|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
13.6.2008 23:06:23   
Pandica
Micla    user posted image
čimprej se porihtaj in eno user posted image user posted image   vama pošiljam z Eleno obema

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
13.6.2008 23:06:35   
Jenny Anny
*kinnie* mi gremo v apartma, da bi šli pa kampirat, si pa sploh ne predstavljam.
Že tako je polno. Pa kufer, pa prenosna posteljca, pa armafleksi za na plažo, pa mal hrane, da ne bom prec jutr letela u štacuno (no saj ko bomo odrinel bo že jutr, kot kažeuser posted image )

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
13.6.2008 23:07:40   
valči
user posted image user posted image kaki kelnerji.
Hvala za tolažbo,mami pujsa gre sita,nažrta slanega peciva spat,že dolgo nisem,upam,da ta mesec zadnjič.user posted image

Ja,trakeci,kaj se lahko z enim trakom večrat potegne?Kaj pa ko se nazaj odhladi vosek*Pa kako ostanke z noge spravit?

Polna sem vprašanj,bom jutri zjutraj vas prebrala,sedaj grem pisat seznam za dragega,gre jutri v šoping,ko se vrača z Gorenjske.

ajde,lahko noč vsem,upam,da bo ta noč mirnejša,kot je bila prejšnja,zato raje grem počasiuser posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
13.6.2008 23:09:16   
Klaudia
vidim da bi arde striptiz gledale
http://www.youtube.com/watch?feature=related&v=Mj0uunGyR9U

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
13.6.2008 23:10:01   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Klaudija - ampak ko ležiš ali delaš stojo, se ti vsebina šalčke zlije nazaj??!!user posted image

Kaj ti stojo delašuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
13.6.2008 23:10:04   
Pandica
Kinnie   tebi pa se že čist meša user posted image  
A ti je že Suzanamai kaj po hitri pošti poslala? user posted image

Klaudia  pa ponoči tut lahko imaš tisto šalčko user posted image   not? Mislim, da ni nič narobe, če imaš vstavljeno 24 ur na dan, ko imaš user posted image   al morš tut kaj kombinirat z vložki oz. tamponi user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
13.6.2008 23:11:01   
suzanamai
Klaudija - ampak ko ležiš ali delaš stojo, se ti vsebina šalčke zlije nazaj??!!

za ****user posted image user posted image user posted image

suzanamai - jaz bom pod sos telefon kar tvojo cifro dala. Ti maš tok dobre ideje! Valda, morala bi v bc-ju rečt, naj jo oblečejo!! Ma ja jaz mam lajtunge do severnega pola, počasi to meni pride . ampak , glede na to, da bo še kar dež de in dež, bova z Živo akcijo ponovili

najblje narediš, pri meni najdeš vedno dobre idejeuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
13.6.2008 23:11:40   
VANILI
sem hotla napisat, da smo se spet prsmuknjeno obnašal v enem lokalu, naj nas pohvalim, smo šli peš v meitaju 3km daleč, pod dežniki in to vsi4! Teotek je užival, moj me je z marelo skos u rit špikal ampak sem mu pustila veselje, mu bom že pol vrnila.no in pridemo tja, kaj bomo. Živa, da kakav. Ko punca že odide, reče, da po kakavu bi pa še uno belo čokolado. Jaz, da pol  ne bo mogla, naj raje kar zdaj vročo čokolado. Gremhitro zamenjat naročilo. Medtem teotek se pozibava v ritmih neke narodne kaj jaz vemturbo folk in tolče po zračnikih, skratka ma svoj žur. Prinese vročo čokolado s fuuuuuuuuuuuuul smetane. A čokolada je bila - rjava. Mami! To NI BELA čikolada! O šit. Ma teta ni mela bele čokolade, se hitro zmislim. Ampak kako veš? Zakaj ni bele? Jaz bi BELO!! Ok, bova mi2 to pojedla, pejt naroči belo. Prinese belo.No VIDIŠ, da majo belo??!!! ZAKAJ pa si rekla, da je nimajo?? O šit. Moj gobec. Ma tetica je bila malo zmedena, verjetno je zaljubljena . Zinem. Kako veš? V koga? Zakaj si zmeden, če si zaljubljen???
Milijon vprašanj.
Ampak dejstvo, da sem požrla belo kavo, pa skor celo črno vročo in pol bele,ker je bila dobra samo do treh žličk.
Matr .

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
13.6.2008 23:12:00   
miska1
Se še jaz javim. Ene že odhajate spat, druge tukaj beremo.

tave - uživajte in dobro nosi obleko oz. čevlje

janja - sem pozabila žličko, se pravi ne smem manjkati na srečanju. Edino ta četrtek ima Martin spet en pregled, če je z glavico vse v redu, če lepo raste. Nevem, če mi bo zneslo, drugače pa teden kasneje.

2ursae - a ne me hecat, ravno zadnjič, ko sem ga videla pri tebi je imel še čupco, zdej je čist drug. Fletn, samo ga nism navajena, bova morala večkrat priti na obisk user posted image

Pol pa dajmo 17.6 ob 10 uri srečanje v Celju

Prijavljeni:
Skuštrana
Vanili
2ursae
janja
miška

komentar na srečanje - CE - A bomo same Ljubljančanke prišle? Vabljene tudi druge!

Srečanje v čet je spet uspelo. Kot so že ostale povedale, je bila glavna nit taščin kotiček - kot.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
13.6.2008 23:12:32   
Pandica
Klaudia   mislim, da nisi vredu linka dala.

Men pa se že sline cedijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
13.6.2008 23:13:49   
miska1
janja - ja al pa za žličko torek, sicer pa ni panike. Slabo berem he he.

Nočko vsem!

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
13.6.2008 23:14:20   
VANILI
klaudija!! HOČEM STRIPTIS! HOČEMO STRIPTIS!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
13.6.2008 23:15:00   
VANILI
ma ne delam glih namerno stoje, včasih pa tud dvignem noge u luft ja

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
13.6.2008 23:15:55   
suzanamai
Uh kaki radiatorčki... gate bi si pa lohk druge kupu, drugač pa ja Klaudia daj šeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
13.6.2008 23:16:03   
Pandica
Klaudia   kaj zdaj to, kje si? 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
13.6.2008 23:17:00   
VANILI
no kam ste zdej šle? no meni je ful všeč en posnetek v filmu Klub golih pesti, ko čist na koncu, za delček sekunde, pokažejo nageca Brada Pitta. Sicer mi taki pocukrani tipi niso všeč, no ON je izjema. Slurp!! In sem si dala video kaseto na čist počas, ker sem mislila,da sem narobe idla. Pa nisem!! Je bila čisto jasno vidna ena hm.... njam!!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
13.6.2008 23:17:38   
janja
Vidim, da sem zamudila vse debate. Ste pa tud tolk naklofale, da sem rabla kar nekaj cajta, da sem prebrala od včeraj.

suzanamai - škoda, da te nisem poznala že takrat, ko sem rodila Andraža. Bi tudi jaz rabla nekaj. Sploh pa sem bla ful razštelana in sem skoraj eno leto bolj vegetirala. Pol pa se je stanje počasi normaliziralo, a ni bilo več isto. Zanimivo, da zdaj ko sem rodila Urbana, je pa situacija ravno obratna. Me ful razganja, pa še boljš je.

Klaudia - men tud ne potegne ravno ta Lunette. A je to podoben sistem kot tista diauser posted image gma? Jaz sem si jo enkrat nabavla, pa potem nikoli uporabljala. Mi ne leži ta način. Men so OB še vedno zakon. Vložki so mi čist mim, sploh ker sem imela vedno tako močne in sem morala paziti, da ni kaj čez ušlo.

Jenny Anny - jaz sem bila pred 14 dnevi na morju, tako da sem imela generalko kako zložiti vse v prtljažnik. In mi je super uspelo. Še sama sebi nisem mogla verjeti. Sem bolj organizacijski tip. Mamo pa čist navaden avto (ne karavan, ne enoprostorc, nimamo truge...)

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
13.6.2008 23:17:39   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kinnie   tebi pa se že čist meša user posted image  
A ti je že Suzanamai kaj po hitri pošti poslala? user posted image

Ti pa res za CIO delašuser posted image user posted image user posted image

Matr mi je računalnik usulo....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
13.6.2008 23:17:46   
VANILI
suzanamai a ti si ga vidla?? saj sem jaz tud čez 18, pa ga ne vidimuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
13.6.2008 23:18:00   
suzanamai
ups tale tudi pravi, da bi nam z veseljem kaj postregeluser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4570
13.6.2008 23:18:33   
*kinnie*
Pandica, vidiš kaj dela vodauser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
13.6.2008 23:19:13   
Pandica
Suzanamai opažam, da so tebi črnci všeč user posted image  user posted image  user posted image

Grem še jaz kaj poiskat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4572
13.6.2008 23:19:32   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Klaudia   mislim, da nisi vredu linka dala.

Men pa se že sline cedijo user posted image user posted image user posted image

Porkiš, jaz bom Jegraaaa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
13.6.2008 23:20:03   
suzanamai
Ja Vanili premlada zgledašuser posted image . tam klikni na gumb confirm al kako že

Neposredna povezava do sporočila: 4574
13.6.2008 23:20:42   
VANILI
janja, viš jaz pa sem organizatorski tip, ki mi je sesulo software v glaviuser posted image , namreč sem trenutno, navzven, čist antiorganizacijski. Ampak, ker sem v osnovi organizacijski, me tole anti ful živcira.Ampak, višek je višek, dosežen, kajti ne najdem položnice od davčne za plačat, pa eno Živino za plesne sem nekam založila in smo dobili OPOMIN, kar me ful sramoti. Tako da bi šla pospravljat, ampk je tkle tko zanimivo in vroče!!!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?