|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
17.6.2008 20:57:20   
Anonimen
Kje pa je Mojca danes?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
17.6.2008 21:22:28   
*Mojca*
evo me, z mojim sva bila na enem diplomskem koncertu, pa sva kr pobegnila user posted image user posted image

Zdaj pa grem gledat fuzbal, vidim da ni nobene tukaj user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 21:58:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3178
18.6.2008 5:53:40   
Anonimen
Itak ni še nobene tukajuser posted image  - pa vseen dobro jutro in eno user posted image  vam skuham. Pri nas je ponoči padalo kot za stavo. Balkon mi je pomilo čist user posted image . Dans pa spet ctg, pa sej sploh ne vem, zakaj grem tja, k itak ne bo nič. Mar bi bla doma, pa noge v luft držala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
18.6.2008 7:47:50   
beyba
dobro jutro zudi od mene...grem na amnio pa vam sporočim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
18.6.2008 7:49:56   
Anonimen
Jaz pa na pregled - čao, fajn se mejte - vam pridem poročat po pregledu

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3181
18.6.2008 8:11:38   
*Mojca*
Jutro!

nya srečno na CTGju, mogoče pa bo kaj, danes je luna user posted image user posted image

Včeraj sem bila z mojim na enem koncertu, kjer so bili tudi njegovi kolegi in kolegice. In ena bejba, ki sem jo videla drugič v življenju mi reče: veš kaj, drugi dan, ko bo za tabo, bi te prišla malo pogledat v P. In ji odgovorim da če ne dobim nadstandarda in če bom imela obiske 1,5 ure bom pač raj videla da pride moj in je on tisto urco s tamalim. Potem mi ženska zasika da so obiski 2 uri in da ga itak ne bojo pustili več kot 10 min, tako da lahko vseeno pride. No, sem jo grdo pogledala in rekla da pač ne, da bo kr moj pri meni. In je bila užaljena. Mislim halo? Kaj je s tem folkom user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes me kliče mami, ki že veselo rihta vino za žurko, ki naj bi bila ta vikend. Mi je zanimivo da že vse pripravljajo, user posted image pa še nikjer, pa tudi ne zdi se mi da bi se mu mudilo kam ven, tako da...ne vem, Pa tašča se baje sekira ker bo babi pri svojih 59 user posted image user posted image

Jao bože, se že v zraku čuti da je luna, ker folku se trga, škoda da se ne pozna še pri meni...bo že...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
18.6.2008 9:34:24   
babysolza
Ojla,

evo mene nazaj s pregleda. Danes me je pregledal že 4. postojnski G (še mal, pa bom sprobala vse user posted image  user posted image ) in 'ugotovil' kar vsi ostali - zaprto!!! user posted image  user posted image  user posted image

Jih pa mal skrbi, ker mojemu user posted image  ob popadku na CTG-ju pade utrip, zato me hočejo met tam vsak dan. Se mi že mal meša od teh pregledov. user posted image user posted image user posted image  
Celo nosečnost je blo vse ok in sem šla se pokazat sam 1-krat na mesec, zdaj pa vsak dan pol šihta tam oddelam. Mi gre res že vse na kuser posted image .

Uglavnem Mojca, jutri se vidmo! Pa cimre res ne vem če bomo, po mojem bom jaz še kar na CTG-je hodila ko boš ti že doma cartala. user posted image  user posted image

Grem kaj pojest, edino to me še potolaži. user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
18.6.2008 9:36:00   
babysolza
Mtinca - bravo za pupiko! user posted image  user posted image  user posted image

Nya & beyba - evo mene tudi tuki. user posted image

Mojca - si ji pa dala vetra, tej še niti znanki ne. user posted image  Sam res ej...

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
18.6.2008 9:39:31   
beyba
Evo mene nazaj....

Amnio uspela...zoprni filling full...user posted image   tisto mrzlo železo ti porine v nožniso, tko bollj na grobo, pa  potem iz inekcijo vzame plodovnico.... izvid vsega:

Plodovnica je rahlo mlečna, kar pomeni da je baby pripravljen za ven, sam telo še ne da ga spusti...Tko da so bli z razlogom bolj grobi, Ker s tem lahko sprožijo odpiranje in popadke.Odprta tist dober centimeter, vendar pa je maternični vrat še vedno delno odebljen, tko da se mora še mal stanšat, da se bomo lažje odpiral...(zato baje tudi grobost) lahko pričakujem močan iscedek tudi krvav, venda rto ni nič hudega. Če do petka ne pridem rodit, mam v petek ob osmih zjutraj ponovitev današnje vaje....

SAm da ne bo ponovitve vaje boste vse držale pesti da prej rodim, do petka bomo vsak dan vsaj dvakrat slončkal, pospravila bom generalno celo stanovanje pa vsaj 10* na dan bom šla po stopnicah dol gledat če je poštar prinesel kaj nove pošteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še kak nasvet?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
18.6.2008 9:44:16   
manko
jutro se od mene....
bravo vsem za dobre preglede,mi smo tud se v enem kosu...
zdaj si grem pa eno fino kavico skuhat!user posted image user posted image user posted image

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
18.6.2008 9:54:19   
*Mojca*
babysolza ja jaz grem tja jutri ob 8h, tako da se zihr vidimo a ne?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
18.6.2008 9:58:35   
NinKa
Jutro še zmoje strani,

mi smo še tut doma in še zmerom 2v1. Nič ni novega za povedat, ker se nič ne dogaja.

Edino to, da sem že konketno razpuser posted image  na Siol Tv, ker lahko gledam fuzbal sam na TV3. un komentator pa je za bruhat...očitno mu je bil Bergant za vzornika v mladih letih.

Ok punce, jaz šibam sedaj v trgovino, se mi že dva tedna sam sirove štručke luštajo. Pol pa bom čitala za diplomo.

Od jutri naprej pa je moj user posted image  doma, tako da bomo lahko vsaj dopoldneve user posted image .

user posted image user posted image za dobro opravljene CTGje...mi ga imamo jutri zjutraj.

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
18.6.2008 10:20:54   
lunca14
mtinca.....čestitke za tako fejst veliko pupo,sedaj pa lepo uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem ostalim ,ki pa imate preglede,na čim lepše informacije,pa saj danes je itak luna,boste vidlle ,kok bojo bebiyi ven leteliuser posted image ..........srečno vsem
Mi smo danes super spali,vsi do 7.15,je pa res ,da Lun spi pri meni,ponoči noče sllišat o posteljici,pa naj se carta z mami,ga čist razumem ,jaz tud ne bi sama spalla,če se lahko stiskam,bo pa kasneje šel v posteljico,itak pravijo,da otroka do treh mesecev ne moreš razvadit,in da rabijo bližino in toploto čoveka,je potem bolj sproščen in se prej osamosvoji-bomo videli.Mejte se moje lepe user posted image .

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
18.6.2008 10:41:20   
Anonimen
Pozdravček še od meneuser posted image

Še vedno sem 2 v 1. Komaj čakam jutri ko imam pregled.

Mojca- kaj pa če še ne rodiš ta vikend?user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
18.6.2008 11:09:35   
Tina 28
Ojla, da vas mal pozdravim

Mel pogrešam čvekanje kle gor, čeprav veselo čekiram na junijski princi in princeske, saj mi je tema veliko bolj blizu kot CTG-ji, ki se mi zdijo že tako daleč.

v glavnem komaj čakam, da vse rodite (in spoznate čar rojevanjauser posted image user posted image ), da bomo imele spet vse temo, na katero se da miljon stvari pogovarjatuser posted image .

Vsem želim čimhitrejši porod (pa tud če boste že vpile ne morem več, tko k jaz....mi verjemte...boste zmogleuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
18.6.2008 11:10:26   
Tina 28
Aja...pa nisem se še zahvalla, da niste prehitevale, ko sem oznanla, da sem zdaj pa jaz na vrstiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
18.6.2008 11:14:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Aja...pa nisem se še zahvalla, da niste prehitevale, ko sem oznanla, da sem zdaj pa jaz na vrstiuser posted image

Tina ni za kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
18.6.2008 11:41:59   
sasa.vracko
Tina28- user posted image  ja, js sem se tud drla, sam js sem vpila, da boliiiiiiiiiiii in ne moremmmmmm, pa ti babica reče no dejmo še mal, še mal...
Pa šivanje me je tud kr fajn bolel... No, sam porod je bil za prežvet, mene bolj matrajo neprespane noči in občutek, da nikamor ne morem.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
18.6.2008 11:47:06   
*anamor*
Pozdravček tudi od mene.
Sem še vedno v enem kosu in vidim, da še nobena ni šla rodit. Bo že.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
18.6.2008 11:50:32   
babysolza
babysolza ja jaz grem tja jutri ob 8h, tako da se zihr vidimo a ne?

Ja, sej boš vidla da to kr dolg traja. Eno samo čakanje.

Jaz sem se zdaj najedla kot en user posted image  - v drugem pomenu besede pa se mi tega ne da več počet, ko že itak vsak dan neki vrtajo po meni. Mojega user posted image  nič ne gane. user posted image  user posted image

Včeraj sva mu z user posted image  naredila posteljico in zibiko (dala rjuhice noter), pa tud ne pomaga.

Tina28, tuki nas je cel kup takih, ki bi se z veseljem preselile med mamice. user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
18.6.2008 11:51:07   
babysolza
manko, kdaj maš pa ti PDP?

Neposredna povezava do sporočila: 3197
18.6.2008 12:34:29   
Anonimen
Evo me s pregleda. Kot sem rekla - spet nič - zaprta, me je pa dans pregled bolj bolel, sem bla čist zakočena, ampak ne morm si pomagat - mi gre na živce, k me šlatajo - kr vsi po vrstiuser posted image . V glavnem v petek spet ctg, pol bomo pa vidli, kako in kaj. Sm pa mojmu dans povedala, da nema fuzbala zvečer, ko pride s šihta, ampak user posted image , ker drgač bo res do finala not.user posted image  Pa je rekel, da ok - sej itak nima druge izbireuser posted image . Ctg je bil dans pa muka - sm morala skor na hrbtu ležat, k če sem se obrnila na bok, se je tko obrnilo dete, da ni mogla ujet utripa - nagajivost že zdej. Pol me je pa vse bolelo po ctg-ju, križ, noge...

Neposredna povezava do sporočila: 3198
18.6.2008 13:32:13   
Anonimen
Danes je pa čist zatišje tuki - ste se utrudile od lune??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
18.6.2008 13:33:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Danes je pa čist zatišje tuki - ste se utrudile od lune??

jaz danes spet  počivam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?