bella02
|
miškolinček, morda pa bo le . Meni so sicer napovedali , samo vseen starejši nismo nič rekli, da ne bo prvelik šok, če bo slučajno . Dokler ni zunaj, ni nič 100% . Pa za opuščanje plenic. Mi smo potem mali kupili nastavek za na veliki WC in je blo fajn, kahlica ni bla preveč zanimiva. Moj tudi smrči in ga nekaj časa poslušam, potem pa ga toliko zbudim, da se premakne. Sam včerej je glih tako naprej smrčal, jaz pa . Sem hotla it v dnevno, pa me na sedežni tako začne križ bolet . Pa tamala tud smrči, je čisto očitova . košuta, za estrihe, to je velik korak. Sem dala to tri leta nazaj čez in vem, kako sem bila vesela. naty, moj bratec je v žaklu prilezel iz postelje in po cca 20-ih marmornatih stopnicah v vežo . In je staro mamo skoraj kap, ko ga je zagledala v veži. Zdaj je smešno, takrat pa niti ni bilo. Aja, sestrica pa še kar čaka ... Tejkaz, sicer ne poznam Kranja, če se pa ne motim, je pa ta picerija v smeri Kranj - Naklo. Naj me popravijo Kranjčanjke. Sem že bila tam, samo res slabo poznam Kranj. Jaz pa sem danes zjutraj skočila k frizerju . Sem vas hotla mal podražit, pa ni mi uspelo napisat par besed, ker se mi je ful mudilo. In sem ful zadovoljna s frizurco, sem bila prvič pri tej frizerki in ne ostriže me vsaka uredu. Zaenkrat sem navdušena . Bo katera pila čaj iz malinovih listov? Baje mehča porodne poti in ga je fajn piti po 37. tednu al tam nekje. Učenje in likanje še vedno čakata . Smo pa šli včeraj pogledat mesec starega fantka in tamala ga je komaj spustila iz rok. Pa kako me je komandirala, ko sem ga ji vzela, da zdaj ima pa dost pestovanja in mora v voziček. Ne moreš verjet, česa so zmožni 4-letni froci. Sem zelo vesela, da se našega tako veseli. Lep dan! Mene to vreme niti ne moti, ne maram vročine.
|