|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
15.6.2008 12:13:51   
mtinca1
*Mojca*
Kaj naj rečem, sem zelo vesela za Nasketa, motilo me je edino to, da so šli glasovat iz nule.

BB - a mi lahk ktera pove, kaj to pomeni, da so šli glasovat iz nule? A zadnji dan, al kako?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
15.6.2008 12:17:54   
*Mojca*
mtinca no, ta teden ga boš dočakala user posted image user posted image

Ja, čez teden je bilo v reklamah: glasujte za zmagovalca. Potem pa so enkrat sredi oddaje rekli da se od takrat dalje začne glasovanje za zmagovalca iz nule. To pomeni da je vplivalo samo tiste pol ure ali koliko je bilo in ne cel teden. Meni se to ne zdi fer, ampak...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.6.2008 12:22:08   
mtinca1
tole je pa res grdo od njih - samo, da so čim več pokasirali... to si kr neki sproti zmišljujejo pravila; ziher niso povedali vnaprej, ker potem ne bi nihče klical cel teden!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.6.2008 13:30:41   
lonapo
Ey, Beybe-I m back!!!!

hvala Vam za vse čestitke, no pa da mal povem kako je bilo.

Po celodnevnem šraufanju sem se ob devetih zvečer v torek odločla, da mogoče pa ne bi bilo slabo it mal pogledat do P-tja sva prišla ob desetih, me je babca pregledala- sem bila 4 cm odprta (zgleda da je malinov čaj pomagal), pol so me poslal na klistir- tam sem čakala eno uro (baje ni bilo sob)user posted image .no ob polnoči sem končno prišla do porodne sobe-živo roza pa čist mejhna. Zdravnica mi je predrla mehur-in potem sva eno uro čakala če se bodo moji popadki kej ojačal-ker ni bilo občutne razlike so mi dal eno flašo umetnih + eno flašo proti bolečinskih zadev- to je bilo ob pol dveh-no ob pol treh je bil pa že Žiga rojen.

Zadnjih par popadkov sem mislila da me bo pobral, definitivno je to naš zadnji otrokuser posted image -pač porod ni moja najljubša zadevauser posted image .

No v glavnem preživela sem, hitro je bilo fertik, Žiga je pa cuker, ful priden, veliko je in veliko spi. Nejc mal težje preneša njegovo prisotnost, ampak mislm da se bo v parih dneh unesel.

Kar se tiče Lj P- ful zadovoljna-sestre in babice so bile super, prijazne-edino v opremo bi lahko malo več vlagal.

Punce, srečno. Se javim kmalu.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
15.6.2008 13:46:44   
babysolza
babysolza kar se tiče gužve na izvozu za Postojno, a ni bila zaradi tega ker so vsi drli na morje čez Ilirsko Bistrico?

Midva greva pogosto čez vikend v Pivko obiskat starše, pa še nisva čakala dlje kot max nekaj avtov pred nama na izvozu. Res ni panike, to te sploh ne rabi skrbet. Mislim, da je še tisto gužve, kar jo je bilo na tej cesti, odšlo na avtocesto za Koper. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
15.6.2008 13:48:16   
babysolza
sem pa 30.5.08 ob 18.48 postala ponosna mamica male princeske Line, težke 2810g in velike 48 cm. Sedaj se navajamo na družinsko življenje...kaj naj rečem....LEPO JE!!!

Čestitke maychi! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
15.6.2008 13:53:53   
babysolza
Porod pa je bil zelo lep, naraven, ne preveč boleč. Potekal je gladko, brez zapletov, brez kakršnih koli protibolečinskih sredstev. Mamica ni bila skoraj nič utrujena, dete pa zelo radovedno takoj, ko se je rodilo.

Na kratko, ne bi si mogla želet lepšega konca precej težavne nosečnosti......

Bravo tteeaa! Če kdo, si si ti zaslužila najlepši možen porod in prekrasno zdravo bebico. user posted image  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
15.6.2008 13:56:46   
babysolza
Lonapo, welcome back! Jaz sem še kar tu. Midve sva usklajeni - ti si mal prehitevala, jaz bom pa mal zaostajala. Sam da ni na petek, 13. user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
15.6.2008 13:59:37   
babysolza
A še kr sama s sabo govorim? user posted image  user posted image
Ja enkrat se bom pa ja navadla, kdaj moram prit sm gor, da ne bom sama. user posted image

No, pa grem bit mal koristna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2809
15.6.2008 14:11:21   
Anonimen
jaz sem tukajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2810
15.6.2008 14:33:29   
rozica984
Živjo punce!
Res da nisem bila aktivna na tem forumu, sem vas zadnje čase redno brala. Danes je moj PDP, ampak moj podnajemnik še kar noče in noče ven. Se je že ful umiril, samo dogaja se pa še nič ne. Nobenih popadkov, samo trebuh mi na čase otrdeva. Sem imela tak občutek, da bom rodila pred rokom, saj so zadnje čase vse v moji bližini rojevale 10 dni prej, ali pa še več. Tko da zdaj bi pa že res rada videla, da se začne kaj dogajati. Jutri imam v P amnioskopijo, potem bomo pa videli, kaj bodo rekli.
In ti nya, ali si že kaj nestrpna? Jaz bi najrajše videla, da me še danes pelje! user posted image Edino eno porcijo sladoleda bi še rada pojedla danes! user posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.6.2008 14:58:54   
Anonimen
rozica984
In ti nya, ali si že kaj nestrpna?

V bistvu ne - edin vsake tolk časa me kdo znervirauser posted image , pa bi kerga kr na gobec, drgač sm pa ok.

mtinca -midva sva šla tud na ledeno kavo, pa je bla kr alkoholna - se je carolans uliluser posted image  - zdej sm pa kr mal zaspanauser posted image

lonapo - bravo, čeprav vidm, da ti je blo težko

mojca - jst bi pa rajš vidla, da zmaga Sandi, k Naske mi je mal potuhnjen, pa skoz neki bogega je igral - no sej vedno je tkouser posted image  - žalostno vendar realno

(odgovor članu rozica984)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.6.2008 15:01:12   
Anonimen
babysolza in ninny - lep pozdrav obema

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.6.2008 15:40:21   
Anonimen
pozdravček nya

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.6.2008 15:40:40   
*Mojca*
mah meni je v bistvu vseeno user posted image

rozca984 ja dej se malo bolj pogosto javljat, zadnje dni je tukaj tako zatišje user posted image

Moj mi cel dan govori: ne se sklanjat, ne se napenjat, ne se preveč smejat...da slučajno baby ne pade ven pred torkom...japajade user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
15.6.2008 15:41:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image če bo tako govoril, boš res prej rodila

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
15.6.2008 16:06:22   
*Mojca*
evo ko človek nima kaj počet se nauči marsikaj novega. Danes je lepo vreme in zračim stanovanje, kar pomeni da pridejo tudi številne mini muhe. In veste kaj jih u šusu ubije? Sprej za večji lesk las od Avona. Enkrat pošpricaš in muha je že mrtva. Super zadeva, pa še diši zraven in cenej je od Biokila in drugih sprejev za lase. nya mogoče bi lahko probala na moljih user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
15.6.2008 16:08:44   
babysolza
Jaz sem počasi ugotovila in se sprijaznila, da nič ne pomaga in da bo prišel ven točno takrat, ko se bo sam tako spomnil. Oziroma če se sploh ne bo spomnil, da je treba ven (trenutno se mi namreč zdi, da bi najraje ubral pot skozi trebuh user posted image ), ko mu bodo mal 'pomagali' v P. Ga ni zdramil niti včerajšnji pregled, pa G ni bil ravno najbolj nežen. Sam celo popoldne je potem veselo telovadil. user posted image  user posted image   Itak bi pa vsi kolegi zdaj najraje videli, da počaka do petka, da bo potem lahko cel vikend fešta. user posted image  user posted image

No, do takrat bodo pa tle veselo čvekale, pa bo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
15.6.2008 16:10:26   
mtinca1
nya -
midva sva šla tud na ledeno kavo, pa je bla kr alkoholna - se je carolans ulil - zdej sm pa kr mal zaspana

jaz sem prejle zaspala pr komediji, pa ni blo nič alkohola v moji ledeni kavi. drugač pa mora carolines kr fino pasat v ledeno kavo, al pa mogoče še bolj kak baileys...
mogoče boš pa najemnika pregnala ven... čeprav vidim, da ti še nisi nič kaj preveč nestrpna, kar je super.
meni pa se zdi, da se je počasi že začenja nekaj dogajat, me vsake tolko časa boli spodnji del trebuha, pa bolj intenzivno špika, mi mal udarja tud na spodnji del hrbtenice, pa utrdeva trebuh... bi blo fajn, če bi se do jutri zjutraj začelo naravno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
15.6.2008 16:17:56   
babysolza
meni pa se zdi, da se je počasi že začenja nekaj dogajat, me vsake tolko časa boli spodnji del trebuha, pa bolj intenzivno špika, mi mal udarja tud na spodnji del hrbtenice, pa utrdeva trebuh... bi blo fajn, če bi se do jutri zjutraj začelo naravno.

user posted image user posted image user posted image
Saj jutri boš pa v vsakem primeru spoznala podnajemnika a ne? user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
15.6.2008 16:21:35   
mtinca1
babysolza

Saj jutri boš pa v vsakem primeru spoznala podnajemnika a ne?

ne ni nujno. mi je danes g rekel, da naj pridem jutri ob 7.00 in dobim tableto, da pospešimo dogajanje, zraven pa je dodal, da lahko to traja potem tudi še 2 al pa 3 dni, tako da user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2821
15.6.2008 16:28:19   
babysolza
Ja madonca tolk cajta pa ja ne bo trajalo, ni vrag. A tableta je za mehčanje MV al za kaj?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
15.6.2008 16:30:10   
babysolza
A ne misli nobena pohvalit mojih tehničnih in lepotnih posodobitev? user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2823
15.6.2008 16:33:17   
babysolza
Na madonca, pa sem spet sama. user posted image user posted image user posted image

Prav prav, pa grem... user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
15.6.2008 16:35:26   
*Mojca*
babysolza ni hotu prist na petek 13. user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?