|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
17.6.2008 21:46:07   
Anonimen
Imaš ZS. user posted image

Si pogledala link? Dobro si jih oglej. user posted image  JOJ upam, da jih imajo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
17.6.2008 21:47:44   
sandra85
sem si sprintala uno stran ven, da bom tam točno vedla kereuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
17.6.2008 21:48:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

sem si sprintala uno stran ven, da bom tam točno vedla kereuser posted image

Zlata si. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
17.6.2008 21:48:56   
sandra85
sigurno št 38??? italijani imajo po navadi manjše štuser posted image user posted image user posted image zdaj pa nevem če tut pri teh! če bo meni št 40 premajhna pol ti vzamem raje 39?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 304
17.6.2008 21:53:11   
Anonimen

sigurno št 38??? italijani imajo po navadi manjše štuser posted image user posted image user posted image zdaj pa nevem če tut pri teh! če bo meni št 40 premajhna pol ti vzamem raje 39?

user posted image  user posted image  user posted image

Ma po moje ne. Po moje je št.38 enaka kot v Promodu pri nas. Kaj pa vem... user posted image

Kaj bova?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
17.6.2008 21:59:37   
Anonimen
Sandraaa?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
17.6.2008 22:02:19   
sandra85
ti bom vzela 38! v primeru če ti ne bojo prav bomo že nekako zamenjali user posted image

ma si ne morem pisa s tabo ZS in še tuki user posted image nisem tako spi*di gonzales

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
17.6.2008 22:04:43   
sandra85
se je uscalo kot iz škafa user posted image pa grmi ful user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 308
17.6.2008 22:05:13   
Anonimen

ti bom vzela 38! v primeru če ti ne bojo prav bomo že nekako zamenjali user posted image

Ok. Hvala. Častim kafe!

ma si ne morem pisa s tabo ZS in še tuki user posted image nisem tako spi*di gonzales

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
17.6.2008 22:05:47   
sandra85
tianna, ignoriraš me user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 310
17.6.2008 22:06:43   
Anonimen

tianna, ignoriraš me user posted image

Ne pa te ne. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
17.6.2008 22:06:59   
CUKRČEK

CUKRČEK  lepi, lepi otroci!!! se mi zdi, da je Klara kopija Mance, al se motim?

ji je podobna, ja. Edino Manca je imela ful črno čupo že od rojstva. So pa vsi trije možu oz. očku podobni.

IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Cukerček sem tud jest slikce pogledala. Ma kakšni lepi otročki! Tavelika je pa taka lepotica, da boš imela čez 10 let še težave . Mala ji je pa res podobna.

Saj če sm čisr iskrena, me že zdaj skrbi, kako bom obvladala otroke, ko bodo najstniki. Upam, da jih ne bo preveč metalo. MAnca ima pa itak že zdaj kao fanta v vrtcu...skoz skup visita in sta neločljivauser posted image user posted image

Drugače smo pa danes imeli en pregled v porodnišnici. In smo se kar čudili, kako velika sta dvojčka. Klari so namerili 79 cm in 10200g, Aljažu pa 80 cm in 11600g. Ni da ni....očitno delamo konkretne otroke.user posted image

Sicer se pa sama še ne usedeta. Klara ful probava, da bi se plazila..zaenkrat ji gre le v rikverc. Aljaž je pa len kot taprav dec...sedi in vzame, kolikor doseže. Drugače se pa dere, da mu k riti prinesemo. Znata pa dat pa-pa, pa Aljaž takoj pokaže jezik, če mu rečešuser posted image . Sicer se pa skupaj igrata, kakor jima "pride"...včasih se gledata in se skoz smejita eden drugemu, spet drugič se u hipu stepeta, se vlečeta za ušesa, lasatauser posted image (kaj nas še čaka)....vedno pa Aljaž vse igrače vzame Klari (ta se pa potem dere kot sraka)....tudi če prej igrača leži pol ure na strani ni zanimiva. Koker jo Klara vzame, jo hoče Aljaž takoj imet. Mulc!!!

IZVIRNO SPOROČILO: nena80

Kako pripravite za malčke bučke, sem totalni neved , kakšen recept prosim,....

Jaz pa dam v skledo malo oljčka(lahko olivnega ali navadnega) in gor narežem bučke na kockice. Zraven pa naribam ful korenja. In vse to toliko časa pražim, da se bučke zmehčajo. Na koncu malo posolim in včasih dodam še malo sladke paprike. In to je to.....imata fuuul rada. Pa nič ne speštam..pojesta kar po koščkih.

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 17.6.2008 22:13:55 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 312
17.6.2008 22:07:52   
CUKRČEK
Jaz pa Cumo pogrešam...se že fuuul časa ni oglasila, ali sem jo jaz zgrešilauser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 313
17.6.2008 22:09:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Jaz pa Cumo pogrešam...se že fuuul časa ni oglasila, ali sem jo jaz zgrešilauser posted image

Nisi je zgrešila ne. Res se že full časa ni oglasila. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
17.6.2008 22:10:07   
Anonimen
Pa user posted image  za lepe mere!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
17.6.2008 22:11:16   
NalLa

Drugače smo pa danes imeli en pregled v porodnišnici. In smo se kar čudili, kako velika sta dvojčka. Klari so namerili 79 cm in 10200g, Aljažu pa 80 cm in 11600g. Ni da ni....očitno delamo konkretne otroke.user posted image

OMG! To pa so mere. Bravo Aljaž in Klarauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 316
17.6.2008 22:13:27   
sandra85
CUKRČEK user posted image user posted image user posted image SUPER SUPER MERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo mamica in ata!!!
cuma: nas je "zapustila" ker ni mogla sledit našemu tempuuser posted image user posted image user posted image je pa meni pred 1 tedno pisala na ZS user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
17.6.2008 22:17:50   
sandra85

Jaz pa dam v skledo malo oljčka(lahko olivnega ali navadnega) in gor narežem bučke na kockice. Zraven pa naribam ful korenja. In vse to toliko časa pražim, da se bučke zmehčajo. Na koncu malo posolim in včasih dodam še malo sladke paprike. In to je to.....imata fuuul rada. Pa nič ne speštam..pojesta kar po koščkih.

user posted image
zanimivo-bom probala, glih danes sem dobila domače bučke

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.6.2008 22:18:44   
sandra85

user posted image a tut Klara , ki nima zobkov?

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 319
17.6.2008 22:21:02   
december06
Sem našega user posted image cel dan hvalila, da se je naučil usesti in še celo se je prvič vstal. Primu se je za višji del posteljice in se povlekel gor in celo stal par sekund, če ni bla celo minuta in to frajer se je držal še z eno roko, da smo ga lahko posneli. user posted image user posted image user posted image

No, in kaj se je zgodilo zvečer, ko bi moral it spat????? user posted image user posted image user posted image Ajoj, sem se sandra kar nate spomnila. Se je kar naprej hotel dvigovati oz. sedeti in pol bi še plazu. Ajoj. Je trajalo uro in pol da je zaspal. Kaj še bo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 320
17.6.2008 22:22:32   
annie
Večer,

Nik spi, dragi pa seveda spet gleda tale nogomet user posted image ...no sicer on pa meni očita, da sem spet na rr, tak, da sva si bot...user posted image

NaIla in December06, tiramisu sem delala po tem receptu:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4790

Pa december06 super za sedenje user posted image in Andreja32 za vse podvige, od ploskanja itd. user posted image user posted image user posted image

Cukrček tvoja dva pa sta res konkretna user posted image

Glede bučk, pa jih jaz tudi ponavadi skuham, pretlačim in zmešam s polento, ali pire krompirčkom in mu je njami user posted image

Zdaj pa grem kar spat, namreč jutri greva z Nikom k mojim staršem na obisk user posted image , ker gre dragi zelo blizu njih na neko montažo, pa se bova z Nikom kar zraven prištulila in jih bova presenetila user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 17.6.2008 22:24:25 >

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 321
17.6.2008 22:23:31   
CUKRČEK

user posted image a tut Klara , ki nima zobkov?

Seveda. Pa saj so bučke čist mehke. NAriban korenček pa tako fino zraven paše.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 322
17.6.2008 22:25:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

No, in kaj se je zgodilo zvečer, ko bi moral it spat????? user posted image user posted image user posted image Ajoj, sem se sandra kar nate spomnila. Se je kar naprej hotel dvigovati oz. sedeti in pol bi še plazu. Ajoj. Je trajalo uro in pol da je zaspal. Kaj še bo.

user posted image e ja zdaj se je začelo1 Enej še zdaj noče spat, dokler mi na prsih ali na najini postelji trdno, ma res trno zaspi. če se zbudi ali samo malo predrami ko ga dam v posteljico, se TAKOJ dvigne in dere kot zverina! user posted image nevem kdaj bo to mimo, se mi že meša vsakič ko je ura za spat

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 323
17.6.2008 22:25:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Večer,

Nik spi, dragi pa seveda spet gleda tale nogomet user posted image ...no sicer on pa meni očita, da sem spet na rr, tak, da sva si bot...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 324
17.6.2008 22:27:44   
sandra85
CUKRČEK ja se res- bučke so itak čisto mehke...no, bom definitivno v kratkem probala ta tvoj receptuser posted image Eneju sicer še vedno peštam ampak če dobi kak košček ga le redko moti, ker vsako žličko hrane žveči pol ureuser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?