|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
16.6.2008 7:47:16   
miškolinček
A se je mogoče cicmic že kaj javila?? Vem da sem z njo debatirala o zahirančkih, kaj to pomeni, pa vem da je imela potem neke probleme zdaj pa ni ne duha ne sluha o njej.

Kje si Cicmic, javi se nam,a si v redu ker zdaj nas pa že pošteno skrbi?

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 526
16.6.2008 7:53:52   
tejkaz
Hm, nobena se ni javila, kako je bilo na srečanju user posted image Verjetno ste dolgo čvekale, pa še lepo vreme je bilo

Sandra, Gajka, Naty in ostale ki ne spite. Bi vam z veseljem kakšno urico dala. Jaz pa zadnje čase spim kot top. Zvečer zaspim skupaj z Evo, še popoldan spim, zvečer kmalu zaspim. Izgleda da moram nekaj notri prinesti. Upam da se boste kmalu tudi ve naspale.

Sayuri, želim ti miren teden v porodnišnici. Javi se nam še kaj dokler si še 3v1.

Košuta, super za estrih. Jaz sicer ne vem kaj je to user posted image user posted image ampak verjetno nekaj zelo pomembnega.

Gajka, Evi pri kašlju pomaga trpotčev sirup. Slezov ji prav nič ne pomaga. Res pa je, da je bolje da se pokažeš zdravnici ker se tole že dolgo vleče.

Zoja Miša, lepe kopalke. Si me spomnila, da moram tudi jaz v nabavo. Pa brez skrbi, te bom seznanjala z novostmi drug teden.

Andrejaboris, luštnega blondinca imaš. A za dojenčka že veste ime?

Moja alergija se je umirila. Malo me sicer še koža srbi ampak ni več izpuščajev. Danes imam kontrolo, potem pa dobim obisk. Komaj čakam. Jutri pa služba in še potem dva dni potem pa eno leto miru.

Ali boste oz. ste svoje šefe pred porodniško oz.dopustom kam na kavo peljale?
Meni nekaj namiguje da bi morala narezek prinest, pa kavo častit. Zdaj pa ne vem ali se heca ali je takšna navada. Pri Evi še nisem bila zaposlena zato ne vem.

Drugače smo pa vikend lepo preživeli. V soboto smo šli na en obisk. Pri hiši imajo otročka ki je istih mesecev kot Eva. Smo mislili da se bosta lepo igrala, ampak smo jih večinoma samo narazen dajali. Kar tepla sta se. Mi je bilo kar nerodno, ko se ga je Eva lotila in premlatla. Pri kupu igrač, jima je vedno bila najboljša samo ena. Dopoldan smo bili še na Rudniku v H&M. Smo kupili nekaj oblačilc za našega fantička. Da bo imel tudi kaj novega.
Včeraj smo bili pa na Dolenjskem pri moji sestri. Je bilo zelo luštno. Imajo kmetijo. Eva je občudovala kravice, prašičke, kokoši, muce. Naskakala se je na trampolinu. Z otroci so se podili po dvorišču s kolesi in poganjalci. Na koncu je bila tako utrujena, da jo je vsaka stvar zmotila in v jok, spat pa ni hotela. Mi smo se najedli, napili. Vreme je bilo čudovito. Skratka res lep dan.

Zdaj me pa čaka res velik kup perila za zlikat, pa malo moram prah pobrisat (očitno ga je Sayuri nevede k nam poslala), pa po tleh pomit, da ne bo Cebrce kap.

Lepo čvekajte

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 527
16.6.2008 7:56:57   
gajka
naty13 - user posted image  za učenje, predvsem pa user posted image  za voljo tako zgodaj zjutraj. Bom pa res šla malo na izlet do lekarne in vzela vse, kar utegne pomagat. user posted image

sayuri - user posted image  za ves optimizem. Pa glej, da se nam boš redno javljala. user posted image user posted image  pa res le še nekaj časa grej, ker se jima nikamor ne mudi. Ali pač hočeta finale v fuzbalu še ujet? user posted image

miškolinček - nič bat za litanije, tukaj vse preberemo. user posted image  Pa itak smo že navajene, da se mora vsaka vsake toliko malo olajšat tu gor. Glede spola pa še tako ali tako ni 100%, tako da lahko na koncu še vedno princesko dobite. Injekcije v rito pa res ne zvenijo preveč vabljivo. user posted image  Ti nisem nič favš in sem prav vesela, da sem sama imela nazadnje železa orng nad mejo.

košuta - user posted image  za estrih! Ampak tale tvoj dec te pa prav nič ne špara! Še s piknikom za celo vojsko ljudi te matra. user posted image  Hmmm, upm, da se ti bo fejst oddolžil. user posted image

sandra123, pablo, košuta - v sredo jaz ne morem, sem ravno danes izvedela, da moram staro mamo na nek pregled v bolnico peljat in sam bog ve, kako dolgo bo trajalo. Kak drug dan?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 528
16.6.2008 7:59:33   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ali boste oz. ste svoje šefe pred porodniško oz.dopustom kam na kavo peljale?
Meni nekaj namiguje da bi morala narezek prinest, pa kavo častit. Zdaj pa ne vem ali se heca ali je takšna navada. Pri Evi še nisem bila zaposlena zato ne vem.

JAz bi sodelavce počastila, če ne bi bila na bolniški. Glede na to da sem jim ves dopust pustila(26dni), prenesel se mi ne bo ker mi vmes pogodba poteče, ne bom zdaj nič častila. Potem ko bom rodila bo mogoče mož nesel tja kakšne piškotke pa bo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.6.2008 8:04:10   
gajka
tejkaz - jaz sem nameravala v petek, ko sem bila zadnji dan v službi (saj res, se nisem nič pohvalila s tem user posted image !) našo celo ekipo (itak nas je s šefom vred samo 5) povabiti na malico. Pa se je na koncu vse sfižilo, ker je šef moral še na neke sestanke, dva sodelavca sta morala nujno na teren, tako da smo kar zjutraj šli na pijačko in rogljičke v bližnjo kavarnico. Potem pa sva samo z eno sodelavko šli na eno res dolgo čvekavo malico. user posted image  Aja, estrih pa je tisti zadnji, najbolj gladki sloj nekakšne mešanice betona, na katerega se potem talne obloge dajo. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.6.2008 8:06:56   
miškolinček
Gajka, vem da mi nisi nič favš, sem pa zato jaz tebi ker ti ni treba riti nastavljatuser posted image user posted image user posted image .
Vidim da nisi nič spala in da si že skoraj od včeraj dežurna na RR, predvsem pa da si bla danes zelo zgodnja, si prehitela celo Naty. Dobra si, saj sem bla jaz tudi že pokonci takrat samo se mi ni ljubil pisat, pol me je pa Naty podrezalauser posted image .
Saj jaz tudi upam da se je pri spolu zmotila, itak sem vprašala čisto tako informativno, ne mislim nobenem povedat. Samo mi je pokazala jačka, tako da ne vem če bi lahko bilo kaj drugega, razen če ima punčka tako močne ......od spodaj. Ne vem, no. Saj je vseeno, kar bo bo očitno veliko tako da HB nisem preveč ta malih cunj kupovala.

NAty, kje pa si ti zdaj, a zajtrkujeta z Nejcem? A si ga že izpisala,zdaj ga imaš verjetno kar doma, a ne?

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 16.6.2008 8:07:56 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.6.2008 8:08:45   
gajka
Pst! Mogoče se naty13 še malo uči, če so ji dedci mir dali, pa je ne smemo motit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 532
16.6.2008 8:11:43   
naty13
Miškolinček lepo, da si se nam javila. user posted image user posted image user posted image  Sem bila zelo vesela tvojega dolgega posta, ker se že dolgo nisi oglasila. user posted image   user posted image user posted image user posted image   za lulčka in za težo in razvoj user posted image . Verjetno bo kaj prej pricapljal na svet, če je že zdaj tako težak. Mislim, da bi mogel imeti tvoj malček okrog 2kg zdej. user posted image  Inekcije ti pa ne zavidam. user posted image  Pa problemov s hrano tudi ne. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejka jaz bi tudi malo spanja. Zjutraj se prezgodaj zbudim, zvečer zadremam na sedežni, ko pa pridem v spalnico, pa ne zaspat. user posted image  Sicer ponoči kar gre, ampak na WC je pa kar treba vsako noč. user posted image  Tudi mene čaka likanje, k sreči manjši kupček. user posted image

Sayuri pravkar si me spomnila, da imam jaz še nekaj položnic za plačat. user posted image  In to same take z lepimi zneski. user posted image user posted image user posted image  Se pridružujem Tejki, javi se nam, ko si še 3v1 in sporoči, če boš mogla rodit in kdaj boš šla, da bomo držale pesti. user posted image user posted image user posted image

Cicmic pogrešamo te. Javi se nam. Upam, da je z vama z user posted image  vse ok. user posted image user posted image user posted image

Sandra user posted image . Probaj nadoknaditi čez dan s spanjem.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 533
16.6.2008 8:14:29   
naty13
Gajka in Miškolinček tukaj sem. Sem predolgo pisala post. user posted image user posted image user posted image  Z učenjem sem zaključila, dokler Nejc ne gre spat. user posted image  Desci mi pa ne dajo mir, dokler niso horizontalno, pa še takrat smrčijo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali pa jih moram kam poslat, da jih ni doma. user posted image user posted image user posted image  Ne bom vama ušla, ker je vreme tako pravo za čvekanje. user posted image user posted image user posted image  Juha se sama kuha, ostalo pride kasneje. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.6.2008 8:29:18   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček
Sem bila pa zelo šokirana na pregledu najprej zaradi tega ker je moja kri, kljub maksimalni dozi Fe tablet še nižja kot prej, tako da od petka naprej dobivam špike v rito user posted image user posted image (železo v obliki inekcij), 5x vsak drug dan, potem pa ponovno kri dat da se bo videlo stanje,pa čez 14 dni na pregled. Sem bla kr slabe volje, zdaj me bojo pa še v rit špikal. 
Pridružujem pa se tistim ki ne spite ponoči, Sandra,.....jaz tudi čedalje slabše in to samo zato ker me križ boli kouser posted image , pa še moje dete je tako akivno postalo, da me trebuh prav boli in je to že malo nadležno postalo, ker brca nonstop, imama občutek da nič ne spi.Kot da trenira mamico za potem ko bo zunaj ali pa fuzbal špila in sodeluje s tistimi na prvenstvu.
NAjhuje je pa ko se obrača okrog in okrog kljub temu da za to ni več prostora, enostavno se obrne meni pa kr slabo rata od bolečine. Očitno bomo imeli še enega ki ne bo nič spal.

Joj, Miškolinček...no, meni tudi niso pomagale železove tablete (sem jih imela v nos. s Tino) - imela sem ful krče v trebuhu po njih...pa še prebava je bila čisto aut-driska...Zakaj pa noče G poskusiti z Legoferjem??? Meni je malo dvignil Hb (iz 105 na 109), ker pikanja ti res ne privoščim...sicer pa boljše v tazadnjo, kot, da te pošlje v bolnico in ti ga po žili dovajajouser posted image ... Pa tako kilažo že ima tvoj user posted image ?! Ja, veš, zgleda, da res vse mamici vzame in se pridno redi...kar naj se razvija...je bolje tako kot pa, da si v strahu, da ne pridobiva na teži....če bo pa sum na visoko kilažo user posted image , ti bodo pa porod sprožili oz. naredili CR, da se ne boš preveč "matrala"user posted image
Tudi moja dva user posted image user posted image sta na momente nemogoča, sploh zvečer, ko bi jaz z veseljem šla spat...moj user posted image se včasih kar čudi, ko vidi, kaj mi s trebuhom delauser posted image ...no A-jevček samo ritko levo in desno prestavlja, se pa jezi, ko se uležem na levi bok...B-jevček je pa čisto ponorel...ta je v medenični legi in se postavlja počez, levo, desno, ne vem, če še prevalov ne delauser posted image user posted image user posted image ...včasih že kar malo boliuser posted image ...Ja, pa še slabosti so se spet pojavile...imata zelo malo prostora, pa na vse notranje organe pritiskata...sem že cel teden tik pred tem, da user posted image ...
Naty...saj včasih mi pa celo uspeva, da malo nazaj zaspim dopoldan...ampak danes sigurno ne bom...sem bila tako pridna, da nisem nič likala par dni, pa imam zdaj pravi kaos s perilomuser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 16.6.2008 8:34:41 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 535
16.6.2008 8:37:21   
sandra123
Nell, kje se pa ti skrivaš??? Si ja šla na dopust??? Zdaj pa le malo več počvekaj z namiuser posted image , pa lahko bi se kaj najavila za kakšno kavico v Ce..., sploh, če se bomo dobile na sestanku še ostaleuser posted image ...

Sayuri...user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da boš še nekaj časa z nami 3v1...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 16.6.2008 8:38:17 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 536
16.6.2008 8:37:48   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Gajka in Miškolinček tukaj sem. Sem predolgo pisala post. user posted image user posted image user posted image  Z učenjem sem zaključila, dokler Nejc ne gre spat. user posted image  Desci mi pa ne dajo mir, dokler niso horizontalno, pa še takrat smrčijo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali pa jih moram kam poslat, da jih ni doma. user posted image user posted image user posted image  Ne bom vama ušla, ker je vreme tako pravo za čvekanje. user posted image user posted image user posted image  Juha se sama kuha, ostalo pride kasneje. user posted image

JAz mam pa juho kuhano, drugea pa ne bom ker popoldne odhajam najprej po špiko potem pa gas na Jesenice, ta teden bom bolj terenska, čez vikend bom pa sam dol padla.
Ja, moje dete bi moralo imeti okrog 1900-2000 kg, samo mi je G: rekla da jih ima verjetno glede na obseg glave in trebuha že krepko preko, mi ni hotela povedati koliko, verjetno da se ne biustrašila, ker sem jo že tako debelo gledala.
Zaradi hrane sem že navajena, ni panike, za špike mam pa tudi kar dobro obloženo ritouser posted image user posted image user posted image tako da nič ne čutim, še plave nisem imelaprvič skoraj nič, bomo videli kako bo danes.

A vi ste tudi tobogan kupili, mi ga bomo tudi veš. Istega, samo ga bova z moež malo kasneje kupila, ker sva mu obljubila, da mu ga bo user posted image  prinesel če bo priden, pa če bo brez pleničk.

user posted image Sem pozabila napisat, da sem mu prejšnji teden kar dol plenico dala, pa gatke gor, pol smo pa dva dni pač malo lulali v hlače,prvi dan nonstop, drugi dan samo še 2x, od tretjega dne naprej pa je podnevi popolnoma suh, gre sam lulat na kahlico,sleče se večinoma sam, obleči ga še moram jaz. user posted image Pa tudi kakat nam že uspeva, najprej ni 4 dni nič kakal ker je zadrževal, enostavno ni mogel sedet na kahlici, no pol je bla pa že kriza mu je po 4 dneh ratal, veselje nepopisno, ga sploh ni pustil v školjko strest. No zdaj tudi kaka že na kahlico, samo bolj na 2 dni, in samo doma v vrtcu sploh ne. Pa mal pazim kaj mu dam jesti da ga ne bo čisto zaprlo dokler se ne navadi. Najprej je hotel imeti pleničko da bo kakal pa je bla mami mal žleht pa je ni dala, pa nam je ratalo tudi v kahlico.
Drugače je pa zelo priden v treh dneh je bil brez plenice, sem mislila da bo to dolgo trajalo. Naslednja faza plenica-ponoči oz. ob spanju. Bravo mi, upam da ga ne mine.
Je pa res, da sem ga tudi v vrtec peljala v hlačkah in povedala da se odvaja in da je že dva dni suh, samo da ga je treba opominjat in spraševat če ga kaj lulat, pa pol ni moker. In sploh ni bil problem, je bil samo 1 krat v vrtcu polulan, pa še to zato ker je zjutrja spil cel kozarec soka, tiste vzgojiteljice kiso bile zjutraj pa niso vedele da je brez pleničke. Je bil baje tako šokiran in užaljen ker se je polulal, da so ga morale tolažit da ni to nič narobe da naslednjič  bo pa na stranišče šel pa bo.
No, skratka tudi zato bo tobogan pri šele čez nekaj časa, tudi kot nagrada ker je brez pleničke.

Mi vsaj ne bo treba dveh previjat.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 537
16.6.2008 8:43:05   
sandra123
user posted image user posted image user posted image Miškolinček za tvojega malega princa...je pa kar hiter glede odvajanja od pleničke (predvsem fantki imajo malo več težav s tem)...no saj je bila moja princeska tudi zelo pridna...je bila že pri 18.mesecih suha, brez pleničke čez dan, ponoči je pa še lulala v hlače in je imela pleničkouser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 538
16.6.2008 8:43:10   
miškolinček
Sandra, veš smo poskusili z tabletami in s sirupom, pa nič ne pomaga, če bi stanje ostalo isto me ne bi pikali, ker pa stanje še slabše sem deležna pikic.
Saj ni ta problem, samo šokirana sem bla to je vse. Rajši hodim h G. po inekcije kot pa da bi morala biti  kje na kakšni infuziji, maš prav. Zgleda da imam enega velikega požeruha v sebi, nič ne pusti zame.
Za premikanje ti pa nisem nič fovš, mene že pri enem tako vse boli, da sem prav tečna včasih, sploh ne upm pomislit, da bi mi dva takšne prevale delala. Tolaži se s tem, da bo pri tebi prej fertik kot pa pri meniuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 539
16.6.2008 8:46:08   
miškolinček

user posted image  Desci mi pa ne dajo mir, dokler niso horizontalno, pa še takrat smrčijo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali pa jih moram kam poslat, da jih ni doma. 

Stanje pri nas popolnoma isto, pa še eden pride, laz sem se že zdaj v dnevno preselila ker moj tolk smrči da jaz skoraj znorim ponoči. Kam se bom skrila da bom imela mir ko bodo pa trije pa še ne vem.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.6.2008 9:00:29   
sandra123

user posted image  Desci mi pa ne dajo mir, dokler niso horizontalno, pa še takrat smrčijo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali pa jih moram kam poslat, da jih ni doma. 

Stanje pri nas popolnoma isto, pa še eden pride, laz sem se že zdaj v dnevno preselila ker moj tolk smrči da jaz skoraj znorim ponoči. Kam se bom skrila da bom imela mir ko bodo pa trije pa še ne vem.

Hahaha...vidim, da nimam samo jaz probleme s smrčanjem mojega dragegauser posted image user posted image user posted image ...tudi jaz sem se že bolj kot ne preselila v dnevno sobo, ker moj user posted image včasih tako smrči, da se mi že rola...po porodu pa ne vem, kako bo vse skupaj, ker ima moj dragi neverjetno sposobnost, da ponoči, ko spi, nič ne slišiuser posted image ...bom morala bit huda ko user posted image , da bo male štrumfeke sredi noči porihtal, da bo mene malo razbremeniluser posted image ...
Jaz sem pa ravnokar našo kadrovsko klicala in malo povprašala glede solidarnostne pomoči...user posted image user posted image user posted image jaz, samo kratko prošnjo moram napisati in mi jo bodo nakazali pri naslednji plači user posted image HB, da jo bom dobila, da se malo finančno okrepimuser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 541
16.6.2008 9:06:42   
bambi14
Jutro babike,
...glede spanja- brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Me je malo kafetka razvedrila in njami čokoladni rogljičkiuser posted image .
Sem nekaj dni nazaj zakasirala heksnšususer posted image in sedaj imam ponoči več problemov:
-trebuh mi je itak napoti( to rešujem z blazino za dojenje)
-vrat je trd in boleč za vmret, tako da se komaj obrnem
- pa še lulu me nonstop tišči,........jes krasna kombinacija.
Gajka- a si mogoče pomislila, da je to v zvezi z kašljem mogoče alergija? Če si jo kdaj imela je tudi to možno,....

Miškolinčk- če ti te stvari nič ne pomagajo, mogoče bi ti pa kake naravne stvari npr: pesin sok,....jaz b i si kupila endovital sirup v lekarni ali spec.trgovini,( je še nekak za pogoltnit).
glej http://www.endovital.com/

Pridne bodite, grem se malo učit za zadnji izpit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 542
16.6.2008 9:06:51   
Zoja Miša
Sanda in Miškolinček, mi je žal, ker vaju bom prekinila ampak moram se javiti. Vidim, da nobena druga iz srečanja nič še ni poročala!user posted image

No, nam je bilo včeraj super, sem spoznala Krysio pa Majah in Matejko pa Cebrco, ki sem jo poznala že prej. Smo lepo čvekale, pojedle sladolede in torice, in se sploh imele o.k. A jaz sem tista, ki sem morala prva iti, šla sva namreč h kolegici RD voščit, ko smo se lovili že cel mesec, pa sva hotela to še pred morjem urediti.
Pa dež je zažel padati, tako da sem bila nazadnje še malo mokra, ker sem avto pustila čisto na drugem koncuuser posted image .

Drugače pa kopalke glede na vreme, ne vem, če bom rabila.user posted image  Upam, pa da se kaj porihta, ker tole je pa že preveč!

Tejkaz lepo da si preživela lep vikend in da si o.k. In vidim, da Cebrca danes prihaja k tebi, torej ti ne rabim cenika pošiljati, ker boš vse zvedela iz prve roke.

Naty, super za fraj vikend, čeprav bo učenjaški!

Miškolinček, sem vse prebrala, toreh hura za mene!user posted image

Andrejaboris, Lan je pravi mali princ!

Košuta user posted image  za estrihe!

Jaz imam pa toliko dela ta teden, tako da me kar malo skrbi, kako bom sfolgala... no pa grem veselo na delo!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 543
16.6.2008 9:08:14   
tejkaz
Vav, Sandra, pri 18 mesecih je bila Tina suha? Eva je stara 19 mesecev in sploh ne kaže zanimanja za kahlico doma. 
Jaz imam srečo glede smrčanja doma. Gregor ni v tem času odkar sva skupaj še niti enkrat zasmrčal. Spi mirno in tiho.
Sandra user posted image user posted image za evrčke. Jaz sem pa ta mesec regres dobila in se tudi pozna.

Miškolinček, to je pa lepa teža. Jaz po eni strani upam da bo tale fant tako lahek kot je bila Eva, da bomo z lahkotko rodili, po drugi strani pa, da bi bil malo težji, da ga bom znala prijeti user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 544
16.6.2008 9:11:08   
tejkaz
Zoja Miša, če bomo z Cebrco dolgo klepetali, ti sporočim in se lahko potem še skupaj dobimo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 545
16.6.2008 9:13:54   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Hahaha...vidim, da nimam samo jaz probleme s smrčanjem mojega dragegauser posted image user posted image user posted image ...tudi jaz sem se že bolj kot ne preselila v dnevno sobo, ker moj user posted image včasih tako smrči, da se mi že rola...po porodu pa ne vem, kako bo vse skupaj, ker ima moj dragi neverjetno sposobnost, da ponoči, ko spi, nič ne slišiuser posted image ...bom morala bit huda ko user posted image , da bo male štrumfeke sredi noči porihtal, da bo mene malo razbremeniluser posted image ...

Se podpišem pod to. Moj tudi ponoči nič ne sliši, ga moram kar fejst ruknit, ali ga enostavno s komolcem nabijem, da se zbudi, pa še to ne ve, zakaj se gre. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V dnevni pa nočem spat, ker sem zutrej potem vsa polomljena. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 546
16.6.2008 9:15:40   
anita goitan
jutro punce,
uf kašno freme, hladno, brrr, jutri imma pregled pa očitno bo pset dež..vedno v KR prnesem dež bi rekla naty, potem bom pa direkt v službo nesla tist papir, kako že potem..grem na CSD tam dobim papirje, izpolnim in to je to?

Evo vam pošiljam še moj buši:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
16.6.2008 9:16:01   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Vav, Sandra, pri 18 mesecih je bila Tina suha? Eva je stara 19 mesecev in sploh ne kaže zanimanja za kahlico doma. 
Sandra user posted image user posted image za evrčke. Jaz sem pa ta mesec regres dobila in se tudi pozna.

Ja, Tina je bila že pri 18-ih mesecih suha - ne vedno, ampak doma je lepo hodila na kahlico...je pa res, da sem bila ves čas z njo kot študentka in sem se 100% temu posvetila...ko je pa šla v vrtec je bilo pa spet malo krize, ker je niso dale na kahlico, ampak so ji kar plenico gor dale...tako, da je potem čez zimo bila spet v plenicah, pa sva se spomladi spet aktivno privajali na dneve brez pleničke...seveda, je bila spet doma, ker sem jo izpisala iz vrtca zaradi nenehnih angin in bronhitisov...

Moj regres je že zdavnaj v obtokuuser posted image user posted image user posted image ...

Anita...zelo lep trebuščekuser posted image ...bom še jaz morala počasi kakšno slikco gor dat, da vidite, kakšen user posted image sem user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 16.6.2008 9:19:46 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 548
16.6.2008 9:19:41   
tejkaz
Anita, kakšen mini buši. Pa lepo se ti linea negra vidi.

Sandra, v vrtcu pa dajejo Evo na kahlico, doma pa noče. Zdaj ko bo malo bolj toplo (upam da še letos) sem jo nameravala kar brez pleničke pustit. Verjetno bom en teden kar za njo hodila in brisala za njo, sam se mi zdi, da bi že lahko bila brez pleničke. Pove da bi lulala ali kakala, ko jo pa slečem pa kar zabremza. Jok in dol iz kahlice. Pa imamo enako kot jo imajo v vrtcu.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 549
16.6.2008 9:22:56   
cebrca
Smo se našleuser posted image in smo prijetno poklepetaleuser posted image in smo se imele finouser posted image .  Zdaj se moramo samo še za naprej zmenit, da se spet dobimo! Tistim, ki niso prišle, je pa lahko žal! Za podrobnosti me je pa Zoja Miša prehitela. Jaz sem imela srečo in sem prišla suha do avta!
Sem se hotla javit že včeraj, pa so me čakali papirji za kmetijo in sem jih urejala do polnoči!user posted image user posted image user posted image

Krysia, Zoja Miša
sta se razpisali, ko sem jaz že dol ušla. (komentiram tisto, kar na čveku ni bilo časauser posted image )
Zoja Miša lepe kopalkeuser posted image , čimveč lepega vremena, da jih boš lahko najbolj izkoristila!
Krysia kje sta pa naročila babyphone, pa koliko pride taka zadeva, ki ima še blazinice zraven? Jaz se še ne morem odločit, ali bi vzela takega ki zaznava samo zvok, ali tega, ki zazna tudi dihanje!

sandra res bogi tvoj, ne da mislim kaj slabega, ampak mogoče se mu je pa malo vrnilo, ker si bila huda, da boš morala bit sama doma s Tino.user posted image user posted image . user posted image user posted image za lepo družinsko nedeljo!

bambi14, saj bo 14 dni hitro mimo, komaj se boš okoli obrnila, bo user posted image že nazaj! Pa še bolj poskočen bo, ker mu bodo koleno pozdravili!

andrejaboris kako fletnega fanta imaš user posted image

naty ti si preveč pridna, očitno te kar dobro daje gnezdenje!

košuta user posted image za estrih. Pa odpočij se, da ti ne bo kasneje kaj žal (zatečene noge in  druge preglavice). Oprosti ampak pripravljat piknik za 40 ljudi pa res ni delo za user posted image . Ti še kar kašnega zraven zaposli če le lahko, najbolj pa user posted image ki ti je nakopal to delo!

tejkaz  zaradi mene pa res ni treba pospravljat! Bom imela slabo vest pa bom še jaz začela predno bom šla od doma!user posted image user posted image Se pa še slišiva, kdaj me bodo spustili od G!

miškolinček user posted image user posted image user posted image za roman, tako je treba! Zaradi injekcij se mi pa kar smiliš, da bodo vsaj oreng prijele, če jih boš že morala prenašat!user posted image user posted image user posted image

sayuri mirno vožnjo, pa čimboljše novice v P!user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?