Anonimen
|
Tatly smo že tri! mislim tak mlade mamice-čeprav saj tak hudo mlade pa tudi nismo. sploh pa ali ni Katja nekje isto stara (leto dol ali gor) In da pokomentiram včerajšnji pregled:...ŽIVA POLOMIJA! ma človek vse razume-da je na izvide treba en čas čakat, pa če je nujna operacija, povrh vsega še tak obsežna, da zahteva več ginekologov, da pol pač ostale ne moremo biti preglčedane in da bo treba počakat. pa če je carski rez, ja haloooo!-logično da je tisto bolj pomembno in vse ostale lahko počakamo... ampak, ko čakaš samo na G 3 ure in se pol en končno prideva... sem si že mislila tak, hvala bogu, zdaj pa bo in bom videla našega malega pa mam HB vsaj 3 tedne mir... Ampak, ne boste verjele!! Pridem v ambulanto,pa me vpraša zakaj me je oni drugi G poslal v laboratorij (ma halo,kak naj vem,če nihče nilč ne pove!)-verjetno zaradi hemoglobina,ki sem ga imela vedno manj,pa sem doblča ferumlek- in si ta tip zmisli, da naj grem te pa te še enkrat kri dat(samo za hemoglobin) in da me bojo kao takrat pregledali, al kaj jaz vem kaj že! tak da moram it nazaj 27.6. (takrat bo skoraj 5 T od zadnjega pregleda), bo takrat kao on v ambulanti (in še to mu je sestra rekla naj me te k njemu naroči-ker me je hoto kar nekam porinit), pa že močno razmišljam, da k njemu sploh nebi šla! Tu je taglaven problem, da mi je G odišo na drugo del.mesto in se do zdaj še nisem uspela prestavit, ko pa se mi stalno en v želodec vse . Zdaj mi je še samo en ostal.do njega pa mi ne uspe prit.ker ne morammet g, ki se norčuje, mislim halo.saj bit noseč sicer ni bolezen. ampak tu se gre za dobro naših . ta, no nekateri domišljavi ginekologi, pa pač pacientke ne bodo gledali, če ni nijihova. Mater pa to je tak, kot da rodit pridem v LJ,al ne vem kam že pač.-vstran od svojega bivališča, pa bi me odslovili, ker nisem z njihove območne enote. Ja halo 3 ferdamane ure sem čakala na pregled, ki ni bil izven reden, ampak tista rutinska kontrola v nosečnosti na 3 tedne, pol pa me domov pošle! niti nič me ni vpšrašal, če imam kake težave... ja haloooooooo, kaj pa če bi bilo kaj narobe? ma eh, jezna oz. razočarana nad celkim sistemom sem šla nekaj čez 2 lepo domov. po poti sem se na toretici vstavla, tam pa-ma ne vem zgledam tak tupa, ali kaj,... je bil en čudaški stari gospod tam pa me gleda,gleda nekaj tam teži zaposleni, pa se spet obrne in mi zmumla:"ha, kaj pa ti?ti pa si devica marija?" mislim ! sem ga samo debelo gledala in se nardla, da ga kao ne čujem. ___________________________________ anonimna
|