|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Družina in lastni hobiji
15.6.2008 8:30:38   
ThinkPink
Hi!

Koliko časa si vzamete za svoje hobije, glede na to, da imate majhne otroke in družino? Greste vsaj 1x na teden na kavico s prijateljico, morda v kino, k frizerju, na aerobiko, na tek,...karkoli pač kar človek smatra za svoj hobi in je čas, ki ga preživite samo zase in ne vključuje otrok, moža...

Meni se zdi, da tega časa več ni....včasih sem zaradi tega res slabe volje, saj partner si brez slabe vesti vzame vsak dan čas za tek in svoje hobije.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Družina in lastni hobiji
15.6.2008 8:35:33   
Primoza
No če si vzame čas za tek, ki je znano "hiter" in zdrav hobi ni nič narobe. Seveda ob pogoju, da tudi vam pusti kaj podobnega.

Mi smo podobno kar dobro preživeli obdobje prvih nekaj mesecev. Se pa je pri tem dobro vprašati, zakaj si ne nabavite dobrega treking vozička in greste po tekaških poteh vsaj del poti skupaj.

Pa marsikateri šport povezan z gibanjem se da dobro prilagoditi obdobju majhnih otrok.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2008 8:57:42   
kakteja
Jest si velikokrat vzamem čas za klepet z kolegicami, pa tud v šoping gremo kdaj. Mož je pa motorist in ga kar nekaj vikendov letno ni doma, ker hodi na zbore, tudi  v tujino. Vsak mora met nekaj časa zase, drugače se ti lahko hitro zmeša od gospodinjenja in materinstva. Jest se po sproščenem klepetu ali šopingu počutim stokrat bolje. Je pa res, da morajo bit meje in se je tdružini posvetit. Velikokrat pozabimo kako pomembni smo mi sami. Če nismo zadovoljni, potem vse ostalo nima smisla, zato je tako pomembno početi stvari v katerih uživamo in ne zgolj nujnih.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2008 9:44:40   
Naja30
Odvisno. Skupne hobije delamo z vso družino ala izleti ipd.

Sama pa grem tudi na kavico vsaj 1x na teden s prijateljicami ali pa v šoping, čeprav to ni ravno moj hobi. Tudi h frizerju hodim sama... Moj hobi, hmmm, je fotografiranje, kar pa počnem ves čas, ne glede na to ali sem sama ali ne.

Si pa zato moj možek vzame več časa zase.user posted image

(odgovor članu kakteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2008 10:06:58   
vaney
Oba si vzameva čas zase, čeprav si ga mož veliko več kot jaz.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2008 10:28:41   
Rosada
Nemam hobija.Imam samo Šubeira i to mi je dovoljno.On je moj život i moj hobi.Kakva bi ja žena bila ako bi imala hobije?Žena mora biti kod kuče da lika i pere i kuha i izpunjava želje mužu.Kad se žena uda onda privatni život nestane potpuno.Žena je sluga mužu a muž je gospodar kuče.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2008 10:33:09   
Anonimen
user posted image user posted image  O Rosadica, gdje si mi dušo?

(odgovor članu Rosada)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2008 11:09:58   
Zofy
Jaz grem 1x na teden na tenis, tisti dan da mož spat dojenčka in ga okopa in nahrani z mojim spumpanim mlekom pred spanjem. Torej je polno okupiran. Ko greva k mojim ali k njegovim za vikend, pustiva malo zvečer doma, ker itak spi do 3h ponoči ali pa še več, in greva ven na pijačo s prijatelji.

Drugače pa jaz malo s sabo vzamemo, ko grem na pijačo s prijateljicami. Mi je tako najbolj fajn, ker jo itak podojim kadar je lačna, previjem, če je treba in mi ni treba gledat na uro.
Sem pa razmišljala, da bi si vzela "fraj" 2x zvečer, ampak bom s tem zaenkrat še počakala, saj mož ful dela in dela tudi doma, ko pride iz službe, tako da mi ni fajn ga motit. Ker bolj, ko bo delal, prej bova šla na svoje...

So pa sedaj postali moj nov hobi doolgi sprehodi in pogovarjanje z našo malčico, tako da prav uživamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2008 11:51:46   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada

Nemam hobija.Imam samo Šubeira i to mi je dovoljno.On je moj život i moj hobi.Kakva bi ja žena bila ako bi imala hobije?Žena mora biti kod kuče da lika i pere i kuha i izpunjava želje mužu.Kad se žena uda onda privatni život nestane potpuno.Žena je sluga mužu a muž je gospodar kuče.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj nismo v srednjem veku.

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2008 12:05:06   
Anonimen
Koliko časa si vzamete za svoje hobije, glede na to, da imate majhne otroke in družino?

Dovolj, da se ne cutim prikrajsane.

Pitje kave mi ni hobi, ampak del vsakdana, tudi frizer je prej potreba kot hobi, od sportov imam najraje hojo (ja, staram se user posted image ) in plavanje, kar se da poceti tudi z majhnim otrokom, ampak v drugacnem ritmu. Ko je bila se cisto majhna dojencica, jo je oci cuval, da sem sla plavat.

Malo drugace se organizirajte, vsi skupaj, malo prilagodi svoje hobije, vsaj za zacetek, pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2008 13:45:39   
dido
Menim, da mora vsak imeti nekaj zase, pa naj je to sprehod, šport ali klepet s prijateljico. No, midva z mojim sva to lepo uskladila. Vsak ima nekja časa zase, nekaj ga preživiva sama, nekaj pa vsi skupaj. Je pa res, da sva bila že od nekdaj taka ( imava srečo, da sva se taka našla ), večkrat sva šla skupaj ven, večkrat pa tudi sama tudi, ko sva bila še čisto sveže zaljubljena.
Jaz npr. grem 2x na teden na aerobiko, 1x-2x na mesec s prijateljico v soboto ven, če je treba skočim tudi za kako urco v šoping, on gre večkrat na motor, ima tudi tak hobi, da gre včasih za par dni skupaj, občasno hodi na fitnes, 1x-2x na mesec s prijatelji ven, skupaj pa gremo radi na kolo.
Mene ne moti, če gre ven, saj imam rada svoj mir in takrat delam pač stvari, ki jih lahko, ko sem sama npr. gledam romantične filme, urejam album,...
Midva sva se zmenila, da ni problema, da kateri kam gre, važno je, da zaradi tega ne trpi družina ( npr. moja aerobika se začne, ko gre mali spat in ga takrat da spat on ), ven se gre vedno, ko mali že spi tako da spoloh ne ve, če katerega ni, tudi po prekrokani noči se ne spi dalje in  se vstane skupaj z otrokom. Prav tako nimam nič proti, če ga kako uro ni, važno mi je, da takrat, ko je doma ne sedi za računalnikom ali TV, ker potem boljše, da ga sploh ni, ko pa da se samo meče po kavču, ker poznam ljudi, ki so cele dneve doma, pa o kvalitetno preživetem času tu sploh ni govora.

Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2008 15:40:45   
Naja31
Pitje kave definitivno ni hobi in tudi obisk pri frizerju ali kozmetičarki ni hobi.

Pred prvo nosečnostjo in pred drugo sem redno tekla, hodila na aerobiko, rolala. Moj možek ima 3x na teden rekreacijo, on to potrebuje"kot zrak za dihanje" (njegove besede user posted image ) in potem imam tudi jaz "pravico" do svojih hobijev, kar mi on seveda omogoči in me pri tem podpira.
no, zdaj ko je dojenček star šele  2 meseca mi še ni uspelo začeti z rekreacijo, ker se bojim, da ni prezgodaj po CR, ampak komaj čakam, da bom.

In potem bom z največjim veseljem njemu prepustila otroka v varstvo. Sicer pa več kot eno uro itak ne bom sposobna tečt, tako da bom hitro nazaj user posted image .

aja, dido je prav lepo napisala. Če bi se mi ljubilo, bi napisala podobno.

Rosada me je pa nasmejala do solz.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 15.6.2008 15:42:01 >

(odgovor članu dido)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.6.2008 21:01:00   
taja27
vsak drug dan tečem, dvakrat tedensko joga ... to je redno, ostale aktivnosti so sezonske oz. vezane na dopust. frizer, kozmetičarka, masaža ... to ni hobi, je pa redno. 'pitje kave' s kolegico je pa osnovna življenska potreba  :)))

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.6.2008 21:10:28   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

'pitje kave' s kolegico je pa osnovna življenska potreba  :)))

user posted image  Se strinjam.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.6.2008 21:11:15   
ThinkPink
No, meni je prvič uspelo k frizerju, ko je moja mala dopolnila polnih 6m. Saj vem, da frizer ni hobi, je "nujno zlo", ampak paše pa tista ura,dve,...

Sedaj pri 10m še nisem šla niti enkrat sama ven s kolegico, seveda sem šla tako, da je bila mala zraven. Kar pa ni enako. Meni ful manjka tisti čas, ko sem sama. Vsaj enkrat na teden, da malo pozabim na previjanje, hranjenje,...

No, zjutraj sem bila malo slabe volje, ker je moj šel teči, jaz pa sem ostala doma kot ponavadi z goro cot za zložiti, malo nahraniti, pospraviti... In seveda sem se spraševala, kdaj pa naj imam jaz čas zase. Mogoče imam samo problem v organizaciji časa.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.6.2008 22:31:45   
taja27
pa pejt še ti tečt, ko pride tvoj domov in se stušira. če pa ne moreš tečt, pejt pa na travnik ivanjščice nabirat. samaaaaaa.

Neposredna povezava do sporočila: 16
15.6.2008 22:37:05   
Anonimen
če pa ne moreš tečt, pejt pa na travnik ivanjščice nabirat. samaaaaaa.

Ekola, tale je prakticna. Se lepo vreme bo naslednje dni. Tata naj gre pa z malecko na sprehod, saj je dovolj stara, da bo zdrzala uro brez tebe.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.6.2008 23:03:29   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

No, meni je prvič uspelo k frizerju, ko je moja mala dopolnila polnih 6m. Saj vem, da frizer ni hobi, je "nujno zlo", ampak paše pa tista ura,dve,...

Sedaj pri 10m še nisem šla niti enkrat sama ven s kolegico, seveda sem šla tako, da je bila mala zraven. Kar pa ni enako. Meni ful manjka tisti čas, ko sem sama. Vsaj enkrat na teden, da malo pozabim na previjanje, hranjenje,...

No, zjutraj sem bila malo slabe volje, ker je moj šel teči, jaz pa sem ostala doma kot ponavadi z goro cot za zložiti, malo nahraniti, pospraviti... In seveda sem se spraševala, kdaj pa naj imam jaz čas zase. Mogoče imam samo problem v organizaciji časa.

Ce bos cakala, da se drugi spomnijo kar bi bilo ok, se bos precej dolgo nacakala in mozno, da ne bos docakala. Tvoj moz se spoka in gre. Ko pride nazaj se po istem istemu spokas in gres. parkrat bo bledo gledal, kmalu pa se navadil in sprejel kot normalno. Prej zacnes, prej bos uzivala v rezultatih user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 18
16.6.2008 10:25:34   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink
Koliko časa si vzamete za svoje hobije, glede na to, da imate majhne otroke in družino?

Kaj je to hobi? user posted image

Prej sem kolesaril, igral squash, se potapljal, planinaril, pa še kakšna neumnost kot skok s padalom ipd. Vse da se je napolnil čas. Sedaj moj čas napolnjuje družina in naš hobi je, da smo skupaj. Resno. Še za ta naš hobi je vedno premalo časa.

Neposredna povezava do sporočila: 19
16.6.2008 14:20:38   
Nuna
Ja, seveda imava vsak svoje hobije. Možu je prvenstveno kolesarjenje. Rekreativno, pa vendar časovno vsaj enkrat med tednom in enkrat za vikend. Njegov domač hobi pa je slikanje. Rad riše in po stanovanju imamo obešenih kar nekaj njegovih slik.
Moj "zunanji" hobi je plavanje in poleg vseh obveznosti poskušam urediti, da grem vsaj 1x tedensko. Domač hobi pa mi je Internet - pisanje bloga, urejanje internetne strani, forum in podobno.
Kava, frizer, kino in podobne stvari so del vsakdana (vsak-tedna).

Neposredna povezava do sporočila: 20
16.6.2008 15:36:03   
TIA22
Moj sinko je star 5 let, tako da zdaj vse počneva skupaj! Tečeva, kolikor lahko zdrži, kolesariva, rolava in hodiva v hribe. To so najini hobiji in jih res počneva skupaj!

(odgovor članu Nuna)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.6.2008 12:10:59   
ronja
Jaz 2x na teden plavanje po eno uro + vožnja, če ne gresta vmes k njegovim, ki so zraven doma in me kar pobereta. On 2x na teden košarka, enkrat 1,5 h in drugič 3 h, ampak te tri ure so pozno zvečer, ko naj bi šla mala že spat (od 21 do 24), čeprav se neredko to ne zgodi... Oba bi brez tega odklopa športa znorela, to nama je jasno!

Potem imava oba še 1x na teden tečaj - jaz fra., on it., prej je imel še ang., ampak to je vse v službenem času - čeprav se ne šteje v služben čas, ampak služba organizira in se splača it, ne?

jaz pogrešam svoje hobije - ustvarjanje doma, kar je zdaj precej neizvedljivo, ampak počasi bo šlo na boljše (no, potem ap spet na slabše, ampak čez par let bo boljš;)

Neposredna povezava do sporočila: 22
18.6.2008 12:14:01   
ronja
Kavic, pijačk in podobnega pa že tako prej nisva prav dosti prakticirala, isto je z mojim frizerjem - mislim, da sem bila an zadnej v OŠ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.6.2008 14:13:24   
Anonimen
Moj lastni hobi je sprehod v bistvu hitra hoja malo za kondicijo, malo za radi čveka s prijateljico.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
18.6.2008 14:52:35   
viv_
Mi imamo en skupen familijaren hobi in to je kampiranje. To počnemo kadar je le mogoče.

Sicer si pa velikokrat vzameva čas vsak zase:
- meni je res sprostitev it zvečer ven s kolegicami

Mož pa ima še nekaj svojih hobijev.

Poleg tega si redno vzameva čas tudi samo za naju, da sva sama, brez otrok.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?