Zoja Miša
|
Čvekica, pa imamo končno sonček! Sem si morala vzeti malo fraj in vas na hitro prebrati in sedaj da še malo pokomentiram, ker odkar sem prišla ob 7.30h v službo, če nisem pošteno zadihala. Toliko dela, da res komaj sama sebe folgam. Ja tako je , če greš na dopust, pa potem pridem samo še za 14 dni nazaj, torej vse svoje stvari predajam že sedaj...in ker nočem, da bi bilo kaj napol narejeno, hočem vse sama....eh, pustimo. Še 2 dni finiširam, potem pa dopust! Morje here I come!!! Ali pa samo takole in takole Krtek, dobrodošla Matejchi, uživaj na morju!!! Kam pa gres? Firbec, pač. Mishel, Gabriel, super si, pozdravi svoja dva zakladeka in samo da sta o.k. Lana, me kar strese, ko berem in res si dobra prijateljica, da ji stojiš sedaj ob strani! Mislim, da ne bom mirna, dokler ne bom štručke zdrave držala v rokah! Tamy, uspešen zagovor diplome! Erin, da ne boste z sodelovkami dežja nazaj priklicale, ko boste tako čvekale Naty, super za pregled! Tejkaz, hvala za skrb, imam vinjeto v mislih! Za en avto, se pa zna zgoditi, da bom na svojega pozabila, ko bom po dopustu šla v službo . Jutri pa ti želim dober zadnji dan službe!!! Jaz grem pa danes na depilacijo in pedikuro. Upam, da bom preživela in da bo izpadlo, kot si želim. Torej brez britja vsaj 3 tedne po!!! Šibam še delati. pa-pa