|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
13.6.2008 16:17:03   
buči
Joj, kar zobe že imate! Pri nas jih je Aljaž dobil šele pri 9 mesecih. Ne bi bilo nič narobe, če bo tudi pri Tilnu tako ... Pa ne jih pozabit čistit. Z vlažno krpico, prst ovit, pa v usta vtaknit.

Ja, grem srfat po netu, da najdem najugodnejši stroj.

user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
13.6.2008 16:23:13   
MetiLu
Buči, ti mal pomagam user posted image  http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/dept.asp?dept_id=865

A mi lohk  čestitaš, ker sem končno odprla diplomco in jo popravljam user posted image  mogoče jo bom pa še clo spacala skupi user posted image  sam ne dones, ker je kar nekaj dela user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
13.6.2008 16:27:49   
mesecnica
Buči - pa še tle mal poglej:
http://www.ceneje.si/umivanje-in-pranje-pomivalni-stroji
Malo si na desni označi kaj te zanima, pa imaš primerjavo večih trgovin...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
13.6.2008 16:50:20   
ella79
mary lou user posted image user posted image user posted image za zobek. Pa to brez jokanja in stokanja user posted image

buči user posted image user posted image moj pomivalni stroj pa sploh ne more crknit user posted image user posted image user posted image
lahko pa tuki kej ugodnega najdeš user posted image
http://www.mimovrste.com/katalog/1294/orderby=priceasc/pomivalni-stroji

je blo danes prav luštn počvekat, itak sem spet zadnja šla domov, sva še cimro iz porodnišnice srečali in obvezno mogli še na eno kavico... jencili upam, da ne zameriš, k sem te potem tok na hitr odlovila user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
13.6.2008 16:52:14   
ella79
jeee user posted image user posted image user posted image pogledam na abanet in regres user posted image user posted image user posted image buči sej bi ti ga mal odstopla, sam gremo konc mesca na morje, pa bomo vse zapravl user posted image matr sem vesela, bi šla zdele še 1x v KR in si kej lepega privoščila user posted image user posted image pa četudi eno tortico user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
13.6.2008 16:52:48   
ella79
pa še otroški dodatek user posted image user posted image user posted image ja noro user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
13.6.2008 17:01:42   
mlavla
ella...bravo za dohodek..
jst se bom tud kmal azčela sam seb smilt...no ne smem prevč jamrat..
drugače je pa moj ta mesec dobil tako mizerno plačo..da sem se kar zjokala..vse skupaj z malco+ prevoz ni bilo 400eur...
zdej pa je dobil ponudbo za novo službo..pa mava spet polno dvomov...ker se bojiva,da ga bodo zopet nategnili..kot pri zdajšnji službi...
pol pa še regres naj bi dobil konec julija..to pa pomeni, da če to službo pusti..še to odpade..user posted image user posted image
a  se katera spozna na to?
pa če gre v novo službo..spet ne bo nič dopusta..pa že tako sva ves čas sami..

danes je res čuden dan...petek 13...se opravičujem za ta moj izpad..
pa še tamal se mi zdele ful dere..pa še jest noče..

buči zate pa user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
13.6.2008 17:09:24   
ella79
mlavla če je v tej službi zaposlen polnih 6 mesecev mu pripada celotni regres. Je pa res, da so fore, k potem firmi ni treba izplačat, tako da je čist od  'dobre volje' odvisno. Pa sej če gre drugam v službo ima itak recmo en mesec odpovednega roka, pa bo v vsakem primeru dobil regres user posted image
jaz bi na njegovem mestu, če pač že ima varianto menjat, zagotovo zamenjala user posted image verjetno prav veliko ne more izgubiti user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
13.6.2008 17:11:03   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Ja, grem srfat po netu, da najdem najugodnejši stroj.

user posted image

jaz sem enga širine 45 cm našla za 242 EUR user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
13.6.2008 17:14:45   
mary_lou
mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
13.6.2008 17:17:45   
ella79
mlavla še to sem hotla povedat glede dopusta... je tudi od firme odvisno, a te že takoj prvi mesec spustijo na dopust user posted image sam glede na to da je ravno poletje, mu pa ja bodo dali kak teden user posted image a v zdejšnji firmi ima še kej dopusta? lahko da recmo odpoved, dela recmo tri tedne, ostalo pokoristi dopust, potem pa v novi začne pa je. Tako mu ostane še kak dan dopusta, k ga pa v novi firmi pač kasneje pokoristi. A to misliš da je izvedljivo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
13.6.2008 17:26:38   
Februarka08
Mlavla, ne vem kaj naj ti rečem. Prav smilita se mi....user posted image user posted image user posted image user posted image

En nasvet za tiste, ki user posted image ne kakajo prav pogosto: meni je rekla kolegica, da to pomaga, sem probala še sama in zgleda res deluje: ko malo odvijem, obrišem ritko, začneva telovadit in tako mal kolo voziva in žabico ˝plavava˝ - upam, da veste kaj mislim. Ob tem ful ful uživa, smeje se na vsa usta in s to telovadbo tako baje pospešiš črevo... odkar ji to delam, mala pridno kaka vsak dan, pa še nič se ne napenja.user posted image Čist tko, nevmesno povem....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
13.6.2008 18:49:58   
MetiLu
Moj tamavček je pa tko siten dons, pomojem ga vreme daje. Ko je buden, sam tečnari, visi na zizi in tuli, če ga dam iz rok... No, spi pa tud velik, vsake 2 ure ga dam spat za 20 - 30 min user posted image

Sem bila pridna, sem v večini "tehnično"popravila diplomco user posted image  še nekaj literature moram citirat med besedilo, pa sem fertik. Sam to ne bom dones, ker se mi ne da iskat iz kje sem kakšne odstavke kopirala oz. prepisovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mlavla, želi ti, da kmalu rešite tele finančne tegobe user posted image  in da možek dobi boljšo službo.

Mary lou user posted image  za zobek!

Ella, pa kje ti delaš user posted image  a majo kakšno delovno mesto frej, jaz bi službo menjala user posted image

Grem še kej pojest, sem dons tko mal, sej ni čudn da kile padajo. Sam tok k Misar mi pa ne, men je zdej 34 št. lih prov user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
13.6.2008 18:54:46   
MetiLu
Februarka, dej mi neki povej. Ti si mela s to diplomo tud cele štale glede navajanja literature, če se prov spomnim... a pol ko jo dobiš iz tehničnega pregleda in jo dokončno popraviš in sprintano in vezano neseš v referat v oceno, a jo še kej pregledujejo? Me ma, da bi malo na blef dodala vire, ki jih moram med samo besedilo diplome vnest user posted image  user posted image  user posted image  joj, komaj čakam da se znebim tega sranja, k mi že tok dolg za vratom visi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
13.6.2008 18:57:58   
ella79
naša je pa danes čist pridna user posted image  user posted image sva se zdele tako luštn smejali in zabavali, zdej naj se pa še mal sama, k mami je že čist zmatrana user posted image user posted image

meti delam pa pri tvoji konkurenci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image da diploma napreduje user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
13.6.2008 19:08:35   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Februarka, dej mi neki povej. Ti si mela s to diplomo tud cele štale glede navajanja literature, če se prov spomnim... a pol ko jo dobiš iz tehničnega pregleda in jo dokončno popraviš in sprintano in vezano neseš v referat v oceno, a jo še kej pregledujejo? Me ma, da bi malo na blef dodala vire, ki jih moram med samo besedilo diplome vnest user posted image  user posted image  user posted image  joj, komaj čakam da se znebim tega sranja, k mi že tok dolg za vratom visi user posted image user posted image user posted image

Joj, ne omenjaj....user posted image Ne, ko je enkrat pregledana ti itak dajo znak za printanje in vezavo. Pol nimajo kej več komplicirat... user posted image jim bi že dala vetra, če bi mi še kaj zamorili. Sej sem jest tud neki spomnila glede virov, sicer sem pri enem sam mal svojega dodala, ampak dobrouser posted image (nisem vedela kdo je napisal en članek in sem sam končnice napisala - M.J. - pol naj pa študirajo kdo user posted image je touser posted image ).

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
13.6.2008 19:16:11   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mlavla, ne vem kaj naj ti rečem. Prav smilita se mi....user posted image user posted image user posted image user posted image

En nasvet za tiste, ki user posted image ne kakajo prav pogosto: meni je rekla kolegica, da to pomaga, sem probala še sama in zgleda res deluje: ko malo odvijem, obrišem ritko, začneva telovadit in tako mal kolo voziva in žabico ˝plavava˝ - upam, da veste kaj mislim. Ob tem ful ful uživa, smeje se na vsa usta in s to telovadbo tako baje pospešiš črevo... odkar ji to delam, mala pridno kaka vsak dan, pa še nič se ne napenja.user posted image Čist tko, nevmesno povem....

Februarka ta telovadba pomaga veš , ker jaz tudi z Elmo tko telovadim user posted image , Pa ni problemov za kakanje ,sam kolo maramo vozit user posted image

Mary louuser posted image user posted image  za zobek user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 13.6.2008 19:18:03 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
13.6.2008 19:29:19   
ella79
a sem že povedala, da naša nima več najboljšega prijatelja ampak prijateljico user posted image namreč palčka je zamenjala za dudico user posted image user posted image user posted image user posted image očitno je moja vztrajnost le pomagala user posted image user posted image no sej kdaj se še vedno zgodi da se še mal čverca, sam kmal bomo še to ukinili user posted image user posted image

zdej gremo pa na večerni ritual user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
13.6.2008 19:31:26   
ella79
še neki user posted image zojina cimra iz P tudi tok dobr spi ponoč k naša, tako da očitno soba 24 v KR porodnišnici dela čudeže, k jih ene par poznam k so bile tudi v tej in user posted image odlično spijo user posted image user posted image user posted image sam ena slabost je, da skoraj vsi tudi palčka radi cuzajo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
13.6.2008 20:16:21   
mary_lou
Punce drug teden pa mormo vse februarcice stiskat pestke za naso sayuri, kokr je sama napisala so ji v P dali vedit da je to zadnji vikend....... sama si je izbrala datum 20.6 tko da drzimo pestke......

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
13.6.2008 20:29:10   
bamby
nizy, še dobro,d asej e vse srečno končalo z Azro. Mah ti otroci, tudi minute jih ne moreš pustiti z dojenčkom. Našega Tima sigurno ne, ker samo gleda, kaj bi ušpičil, ap vem,da ne namerno. Otroc bi se kar igrali, pa ne razumejo,da to še ni mogoče.

Elma, moje kosilo je tudi že nekajkrat dobilo priokus po zažgani čebuli user posted image . Na srečo nikoli še ni bilo prehudo, da se ne bi dalo pojest.

buči, tvojemu pomivalcu se je pa čist utrgalo user posted image . Toliko stvari naenkrat it v maloro je pa tudi kriza user posted image . 250 € je verjetno še mala cena, če ne bo popravilo stalo še več user posted image . Tudi jaz se sprašujem, če se ti sploh splača vložiti vanj toliko denarja, ker če še nekaj dodaš imaš pa spet novega user posted image . Malo razmisli. Je pa ziher user posted image , ko ti aparati crknejo ob nepravem času!!!

mary lou, čestitke za zobek user posted image ! Zadnje čase si pa zelo malo na RR. A se mogoče odvajaš user posted image user posted image user posted image ???

mlavla, tako kot je rekla ella: dopust pripada, ko si vsaj 6 mesecev že zaposlen. Ali ga izplača ena firma, ali druga, ali pa vsaka za toliko mesecev, kot si pri njej v tistem letu zaposlen. Tudi če bi bil v drugi firmi samo 5 mesecev, bi mogli za teh 5 mesecev izplačat, če bi jih prva samo za 7 mesecev.
Sicer pa sočustvujem s tabo user posted image . Ob današnji draginji pa taka plača user posted image user posted image user posted image . Sem šla popoldan v trgovino, prinesla le v dveh vrečkah in pustila 53 € pri najboljšemu sosedu user posted image user posted image user posted image !
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mlavla še to sem hotla povedat glede dopusta... je tudi od firme odvisno, a te že takoj prvi mesec spustijo na dopust user posted image sam glede na to da je ravno poletje, mu pa ja bodo dali kak teden user posted image a v zdejšnji firmi ima še kej dopusta? lahko da recmo odpoved, dela recmo tri tedne, ostalo pokoristi dopust, potem pa v novi začne pa je. Tako mu ostane še kak dan dopusta, k ga pa v novi firmi pač kasneje pokoristi. A to misliš da je izvedljivo user posted image

Če imajo kolektivni dopust, potem sploh ni problema, drugače pa se z dogovorom vse da zmenit.

Držimo pestke za sayuri, da se bo srečno končalo za njeni dve pikici user posted image user posted image  user posted image user posted image .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
13.6.2008 20:37:31   
mary_lou
BAMBY bom vse nadoknadla drug teden k gre lubi spet v sluzbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
13.6.2008 20:53:14   
mlavla
punce hvala vam za vse besede...res nisem vedela komu naj povem ..kar me obremenjuje že lep čas..
prav zato vam tudi nisem nič pisala da pridem v torek v Lj...kot prvo si to trenutno bolj težko privoščiva.."da športava"..pa še ni nujno,da bom imela avto..ker ne vem kako bo imel moj šiht (kar pa zve dan prej..)
drugače bi vas pa ful rada vidla!!! pa mi je kar mal neroden pridet, saj se vam nočem smilt..

glede dopusta in pa regresa..se bova pa še pozanimala..
problem je pa v tem..če bi sploh šel v menjavo službe..glede na to,da se v tej ta novi tud ne ve za koliko časa bo dela..ker je to bolj poletni šiht..na zimo pa tega dela ne bo veliko..a takrat bova pa od zraka živela..user posted image
mah sem že čist obupana..je pa res še to, da ga ta novi šiht veliko bolj veseli..vendar je firma še v povojih..in ni še nevem kako veliko delo..je pa še vse odvisno od tega kako se bo firma razvijala..

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
13.6.2008 21:02:07   
ella79
to bomo pa res ornk držale pesti drugi teden za sayuri user posted image user posted image

mlavla vidve kar pridita, če le utegneta. Sej ma vsaka svoje probleme, zato pa smo tukaj da si povemo in če ne drugega nam je vsaj lažje in vemo, da nas nekje nekdo le poskuša zastopiti user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
13.6.2008 21:07:28   
mlavla
ella..a zoja že pančka?
neža je že eno uro pri palčkih..user posted image

pa hvala za vse spodbudne besede..user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.