miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Miškolinček vidim te. Hitro se nam kaj javi. Kako si? Naty, se že javljam na raport, sem tukaj kolikor toliko mi uspe prebrat in če mi internet ne nagaja pol še kaj napišem, zadnje čase ima neke frontalne motnje in kr naprej crkuje. Lepo da si me pogrešila. Najprej da javim stanje iz petkovega pregleda: Erin, to je za seznam, +4,5 kg skupaj, naslednji pregled čez 14 dni, 27.6., pa končno se je videl spol, sicer ni 100%, ampak povsej verjetnosti bomo imeli še enega z lulčkom med nogami. Boga mami, sama med moškimi, občutek me ni varal, čeprav sem še kr upala da bo punčka,pa bo že. Naty, zdaj sva na istem, same dedce bova imele pri hiši . Sem bila pa zelo šokirana na pregledu najprej zaradi tega ker je moja kri, kljub maksimalni dozi Fe tablet še nižja kot prej, tako da od petka naprej dobivam špike v rito (železo v obliki inekcij), 5x vsak drug dan, potem pa ponovno kri dat da se bo videlo stanje,pa čez 14 dni na pregled. Sem bla kr slabe volje, zdaj me bojo pa še v rit špikal. Pa UZ mi je delala, sem jo lepo prosila, ker me je tako skrbelo da ne bo zahiranček kot so me strašili. Sem prosila če me lahko samo toliko podrgne po trebuhu da bo videla če je velikost primerna starosti, da me drugega sploh ne zanima, in kaj potem izvem , naš mali po velikosti glave, trebuha, pa še nekaj je zmerila prehiteva za 3 tedne. Halooooo , me je skoraj kap, po eni strani vesela in potolažena ker se normalno razvija, po drugi pa takoj panika a bom mogla pol 5 kg otroka ven spravit. Ker ima baje že zdaj krepko čez 2 kg, glavica je velika za 36 tednov, prav tako trebuh. JO, upam da se je zmotila ali pa da bom toliko prej rodila. No, zdaj vsaj ven zakaj imama takšno kri, očitno mi vse sproti poje in ne pusti nič za mamico, v obraz sem tako bleda da me zdaj že vsi sprašujejo če sem v redu. Pol mi pa G. še reče da lahko še kakšno sladkarijo spustim, pa pazim da ne bom pojedla preveč sadja ker imam cuker na meji pa še otrok je tako velik, jaz imam pa že tako dieto zaradi črevesja in zelo ozek izbor hrane. Sem bla jezna ko , kaj naj pa pol jem. No, pol me je pa potolažila, da še ni panike, samo naj pazim da ne bom pretiravala. Skratka toliko enih šokov v petek da sem prišla domov čist zmedena in hkrati vesela da je zdrav. Sem samo malo prebrala tle, pisat pa nisem mogla sem šla sam ležat. Zato tudi ne bom komentirala da ne bom kaj narobe napisala. Videla sem samo da ste se šle numerološke izračune, pa da ste bile vremenu podobne volje. Pridružujem pa se tistim ki ne spite ponoči, Sandra,.....jaz tudi čedalje slabše in to samo zato ker me križ boli ko , pa še moje dete je tako akivno postalo, da me trebuh prav boli in je to že malo nadležno postalo, ker brca nonstop, imama občutek da nič ne spi.Kot da trenira mamico za potem ko bo zunaj ali pa fuzbal špila in sodeluje s tistimi na prvenstvu. NAjhuje je pa ko se obrača okrog in okrog kljub temu da za to ni več prostora, enostavno se obrne meni pa kr slabo rata od bolečine. Očitno bomo imeli še enega ki ne bo nič spal. Aja, pa še to sem videla da misli Sayuri kr rodit . Močno upam da se ti stanje plodovnice ni poslabšalo in da boš še nekja časa grela pri sebi svoja piščančka. Saj veš, na koncu se vsak teden pozna. V glavnem držim pesti da bo vse v redu, pa kakorkoli se obrne . Za lupinico pa poglej na http://www.recinko.si , tu jo dobiš po isti ceni kot v paketu, kar že verjetno veš. Ne bo ti treba nič skrbeti pa še na dom jo boš dobila brez poštnine. Je pa dosti cenejša kot v trgovini,pa glede na to da se ti mudi pa da rabljene verjetno ne boš imela čas iskat. Naty, ko si pisala o svakinji in pa obiskih, meni gre tudi na živce kakšno nedeljo če moramo dol na kosilo pol bi pa jaz najrajši hitro gor ušla ker se mi ne da dol čepet in razglabljat o lokalnih tračih, kar je moji tašči vsakodnevna zabava, sploh zdaj ko je v penziji, ne zgreši nič in nokogar. Groza meni grejo pa kr kocine pokonci. Čeprav drugače imam dobre odnose z njo, samo tračat se mi pa res ne da. Pri nas je hujši tast, mislim z njim mi pa sploh ni treba govorit,je dosti da ga vidim pa sem že slabe volje, tako da rajši kar umaknem, če se da seveda. Lepo se imejte punce, fajn opravte na pregledih, če bo pa katera moje litanije brala trikrat hura za njo , drugače sem pa jaz boljše ker sem se zlajala.
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 16.6.2008 7:41:15 >
|