti zame,prosim,če boš to počela pe naslednja dva dni.Hvala,res si zlata.Pa nisi nič zakomplicirala glede cepiva,prav dobro sem te razumela,kar si povedala in hvala za razlago.Pa kaj bi me brez tebe...to sem že enkrat rekla,kajne? Klemen že spančka,je ravnokar zaspal...nič več ne slišim iz sobe.Priden fant. Golobček,sem si kar mislila,da Nina ne bo pobegnila pred vodenimi kozami,bo pa potem toliko bolje,ker bo že rešena.Se sebe spomnim,ko sem jih dobila v 7 razredu,pa še pust je bil,jaz pa vsa nesrečna doma gledam maske skozi okno in me je vse srbelo,da sem zvečer jokala od tega...Saj bo kmalu mimo,potem pa ne bo več koz pri hiši.Novalac za lahko noč pa obstaja. klaja že dva dni mislim nate,no sem se včeraj in danes spomnila,da te že dolgo ni bilo tukaj z nami in sem mislila,da ne boš več prišla k nam.In to je bil prenos misli,zares. IZVIRNO SPOROČILO: martinca suzana, ko napišeš vse stisneš ctrl + a(da vse označiš) potem pa še ctrl + c(da vse skopiraš). suzana na koncu pa v to polje kjer pišeš še pritisneš ctrl in v,pa se ti besedilo prikaže. martinca,tudi Klemen je imel po drugem cepljenju zatrdlino,ni je pa imel ne po prvem in ne po drugem cepljenju.Mislim,da ni nič narobe. anchikaa,ne morem si predstavljat muca iz Shreka,ker tega nisem gledala... Hvala za dobre želje,upam,da opravim končno te izpite,ko bolj o njih govorim,kot pa se učim...žal. IZVIRNO SPOROČILO: sani1 nana- še za kaj si izmisli kakšno ime. Pol pa mi razlagamo kje zunaj pa nihče nima pojma kaj je to. Si predtavljaš, da bi jaz šla v baby center in vprašala če imajo stol Beni? Ja mislim,da bi ti prodajalka celo verjela,bi pa rekla,ne tega pa ne držimo gospa... Joj,upam,da ne bo katera res komu rekla,da ima Benija. katarinas,super si zrihtala pupo v tega Benija... Za Fruchtzwerge pa vseeno mislim,da 4.mesece ravno ni dovolj...sicer pa kaj jaz vem,če ona misli,da je prav ji naj daje.Pa če otroku ni nič...Mi smo bili zadnjič na krstu in so bili trije otročki s Klemnom vred enako stari,punčka 7 dni več,fantek pa 3 tedne manj,pa obe otrokoma dajeta stvari ki vsebujejo gluten in mali je celo jedel zmečkane jagode pa mu tudi ni škodilo...ženske pač ne iščeta kaj lahko in kaj ne,ampak delata po občutku in kar jima kdo svetuje.Pa po moje na RR-ju tudi ne sodelujeta...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 18.6.2008 21:35:13 >