|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
15.6.2008 20:14:42   
andrejaboris
Maja T. Jaz imam UZ rasti ploda 1.7. jutri pa imam v dnevnem centru tam zraven ko delajo uz pregled za zastoj ploda, pa me res zanima kaj te je to! Bom pa itak jutri vidla!

DRžite pesti da bo vse ok!!! Malo pa me je strah!

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 15.6.2008 20:16:23 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 501
15.6.2008 20:30:54   
tatly
srecka ti ki si dobla kopalke!jaz jih namrec ne dobim ker so mi prsa zrasla ko norauser posted image user posted image zdaj pa mam probleme z zgornjim delom kopalk!klko casa pred porodom pa se lahko gre očetovstvo podpisat?

Neposredna povezava do sporočila: 502
15.6.2008 20:35:11   
gajka
sayuri - si pa res ful pogumna in optimistična glede vsega. user posted image  Mene bi vseeno kar malo šokiralo, če bi mi začeli omenjat sprožitev poroda, mi je veliko ljubše, da še moj user posted image  vsaj kak mesec v bušiju počaka. Drugače pa smo rakci čisto simpatični, mogoče sicer malo občutljivi in sramežljivi, tako da, če že moraš določiti datum, vsaj na rakce počakaj. user posted image

Maja T. - ja, imam prav tak kašelj kot takrat na srečanju, se mi že cel teden vleče, zraven pa me že cel čas malo grlo boli. Ful začne žgečkat nekje globoko v grlu in prav nič ne pomaga. user posted image  Upam, da bo zdaj počasi minilo. Mojemu user posted image  se je ful luštalo na miting it, pa je bilo še včeraj bolj zanič vreme, danes pa sva imela njegove starše na obisku, so prišli malo najino gnezdece preverit, pa se nama žal ni izšlo. user posted image  A ti si si zadeve tudi v živo ogledala?

andrejaboris, tatly - midva sva očetovstvo uredila kakšna 2 tedna nazaj na CSD. Je lažje to uredit zdaj, ker morata biti oba prisotna. Za user posted image  napišejo samo priimek, nobenega imena in spola. Pač napišejo nekaj v stilu, da ta in ta priznava očetovstvo otroka, ki ga bo ta in ta rodila predvidoma takrat in takrat. Pa oba podpišeta in je stvar rešena. Potem pa to izjavo neseš s sabo v P in kar tam na rojstni list vpišejo očeta, sicer moraš to še naknadno urejat.

sandra, pablo, košuta... - ste kaj za eno user posted image  v živo ta teden enkrat dopoldan v Celju (kar se men tiče lahko tudi v Žalcu)?

< Sporočilo je popravil gajka -- 15.6.2008 20:37:13 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 503
15.6.2008 20:43:59   
ozziebo
No Cebrca, kako je uspelo srčanje???
Vilika, lepo ime, midva pa še nimava izbrano ne zauser posted image  in ne za user posted image . Zdaj se pa res morava lotit, da ne bova v P. debelo gledela.user posted image
Andrejaboris, kakšen sonček je Lan!
Zoja miša super kopalke.
Vse, ki greste na dopust - uživajte!!

Neposredna povezava do sporočila: 504
15.6.2008 21:09:19   
naty13
Čerrrrrrrrrrrr.

Je bil lep sončen dan. Mi smo ga še kar izkoristili. Dopoldne smo bili zunaj. user posted image  Potem je Nejc spal tri ure. user posted image  Vmes kosilo pri tašči, ki sem ga napol naredila jaz.user posted image  In kaj sem imela od tega, da kao nisem jaz kuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image  No, ko je Nejc vstal je pojedel še ostalo, pred spanjem juhico. Potem smo se odpravili k našima. user posted image  In moj ati je predlagal, da ga čez 14 dni vzameta s sabo na morje za vikend. user posted image  Tako, da bo Nejc užival, jaz bom pa imela zadnji vikend pred izpitom mal za ućit in mal za spočit. user posted image  Nejc je bil potem še mal zunaj z mojo mami. Doma smo bili pa tudi zunaj. Zdej pa že sladko spančka. user posted image

Me je pa skoraj kap prej. Sem samo smeti nesla ven. Beri ni me bilo pol minute. Ko pridem v dnevno nazaj, nejca ni bilo več na sedežni. Sem mu dala sestavljanko in bil je že v spalni vreči. In kje ga vidimuser posted image  Na toboganu. V spalni vreči, men nič jasno.user posted image  Mulo se mi je pa še smejal, pol se je pa še v vreči dol peljal, pa s tem, da mu je vreča za pol metra prevelika. user posted image user posted image user posted image  Sem potem zahtevala, da gre še enkrat v vreči gor, da vsaj vidim, kako je mulo gor pilezel. user posted image  In ugotovim, da enako kot brez vreče. Je res pravi atlet, gimnastičar. Čisto vse obleze, ni ovir. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej sem pa pol urce v kuhinji mal omare pospravljala in je bilo kar nekaj šare, pa še poličke sem mal prebrisala. user posted image  Mam zdej vsaj čisto. user posted image

Cebrca in ostale -. kako je uspelo srečanje?

Zoja Miša - lepe kopalke user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris - Lan je previ cuker. Sem pa tud jaz naredila fotko s češnjami kakšnje tri tedne nazaj. user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 505
15.6.2008 21:15:37   
tatly
csd????

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 506
15.6.2008 21:28:18   
anita goitan
naty jah je spreten po mamici auser posted image .

Želim vam mirno noč, vsem katere imate jutri pregled pa srečno, pa spoorčite kaj!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 507
15.6.2008 21:40:57   
košuta
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Po dooolgem času napišem post - potem pa - error!!!

Kratka obnova:
Imamo ESTRIH! user posted image  Končno! Ta teden sem že crkovala od dela, drug teden bo še hujši. Moj dragi si je omislil piknik za 40 ljudi - potem si pa predstavljajte, kako mora biti vse tip-top za 20 firbčnih babnic in še 20 firbčnih dedcev povrhu...  Pucam, pečem, utrujena sem 100/uro. user posted image
V torek začnem še z MŠ (ob 9.30) - katere boste še tam? user posted image
Za pijačo z vami  si rade volje vzamem kako urico ali dve user posted image , samo ne vem, kako dolgo bo MŠ trajala - zato je morda bolje, da se zmenimo v sredo/četrtek? user posted image  Naj katera pošllje post, goloba, ipd... če jo zanima.

Toliko na kratko - zdaj grem pa jest, ker sem po obilnem nažiranju na prvem obhajilu spet lačna... Nočko!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.6.2008 21:43:47   
košuta
Aja, pa Sayuri - 25. junij je idealen dan za rojstni dan (imaš vedno prostouser posted image ), pa moj dragi ima takrat RD.

Katja, Mishel - upam, da vama gre dobro!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.6.2008 22:01:42   
Tamy30
tattly csd= center za socialno delo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 510
15.6.2008 22:10:30   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Vilika, lep ime za user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Vilika, lepo ime, midva pa še nimava izbrano ne za  in ne za . Zdaj se pa res morava lotit, da ne bova v P. debelo gledela.

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Vilika men je tut lepo ime!!! Midva pa še zdaj nimama izbranega imena za našega ! Saj še je čas - upam!!

Čeeer!

Hej punce moje, malo ste zamenjale mene in Viko (saj jaz sem v resnici tudi Vika user posted image ). Ampak ona pričakuje že petega otočička, jaz pa komaj prvega.... user posted image

V glavnem je tudi meni všeč ime ki ga je izbrala za user posted image . In tudi jaz še nimam izbranega imena za fantiča, če bo fantek...

Drugače sem doma, dekla na mansardi potekajo, morje pa očitno odpade user posted image .
Mogoče bove šle z mami same za konec tedna, če imam že dopust.

Lepo nočko vam želim!!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.6.2008 22:14:25   
kaja02
tatly- csd- senter za sovialno delo
glede sončenja pa je moja G rekla, da se naj raje izogibam soncu, ker lahko povzroči popadke, grem namreč 20.6. na morje, je zelo priporočljivo plavat v morju, samo voda ne sme biti premrzla, soncu se pa bom ogibala, pa tudi drugače nisem nek pristaš sončenja, vedno iščem senco pa vedno pridem najbolj rjava iz morja user posted image ,

Andrejaboris - kak cuker je Lan, imate še kaj viška češenj?, pošlji jih user posted image  imam ravno sedaj tako željo po njih   , pa držim pesti za jutrišnji pregled, saj je vse vredu boš vidla

Se vam tudi dogaja, da dobite naenkrat željo po kakšni hrani, pa je lahko to hrana, ki je nikoli prej niste hotle jest?? nisem izbirčna, vendar pa pudingov, tistih doma kuhanih, nisem nikoli marala, sem bila pri mami na kosilu in ko je dala puding na mizo za druge, sem jo vprašala kaj pa jaz, je bla tako začudena, pa sem ji rekla, saj ni važno kaj jem, sam da jem user posted image , ja pol se pa kilce nabirajo

Zoja Miša- lepe kopalke, jaz bom letos imela sposojene od mameuser posted image , pa sem vedno govorila, da tak velkih pa jaz ne bom rabila, no sedaj pa mam, bi lahko bile celo čistomalo večje

Košuta - user posted image user posted image  za estrih, no pa ga le imate

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 512
15.6.2008 22:17:46   
kaja02
talty- no sem tako dolgo pisala, da so ti že odgovorile, pa še narobe sem napisalauser posted image , in jaz naj bi bila učiteljica, me je kar malo sram mojih pravopisnih napak

Veste odkar sem na RR se je moje tipkanje občutno izboljšalo- brzino mislim, napake so še pa vedno

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 513
15.6.2008 23:00:47   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris
Jaz imam UZ rasti ploda 1.7. jutri pa imam v dnevnem centru tam zraven ko delajo uz pregled za zastoj ploda, pa me res zanima kaj te je to! Bom pa itak jutri vidla!

DRžite pesti da bo vse ok!!! Malo pa me je strah!

Andrejaboris user posted image user posted image , bom držala pesti, pa čimbolje opraviuser posted image ...saj bo vse okuser posted image

Vse, ki imate jutri preglede, čimbolje opravite in poročajte kako je bilouser posted image
16.6. - kaja02
16.6. - cebrca
16.6. - anonimna
16.6. - Vilika
16.6. - soncek3

No, kot vidite, sem jaz še veselo pokonci...moja sončka še vedno razgrajata - zgleda, da ju je nogomet malo razdražil, sta ravno pri 11-metrovkahuser posted image user posted image user posted image ...upam, da se bosta kmalu umirila in da bom lahko imela mirno nočuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 15.6.2008 23:06:12 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 514
15.6.2008 23:13:38   
gajka
Jaz sem tudi še pokonci. Mi ta dražeči kašelj ne pusti spati... user posted image   Kaj mi lahko sploh pomaga? Že cel teden se mi tole vleče, zadnje dni pa hodim okrog kot zombi, ker se enostavno cele noči bolj davim kot spim, čez dan pa je še kolikor toliko OK (dokler seveda ne gremv horizontalo). Moj user posted image  me ima že počasi poln kufer in me pošilja k zdravniku, moje slabe izkušnje z njimi (ko se vsake nekaj let odločim, da res grem, imam navadno to srečo, da me obtožijo, da mi itak nič ni) pa me držijo čim dlje od njih. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 15.6.2008 23:27:36 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 515
15.6.2008 23:54:14   
kaja02
jaz sem tudi še pokonci, moj smrči v sobi, tako da ga še v dnevno slišim, user posted image  ima gimnastične vaje, bolijio me kolena, križ, pa kaj bi naštevala VSE me boli

gajka- poskusi s slezovim sirupom ali pa slezovim čajem( sirup je boljši), ga dobiš v lekarni, Kaja ima pogosto dražeče kašlje in ji samo to pomaga, pa tudi sama ga pijem, kadar me sili na kašelj, pa še škodljiv ni za user posted image , naredi tak filter po sapniku, da te več ne sili na kašelj

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.6.2008 5:30:25   
gajka
Dobro jutro! user posted image  za čvekice že diši! Pa zraven dišijo sveže pečeni žepki s čokolado. Kar navalite! user posted image  Njami!

Sem že pokonci. Razlog enak kot včeraj zvečer. user posted image  Ah, le zakaj bi človek spal... Se ubadam z mislijo, a se vseeno it pokazat k zdravniku, ker sem prebrala, da če trajajo zadeve že vsaj en teden, se naj bi šli pokazat... Pa še na netu sem prebrala, da moje zdravnice ni, tista, ki dela, pa mi je vse kaj drugega kot pri srcu... V lekarni mi nič pametnega ne dajo, domača zdravila (propolis, med, prižgan sladkor itd.) tudi nimajo učinka. user posted image  Eh, samo jamram nekaj. Pa že to navsezgodaj zjutraj! user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 517
16.6.2008 6:31:51   
naty13
Jutro.

Jaz tudi že strašim. Sem vstala že ob 5.15. user posted image  Razlog je pa kaj drugega kot obisk WC-ja, potem pa ne zaspat. user posted image  Pa še mali je očitno mislil, da je čas za vstajanje. user posted image  Zdej je pa očitno zaspal, ko je mamico zbudil in za dobro jutro fajn zbrcal. user posted image user posted image user posted image  Sem se šla pa učit in mi je uspelo celih 45 minut. user posted image  Vsaj nekaj. Zjutraj gre najbolj v glavo, vsaj pri meni. user posted image  Mogoče je pa mali videl, čutil, slišal, da se mamica uči in je olikano nehal razgrajat. user posted image user posted image user posted image

Gajka hvala za user posted image user posted image user posted image  si jo bom privoščila. Pa žepek s čokolado mi je tudi zadišal. user posted image  Si pa na istem glede kašlja kot jaz. Me matra že cel mesec, ampak ne vsak dan. Za prehlad baje pomaga slezov sirup, ki je edini za user posted image  ali pa Granobil pastile za grlo. user posted image

Košuta user posted image user posted image user posted image  za estrih. Končno si ga dočakala. Boš pa kar mela naporen teden: MŠ, priprava na piknik za 40 folka. Uffff boš mogla bit pridna. Pa še dela v stanovanju. user posted image user posted image  Mi pa zdej samo čakamo. Estrih se suši in čakamo, da bo dovolj suh za parket, naročena so vrata, ki naj bi bila začetek julija, naročena je sobica za Nejca, ki naj bi bila konec meseca,..... v glavnem čakamo, jaz pa govorim, kdaj bo, da vse končno v red dam. user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris držim pesti tudi jaz za dane. Lepo opravi. Seveda tudi za vse ostale user posted image  velja, ki imate danes GP.

Sandra tvoji dve user posted image  sta pa res navdušeni fuzbalerki. A si že mogoče pomislila, da so se zmotili in imaš dva user posted image .

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.6.2008 6:33:19   
naty13
Miškolinček vidim te. user posted image user posted image user posted image user posted image  Hitro se nam kaj javi. Kako si?

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.6.2008 6:55:53   
astrea
Dobro jutro in hvala za kavico.

Tudi jaz ne morem spati, včeraj sem pa celo popoldne in večer preležala zaradi obupnega tiščanja in otrdevanja trebuhauser posted image .

sva hotla z dragim danes v lj pogledat posteljice, pa bom raje skenslalauser posted image , da ne bo kaj narobe.

Zdaj sem pozajtrkovala in grem še malo pospati.

Lep dan vam želim, user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.6.2008 7:10:03   
tejkaz
Dobro jutro

zajtrk, postrežena kavica in RR. Preberem in se vrnem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.6.2008 7:25:49   
sandra123
Jutro user posted image ...kako bi še jaz zdajle spalauser posted image ...no, najprej hvala Gajki za user posted image , ki se pošteno prileže user posted image ...sem spet med tistimi, ki niso spaleuser posted image ...seveda zaradi obiska wc-ja, no, pa še Tina je prilezla k nama...pa sem potem vztrajala, da je morala nazaj v svojo sobo spatuser posted image ...nekako ni bilo prostorauser posted image ...
Še ta teden in potem še 2 dni, pa ima Tina počitnice in bom lahko dlje spalauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 522
16.6.2008 7:39:38   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček vidim te. user posted image user posted image user posted image user posted image  Hitro se nam kaj javi. Kako si?

Naty, se že javljam na raport, sem tukaj kolikor toliko mi uspe prebrat in če mi internet ne nagaja pol še kaj napišem, zadnje čase ima neke frontalne motnje in kr naprej crkuje.
Lepo da si me pogrešila.

Najprej da javim stanje iz petkovega pregleda: Erin, to je za seznam, +4,5 kg skupaj, naslednji pregled čez 14 dni, 27.6., pa končno se je videl spol, sicer ni 100%, ampak povsej verjetnosti bomo imeli še enega z lulčkom med nogami.
Boga mami, sama med moškimi, občutek me ni varal, čeprav sem še kr upala da bo punčka,pa bo že. Naty, zdaj sva na istem, same dedce bova imele pri hišiuser posted image user posted image .

Sem bila pa zelo šokirana na pregledu najprej zaradi tega ker je moja kri, kljub maksimalni dozi Fe tablet še nižja kot prej, tako da od petka naprej dobivam špike v rito user posted image user posted image (železo v obliki inekcij), 5x vsak drug dan, potem pa ponovno kri dat da se bo videlo stanje,pa čez 14 dni na pregled. Sem bla kr slabe volje, zdaj me bojo pa še v rit špikal.
Pa UZ mi je delala, sem jo lepo prosila, ker me je tako skrbelo da ne bo zahiranček kot so me strašili.
Sem prosila če me lahko samo toliko podrgne po trebuhu da bo videla če je velikost primerna starosti, da me drugega sploh ne zanima, in kaj potem izvem user posted image , naš mali po velikosti glave, trebuha, pa še nekaj je zmerila prehiteva za 3 tedne. Halooooouser posted image , me je skoraj kap, po eni strani vesela in potolažena ker se normalno razvija, po drugi pa takoj panika a bom mogla pol 5 kg otroka ven spravit. Ker ima baje že zdaj krepko čez 2 kg, glavica je velika za 36 tednov, prav tako trebuh.
JO, upam da se je zmotila ali pa da bom toliko prej rodila. No, zdaj vsaj ven zakaj imama takšno kri, očitno miuser posted image vse sproti poje in ne pusti nič za mamico, v obraz sem tako bleda da me zdaj že vsi sprašujejo če sem v redu.
Pol mi pa G. še reče da lahko še kakšno sladkarijo spustim, pa pazim da ne bom pojedla preveč sadja ker imam cuker na meji pa še otrok je tako velik, jaz imam pa že tako dieto zaradi črevesja in zelo ozek izbor hrane. Sem bla jezna ko user posted image , kaj naj pa pol jem. No, pol me je pa potolažila, da še ni panike, samo naj pazim da ne bom pretiravala.

Skratka toliko enih šokov v petek da sem prišla domov čist zmedena in hkrati vesela da je user posted image  zdrav. Sem samo malo prebrala tle, pisat pa nisem mogla sem šla sam ležat.

Zato tudi ne bom komentirala da ne bom kaj narobe napisala. Videla sem samo da ste se šle numerološke izračune, pa da ste bile vremenu podobne volje. Pridružujem pa se tistim ki ne spite ponoči, Sandra,.....jaz tudi čedalje slabše in to samo zato ker me križ boli kouser posted image , pa še moje dete je tako akivno postalo, da me trebuh prav boli in je to že malo nadležno postalo, ker brca nonstop, imama občutek da nič ne spi.Kot da trenira mamico za potem ko bo zunaj ali pa fuzbal špila in sodeluje s tistimi na prvenstvu.
NAjhuje je pa ko se obrača okrog in okrog kljub temu da za to ni več prostora, enostavno se obrne meni pa kr slabo rata od bolečine. Očitno bomo imeli še enega ki ne bo nič spal.

Aja, pa še to sem videla da misli Sayuri kr rodituser posted image .
Močno upam da se ti stanje plodovnice ni poslabšalo in da boš še nekja časa grela pri sebi svoja piščančka. Saj veš, na koncu se vsak teden pozna. V glavnem držim pesti da bo vse v redu, pa kakorkoli se obrneuser posted image .
Za lupinico pa poglej na http://www.recinko.si , tu jo dobiš po isti ceni kot v paketu, kar že verjetno veš. Ne bo ti treba nič skrbeti pa še na dom jo boš dobila brez poštnine. Je pa dosti cenejša kot v trgovini,pa glede na to da se ti mudi pa da rabljene verjetno ne boš imela čas iskat.

Naty, ko si pisala o svakinji in pa obiskih, meni gre tudi na živce kakšno nedeljo če moramo dol na kosilo pol bi pa jaz najrajši hitro gor ušla ker se mi ne da dol čepet in razglabljat o lokalnih tračih, kar je moji tašči vsakodnevna zabava, sploh zdaj ko je v penziji, ne zgreši nič in nokogar. Groza meni grejo pa kr kocine pokonci. Čeprav drugače imam dobre odnose z njo, samo tračat se mi pa res ne da. Pri nas je hujši tast, mislim z njim mi pa sploh ni treba govorit,je dosti da ga vidim pa sem že slabe volje, tako da rajši kar umaknem, če se da seveda.

Lepo se imejte punce, fajn opravte na pregledih, če bo pa katera moje litanije brala trikrat hura za njouser posted image user posted image user posted image , drugače sem pa jaz boljše ker sem se zlajala.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 16.6.2008 7:41:15 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 523
16.6.2008 7:40:15   
sayuri
Jutro punce user posted image . Sem na hitro po kavico prišla in da vas pozdravim.user posted image   Sem položnice zdajle na kliku plačevala, drugače bojo začeli opomini prihajat user posted image user posted image user posted image .
Zdajle se še oblečem in grem proti Postojni user posted image . Želim vam lepo dopoldne, pa se slišimo user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 524
16.6.2008 7:42:37   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro punce user posted image . Sem na hitro po kavico prišla in da vas pozdravim.user posted image   Sem položnice zdajle na kliku plačevala, drugače bojo začeli opomini prihajat user posted image user posted image user posted image .
Zdajle se še oblečem in grem proti Postojni user posted image . Želim vam lepo dopoldne, pa se slišimo user posted image

Sayuri, dobro opraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?