annie
|
Jutro, naša noč je tudi bila super , zbudil se je samo enkrat, pa spala sva do 9.00h. Zadnje dni res zelo lepo spi in upam, da ga bo tole vsaj malo držalo . Zdajle mi razstavlja puzle in si zraven neki godrnja , zadnje čase je začel ful kar neki blebetat, je prav smešen. IZVIRNO SPOROČILO: ana b Sem mislila, da bo lažje, ko bo mali začel plazit, pa vedno priplazi samo do mene, potem pa cvili in dviguje roke, naj ga dvignem , seveda že v naslednjem trenutku hoče spet dol. Jaz pa si že ful želim, da se bo že enkrat konkretno začel plazit, ne samo v rikverc, pa še to se hitro naveliča. Sem jaz tudi mislila, da ko bo kobacal, da bo lažje, pa vidim, da se motim...uh, kaj me še čaka Sandra za PA-PA in za ploskanje! Naš zaenkrat zna samo pokazati kako je velik, je faca, ko mu rečem naj pokaže in potem obe roki v luft dvigne in se zraven smeje 123a za Zojo, da bi zobki hitro ven pogledali. Mene je kar strah, kdaj mu bodo spet drugi začeli izraščat, ker bo spet bogi Vreme je res spet . Še dobro, da nama je dragi pustil avto doma...smo se z mojim bratom zmenili, da se popoldan dobimo v Evroparku, da kakšno rečemo Z ženo živita v Mb in je fajn, ker se lahko večkrat vidimo, še posebej sem vesela, da bom spet videla svojega "novega" nečaka Aha, Sandra, sem se sedaj spomnila...a nima tvoja sestra sedaj enkrat rok? Lepo uživajte, grem zdaj, ker se mi Nik nekje v hodniku oglaša...
< Sporočilo je popravil annie -- 17.6.2008 11:09:01 >
|