|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
15.6.2008 19:08:38   
mtinca1
a bi rada prehitevala? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
15.6.2008 19:12:57   
Anonimen
no, za kakšen dan se pa ne bi branila, ker drugače bom pa res še julijkauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
15.6.2008 19:16:29   
*Mojca*
ja ma po srcu boš vedno junijčica user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
15.6.2008 19:18:47   
Anonimen
ja to pa sigurnouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
15.6.2008 19:21:41   
mtinca1
če ima še ktera preveč časa, lahko na naslednji povezavi preveri kakšno barvo oči bo imel user posted image .

glede na to, da klepetate že na 6.delu, ste verjetno tud to temo že obdelale, pa vseeno....

http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
15.6.2008 20:01:36   
babysolza
babysolza - 17.6. je tko lep dan se ti ne zdi? Men že, mam skoz v glavi ta datum - mogoč pa kej pomeni.

user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da bo to tvoj dan! user posted image  user posted image

Men je že čist vseeno za datum, sam naj že čimprej ven pride. user posted image  user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
15.6.2008 20:04:38   
babysolza
no, pri nas smo danes še zadnjič (sploh ne morem verjet kaj počnem 9 dan po PDP-ju),

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
15.6.2008 20:09:04   
babysolza
Eko, pa sem spet nadoknadla svoj zaostanek. user posted image  user posted image

A bo ktera zdej čvekala z mano al sm spet sama? user posted image

Alea, ti si pršla pa tolk hitr nazaj domov, da skori ni blo za opazit, da si šla. user posted image  user posted image  user posted image  Pa slikce prosim, moj poba se bo mogu hitr zagrebst, ker so pupe v manjšini. user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  Me moj user posted image  meče z računalnika... user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
15.6.2008 21:21:04   
beyba
Oila

still here....

Košek je narejen...mami je to opravila z odliko tko da če bom šla ta teden kaj dam še...će bo pupa čakala...ga slikam in dam v album...tko da če je čakala na to da bo košek narejen...pa da bo oči franjo odpeljal, potem so cilji doseženi in lahko prijoka na svet...

Aleauser posted image user posted image user posted image za pogum in 4 prdce, uppam da bo nam prav tako fletno kot tebi....pomoje si zaslužimo...Vse po vrsti

Glede na to da sem spet pozna pa ni nobene pridem kasenje še mal prečekirat, drugače gremo pa spat...

Aja trenutno itak film gledava The kingdom...Pa še podnapise sem si dol potegnila tako da je prov fletnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2859
15.6.2008 21:25:39   
beyba
Aja pa jst sem že ko balon...in včasih mam občutek da bo moja bejba skozi popek ven prišla, tko se steguje in razteza tam notri da mami vse boli že...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
15.6.2008 21:49:54   
beyba
še kar nobene...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
15.6.2008 21:51:38   
Anonimen
jaz sem tukajuser posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
15.6.2008 22:00:59   
Anonimen
A zdej sem pa jaz sama tukajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
15.6.2008 22:27:03   
beyba
Evo mene izpod tuša...Še katera tuki....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
15.6.2008 22:27:38   
beyba
user posted image user posted image user posted image   Sam zvečer nam pa ne rata tominga ujet....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
15.6.2008 22:35:26   
beyba
Sem si umiila lase...Zdej vedno ko sem pod tušem , pa ne vem če bi si jih umila, se vprašam, kakšni bojo čez tri dni če si jih ne bom umilaše tri dni (ala porodnišnica) potem si jih pa za vsak sllučaj umijem....Danes sem si še noge pobrila, pa por pazduho...Kot bi se pripravljala da grem res ponoči rosituser posted image user posted image user posted image user posted image Intimne dele sem pa pustla strokovnjakom v porodnišnici, sej ne da bi komaj čakala na to...sam sem mal tko razmišljala da bi, pa bi še mojga razveselila če bomo mal kasneje slučajno lsončkal pa ...sem obupala. Res me v trebuhu tišči kot bi hotla skozi popek prit ven, ne pa sspodaj...Tko da če potem še počepneš pa...komaj dosežeš da o tem da vse delaš na slepo sploh ne razmišljam...

Zdej pa res glede na to da ni nobene grem v posteljo, če bom budna ko se mi bo tut moj pridružil, bomo mogoče kej probal delat še, sam sem dans tko utrujena da bom pomoje spala še predno bom padla v posteljo....

Se beremo jutri zjutraj...Nimam nobenih obiskov v planu, nikamor ne grem, nič kaj dost ne pospravljam, upam da bom ponoči spala ko ubita in bom jutri dopoldne čila in spočita, da bom ja lahko  KONČNO nabrala še tistih 22 postov ki mi manjkajo do urane čveke RR-a s štirimi zvezdicami...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
16.6.2008 6:36:48   
babysolza
Evo mene na položajih! Moja user posted image  še vedno uživa v trebuhu, sam mi že tolk pritiska tam spodaj, da mam včasih filing da je že pri kolenih. user posted image

Ah, se tolažim, da ta teden pa bo že prilezel ven. user posted image

Ja včeraj niste potli kar nič čvekale al kaj? Grem vsake tolko pogledat naše mamice na 'starši čvekamo', pa nas bodo kmal začele prehitevat. Se pozna, da se jih je kar dober del že tja preselil. user posted image  user posted image

Jaz grem danes popoldne spet na CTG in pregled in upam, da bo G kej zdrmal našega user posted image . Drgač vam bom pa še mal družbo delala tle gor. user posted image

Zdej moram it kej pojest, sem prejle stopla na vago in mam že cel teden isto kilažo. Si lohk privoščim. user posted image  user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
16.6.2008 6:54:33   
Anonimen
Dobro jutro. Jaz sem dans bolj slabo spala - sm šla ponoč 3x na wc, k ponavad ne grem. Zdejle sm pa že vstala, da vam kej natipkam, pol pa pod tuš, pa na ctg, ki seveda spet ne bo nič konkretnega pokazal, ker se je naše dete odločilo, da bo še mal mamico brcalo. Včeraj pop me je tko brckalo, da sem mislila, da bo šlo res ven, skozi rebrauser posted image user posted image user posted image . Moj je rekel, da trenira odrivuser posted image . Tko da dans bomo pa vidli - bog ne daj, da bo spet spalo to naše detece.

No, grem zdej nekaj popacat, pa se zrihtat. Uživajte - se javim, ko pridm domov - če bo pa kaj drugega, npr.da grem rodit, bom pa Mojci poslala sms -sam ni straha. Bom pridelala še kakšn post ta tedn.

Aja, pa manko mi je sumljiva - da me nisi slučajno prehitelauser posted image user posted image user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2868
16.6.2008 6:55:25   
Anonimen
pa da bo oči franjo odpeljal

beyba - kako mu je šlo od nog??

< Sporočilo je popravil nya -- 16.6.2008 7:02:54 >

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
16.6.2008 7:32:52   
babysolza
Ojla,

ja nya, si me prehitela. Sem se ravno minutko nazaj vprašala, kje sta manko pa busybee. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
16.6.2008 7:36:19   
babysolza
Pa mtinci pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image . Hitro opravi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2871
16.6.2008 7:47:04   
*Mojca*
Jutro!

Upam, da je to moj zadnji ponedeljek 2v1. Računam na luno v sredo: luna luna, čisto zame user posted image user posted image

Včeraj zvečer me je nekaj špikalo v spodnjem delu trebuha, pa me je moj takoj opomnil da bi treba do jutri počakatuser posted image

Drugače pa:

mtinca: upam da bo danes končno konec

nya in babysolza: fajn zrihtajta na CTGju user posted image

Jaz pa grem danes v službo po še zadnji plačilni list. Aja pa prvo porodniško sem dobila in tisto pomoč ob rojstvu. Jeeej user posted image user posted image

Sem razmišljala da bo odprla en TRR za malega in gor polagala ves ta keš, pa keš od občine, pa vse kar bodo dali sorodniki. Kaj mislite?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2872
16.6.2008 8:45:00   
alea01
dobro jutro nosečkeuser posted image

Saj ne boste več dolgo nosečke, kajti junij se bliža proti koncu. Želim vam res dober porod, čim hitrejši in brez zapletov in z najlepšim zakladkom pod soncem na svojih prsihuser posted image

Punce držite se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
16.6.2008 8:48:46   
babysolza
Ojla Alea,

ti si pa čist raznežena vidim, nam pošiljaš same rožice in metuljčke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
16.6.2008 8:54:21   
babysolza
Jaz pa grem danes v službo po še zadnji plačilni list. Aja pa prvo porodniško sem dobila in tisto pomoč ob rojstvu. Jeeej

Sem razmišljala da bo odprla en TRR za malega in gor polagala ves ta keš, pa keš od občine, pa vse kar bodo dali sorodniki. Kaj mislite?

Bravo za dinarčke! user posted image user posted image user posted image

TRR - a to ti odpre kar občina oz. banka oz. kdo drugi al moraš sam? A boš začela že zbirat dinarčke za šolanje pa to? user posted image
Sam premisli, preden daš denar v imenu otroka v kakšne sklade al podobno, ker ga potem sploh ne moreš ven vzet. Enkrat sem brala en članek, da so starši ob prodaji morali pridobiti dovoljenje CSD-ja. user posted image  user posted image  Lahko da se je to že kaj spremenilo, to sem brala kako leto nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?