Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 19:08:38
|
|
|
|
mtinca1
|
a bi rada prehitevala?
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 19:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
no, za kakšen dan se pa ne bi branila, ker drugače bom pa res še julijka
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 19:16:29
|
|
|
|
*Mojca*
|
ja ma po srcu boš vedno junijčica
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 19:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ja to pa sigurno
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 20:01:36
|
|
|
|
babysolza
|
babysolza - 17.6. je tko lep dan se ti ne zdi? Men že, mam skoz v glavi ta datum - mogoč pa kej pomeni. Držim pesti, da bo to tvoj dan! Men je že čist vseeno za datum, sam naj že čimprej ven pride.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 20:04:38
|
|
|
|
babysolza
|
no, pri nas smo danes še zadnjič (sploh ne morem verjet kaj počnem 9 dan po PDP-ju),
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 20:09:04
|
|
|
|
babysolza
|
Eko, pa sem spet nadoknadla svoj zaostanek. A bo ktera zdej čvekala z mano al sm spet sama? Alea, ti si pršla pa tolk hitr nazaj domov, da skori ni blo za opazit, da si šla. Pa slikce prosim, moj poba se bo mogu hitr zagrebst, ker so pupe v manjšini. Me moj meče z računalnika...
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 21:21:04
|
|
|
|
beyba
|
Oila still here.... Košek je narejen...mami je to opravila z odliko tko da če bom šla ta teden kaj dam še...će bo pupa čakala...ga slikam in dam v album...tko da če je čakala na to da bo košek narejen...pa da bo oči franjo odpeljal, potem so cilji doseženi in lahko prijoka na svet... Alea za pogum in 4 prdce, uppam da bo nam prav tako fletno kot tebi....pomoje si zaslužimo...Vse po vrsti Glede na to da sem spet pozna pa ni nobene pridem kasenje še mal prečekirat, drugače gremo pa spat... Aja trenutno itak film gledava The kingdom...Pa še podnapise sem si dol potegnila tako da je prov fletno
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 21:25:39
|
|
|
|
beyba
|
Aja pa jst sem že ko balon...in včasih mam občutek da bo moja bejba skozi popek ven prišla, tko se steguje in razteza tam notri da mami vse boli že...
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 21:49:54
|
|
|
|
beyba
|
še kar nobene...
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 21:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tukaj
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 22:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej sem pa jaz sama tukaj
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 22:27:03
|
|
|
|
beyba
|
Evo mene izpod tuša...Še katera tuki....
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 22:27:38
|
|
|
|
beyba
|
Sam zvečer nam pa ne rata tominga ujet....
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 15.6.2008 22:35:26
|
|
|
|
beyba
|
Sem si umiila lase...Zdej vedno ko sem pod tušem , pa ne vem če bi si jih umila, se vprašam, kakšni bojo čez tri dni če si jih ne bom umilaše tri dni (ala porodnišnica) potem si jih pa za vsak sllučaj umijem....Danes sem si še noge pobrila, pa por pazduho...Kot bi se pripravljala da grem res ponoči rosit Intimne dele sem pa pustla strokovnjakom v porodnišnici, sej ne da bi komaj čakala na to...sam sem mal tko razmišljala da bi, pa bi še mojga razveselila če bomo mal kasneje slučajno lsončkal pa ...sem obupala. Res me v trebuhu tišči kot bi hotla skozi popek prit ven, ne pa sspodaj...Tko da če potem še počepneš pa...komaj dosežeš da o tem da vse delaš na slepo sploh ne razmišljam... Zdej pa res glede na to da ni nobene grem v posteljo, če bom budna ko se mi bo tut moj pridružil, bomo mogoče kej probal delat še, sam sem dans tko utrujena da bom pomoje spala še predno bom padla v posteljo.... Se beremo jutri zjutraj...Nimam nobenih obiskov v planu, nikamor ne grem, nič kaj dost ne pospravljam, upam da bom ponoči spala ko ubita in bom jutri dopoldne čila in spočita, da bom ja lahko KONČNO nabrala še tistih 22 postov ki mi manjkajo do urane čveke RR-a s štirimi zvezdicami...
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 16.6.2008 6:36:48
|
|
|
|
babysolza
|
Evo mene na položajih! Moja še vedno uživa v trebuhu, sam mi že tolk pritiska tam spodaj, da mam včasih filing da je že pri kolenih. Ah, se tolažim, da ta teden pa bo že prilezel ven. Ja včeraj niste potli kar nič čvekale al kaj? Grem vsake tolko pogledat naše mamice na 'starši čvekamo', pa nas bodo kmal začele prehitevat. Se pozna, da se jih je kar dober del že tja preselil. Jaz grem danes popoldne spet na CTG in pregled in upam, da bo G kej zdrmal našega . Drgač vam bom pa še mal družbo delala tle gor. Zdej moram it kej pojest, sem prejle stopla na vago in mam že cel teden isto kilažo. Si lohk privoščim.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 16.6.2008 6:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Jaz sem dans bolj slabo spala - sm šla ponoč 3x na wc, k ponavad ne grem. Zdejle sm pa že vstala, da vam kej natipkam, pol pa pod tuš, pa na ctg, ki seveda spet ne bo nič konkretnega pokazal, ker se je naše dete odločilo, da bo še mal mamico brcalo. Včeraj pop me je tko brckalo, da sem mislila, da bo šlo res ven, skozi rebra . Moj je rekel, da trenira odriv . Tko da dans bomo pa vidli - bog ne daj, da bo spet spalo to naše detece. No, grem zdej nekaj popacat, pa se zrihtat. Uživajte - se javim, ko pridm domov - če bo pa kaj drugega, npr.da grem rodit, bom pa Mojci poslala sms -sam ni straha. Bom pridelala še kakšn post ta tedn. Aja, pa manko mi je sumljiva - da me nisi slučajno prehitela ?
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 16.6.2008 6:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
pa da bo oči franjo odpeljal beyba - kako mu je šlo od nog??
< Sporočilo je popravil nya -- 16.6.2008 7:02:54 >
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 16.6.2008 7:32:52
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla, ja nya, si me prehitela. Sem se ravno minutko nazaj vprašala, kje sta manko pa busybee.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 16.6.2008 7:36:19
|
|
|
|
babysolza
|
Pa mtinci pošiljam en kup . Hitro opravi!
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 16.6.2008 7:47:04
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro! Upam, da je to moj zadnji ponedeljek 2v1. Računam na luno v sredo: luna luna, čisto zame Včeraj zvečer me je nekaj špikalo v spodnjem delu trebuha, pa me je moj takoj opomnil da bi treba do jutri počakat Drugače pa: mtinca: upam da bo danes končno konec nya in babysolza: fajn zrihtajta na CTGju Jaz pa grem danes v službo po še zadnji plačilni list. Aja pa prvo porodniško sem dobila in tisto pomoč ob rojstvu. Jeeej Sem razmišljala da bo odprla en TRR za malega in gor polagala ves ta keš, pa keš od občine, pa vse kar bodo dali sorodniki. Kaj mislite?
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 16.6.2008 8:45:00
|
|
|
|
alea01
|
dobro jutro nosečke Saj ne boste več dolgo nosečke, kajti junij se bliža proti koncu. Želim vam res dober porod, čim hitrejši in brez zapletov in z najlepšim zakladkom pod soncem na svojih prsih Punce držite se!
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 16.6.2008 8:48:46
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla Alea, ti si pa čist raznežena vidim, nam pošiljaš same rožice in metuljčke.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 16.6.2008 8:54:21
|
|
|
|
babysolza
|
Jaz pa grem danes v službo po še zadnji plačilni list. Aja pa prvo porodniško sem dobila in tisto pomoč ob rojstvu. Jeeej Sem razmišljala da bo odprla en TRR za malega in gor polagala ves ta keš, pa keš od občine, pa vse kar bodo dali sorodniki. Kaj mislite? Bravo za dinarčke! TRR - a to ti odpre kar občina oz. banka oz. kdo drugi al moraš sam? A boš začela že zbirat dinarčke za šolanje pa to? Sam premisli, preden daš denar v imenu otroka v kakšne sklade al podobno, ker ga potem sploh ne moreš ven vzet. Enkrat sem brala en članek, da so starši ob prodaji morali pridobiti dovoljenje CSD-ja. Lahko da se je to že kaj spremenilo, to sem brala kako leto nazaj.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?