|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
13.6.2008 17:11:53   
Zoja Miša
Kaj delate babike, da je tako vreme!? Mraz je, a ne?!

Sem bila pa danes tako pridna, da sem še vedno v službi! A bolje da pišem sedaj, ker ko pridem domov, se mi ne da računalnika iz torbe vlečt in se priklapljat. Sploh pa danes, ko se mi zdi, da se bom samo v kovter zavila in pred TV.user posted image

Sayuri, lepo da si doma, ampak kar otvorila boš sezono z rojevenjem avgustovk!?user posted image No, važno da sta tvoja dva zdrava in da bo vse o.k., kar pa itak bo!user posted image Čvekaj tale vikend malo z nami, me pa bomo potem že mislile nate in ti pošiljale same user posted image user posted image user posted image  za srečo!

Tejkaz, ti važno, da je sedaj bolje in da je za tabo! Pa drug teden še zdržiš, potem pa uživaš in nas ne strašiš z zatekanjem in alergijami! Eva je pa prava šefica, ni kaj!

Sandra, sem točno en teden za tabo. Stopila sem v 30 teden!

Ryssa in Matejka, dober šoping!

Tatly, tvoj dojenček je očitno vremenski. Se je kar skril, ko je tako vreme! In če si srček poslušala, mislim, da le nabira moči, da te močno brcne!user posted image

Vilika, user posted image  za takšne lubeke! Hormoni delajo, ni kaj. Jaz sem tudi nerodna ko user posted image .

Cebra lepo da si se javila, a še sedaj ne vem, a naj pridem v nedeljo? No, bom kar prišla in ti mi moraš prinesti kremice, boš?!

Erin, je prav da se kaj pokažeš. Da se ne bo Natyna napoved uresničila, da nas boš kar zapustila.user posted image

Imejte lep vikend (no, naredite si ga, glede na sranje zunajuser posted image ) in nekatere, se vidimo v nedeljo, ne?! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.6.2008 18:14:28   
Neža7
Kaja02..... JA, NE VEM KAJ MI JE BILO DANES user posted image  POTEM SEM BILA KOT, DA BI ME AVTOBUS POVOZIL user posted image  AMPAK MOJA MAMA IN SESTRA STA ME NASRALA, DA SEM ŠLA V CITYCENTER user posted image  JUTRI GREM NA KOSILO V DOMŽALE IN SE NISEM NIČ UČILA DANES user posted image  BOM SE MORALA UČIT PREDEN GREVA NA POTI OB 9.URO user posted image

JA, JA PAZI NA BUŠIJA user posted image  MENE SE TUDI SEDAJ ZDI, DA SE LEPO VLEČE user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.6.2008 18:48:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Erin, je prav da se kaj pokažeš. Da se ne bo Natyna napoved uresničila, da nas boš kar zapustila.user posted image

Ja no mislim da vas ne bom, se bom pa res malo bolj poredko oglašala ker se je moj malo razvadil sedaj ko sem bolje in mam spet en kup dela...grrrrr... sem jezna....kar ima za naredit čaka do zadnjega, če ga opomnim sem zoprna, če ga ne vse stoji in je narejeno ko je prepozno ali pa pozabi, potem pa naredim namesto njega kaj naj drugega. Se vidi da je četrt črnogorecuser posted image . Vse kar bi delal je spal, gledal tv ali pa bil za računalnikom. No sedaj spi.user posted image user posted image Jaz pa gledam prah ki se nabira pa tla ki so za posesat pa postelje ki so za preoblečt, treba je it v trgovino pa k veterinarju po kapsule za mačko itd... Kaj naj? ČE ga zbudim bo zoprn če mu ne rečem bo pa to plus še tisoč drugih stvari ostalo za kak drug dan, potem bo pa jamral kolk je dela in bova spet pol stvari preložila na tretji dan...nikoli se ne konča, jaz pa bi rada imela vsaj enkrat čisto vse uštimano tako kot si želim, ampak odkar sem z njim do tega sploh ni prišlo, ker komaj ko se kaj naredi je že drugo... Pa že dva meseca sem ga prosila naj pomije okna ker jih jaz ne morem pa jih ni, ko sem mu rekla se mu ni dalo in sem jih res potem sama mogla...on me je pa gledal in niti mu ni rekel...UF SEM JEZNA.... se vidi da mu doma ni bilo treba niti migniti s prstom...
Je pa res da se je pri meni vsaj malo navadil delat - pomije posodo, posesa, ampak takrat ko on hoče oz ma čas.
Se opravičujem ker sem se toliko od tega razpisala ampak nekje sem morala ven dat...ni treba komentirat, niti brat, važn da sem iz sebe dala...
Kakšen nasvet?user posted image VEste kako lepo spančka - kaj če mu v zahvalo zlijem na glavo liter mrzle vode?user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.6.2008 19:07:55   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kakšen nasvet?user posted image VEste kako lepo spančka - kaj če mu v zahvalo zlijem na glavo liter mrzle vode?user posted image user posted image

In  mu rečeš, da si hotla rože zalit..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.6.2008 19:08:26   
kaja02
erin- sem prebrala tvojo izpoved, pa se podpišem pod njo, pa moj nima v sebi niti malo črnogorske krviuser posted image , moj že odkar sva skupaj 12. let še enkrat ni posesal, pomil posode, pa je kuhar po poklicu, kaj šele pospravil posteljo, češ, saj jo zvečer spet razmečeš, ko se vležež vanjo. Mam edino to srečo, da kadar je doma mi ni treba kuhat, vsaj to nardi, HB. Zdaj ko pa je prvenstvo pa je itak ves čas pred TV, pa preklinja in nerga, bi rada vidla kako bi on igral..

jaz pa pečem burek, tak neslan, se mi ga je ful zluštal, ostali če ga bodo želeli jesti pa si ga bodo že solili

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.6.2008 19:08:42   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

In  mu rečeš, da si hotla rože zalit..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.6.2008 19:12:05   
naty13
Erin user posted image  Te čisto razumem, ker sem jaz tudi za vsa gospodinjska dela sama. Še za odtoke spucat je trajal pol leta, da sem na koncu že popuser posted image , ker je vsa svinjarija v banji ostala in ko se to zasuši je prov fajn pucat. user posted image  Pa še kotno banjo imava, sem se zanč kar zvrnila vanjo, mi je spodletel, pol me je pa trebuh bolel. user posted image  No, sam pri meni res veliko dela in je bolj malo frej. user posted image  Da ne govorim o žarnicah. Sem mu rekla, da če jih kupi še ni dovolj, jih je treba še zamenjat. Včeraj sem jih naprimer jaz. user posted image

No pa sem se še jaz mal zlajala. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.6.2008 19:23:27   
Erin
Vidim da smo kar na istem...pa kaj njih nič "gnezdenje" ne daje? user posted image
Ali pa samo jaz (me) pretiravamo? Me prav zanima kaj bi naredil če bi se jaz enostavno ulegla inzaspala, pa naj klinc gleda vse po vrsti...mislim da bi k mamici domov spokal tukaj bi pa vse zgnilo, se zaprašilo...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.6.2008 19:25:56   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Pa še malo heca (ali pa resnice)user posted image

Woman has Man in it;
Mrs. has Mr. in it;
Female has Male in it;
She has He in it;
Madam has Adam in it;
No wonder men always want to be inside women!
Men were born between the legs of a woman, yet men spend all their life and time trying to go back between the legs of a woman....
Why?
BECAUSE THERE IS NO PLACE LIKE HOME  

Ever notice how all of women's problems start with MEN? 

MENtal illness
MENstrual cramps
MENtal breakdown
MENopause
GUYnecologist
AND ..
When we have REAL trouble, it's a
HISterectomy.

SE POPOLNOMA STRINJAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.6.2008 19:29:01   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Upss....user posted image user posted image user posted image

REčem da sem ga za lončnico zamenjala ko je pa skoz pri miru ane?user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.6.2008 20:09:03   
Erin
kaj a sedaj pa nobene ne bo????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vam hotla pokazat to stran  (sicer sem jo enkrat že videla, sedaj sem se pa pri julijkah spomnila nanjo), ampak zame žal ne pride to v poštev ker je predalečuser posted image Bi pa FUL šla..

http://www.trebuscek.com/index.html

Slikanje trebuščkov,...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 386
13.6.2008 20:18:39   
mary_lou
SAYURI vso sreco, februarcice in nasi soncki stiskmo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 387
13.6.2008 20:19:59   
anaya
čer...

Erin: ne definitivno jih gnezdenje ne daje. Jaz mojga prosim že cel mesec če lahko končno uredima sobico za otročka, pa grema stvari kupit ( postlce še vedno nimama, vse ostale stvari so šer zmeraj pri sestrični), pa da v spalnici steno popravi 8ker zamaka), pa tla zbrusi...pa še in še je dela... ampak baje je še OGROMNO časa... jaz bom zgleda šla nekje oktobra rodit, če bom hotla met vse poštimano do rojstva.
Jezi me smo to, da se mi zdi da nikakor ne razume, da hočem da je vse popolno. Se mi zdi da pripravo na materinstvo si že od malega zamišljam (kot popolna poroka) in NIČ ne gre po načrtu. Nočem da morem vse na hitro nardit pol zadnji teden... enostavno ne razume da to meni veliko pomeni. Samo enkrat je prvi otrok.user posted image

MajaT: am bi ti z veseljem napisala kaj smo "vzeli" v MŠ glede partnerja pri porodu, pa sem ko kura, zakoj ko stopim iz predavalnice se mi zdi da sploh tam nisem bla. Ampak se tolažim s tem, da če si nisem nič zapomnila potem že ni blo kaj pomembnega...user posted image user posted image user posted image  Moj pa itak spi polovico časa, tako da še njega ne morem vprašat.
Me pa zanima kako je bil kaj filmček o porodu, nekako mam občutek, da tega ne bi rada vidla.user posted image user posted image user posted image

Glede tašč, jaz ne bi nič komentirala, je samo zdravo pa adijo pa je to ves najin odnos. Glede na to da boma po rojstvu pri njih živela, si sploh ne upam predstavljat kako bo to izgledalo.

Poroda me zaenkrat še ni strah, ne vem pa zakaj mam tak čudn občutek da bo CR.user posted image

In še ena malo boljša novica, končno sma se z mojim strinjala o imenu...user posted image user posted image user posted image . Ni še dokončna, ker zmeraj ma kdo kaj za pripomnit in potem začnem jaz premišljevat, da pa mogoče res ni dobro ime....

Lepo pa prosim, če se kateri ljubi, ki je že urejala papirje na CSD, kaj vse je treba naredit, pa glede očetovstv pa ne vem kaj še vse.... da malo napiše kako papirologija poteka, se mi zdi da me je tega bolj strah ko poroda, za tisto vsaj vem da je samo ena pot, pa da bo nekak že šlo....user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.6.2008 20:35:31   
tejkaz
Naty, nisem spregledala da gre Sayuri roditi zaradi premalo plodovnice, malo v hecu sem jo želela opomniti, da je to že naslednji teden. Kar ne morem verjet da bomo počasi avgustovke začele rojevati.

In kaj se še z mano dogaja:

Sem G samo klicala. Sva se dolgo pogovarjala in na koncu je rekel naj opustim samo mleko. Pred nosečnostjo mleka nisem nikoli pila, zdaj pa mi full paše in očitno je telo reklo da je dovolj. Naj poskusim s tem in če ne bo bolje bova naprej ugibala kako in kaj. En dan pred morjem naj se še oglasim pri njemu da vidi če vse štima, drugače pa ne vidi razloga da ne bi šli. Claretin naj imam s sabo in prav čas naj gremo nazaj če bom videla da nekaj ne štima.

Sem pa prava zaspanka danes. Zdajle popoldan sem spala 2 uri, ati in Eva sta se pa z mano igrala. ZDaj sem se najedla. Po dveh dnevih posta s prepečencem sem si privoščila kruh in poli salamo (pasal mi je sicer čokolešnik ampak ne smem mlečno jesti) zdaj pa me ma da bi šla v posteljo. Malo miže premišljevat ;)

Lep vikend punce in se tipkamo v ponedeljek. Pa lepo se imejte na srečanju. Če pa bo slučajno v soboto, v kar dvomim, pa naj me katera pokliče.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 389
13.6.2008 20:45:36   
tatly
hja punce....sem svojo puncko prej poslusala z angel soundom in se je zacela premetavat tak da res mislim da je po vremenu!kak sem zdaj srecnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.6.2008 21:15:42   
cebrca
Zoja Miša ne zameri, sem mislila nate, pa ko sem se že odklapljala sem se spomnila, da ti nisem nič napisala. Kremce zate imam že doma od srede zvečer in na koledarju za nedeljo je velika rdeča zvezdica, da moram it v Tivoli!user posted image user posted image user posted image 100% se vidimo v nedeljo, pravijo da baje ne bo padalo!

Erin baje se z mrzlo vodo zdravi trmauser posted image user posted image user posted image , mogoče bo pa le kaj pomagalo.
Danes nam je šlo bodočim mamicam na MŠ vsem na smeh, ko je babica rekla očkom, da bodo morali kakšnih 14 dni ali pa tri tedene oni za kuhalnico prijet. So bli vsi tako fletni, ker so samo barve začeli menjat!user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko sva se pa peljala domov, me je pa moj resno vprašal, če bom morala res vsako uro dojit? Je bil tako simpatičen. Mislim, da se je že videl, kaj vse mu bom težila, da je za naredit!

Ne sekiraj se, počasi jih bomo vzgojile! Če mi moj reče kaj mu težim, mu rečem, da kar bo on delal bo otrok ponavljal za njim, potem se pa malo zamisle, kaj on dela in kaj pričakuje od otroka pa potem marsikaj naredi brez besed!user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 391
13.6.2008 21:24:51   
sandra123
user posted image user posted image user posted image Za tvojo punčko, Tatly...
Glede naših hormonov...
sem tudi jaz danes konkretno pouser posted image , pa še kot dež zraven user posted image ...mojemu ni bilo čisto nič jasnouser posted image ...šlo se je pa zaradi tega, ker ga ju3 cel dan ne bo doma, ker gre eno poroko slikat...jaz bom pa sama s Tino, ki me okupira 100 na urouser posted image , pa še dvd player je crknil, da ji še pravljic ne morem naštimatuser posted image user posted image user posted image ...že vidim, da bo ju3 pester danuser posted image ...
Erin, pod tvoj dolgi post se pa še jaz podpišem, čeprav zna biti moj dragi včasih zelo presenetljivo koristen in uporabenuser posted image ...ampak imam včasih že pol kufer tega prosjačenja in napotkov, kaj naj naredi...
Pablo...meni bi drugi teden zneslo, da se pripeljem v Celjeuser posted image , moramo se pa dobro uskladiti časovno, pa še kakšna souser posted image bi lahko prišla...user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.6.2008 21:28:33 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 392
13.6.2008 21:25:20   
cebrca
Srečanje Ljubljana

15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

cebrca  bom 100% ob 16h tam, kaj bom oblekla nimam pojma, trebuščka pa ne boste mogle zgrešit!user posted image

Zoja Miša - ned
m@j@
majah  -
ned
Krysia - ned

Glede na prijave, srečanje 100% v nedeljo! Točno se zmenimo v soboto.

Upam, da bodo še kakšne prijave padle! Če pa ne pa lahko pridete brez prijave!

Evo tiste, ki ste v dvomih, kje je Čolnarna v Tivoliju! Pa kliknete prikaži na zemljevidu in se potem lahko poigrate s karto. Parkira se po moje lahko v Tivoliju na parkirišču ali pa v Rožni dolini, ker v nedeljo ni toliko študentov v LJ!

http://www.ljubljana.si/si/turizem/ljubljana_az/52007/podrobno.html

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 393
14.6.2008 0:28:15   
vika1
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Povejte tiste katere boste prvič rodile, a že kaj razmišlajte o porodu, vas je kaj strah, trema?  

Lep pozdrav.Jaz pa samo to povem,da grem že 5-tič rodit in moram priznat da mi je zelo,zelo strah ....user posted image

Drugače pa sem vredu,tak če koga zanima,teče 29 t (že?).Še mal,še mal....
Pregled imam,komaj 1.07-dopusti pač.
Pa,da še malo považim,tudi mi gremo 15.06 za 12 dni na dopust user posted image user posted image user posted image (z avionom).

Punce,ajde prosim povejte,kak se vam zdi ime (za našouser posted image ) Vana Pia?

No dobro,zdaj pa grem..

Lepo se imejte,pa lahko noč

P.S Pri nas,zunaj,je prava zima.Brrrrr,ka junija moram zakurit user posted image ?

L.P.Vika

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 394
14.6.2008 7:40:02   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.  Zunaj bo danes malo bolje. Upam, da ne bo dežja, da bomo šli mal ven. Je pa mrazzzzzzz. Brrrrrrrrrrrrr. user posted image  Spali smo dobro, do 7h.

Sandra potem imate pa pri vas isti problem. Pri nas je tudi dvd crknil in mu ne morem risank gor dat. user posted image user posted image  Bo treba po novega in bojo spet evrčki šli. user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj kaj kupiš, seznamček se pa namesto krajša, daljša. user posted image user posted image user posted image

Vika lepo ime Vana Pia za user posted image . Že v peto greš rodit. To pa je nekaj. user posted image  Lepo, da si nas mal prišla pogledat. user posted image

Cebrca sem se pošteno nasmejala tvojemu user posted image . Počivat bomo pa mogle in se sploh tega nezavedajo.user posted image

pa pa

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 395
14.6.2008 8:58:50   
nell
Dobro jutro punce!

Tud jaz sem se zbudila v turobno jutro, prav nič fajn...pa še vse stvari moram razpakirat, volje pa od nikoder. Moj je že na vse zgodaj zjutraj aktiven, je pršu centralno majster napelat v kopalnico...tko da se kr neki dela. Js se pa počas odpravljam v trgovino, pa se mi nekam ne ljubi...opažam, da sem postala full lena zadnje čase, sej že pol nardim vse kar je treba, ampak do tja spravit se je pa problem.

No mal jamranja...zdej je pa čas da dvignem rit in grem v akcijo...kar se mora se mora.

lep dan punce, kljub čudnemu vremenu.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 396
14.6.2008 8:58:57   
nell
Dobro jutro punce!

Tud jaz sem se zbudila v turobno jutro, prav nič fajn...pa še vse stvari moram razpakirat, volje pa od nikoder. Moj je že na vse zgodaj zjutraj aktiven, je pršu centralno majster napelat v kopalnico...tko da se kr neki dela. Js se pa počas odpravljam v trgovino, pa se mi nekam ne ljubi...opažam, da sem postala full lena zadnje čase, sej že pol nardim vse kar je treba, ampak do tja spravit se je pa problem.

No mal jamranja...zdej je pa čas da dvignem rit in grem v akcijo...kar se mora se mora.

lep dan punce, kljub čudnemu vremenu.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 397
14.6.2008 9:24:01   
Tamy30
user posted image Jutro punce,
zunaj se je pa kar ohladilo. Boljse to, kot pa da je ful vroceuser posted image
Ta teden sem sama. Moj dragi je odpotoval v tujino, jaz pa sem bom cez teden preselila k mojim starsem. V najini odsotnosti, nama bojo porihtali kopalico, hodnik in wc. Upam da ne bo ostalo pri obljubah. Tak da me se caka cez vikend pospravljanje prostor, vsaj ciscenja ne bo, HB.

Drugace je pa moj pikec v trebuhu vsak dan bolj aktiven, posebno proti veceru. Najbolj ga cutim v levem zgornjem delu trebuha, se mi zdi ce je obrnjen z glavico navzdol, da bi lahko bile to njegove nogice, ali pa rokeuser posted image
Ful je lepo za gledat, ko se cela koza zatreseuser posted image

Grem se malce odpancat,

lepo dopoldne

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 398
14.6.2008 9:35:18   
dojenč
JUTROOOOOOOOOOOOOO.SEM V SLUŽBI,pa mi ni.sma bla vceraj z mojim na pikniku, ki so ga imeli v službi, pa se mi je malo napil......user posted image user posted image pa sem na njega tako jezna, ampka je bil tak smešen,sploh ne rabi dosti.imeli smo ga v halozah, nekje bogu za hrbtom, vozli smo se po nekih šumah,....jaz pa imam strah pred njimi, pa nasploh ne rada vozim po takih poteh, ki je z vsake strani prepad, in ko sem tak 15 minut vozila, me je blo tak strah, pa še 13 je bil včeraj, vazno je vse ok.imam pa eno vprašanjekončno sem mojega prepričala da gremo jutri v toplic e, kaj pravite ve.lahko grem ali odsvetujete

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 399
14.6.2008 10:00:31   
ANA_P
dobro jutro........

sem že spila kavo in pojedla zajtrk, pa sem že za računalnikomuser posted image

dojenč, glede toplic, ti predlagam, da si greš v DM po tampone za nosečnice, ki te ščitijo pred raznimi okužbami. Baje se dobijo v Qlandiji.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?