Maja T.
|
Ja Tamy previjat moraš široko, saj tiste 3 dni, ko si v bolnici, vztrajajo. Doma vsekakor po želji, samo full težijo s tem širokim povijanjem. Nam je pa babica na MŠ rekla, če bo zelo vroče, da lahko katero široko previjanje ven spustimo, da ponoči pa je zelo priporočljivo. Baje tudi , če so kolki 1A, ni nujno, da bodo potem čez 3 mesece, ko ima ponovno slikanje kolk. Res pa je, da to samo še v MB vztrajajo mislim, da drugje ne več, ali pač? dobro jutro še od mene. jaz pa kar dobro spim, razen tega, da se za vsaki obrat iz desnega na levi bok zbudim, primem trebuh, dam pojšter med noge in dalje spim. Ana_P Tatly je tvoj že kaj bolj živ? Smo pa že cel teden brez plenice podnevi , bravo pikec!!! Ozziebo to si pa vesela kaj, da ti dete že na kahlico gre Tejkaz, to si pa dala ene kolobocije skozi, fajn da se je zadeva toliko umirila in da ti gre na boljše . Evica pa je pravi cuker, za pohrustat, res lepa pupa Anita G. sem se nekako pripravila na porod in me ni strah, nimam pojma kako je, nekak bo že Sayuri za vikend doma in ups, kaj je res že tako daleč, da so finale tu, vou , drži se nam