bambi
|
Ker je imela moja ta mala (8,5 mesecev) zelo vneto rit oziroma luliko, imela je namreč polno mehurčkov na istem mestu, potem so se ji odprli in ji je tekla kri, sem šla k dežurnemu zdravniku. Dal ji je kremo Lamisal, za glivice, ki ji pa ni nič pomagala.... po 5. dneh sva šli do najinega pediatra in je znorel, češ, da je to bakterija in ne glivica.... dal nama je Canesten in antibiotik, pa spiranje s hrastovim lubjem..... poleg tega je rekel, da moramo obvezno odstranit pamperske in uparabljat navadne bombažne plenice.... prijateljica mi je posodila Racmanke za čez noč, podnevi pa sem jo kar tako previjala v tetra plenice.... Sedaj pa moram povedat, da se mi bo kmalu zmešalo....čez dan še gre, ni mi problem jo previjat na eno uro, ker je skoz polulana ali pokakana, ampak ponoči pa se moram zbujat na 2 uri....... čeprav ji dam Racmanke, je po 3 urah cela mokra, moram jo čisto celo preobleči, tudi pižamo, tako da jo čisto zdramim...... potem traja eno uro, da nazaj zaspi, in čez 2 uri jovo na novo..... je spet cela mokra..... pa sem ji že dala noter pleničko, pa vložek, pa nič ne pomaga....... verjetno veliko lula.... jaz sem že na koncu z svojimi močmi. Doma imamo še eno 2,5 letnico, ki se potem ob 7h zbudi in želi akcijo. Meni se pa že malo meša, sem čisto nenaspana in brez moči. Zanima me kako to prenesete tiste, ki uporabljate bombažne plenice???? Moja prijateljica jih tudi in mi jih je posodila, samo njen ta mali ne lula toliko in ga ona čez noč čisto nič ne previja. Jaz pa žal moram, ker je moja ta mala vsake 2 uri totalno mokra...... Ne vem, ampak jaz sem bila veliko bolj zadovoljna s Pamperskami, ker je nisem rabila toliko previjati..... pa še pranja ni toliko.... poleg tega pa je ta mala sedaj od teh bombažnih plenic dobila vneto rit, čeprav je lulika vredu..... sploh ne vem več kaj naj naredim? Mene te Racmanke prav nič niso navdušile, pa nisem lena za pranje, ampak enostavno se ponoči ne more zbujat 5x, ker imam doma še eno 2,5 letnico, ki bi tudi od mene nekaj rada imela, ne pa da samo previjam in perem plenice, zjutraj sem pa kot cota...... Kakšne imate pa ve izkušnje???