bamby
|
nizy, še dobro,d asej e vse srečno končalo z Azro. Mah ti otroci, tudi minute jih ne moreš pustiti z dojenčkom. Našega Tima sigurno ne, ker samo gleda, kaj bi ušpičil, ap vem,da ne namerno. Otroc bi se kar igrali, pa ne razumejo,da to še ni mogoče. Elma, moje kosilo je tudi že nekajkrat dobilo priokus po zažgani čebuli . Na srečo nikoli še ni bilo prehudo, da se ne bi dalo pojest. buči, tvojemu pomivalcu se je pa čist utrgalo . Toliko stvari naenkrat it v maloro je pa tudi kriza . 250 € je verjetno še mala cena, če ne bo popravilo stalo še več . Tudi jaz se sprašujem, če se ti sploh splača vložiti vanj toliko denarja, ker če še nekaj dodaš imaš pa spet novega . Malo razmisli. Je pa ziher , ko ti aparati crknejo ob nepravem času!!! mary lou, čestitke za zobek ! Zadnje čase si pa zelo malo na RR. A se mogoče odvajaš ??? mlavla, tako kot je rekla ella: dopust pripada, ko si vsaj 6 mesecev že zaposlen. Ali ga izplača ena firma, ali druga, ali pa vsaka za toliko mesecev, kot si pri njej v tistem letu zaposlen. Tudi če bi bil v drugi firmi samo 5 mesecev, bi mogli za teh 5 mesecev izplačat, če bi jih prva samo za 7 mesecev. Sicer pa sočustvujem s tabo . Ob današnji draginji pa taka plača . Sem šla popoldan v trgovino, prinesla le v dveh vrečkah in pustila 53 € pri najboljšemu sosedu ! IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla še to sem hotla povedat glede dopusta... je tudi od firme odvisno, a te že takoj prvi mesec spustijo na dopust sam glede na to da je ravno poletje, mu pa ja bodo dali kak teden a v zdejšnji firmi ima še kej dopusta? lahko da recmo odpoved, dela recmo tri tedne, ostalo pokoristi dopust, potem pa v novi začne pa je. Tako mu ostane še kak dan dopusta, k ga pa v novi firmi pač kasneje pokoristi. A to misliš da je izvedljivo Če imajo kolektivni dopust, potem sploh ni problema, drugače pa se z dogovorom vse da zmenit. Držimo pestke za sayuri, da se bo srečno končalo za njeni dve pikici .
|