|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mi pripada regres?
15.6.2008 10:19:08   
pufka
Prijavljena sem z 3.1.2008, me pa zanima kdaj mi pripada regres in kdaj je zadnji čas za izplačilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mi pripada regres?
15.6.2008 11:07:09   
potepinček
Regres ti pripada za dopolnjenih 6. mesecev (torej, če boš 3.7. še vedno zaposlena pri njih), zadnji datum za izplačilo regresa je do 30.6. oz do 30.11., če je podjetje nelikvidno.

< Sporočilo je popravil potepinček -- 15.6.2008 11:11:21 >

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2008 14:56:25   
pufka
Sem zaposlena za nedoločen čas,tak da bom še zaposlenauser posted image . Samo sem zdaj na dopustu in nevem če to kaj vpliva na regres,11.7 pa porodniškauser posted image

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2008 16:39:25   
LoCa
js mam pogodbo od 12.12 2007 in dobim regres julija, ker se plača izplačuje 10. v mesecu user posted image

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2008 16:54:23   
pufka
Pa ti noče delodajalec dat kredit prej al kaj? kDAj ga bom po tem takem te jaz dobilauser posted image user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2008 11:43:12   
pufka
Ups,regres sm mislauser posted image

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2008 12:34:19   
nena m
Regres mora biti po zakonu izplačan do 30.6. (če je podjetje likvidno), ne glede na to, kdaj se izplačuje plača - lahko ga izplača že 12.6.08. Vsaj sorazmerni del, če takrat še nisi zaposlena 6 mesecev. 
Seveda pa je v praksi lahko tudi drugače. Verjetno bi bila jaz tudi tiho in bi počakala do 10.7.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2008 13:33:52   
LoCa
js sm sicer v drž. službi, samo kako oni to delajo pa....pitaj boga. bom na julij počakala in se pol bunla če ga ne bo.

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2008 20:16:53   
db
ne gospodarstvo je že imelo izplačan regres,načeloma se regres izplačuje kadar je delavec zaposlen več kot 6 mesecev razen če ima podjetje drugačen način. če ga nisi dobila letos ga boš pa dobila naslednje leto dva

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2008 11:38:47   
kapadimul
bi še jaz kar tu vprašal. Zaposlen sem od 3.12.2007, 21. Aprila pa sem šel v drugo firmo brez prekinitve delovnega razmerja. Sedaj pa me zanima, če sem upravičen do regresa in kdaj, saj ga še nisem dobil.
Hvala
lp, Dani

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2008 11:58:08   
BAMBINA_
kapadimul, po šestih mesecih (v tvojem primeru torej 03.06.2008) ti pripada sorazmerni del odmerjenega LD in s tem sorazmerni del regresa (1/2).

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kapadimul)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.7.2008 13:44:27   
kapadimul
Hvala. Grem v akcijo na firmi user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?