|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Smetarčki
14.6.2008 21:57:49   
TRIŠ

Gresta dva skozi gozd, pa reče ona:
"Imam en tak čuden občutek, da me hočeš poseksat”.
Pa pravi on: ” Ma ne!! Od kod le ti ta občutek?!”
Ona: "Daj me vseeno, da se rešim tega glupega občutka”.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 14.6.2008 21:58:04 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
14.6.2008 21:58:06   
Alfabeta
hvala Triš, zelo si prijaznauser posted image , za un vic meni namenjen namreč

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 14.6.2008 21:59:12 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
14.6.2008 21:59:23   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Alfabeta, nasvetnica se počasi polni user posted image

a ti jih tle kopiram, da ne boš tja skakala?user posted image

Joj, kak si ti dobra user posted image  Ni treba, hvala. Se mi paše malo razgibatuser posted image

aha, spet tvoja večerna aerobika a ne? Tista od zadnjič, kavč-hladilnik

Ja sem se zadnič nasmejala tej aerobikiuser posted image user posted image user posted image .Pol bi bila jaz že kot zobotrebec

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
14.6.2008 22:00:10   
TRIŠ

hvala Triš, zelo si prijaznauser posted image , za un vic meni namenjen namreč

No sej to je bil kompliment,ker je to zelo iznajdlivo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
14.6.2008 22:00:50   
Alfabeta
Aja? Jaz pa ne do hladilnika, ampak do kakega predalauser posted image  

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
14.6.2008 22:01:09   
TRIŠ
Kaj je tinca as dej kej povej da ne boš brez posta nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
14.6.2008 22:02:39   
TRIŠ

Jaz sem se odločila da bom čokolade razmetala od najvišje omare do najnižje in pol se bom pa res gibala z veseljemuser posted image user posted image user posted image .Sam na vrh bkjer bo treba plezat pio elementih bom dala jedilnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
14.6.2008 22:05:05   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Jaz sem se odločila da bom čokolade razmetala od najvišje omare do najnižje in pol se bom pa res gibala z veseljemuser posted image user posted image user posted image .Sam na vrh bkjer bo treba plezat pio elementih bom dala jedilnouser posted image user posted image user posted image user posted image

ej pri nas je pa tako malo dobrih sladkarij v hiši, res. Moj mož je samo Jafo, sin itak nobenih, zase pa ne kupim. Če pa že se pa vse pokvari. Veš tisti trenutni navdih v trgovini. Dobro da nimam pogosto takih navdihovuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
14.6.2008 22:05:44   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

sam pozdravt sem vas pršla....
Vidim da pridno smetite..joj jaz sem bla nazadnje tle gor nekje okoli 30-strani....user posted image
tja nimaš kej...otroc nas včas zahtevajo 200%, zvečer pa možek...user posted image user posted image user posted image

lep večer še naprej...

Jah, kaj hočemo?! Nekdo mora user posted image
Ti nam kar pridi večkrat pomagat

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
14.6.2008 22:06:50   
majra

Joj, kak si ti dobra user posted image  Ni treba, hvala. Se mi paše malo razgibatuser posted image

Mora bit malo spremembe, če ne se prehitro naveličam user posted image  Pol pa kile stojijo

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
14.6.2008 22:08:01   
Alfabeta

Mora bit malo spremembe, če ne se prehitro naveličam user posted image  Pol pa kile stojijo

ej, jaz se pa stegnem iz kavča, noge dam na klubsko mizico, na noge računalnik in imam čez 1 uro čisto plastično rituser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
14.6.2008 22:08:03   
majra

Gresta dva skozi gozd, pa reče ona:
"Imam en tak čuden občutek, da me hočeš poseksat”.
Pa pravi on: ” Ma ne!! Od kod le ti ta občutek?!”
Ona: "Daj me vseeno, da se rešim tega glupega občutka”.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je pa ful doberuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
14.6.2008 22:09:01   
Alfabeta
mam občutek da Triš vice išče po netu, ker je spet niuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
14.6.2008 22:12:50   
majra

ej pri nas je pa tako malo dobrih sladkarij v hiši, res. Moj mož je samo Jafo, sin itak nobenih, zase pa ne kupim. Če pa že se pa vse pokvari. Veš tisti trenutni navdih v trgovini. Dobro da nimam pogosto takih navdihovuser posted image

Pri vaši hiši se sladko pokvari user posted image  Čudna hiša user posted image user posted image
Ma saj pri nas bi se tudi našli kakšni stari bomboni.  Čokolada pa nikoli. Jo kupim več, potem pa skrivam pred sabo in user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
14.6.2008 22:13:03   
Alfabeta
TRIŠ po tankem ledu hodiš. Ne limaj vicov na januarčke ker tam so resne temeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
14.6.2008 22:14:47   
Alfabeta

Pri vaši hiši se sladko pokvari user posted image  Čudna hiša user posted image user posted image
Ma saj pri nas bi se tudi našli kakšni stari bomboni.  Čokolada pa nikoli. Jo kupim več, potem pa skrivam pred sabo in user posted image

ej res. Zadnjič mi je bilo kar nerodno ker sem odnesla iz hiše 2 polni vreči sladkarij, ki so nam jih prinesli in so bili letnik 2005 in 2006. Pa sem jih stran vrgla, ker nisem hotla tvegat da se kdo user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
14.6.2008 22:14:56   
TRIŠ

mam občutek da Triš vice išče po netu, ker je spet niuser posted image

Zdej me je vrglo ven.Očitno so prehudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
14.6.2008 22:16:07   
TRIŠ

TRIŠ po tankem ledu hodiš. Ne limaj vicov na januarčke ker tam so resne temeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes se mi dogaja pa bi rada da se katera malo pojezi.Pa me ignorirajo kot da sem meglauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
14.6.2008 22:16:43   
Alfabeta

Danes se mi dogaja pa bi rada da se katera malo pojezi.Pa me ignorirajo kot da sem meglauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čak pride jutri ofenziva, danes je BBuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
14.6.2008 22:17:56   
TRIŠ

Jutri jih bom slišala ko bodo imele ene preveč za brat.Ti ti lenčine še brat se jim ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
14.6.2008 22:20:02   
majra

Čak pride jutri ofenziva, danes je BBuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
14.6.2008 22:21:05   
TRIŠ

No pa se zamislimo nad tem zadnjimuser posted image user posted image user posted image user posted image

So se dogovorile tri prijateljice, da bodo svojim dragim pripravile
presenečenje.

Oblekle so se v sado-mazo črne oprijete usnjene jakne, črne tange,
štikle, črne preveze čez oči in vse kar pač zraven paše.

Pa da vidijo kaj bo.

Prva je imela ljubimca, druga zaročenca, tretja pa je bila že kar
nekaj let poročena. Čez nekaj dni se srečajo in..

Tista z ljubimcem: " ej stara ko mej zagledu je čist znoru, je reku da
sem ženska njegovega življenja in pol stara, sva sekala cellooo noč pa
še dopoldne..."

Zaročenka: " ja itak, ko me je zagledu me je pograbu pa sva seksala
kot mlada zajčka…"

In tista poročena: " ma ja , ko je prišel s šihta, me je najprej
vprašujoče pogledal ,potem pa dejal:

''Hej, Zoro kva je pa za večerjo??''

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
14.6.2008 22:22:00   
majra

Jutri jih bom slišala ko bodo imele ene preveč za brat.Ti ti lenčine še brat se jim ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, bi komentirala, pa se bom raje za jezik vgriznilauser posted image
Mam še zmeraj malo surlice, ker smo bile izgnaneuser posted image  
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
14.6.2008 22:24:54   
TRIŠ

Joj, bi komentirala, pa se bom raje za jezik vgriznilauser posted image
Mam še zmeraj malo surlice, ker smo bile izgnaneuser posted image  
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
14.6.2008 22:25:52   
TRIŠ
Joj otroka še kar ne spita.Če bi vedel naš ati kako miške plešejo ko mačka ni domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?