|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
16.6.2008 10:51:46   
ozziebo
Vika in Vilika, se opravičujem , ker sem vaju zamenjala, Vika, še vedno drži, da je lepo ime za user posted image , Vilika, vidva bosta patudi izbrala lepo ime, a ne?
Naty, da ne boš presenečena, naš tamali je v spalni vreči prilezel iz posteljice( čez ograjico) in po stopnicah v kuhinjo.
Košuta, user posted image  za estrihe!!! A ne bi tvojemu prepustila večji del organizacije in kuhanja na pikniku, pa mal si poenostavi zadeve in ne kompliciraj, bo ravno tako v redu.
Miškolinček, meni se zdi grozno, da bo morala imeti kako dieto, saj pojem skoraj vse, kar vidim.(Tako da imam najraje čim več stvari v kleti, da nimam preveč luštov) Pa ne skrbi zaradi velikostiuser posted image , boš vsaj lahko kaj v roke prijela, je pa imel naš  prvi mišon pri 32. tednih 2200gr, in ob rojstvu 3800. (za občutek)
Anita, prav lep buši!!
Sayuri, drži se!!user posted image
Sandra, mene tudi mojuser posted image  zadnje dni tako brca, da me kar boli, sploh v mehur, včasih vse zvezde vidim. In seveda se to začne po 22. uri..

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.6.2008 10:53:22   
ozziebo
Aja, pa še prevleka za jogi, mi smo jo imeli že od začetka, kupljena v BC, se lahko kuha.. Mi je pa kar prav prišla, saj je bil večkrat polulan skoz in skoz- dokler nisem obvladala plenic, pa še potem včasihuser posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.6.2008 10:55:02   
ozziebo
Nosečniška skleroza, kaj hočemo:
Matejka, ful luštne cunjice!!user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 578
16.6.2008 10:55:24   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Gorenjke in tiste ki to želijo, a čmo mal srečanje obnoviti oz. ponoviti. Prejšnjič je bil bolj duet, zdaj pa dajmo ciljat na to da bo vsaj kvartetuser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Če je katera za naj javi pa povejte predloge glede datuma, zdaj bomo počasi vse doma pa bo mogoče lažje. Datum naj bo pa kar zgodnji da ne bomo začele prej rojevat, kaj pravite na začetek julija?

jaz bi lahko 28.6. to je sobota, prvo soboto v juliju ne morem, ker ima foter 50-letnico. Če pa želiš med tednom, pa samo povejte, da Nejca v varstvo nekomu dam.  Kaj pa ostale?

Meni je načeloma vseeno, razen nedelje 29.6. ne morem, pa prve sobote v juliju tudi ne ker grem na poroko.
Ali 28.6. ali pa potem 12.7..

Bova videli kaj ostale rečejo, če bova pa same se bova pa že zmenile.
Tejkaz kdaj ti ustreza, a bi prišla? Kje ste ostale, javite

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.6.2008 11:06:00   
m@j@
Oj, kolk čvekate.

Jaz sem bla pa tud v šopingu, me tud jezi tole nakupovanje po trgovinah, pa te hrane kar naprej zmajkuje, pa skoz moraš met kaj doma, da lokh kaj skuhaš...

Sem si pa zadala, da preden grem rodit, še tiste ta velike stvari poštimam...spucat pečico, likalnik, skrinjo... tko da, če je kateri dolgčas, mi lahko pride pomagat.

Me pa nekaj zanima.
6. junija sem oddala papirje na CSD. vzrla sem denar, namesto paketa, odločbe še nisem dobila, pa me zanima, kdaj dobim nakazan denar? A mislite, da bo še ta mesec?

ok, lepo se imejte, jaz pa grem usreničevat moje velike plane.

V petek pa na morje. jUhuhu.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.6.2008 11:06:36   
m@j@
Aja, pa še user posted image  za srečanje včeraj, mi je blo kar hudo, pa sem mislila na vas.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.6.2008 11:15:18   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: m@j@

Oj, kolk čvekate.

Jaz sem bla pa tud v šopingu, me tud jezi tole nakupovanje po trgovinah, pa te hrane kar naprej zmajkuje, pa skoz moraš met kaj doma, da lokh kaj skuhaš...

Sem si pa zadala, da preden grem rodit, še tiste ta velike stvari poštimam...spucat pečico, likalnik, skrinjo... tko da, če je kateri dolgčas, mi lahko pride pomagat.

Me pa nekaj zanima.
6. junija sem oddala papirje na CSD. vzrla sem denar, namesto paketa, odločbe še nisem dobila, pa me zanima, kdaj dobim nakazan denar? A mislite, da bo še ta mesec?

Denar dobiš kakšen mesec pred rokom, mislim da ga me dobimo julija. Dokler ne dobiš odločbe tudi denarja verjetno ne boš.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 582
16.6.2008 11:19:30   
dojenč
ŠE POZDRAVCEK OD MENE.sem videla koliko ste načvekale,sedaj pa grem malo prebrat da lahko sploh kaj komentiram

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 583
16.6.2008 11:21:55   
naty13

Oj, kolk čvekate.

Me pa nekaj zanima.

Denar dobiš kakšen mesec pred rokom, mislim da ga me dobimo julija. Dokler ne dobiš odločbe tudi denarja verjetno ne boš.

Denar dobiš vedno naslednji mesec, ko so spet nakazila. V tvojem primeru je julij. Večina nas bo dobila julija.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 584
16.6.2008 11:22:58   
naty13

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Gorenjke in tiste ki to želijo, a čmo mal srečanje obnoviti oz. ponoviti. Prejšnjič je bil bolj duet, zdaj pa dajmo ciljat na to da bo vsaj kvartetuser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Če je katera za naj javi pa povejte predloge glede datuma, zdaj bomo počasi vse doma pa bo mogoče lažje. Datum naj bo pa kar zgodnji da ne bomo začele prej rojevat, kaj pravite na začetek julija?

jaz bi lahko 28.6. to je sobota, prvo soboto v juliju ne morem, ker ima foter 50-letnico. Če pa želiš med tednom, pa samo povejte, da Nejca v varstvo nekomu dam.  Kaj pa ostale?

Meni je načeloma vseeno, razen nedelje 29.6. ne morem, pa prve sobote v juliju tudi ne ker grem na poroko.
Ali 28.6. ali pa potem 12.7..

Bova videli kaj ostale rečejo, če bova pa same se bova pa že zmenile.
Tejkaz kdaj ti ustreza, a bi prišla? Kje ste ostale, javite

Tejka, Erin, Julija, Krysia,...... in ostale

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 585
16.6.2008 11:39:16   
miškolinček
Zdaj pa grem počasi po špiko pol pa na pot, NAty se jutri oglasim da vidim a se je še kera javila. Te prosim da mal zapišeš če se bo kera oglasila, da ne bo pol spet katera kje drugje čakala.

Pridno čvekajte punce

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.6.2008 11:52:59   
tatly
punce kje majo lepe kopalke za nosecnice???

Neposredna povezava do sporočila: 587
16.6.2008 12:31:49   
gajka
A jih ni ravno nekaj dni nazaj ena kupila v Beti (se mi zdi)? Vsekakor boš najbrž mogla v eno izmed trgovin, kjer lahko kupiš ločeno spodnji in zgornji del. user posted image  Sem sicer že nekajkrat opazila prav kopalke za user posted image  v trgovinah, pa sem bila vedno zgrožena nad obupnimi modeli. user posted image  Po mojem najboljš poiskat ''navadne'' kopalke, samo da jih dobiš ločeno zgornji in spodnji del v svoji številki.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.6.2008 12:38:23   
dojenč
prvo naj povem da nisem bila v toplicah, ker je bilo slabo vreme, pa itak mi ni blo, pa z mojim sma spala do 10.30,jupi, pol pa sma cel dan se nekaj delala.
ERIN-VANA PIA, je zelo lepo ime, že zato ker je nevsakdanjo, kaj pa mogoče JANA PIA, KAJA PIA TAJA PIA, TUd ni slabo.
harmončki-MENE  že celo nosečnost daje pa vcasih resno čisto po nepotrebnem, jaz se obremenjujem s tem ali bo vse ok ali ne,recimo naredim neko stvar ki je zdaj v nosečnosti ne bi rabla, pa takoj pomislim kaj če bo zaradi tega kaj narobe (npr:še vedno kadimuser posted image )ali pa ce en dan ne pojem sadja ali pa jogurta, že razmišlam kako bo to vplivalo na user posted image , sigurno pa ce to preskočiš, ne more biti kakih resnih posledic.in pa tudi jaz kar naprej lice zalivam z solzami, za vsako piuser posted image .res upam da me mine, ker sem sama sebi tečna.
SAYURI, tudi jaz sem že izpolnila te obrazce, in so res malo cudni
KOŠUTA-user posted image user posted image  ZA ESTRIH, SE MORA KAJ SUŠIT OZ KAKO DOLGO
matejka.user posted image user posted image user posted image za cotike, kak so fletne
MAJA-NEVEM kdaj boš dobila papirje,pa kaj si dala samo ta papir za vlogo ob pomoci ali paket ali denar, ali si dala tud druge papirje/sluzbeno?
kajti jaz se sicer čakam da mi v sluzbi uredijo neke papirje

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.6.2008 12:43:36   
tejkaz
Sem od zdravnika. Vse ok, jutri grem že delat user posted image user posted image

Srečanje - jaz lahko 12.7. 28.6. bomo že na morju, 5.7. se pa vračamo. Tudi Zoja Miša se 5.7. vrača in bi ji bilo verjetno bolje 12.7.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.6.2008 12:58:20   
m@j@
dojenč...ja en teden kasneje sem pa še za porodniško oddala, ko so mi vse vpisali in potrdili. tko, da tist pa itak ne vem kdaj in kako bo nakazano, ker z 8. 7. nastopim porodniško

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.6.2008 13:02:42   
nell
Punce jaz mam eno vprašanje!!!

Kako je z urejanjem zavarovanja in ureditve zdravstvene izkaznice v primeru, če si brezposelen???? Mi bo potekla pogodba, pa ne vem kje pol to urejam. Bo pa dete zavarovano po meni, ker je moj še študent. Prosim za kako informaqcijo!

Hvala

Lp

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.6.2008 13:15:15   
tejkaz
Hm, Nell, tukaj ti pa ne znam pomagati. Vsekakor pa poročaj kako boš uredila, ker v najslabšem primeru bomo tudi mi v takšni situaciji. Če meni ne bodo pogodbe podaljšali, bom brezposelna in če moža ne bodo septembra zares zaposlili, bo še vedno do marca študent. TAko da ne vem kaj bomo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.6.2008 13:17:08   
Erin
Dober dan.

MAja T. -  da je 8.8.08. negativen dan sem enkrat zasledila ampak ne vem kje. Bilo je napisano da je bil 7.7.07 srečen dan, 8.8.08 pa ne bouser posted image . Tudi ko sem za ta dan računala na enem numerološkem programu ime,priimek..je vse prišlo negativno. Ampak ne se obremenjevat s tem. Če se otrok rodi na ta dan se pač rodi in to še ne pomeni da ne bo imel sreče v življenju. Poudarjam-ne toliko verjet v to, važno je da je otrok zdravuser posted image
Lulanje - otrok ima čas da se odvadi do 3 leta starosti in je bolj priporočljivo vse skupaj izvajat ko otrok že vse bolj razume(za moje pojme po 2 letu, ali največ 4 mesece pred njim če je vmes ravno poletje). V kolikor razume cel postopek in razlog zakaj že pred to starostjo je super, samo veliko otrok ima s tem probleme ko starši želijo eno, otroci pa tega še niso osvojili in ne razumejo. V vrtcu se ponavadi otroci odvajajo po 2 letu.
dojenč - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem jaz izbrala tega imena ampak vika...
Glede kajenja pa: upam da si zmanjšala svojo dozo dnevnega nikotina na minimum saj gre direkt preko krvi do posteljice, plodovnice in tvoje user posted image   Jaz sem tudi kadilka, priznam, pa sem  vsaj v času nosečnosti in bodoče dojenja opustila to "sladko" razvado in če mi bo le uspelo jo bom pa za vedno opustila. user posted image
srečanje - jaz sem za 28.6. če  mi bo zneslo. Upam da bi me moj hotel peljati, sama na daljše razdalje ne sedem za volan ker se že komaj obračam.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 594
16.6.2008 13:23:24   
Erin

Me pa nekaj zanima.

Jaz sem jih oddala 30.5. in so rekli da bo že ta mesec, nakazujejo pa 15 v mesecu. Sem pa že dobila odločbo glede  porodniške in višine zneska nadomestila prejšnji teden tako da mislim da je glede pomoči tudi že urejeno.
Bi morala dans pogledat če je že kaj nakazano pa se mi ne da od doma. Bom sporočila ko izvem (se bom spokala od domauser posted image )

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.6.2008 13:24:26   
tejkaz
Kranjčanke, eno vašo pomoč rabim. Upam da mi bo znala katera kmalu odgovorit, ker se kar mudi

Kje je picerija Gorenc v Kranju? Baje Kranj - Struževo, kaj več pa ne vem. Hvala

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.6.2008 13:26:31   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Kako je z urejanjem zavarovanja in ureditve zdravstvene izkaznice v primeru, če si brezposelen???? Mi bo potekla pogodba, pa ne vem kje pol to urejam. Bo pa dete zavarovano po meni, ker je moj še študent. Prosim za kako informaqcijo!

Hmmm... daj povprašaj na zavodu, oni ti bodo znali najbolje pomagati.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.6.2008 13:51:45   
dojenč
erin sory za pomoto-glede  kajenja, pa iskrenouser posted image  sem le šla na lazje, tudi manj skadim, vcasih pa mi full pašejouser posted image user posted image  zal moram priznati da me ni dovolj v hlačah da bi nehala.
zavarovanje-pozanimaj se na zavodu, tam boš dobilavse prave informacije.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.6.2008 13:53:56   
dojenč
ali  pozna kera kakšno spletno stran ki se veže na urejanje stanovanja-mansard ali kaj podobnega

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.6.2008 13:53:56   
bella02
miškolinček, morda pa bo le user posted image . Meni so sicer napovedali user posted image , samo vseen starejši nismo nič rekli, da ne bo prvelik šok, če bo slučajno user posted image . Dokler ni zunaj, ni nič 100% user posted image user posted image .
Pa user posted image user posted image user posted image za opuščanje plenic. Mi smo potem mali kupili nastavek za na veliki WC in je blo fajn, kahlica ni bla preveč zanimiva.
Moj user posted image tudi smrči in ga nekaj časa poslušam, potem pa ga toliko zbudim, da se premakne. Sam včerej je glih tako naprej smrčal, jaz pa user posted image . Sem hotla it v dnevno, pa me na sedežni tako začne križ boletuser posted image . Pa tamala tud smrči, je čisto očitova user posted image user posted image user posted image .

košuta, user posted image user posted image user posted image za estrihe, to je velik korak. Sem dala to tri leta nazaj čez in vem, kako sem bila vesela.

naty, moj bratec je v žaklu prilezel iz postelje in po cca 20-ih marmornatih stopnicah v vežo user posted image user posted image user posted image . In je staro mamo skoraj kap, ko ga je zagledala v veži. Zdaj je smešno, takrat pa niti ni bilo.
Aja, sestrica pa še kar čaka ...

Tejkaz, sicer ne poznam Kranja, če se pa ne motim, je pa ta picerija v smeri Kranj - Naklo. Naj me popravijo Kranjčanjke. Sem že bila tam, samo res slabo poznam Kranj.

Jaz pa sem danes zjutraj skočila k frizerju user posted image user posted image user posted image . Sem vas hotla mal podražit, pa ni mi uspelo napisat par besed, ker se mi je ful mudilo. In sem ful zadovoljna s frizurco, sem bila prvič pri tej frizerki in ne ostriže me vsaka uredu. Zaenkrat sem navdušenauser posted image .

Bo katera pila čaj iz malinovih listov? Baje mehča porodne poti in ga je fajn piti po 37. tednu al tam nekje.

Učenje in likanje še vedno čakata user posted image user posted image user posted image . Smo pa šli včeraj pogledat mesec starega fantka user posted image in tamala ga je komaj spustila iz rok. Pa kako me je komandirala, ko sem ga ji vzela, da zdaj ima pa dost pestovanja in mora v voziček. Ne moreš verjet, česa so zmožni 4-letni froci. Sem zelo vesela, da se našega user posted image tako veseli.

Lep dan! Mene to vreme niti ne moti, ne maram vročine.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?