|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
13.6.2008 21:31:13   
Pandica
A še lahko jaz malo vskočim pri čveku? 

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
13.6.2008 21:32:20   
*kinnie*
ooo Pandica, si vidla moj podpis, aaaa?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
13.6.2008 21:36:40   
*kinnie*
Kam ste ušleuser posted image
Jaz pa tako zasidrana za compom, pa noben me dol ne podi....vsi že spijouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
13.6.2008 21:37:27   
Pandica
Sem prvo doli jedla, sem si spekla 2 jajci na oko, pa 2 žemljici zraven, pol sem še peljala Alanota lulat, pa Zalo zrihtala za spanje, čeprav še ne spi. Se še nekaj buni user posted image

Lane31  hvala za pohvalo v mojem podpisu. Men je tut full lepo to napisano ja.
Pa jaz sem tut bolj cmera odkar imam user posted image tako, da ne vem, če je pri vam glih EMŠO kriv...kaj pa je pol pri meni, kaj?
Aja, pa hvala za vse sladice, hhmmm, so bile dobre.
Čeprav bom pol še butnila doli par nektarin, jih imam full rada. Ampak morjo bit full trde, tak, da, ko ugrizneš v njo nič soka ven ne steče in ravno take imamo v skledi user posted image

Suzanamai  a ti revica pa spet sama? Tvoj pa v nočni? A misliš, da bo spet pogovor nanesel o user posted image   tako kot je bilo ponavadi do zdaj, ko je bil tvoj v nočni? user posted image user posted image user posted image

Kinnie  ti si še tu? Kaka akcija je slikice limat, ne? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
13.6.2008 21:38:15   
suzanamai
Včasih se smejiš, pa nihče ne opazi tvojega nasmeha.
Včasih jočeš, pa nihče ne opazi tvojih solz.
Poskusi prdniti...

ja če drugač ne, me bojo pa zavohaluser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
13.6.2008 21:38:41   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Vidla, vidla  user posted image

A si ti mojga? user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
13.6.2008 21:40:28   
suzanamai
Suzanamai a ti revica pa spet sama? Tvoj pa v nočni? A misliš, da bo spet pogovor nanesel o tako kot je bilo ponavadi do zdaj, ko je bil tvoj v nočni?

Pandica ne klič hudiča. Aja Lane31 kaj pa ti še delaš tukaj? Hitrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
13.6.2008 21:43:36   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Vidla, vidla  user posted image

A si ti mojga? user posted image

Seveda

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
13.6.2008 21:43:39   
Pandica
Suzanamai  ti imaš tut nov podpis, ne? Ga prej nisi imela se mi zdi user posted image imam prav? 

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
13.6.2008 21:45:11   
suzanamai
Pa kje ti to dobiš.....sem delala raziskovalno po interneto in je drago od hudiča....pol že mora pomagat
Kalorije pa itak....mora iti do ponedeljka 1,20 kg dol ....pa drugi teden 2 pa še naslednji 2......hehe optimist kaj .....to bo akcije ......te praviš ,da ne rabim šparat tega ?

Nič šparat, hitro akcija, bom še poslalauser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
13.6.2008 21:46:04   
Pandica
Kaj pa pravite na mojo "pianistko" ? Je nebo nobena pokomentirala user posted image ( no razen Lane31 ) 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
13.6.2008 21:46:30   
suzanamai
Suzanamai ti imaš tut nov podpis, ne? Ga prej nisi imela se mi zdi imam prav?

Ja če ga imate pa vse, ne smem zaostajatuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
13.6.2008 21:47:23   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Pa kje ti to dobiš.....sem delala raziskovalno po interneto in je drago od hudiča....pol že mora pomagat
Kalorije pa itak....mora iti do ponedeljka 1,20 kg dol ....pa drugi teden 2 pa še naslednji 2......hehe optimist kaj .....to bo akcije ......te praviš ,da ne rabim šparat tega ?

Nič šparat, hitro akcija, bom še poslalauser posted image

Kaj to vi2 nekaj špijunirata? Kaj pa smo me?

Neposredna povezava do sporočila: 4438
13.6.2008 21:49:08   
suzanamai
Kaj pa pravite na mojo "pianistko" ? Je nebo nobena pokomentirala ( no razen Lane31 )

Oprosti Pandica, me je prej dol vrglo, pa sem imela že napisano. Zala izgleda čist profi tam za klavirjem. Posnemi jo, da jo še slišimo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
13.6.2008 21:51:52   
mehurčica
Nič nebo danes z orbitrekom. Je šel David komaj pred pol ure spat. Pa mi je prepozno. Je gledal Tom in Jerryja na youtube. Jih je polno.

Eni pa je ugotovila, kako se odpirajo predali v kuhinji.user posted image In zdaj morem bit ves čas zraven, če gre tja, ker si odpira in prstke not zapira. Sicer imamo tisto bremzico, da gre počasi, ampak ji pač počasi prstke potegne zraven, ker jih ne umakne.
Je pa taka faca...če ji kaj ne pustim, se mi začne tak nagajivo smejat.user posted image In potem še parkrat proba, če sem si že premislila.user posted image Pa ob pečico se je danes vstala. Na srečo je bila ugasnjena ob njenem prvem poskusu, tako da zdaj pa res ne vem, kam jo bom dala, če bom kaj pekla. Mi je do zdaj vedno "pomagala" v kuhinji. Pa še stegovala se je proti ročaju, ampak ga na srečo še ni dosegla. Se bo pač hitro naučila, kaj pomeni "ajs".

Aja, pa danes zjutraj je tak smešno, na stran, stegovala jeziček iz ust in govorila:"Lalala..".user posted image

Kinnie, sem te vidla, ko si jedla tortico. Ja tu in tam pa si lahko privoščiš!user posted image

O, ravnokar je prišeluser posted image domov. Končno.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 4440
13.6.2008 21:52:02   
*kinnie*
suzanamai: a imate tam v vašem koncu kakšno pametno mehiško al pa kako drugo restavracijo....moram user posted image na večerjo pelat, da ga naučim mal romantikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4441
13.6.2008 21:54:34   
Pandica
Joj, te se bomo pa spet morali učiti a ne Kinnie? user posted image   Ne vem kako naj to potem tu gor spravim, nisem ekspert za take stvari user posted image
Drugač pa tolče gor po tipkah, ko nora, pol pa čez čas kr preobrne klavir in začne tolči po hrbtni strani, joj, sem se ji danes nasmejala user posted image , ko sma se igrali.
Aja, pa prej, ko sem jo rihtala za spanje, se mi je SPET polulala. Ampak tokrat mene ni trofla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4442
13.6.2008 21:55:01   
Klaudia
Pandica - dobra je dobra... a že zna odigrat štiri letne čase user posted image  user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
13.6.2008 21:55:02   
mehurčica
Ja, Zala je taprava. Bota z Eni lahko imeli kak duet.user posted image user posted image Eni ima ful rada klavirček in potem tak ponosno k meni pogleda, se nasmeji in pomiga z ritko.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4444
13.6.2008 21:55:26   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Kinnie, sem te vidla, ko si jedla tortico. Ja tu in tam pa si lahko privoščiš!user posted image

ajoj jest sem lačnaaaa....ampak držim se pa redauser posted image ....nič ne goljufamuser posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4445
13.6.2008 21:56:33   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Joj, te se bomo pa spet morali učiti a ne Kinnie? user posted image   Ne vem kako naj to potem tu gor spravim, nisem ekspert za take stvari user posted image

potem nam pa part 4 ne uideuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
13.6.2008 21:57:26   
Klaudia
Evo malo lažjo večerjo, da se ne boste preveč zredile user posted image  

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
13.6.2008 21:58:37   
*kinnie*

ajoj jest sem lačnaaaa....ampak držim se pa redauser posted image ....nič ne goljufamuser posted image user posted image

Me naslednjič, ko pridem v MB sploh ne boste spoznaleuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
13.6.2008 21:59:17   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Pandica - dobra je dobra... a že zna odigrat štiri letne čase user posted image  user posted image

Danes sma se učili  Čuk se je oženil, ker to še znam jaz zaigrait še iz O.Š. user posted image   

Ja, Zala je taprava. Bota z Eni lahko imeli kak duet. Eni ima ful rada klavirček in potem tak ponosno k meni pogleda, se nasmeji in pomiga z ritko.

No, pol pa bosta mogli res prit 1x k nama na kavico, da malo skupaj povadita
In pol na enem srečanju nekaj zaigrata

< Sporočilo je popravil Pandica -- 13.6.2008 22:00:41 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
13.6.2008 21:59:32   
*kinnie*
heheh vidim, da imam danes preizkus vzdržljivosti glede večerje user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?