dido
|
Menim, da mora vsak imeti nekaj zase, pa naj je to sprehod, šport ali klepet s prijateljico. No, midva z mojim sva to lepo uskladila. Vsak ima nekja časa zase, nekaj ga preživiva sama, nekaj pa vsi skupaj. Je pa res, da sva bila že od nekdaj taka ( imava srečo, da sva se taka našla ), večkrat sva šla skupaj ven, večkrat pa tudi sama tudi, ko sva bila še čisto sveže zaljubljena. Jaz npr. grem 2x na teden na aerobiko, 1x-2x na mesec s prijateljico v soboto ven, če je treba skočim tudi za kako urco v šoping, on gre večkrat na motor, ima tudi tak hobi, da gre včasih za par dni skupaj, občasno hodi na fitnes, 1x-2x na mesec s prijatelji ven, skupaj pa gremo radi na kolo. Mene ne moti, če gre ven, saj imam rada svoj mir in takrat delam pač stvari, ki jih lahko, ko sem sama npr. gledam romantične filme, urejam album,... Midva sva se zmenila, da ni problema, da kateri kam gre, važno je, da zaradi tega ne trpi družina ( npr. moja aerobika se začne, ko gre mali spat in ga takrat da spat on ), ven se gre vedno, ko mali že spi tako da spoloh ne ve, če katerega ni, tudi po prekrokani noči se ne spi dalje in se vstane skupaj z otrokom. Prav tako nimam nič proti, če ga kako uro ni, važno mi je, da takrat, ko je doma ne sedi za računalnikom ali TV, ker potem boljše, da ga sploh ni, ko pa da se samo meče po kavču, ker poznam ljudi, ki so cele dneve doma, pa o kvalitetno preživetem času tu sploh ni govora.
|