|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
17.6.2008 9:55:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sicer jaz že skoraj resno razmišljam da bi šla svoje zamenjat za škornje sej pri temu vremenu jih tudi obut ne bom mogla.

Pa ne, sej bo še vročih dni. Boš vidla. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
17.6.2008 10:19:42   
lemavrica
Ma nič ne kaže. Jaz pridem do parih novih ultra poletnih čevljev, vreme je pa jesensko.Mam tud srečo, veš kako težko je gledat nove čevlje, obut jih pa ne moreš.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
17.6.2008 10:47:31   
LINA31
Tud jaz imam še nekaj full ppolentih stvari, ki bi jih rada oblekla, pa sploh še ni bilo priložnostiuser posted image . Baje bo od četrtka naprej ok.
Žan se zdajle z očkom igra, tako da sm jaz lahko RR pečekirala. Čeprav zdajle šibam malo ven na sprehod in kavico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 278
17.6.2008 11:08:16   
annie
Jutro,

naša noč je tudi bila superuser posted image , zbudil se je samo enkrat, pa spala sva do 9.00h. Zadnje dni res zelo lepo spi in upam, da ga bo tole vsaj malo držalo user posted image . Zdajle mi razstavlja puzle in si zraven neki godrnja user posted image , zadnje čase je začel ful kar neki blebetat, je prav smešen.

IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Sem mislila, da bo lažje, ko bo mali začel plazit, pa vedno priplazi samo do mene, potem pa cvili in dviguje roke, naj ga dvignemuser posted image , seveda že v naslednjem trenutku hoče spet dol.

Jaz pa si že ful želim, da se bo že enkrat konkretno začel plazit, ne samo v rikverc, pa še to se hitro naveliča. Sem jaz tudi mislila, da ko bo kobacal, da bo lažje, pa vidim, da se motim...uh, kaj me še čaka user posted image

Sandra user posted image za PA-PA in za ploskanje! Naš zaenkrat zna samo pokazati kako je velik, je faca, ko mu rečem naj pokaže in potem obe roki v luft dvigne in se zraven smeje user posted image

123a user posted image za Zojo, da bi zobki hitro ven pogledali. Mene je kar strah, kdaj mu bodo spet drugi začeli izraščat, ker bo spet bogiuser posted image

Vreme je res spet user posted image . Še dobro, da nama je dragi pustil avto doma...smo se z mojim bratom zmenili, da se popoldan dobimo v Evroparku, da kakšno rečemo user posted image Z ženo živita v Mb in je fajn, ker se lahko večkrat vidimo, še posebej sem vesela, da bom spet videla svojega "novega" nečaka user posted image

Aha, Sandra, sem se sedaj spomnila...a nima tvoja sestra sedaj enkrat rok? user posted image

Lepo uživajte, grem zdaj, ker se mi Nik nekje v hodniku oglaša...user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 17.6.2008 11:09:01 >

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 279
17.6.2008 11:52:09   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Annie: Hvala za tiramisu. user posted image   A je uspel?

Ne vem, kako to, da včeraj tega nisem videla, pa vem, da sem brala user posted image . Ja, je uspel user posted image , je možek rekel, da tole pa lahko še večkrat naredim user posted image . Je pa danes še slajše, ker se je še bolj vse skupaj prepojilo...mnajmi. Prideš na en košček? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
17.6.2008 12:06:11   
nena80
Annie user posted image  za tiramisu, jaz se ga moram tudi enkrat spraviti delat....

user posted image  Kako pripravite za malčke bučke, sem totalni neveduser posted image , kakšen recept prosim,....

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 281
17.6.2008 12:58:38   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

Annie user posted image  za tiramisu, jaz se ga moram tudi enkrat spraviti delat....

user posted image  Kako pripravite za malčke bučke, sem totalni neveduser posted image , kakšen recept prosim,....

jest jih pripravim tako, da jih skuham, speštam, ko so kuhane in nato notri vmešam polento, včasih dodam še kislo smetano, al pa sirček.

A lahko prosim za recept od tiramisuja?

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 282
17.6.2008 12:59:58   
NalLa
Ravno zdejle smo jedli bučke in se je Lan ful najedu, ker obožuje zelenjavo s polento.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 283
17.6.2008 13:17:22   
december06
sandra user posted image user posted image user posted image   za Enejev pa-pa.

annie user posted image za uspeli tiramisu, pa recepte lahko posreduješ, sam pol je pr men tako, da jih kr zbiram user posted image user posted image

Moram pa našega pikeca pohvalit, da se je danes prvič sam usedel. user posted image user posted image user posted image In to  zjutraj ko je telovadil po postelji, ker se mami še ni dalo ustat in kar naenkrat iz trebuščka, dvigne noge na kolena in se potisne z rokami v sedeč položaj. Zdajle pa gloda staro žemljico in čaka na kosilo, upam da bo še kaj prostora ostalo za kosilo. user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.6.2008 13:19:53   
december06
Aja, bučke pripravim tako, da jih skuham in pretlačim in dobim tak pire. Zdraven pa je potem lahko še krompir, riž, testenine in seveda s polento so res božanski. Dodaš pa lahko potem še kak sirček, topljeni ali naribani, jaz sem dala že tudi parmezan. Lahko pa pripraviš kakšno zelenjavno juhico kamor dodaš tudi bučke. Pa dober tek.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 285
17.6.2008 14:13:44   
helenav
user posted image tiste , ki ste nehale dojit..po kolikem času je šlo mleko stran???user posted image Jaz ga imam še vedno in ko stisnem ven..je sedaj postalo nekje take barve kot začetno mleko-kolostrum, al kako se že reče temu???user posted image , samo malenkost bolj rjavo je??? je to ok?????????????????????????

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.6.2008 14:40:39   
lemavrica
Tianna žal nisem uspela pridt do CP.

Naš mulo si je ravnokar sam slekel jopico in zdaj se igra z obeskom na zadrgi.user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 287
17.6.2008 15:25:23   
andreja32
Živjo!

Punce, pa kaj je s tem vremenom,....bemti ga serjeuser posted image .Meni je Zala ravnokar zaspala,...za tistih njenih 30 min.čez dan ima dva taka kratka spanca, samo gre zvečer že okoli 7.30-8h spat in spi 12 ur.Ko bi vsaj kaj sonček posvetil, da bi šli lahko ven.Smo že nnaaaveeeliččani bajte......pa v gozd bi šla pogledat za borovnice.danes sem skuhala za kosilo polnjene paprike in jih je Zala jedla ko najhujši sestradanec.Smo se pa naučili dati pa-pa, oponašati indijance, pokazati kako je velika, ne plazimo se nič, vsesti iz ležečega položaja je pa tudi tabu,....ma do mature enkrat bouser posted image .

šibam zdej,...bom pekla čokoladno torto,...so me otroci nažicaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 288
17.6.2008 15:36:27   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Sandra user posted image za PA-PA in za ploskanje! Naš zaenkrat zna samo pokazati kako je velik, je faca, ko mu rečem naj pokaže in potem obe roki v luft dvigne in se zraven smeje user posted image

Aha, Sandra, sem se sedaj spomnila...a nima tvoja sestra sedaj enkrat rok? user posted image

ja, to ga moram še naučit-je res lepo! sam mu bo preveč naenkrat in bo vse zamešaluser posted image
ja, sestra ima uradni PDP 20.6., ji je pa G na zadnjem pregledu napovedala da bo rodila na polno luno-TO JE JUTRIIIIIIIIIII user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 289
17.6.2008 15:39:18   
sandra85
daaaaaaaaaan
mi smo dopoldan mal zapravljali user posted image čevljev si pa nisem našlauser posted image prepričujem dragega, da gremo jutri v trst-pa se mu ne dauser posted image user posted image user posted image upam, da ga še prepričam-s čim nej se mu podkupim?????????user posted image

ja, Enej tutdi stolp pri tej igrački zvrne, pol pa meče žogico samo v un moder del user posted image stolp mu gre prav na živce

nena80 js mu bučke pripravim kot vso zelenjavo. najpre mu skuham, pol pa na maslu prepražim in zmešam z rižem, kus-kusom, polento,....

december user posted image user posted image user posted image za sedenje!!!
andreja se priporočam za en kos torte user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
17.6.2008 17:15:01   
sandra85
a kera ve, kje je trgovina promod???
vem da je nekje v trstu, pa tut naslov vem, sam bi rabila natančen opis poti do tja!

nujnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!! jutri grema z kolegico na šoping
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 291
17.6.2008 18:59:10   
lemavrica
Midva sva pa šla pa prejle spat in je prav pasalo, ma to vreme ubija.

Sandra user posted image  user posted image  user posted image  za shopping, želim ti dober nakup.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 292
17.6.2008 21:01:38   
Anonimen
Čer!
Sem ga dala spati. Mi pa smo imeli sonček in sva bla 2x na dolgem sprehodu. Je full pasalo!

Annie: Ja bi en košček ja. user posted image  Hvala. Tudi meni je tiramisu boljši drugi dan. user posted image

Nena80: Glede bučk naredim tako kot ostale.

Sandra85: Par strani nazaj je Dreamz lepo opisala kje je Promod v Trstu. A jutri greš? Hmmm... Bi mi lahko tam pogledala za gladiatorke? Prosiiiiim. user posted image  V Celju jih očitno ni... Sporoči mi, če si za.

Lemavrica: Ni panike. user posted image  Sej sem rekla, če greš pač slučajno mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 293
17.6.2008 21:34:35   
nena80
hej hej

bučke uspele in jih je mali ful pojedeluser posted image  z pire krompirčkom, pa midva z user posted image  tudi,....hvala, hvala, hvala za recepte....

Sandra user posted image user posted image user posted image  za šoping,........jaz bi tudi, pa mormo šparatuser posted image user posted image , eh sicer sem pa itak loto vplačalauser posted image user posted image user posted image

no se moram še jaz pohvaliti, da se mali sam vsede in je ko ena mala vrtavka, ful je hiter, ga komaj lovimuser posted image

no še to, tudi jaz sem rodila ob polni luni 4 dni prejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
17.6.2008 21:38:59   
sandra85
tianna ja jutri okrog 11h greva z kolegico. vem da je dreamz pisala kje je, sam to je še na 3. krogu in bog vedi na keri straniuser posted image sem si sprintala tole in se lepo vidi vsaka ulica-tako da mislim da vem kje je
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=sl&oe=UTF8&msa=0&msid=104901433952701697271.000448ddfaf4f5b64bbaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
17.6.2008 21:41:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

no še to, tudi jaz sem rodila ob polni luni 4 dni prejuser posted image user posted image user posted image

js pa 1 dan pred polno luno (13 dni pred PDP) user posted image

pa bravo za vse podvige!!!user posted image user posted image user posted image

tianna, pošlji mi št. na ZS da te v primeru, če jih imajo takoj pokličem! daj mi sliko-kakšne točno hočeš imet! ker si bom šla tut čevlje kupit pa bom sigurno kje na njih naletela, veš da imajo italijani ogromno izbire

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 296
17.6.2008 21:41:25   
Anonimen
Moj mi pravi, da sigurno vem kje je Promod, samo zdaj iz glave res ne vem. user posted image

A mi boš lahko pogledala za gladiatorke?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
17.6.2008 21:42:17   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Moj mi pravi, da sigurno vem kje je Promod, samo zdaj iz glave res ne vem. user posted image

A mi boš lahko pogledala za gladiatorke?

veš da!!!!!!
poglej un link, ki se ga dala-boš vidla kje je promoduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
17.6.2008 21:43:33   
sandra85
eh šele zdaj sem vidla, da vrže slovenijo vn-no gor napišeš corso italia trieste promod in greš malo bolj levo pa vidiš-pol pa pribljižaš sliko

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 299
17.6.2008 21:43:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna, pošlji mi št. na ZS da te v primeru, če jih imajo takoj pokličem! daj mi sliko-kakšne točno hočeš imet! ker si bom šla tut čevlje kupit pa bom sigurno kje na njih naletela, veš da imajo italijani ogromno izbire

Ok, hvala. Ti pošljem cifro. user posted image

Ja, če greš v Promod imajo tam te gladiatorke, ki si jih jaz želim. Rada pa bi te:

GLADIATORKE

Torej te NIZKE, številka 38. user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 17.6.2008 21:44:15 >

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?