pot
|
Hvala za vse ZS in odgovore. Še vedno me zanima kam hodite h G Ljubljančanke in okolica, seveda tiste, ki ste zadovoljne z izbranim-o G. lane31, a pa ne bi šla ti h kakšnemu fizioterapevtu ali dr., da ti povedo za kolke, če se da kaj popravit, ali že veš? O, VANILI, kako si dobro opisala, kako malčki gredo eni pod mizo, eni pa po svoje v tretjo smer. Si jih čisto slikovito predstavljam. Zdaj sem dva tedna zapored izkoristila bonus za avto, ko sem okoli dr. letala, bomo videli, kaj bo dragi rekel, za drugi teden, če ni to prevelika obrmenitev za vse sodelavce, ki ga morejo potem v službo vozit. Kasija, ker se Elian že veliko okrog plazi, bi mogoče bilo dobro vzeti s sabo še kakšno varovalo za omare, vtičnice... Joj, kakšne dobrote (torte, pa lepinje...), sploh ne upam gledat, ker jih pol ne smem jest, pa bi jih takoj, če bi jih imela, pa če Oskarja potem ne bi tako zvijalo. Se mi pa zdi, da je zadnje čase veliko bolj dovzeten za vse stvari okoli sebe, mogoče mu je bilo prej skozi slabo in se ni dobro počutil, ker zdaj kar s svetlobno hitrostjo napreduje. Vsaj tak občutek imam. Bolj si zaupa, bolj je radoveden... suzanamai, tale s spalno srajco, je pa res huda. Klaudia, tale tvoja se tudi dobro konča. Toliko zaenkrat, preden me dol ne vrže, grem raje bolj tekoče zadeve brat, se vidimo čez 11 strani, na strani 191?
|