|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
12.6.2008 14:36:09   
Neža7
gajka..... super vic user posted image  smešno, ker je lahko tudi resnica user posted image user posted image
Hey! si bila danes v MŠ? Meni se zdi, da je bilo danes najboljši od vseh. Sem se tudi nekaj naučila user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 276
12.6.2008 14:42:11   
tatly
joj kak je danes tecen dan saj nevem kaj naj delam,kako so kaj vasi trebuscki

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 277
12.6.2008 15:08:30   
anita goitan
pozdrav vsem, sem ravno konačala s pospravljenjem po stanovanju, zjutraj sem ga takoj zasvinjala, sem sepkla še eno pecivo z marelicami in skuto (ja boste rekle da sem luda, ma jaz tolk rada pečemuser posted image ), potem sem si naredila pečen krompirček, gor dala sir in  kot priloga je bila domača špinača, o ja to še ni vse, zraven pa skleda solateuser posted image
Evo zdej je vse v pomivaluc, posesala, obrisala, in grem mal odležat, popoldan pa šibneva v Lj na rojstni dan kolega, juhu
tatly buši je uredu, dopoldan se komot lahko spodi uredim-frizurca in touser posted image , zvečer pa težko z brivnikom kaj dol počnem, ma bom itak mojemu prepustila te užitkeuser posted image

želim vam en lep popoldan, vsem user posted image za preglede, nakupe, in še kaj!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 278
12.6.2008 15:22:01   
naty13
Anita ti si pa polna energije. user posted image user posted image  Fajn da rada pečeš, user posted image user posted image user posted image   jaz pa sem bolj leva glede peke peciva. user posted image
Pa še celo stanovanje pospravila. Pridna. Le spočij se, da boš šla tudi na rojstni dan polna energije. user posted image

Sicer sem tudi jaz mal pospravljala, skuhala kosilo, nekaj sem imela še za zlikat, dala prat stroj cunj in jih obesila. No Nejc mi je pomagal. Se mi ni treba pripogibat, ker mi mali podaja cunje. user posted image  Po kosilu sem pa že dva dni taka, da se mi nič ne da in bi samo poležavala. user posted image  Zvečer je pa spet dobro in se energija vrne. user posted image  Zadnje dni sem pogosta stranka WC-ja. Se bom kar preselila tja. user posted image

Ej bejbe, jutri je petek 13.

V nedeljo ima pa ena moja sošolka s faksa/kolegica PDP in že nestrpno čakamo, da dobimo lepe novičke. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 279
12.6.2008 16:05:36   
kaja02
pogovori o frizurci!!!user posted image , jaz tako ali tako že kar lep čas ne vidim nič tam spodaj, pa sem se zadnjič ( mojga ni bilo doma) odločila za ta podvig. Pa vzamem ogledalo in se obrijem, vsa ponosna, da mi je kulker tulk uspelo. Potem pa grem ponoči na wc, se obrišem in mam krvav papir, me zagrabi panika, kaj pa je zdej to, pa se obrišem še enkrat zopet kri, grem mojga zbudit, da je neki narobe, da krvavim, pa grem zopet na wc in vzamem ogledalce in kaj ugotovim, sem se čist razmrcvarlauser posted image , še moj pogleda pa se začne smejat da naj drugič raje na njega počakam, da ga potem nebom slučajno sred noči budila. Men je blo tko nerodnuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 280
12.6.2008 16:39:33   
anita goitan
kaja02 o boga, si kr predstavljam kako je to hudo, kašno paniko bi sama ob tem počela. Imam nasvet-jaz se brijem z mašinco s katero mojemu frizuro urejam, čist navadna mašinca za brit,brez nastavkov seveda in se ni mogoče urezat, probaj če jo imaš.
naty tole z WCjem ej noro, ma kar naprej murm hodt lulat, včasih prav sključeno hitim do WC, da ne govorim kako so se mi v vrsarju zvečer smejali, nisem zdražala, tisti sekreti po lokalih so bljak in pičim direkt v en tak mini parkec, uf je pašalouser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 281
12.6.2008 17:21:04   
astrea
user posted image user posted image user posted image  ozziebo, kolk si me pa ti zdaj nasmejala user posted image user posted image user posted image

tejka upam, da bo vse ok! ti pa nisem fouš, kar se tiče dieteuser posted image

mene pa joškice bolijo in ne srbijouser posted image . zgleda, da rastejo - yesss!!!

vsem user posted image user posted image user posted image  za dobre preglede

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 282
12.6.2008 18:05:14   
Erin
Ojuser posted image

Ja veeeeeeem, nič ne pišem, sem za natepst aneuser posted image

Nič se mi ne da, res ne, še tipkat ne, ampak brat pa še. Pa še nič posebnega se ne dogaja pri meni, dolgočasit vas pa res nočem...
Upam da ste vse uredu.user posted image
cicmic se še vedno ni javila?user posted image Le kaj se dogaja? Upam da ni nič narobe.
tejka - boga...meni bi se zmešalo živet od samega prepečenca...še dobr da je samo dva dni. Pa upam da alergija hitro  gre.
kaja - tvoje britje me pa spominja na mojega..sem se tudi nekajkrat zarezala pa me je potem moj kregal zakaj sem trmasta in ne pustim njemu..no saj drugič mu pa bom če ne bom še dodatne spominčke imela na nosečnostuser posted image user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 283
12.6.2008 18:14:15   
Maja T.
Oj!

Od kosila, uh sem se spet najedla user posted image . Sem si zdaj po doooolgem času privoščila Čokolino in v tem trenutku prve breskve jem, so zelo dobre.

Erin moj možiček je pa v Radovljici na seminarju (pride jutri), ki ga organizira IBM in sta zdaj s sodelavcem v enem kafiču v Radovljici na pivcu in gledata nogomet user posted image . Spita pa v penzionu Kovač ali nekaj takega, verjetno tak veš, kje je to?

Kako si kaj? Nič se nisi oglasila, samo seznamčke si dala gor.

Od zjutraj do zdaj ste spet toliko načvekale ...., grem brat, kaj novega dogaja user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 284
12.6.2008 18:18:05   
Maja T.
ups, user posted image user posted image user posted image tako dolgo sem pisala, da si me prehitela in vidim, da si ok user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 285
12.6.2008 18:32:51   
sayuri
Živjo punce. Me katera sploh pogreša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da čvekate, kot da vam za ritjo gori user posted image .
JAz sem danes nekam čudne volje. Mi je bilo že zjutraj v postelji slabo in se mi je zdelo, kot da bi omedlela... Mi je bilo tko čudno user posted image Potem je bil pa pritisk spet tko čudno nizek 80 / 51 user posted image Sem na viziti prosila, če bi mi lahko spet kri pogledali, da vidim, kaj je s tem hemoglobinom. Pred 4 tedni je bila vrednost 84, pa nimam občutka, da se boljša user posted image . Pa mi je ta dr. Tašev rekel, naj se ne smilim sama sebi user posted image user posted image user posted image Sem bla čist šokirana user posted image . Nč se ne smilim sama sebi madonca user posted image Samo nekaj sem prosila user posted image user posted image user posted image Bom jaz raje rekla mojemu G. On je čisto drugačen. Tale Tašev je pa čisto zoprn user posted image Drug teden
Včeraj sem imela UZ pri svojem G user posted image ima 1950g, user posted image pa 1940g. user posted image Lega je še vedno ista, tko da sva se včeraj z G malo pogovarjala o CR. user posted image Me je kar nekaj strah user posted image user posted image user posted image Ma kaj pa vem - skoz sem "sanjala" o naravnem porodu...tko, da me zdaj pa kar nekaj daje user posted image Drugače je z malima vse ok. Je pa bolj malo plodovnice user posted image . Drug teden bomo ponovili UZ in če bo plodovnice še manj, bo treba it v akcijo user posted image Sem prosila Likarja, da bi rada pri njemu rodila - da mi on naredi CR, pa je rekel, da bomo res tako naredili - da naj samo lep datum izberemuser posted image Joj, vam povem, da je tole angel, ki me čuva.user posted image Jaz sploh ne vem, kako naj se mu za vse zahvalim user posted image Drug teden bom v 34. tednu. MAla dva imata lepo kilažo, fajn bi bilo, da še na zrelosti pridobita. user posted image Saj če bo stanje plodovnice drug teden enako, kot včeraj, potem bom še lahko zdržala. Drugače pa v porodnišnici ostajam do poroda. potem se pa samo v zgornji štuk preselim. user posted image

Punce, mislim na vas. Počivajte, držite se...uživajte v pripravljanju cunjic, kotička za user posted image in v nakupih. LP

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 286
12.6.2008 18:41:26   
Maja T.
Suzili po dolgem času si se oglasila in user posted image user posted image user posted image za pregled.

Sandrauser posted image user posted image user posted image za preglede , Andrejaboris user posted image za bakterijo

Vilika drug teden vsekakor spet kličem, če ne bo nič od vozička.

Tejkaz boga, da boš samo na prepečencu upam, da bo kaj pomagalo, drži se, pa da ti bi čim prej zginila srbečica user posted image user posted image user posted image ...

Matejka, v UKC Mb pa je široko previjanje še vedno obvezno, ti bom slikala te previjalne plenice.
Mi smo na MŠ previjali tako:
Prvo si pripraviš na previjalno mizo to previjalno plenico, na njo daš tetra plenico, ki je zložena na zmaja in na to še eno tetra plenico, ki se jo zloži tako podolgovato-na bolj ozek pravokotnik, na to pa pride Pempers plenica.
user posted image potem previješ prvo v Pempers, popek mora biti zunaj, da ne pride blato zraven, potem čez previješ tetra plenico, zloženo na ozek pravokotnik, čez to drugo tetra plenico, zloženo na zmaja in čez vse to poviješ previjalno plenico , ki jo povežeš s trakci in moliš, da ti dol ne pade user posted image user posted image user posted image .

Anita G. user posted image user posted image user posted image za delodiš in peko.

Bella fajn, da boš lahko koristila dopust.

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 287
12.6.2008 19:03:00   
Maja T.
Matejka evo slikice, nekako tako to zgleda, na to še pride Pemprs, jih še nimam.

Bambi ti si bila tudi na previjanju, nekaj mi pri tetra plenicah, zloženih na zmaja ne štima??? Kaj je bilo to tak zloženo user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 288
12.6.2008 19:17:16   
naty13
Sayuri veš, da te pogrešamo in sem prav vesela tvojega posta, ki smo ga malokrat deležne. user posted image  Samo, da je s tvojima user posted image user posted image  vse ok. Pa user posted image  vodi v teži. user posted image  Saj v enem tednu bosta pa še nekaj pridobila in bosta že čez 2 kilce težka. user posted image  Upam, da počakaš do julija, da bo še dovolj plodovnice. user posted image  Sicer pa drug teden smo 16. 17. 18 . 19. 20. Kateri ti je najlepši datumuser posted image  Čakaj čakaj. A ni Filip tudi rojen v junijuuser posted image  A je možno, da boš mela vse tri otročke na isti dan rojeneuser posted image

Erin ti ti ti lenoba ti user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj bo šele potem, ko boš rodila. Madonca, a boš kej čvekala sploh še z nami. user posted image user posted image user posted image

Maja T. me je kar groza, če bom morala tako povijat. user posted image user posted image user posted image  Prvič to vidim. Pri Nejcu so bili kolki že v porodnišnici ok in mi ni bilo treba tako povijat, v MŠ pa nam tudi niso kazali. user posted image  Si me kar prestrašila s temi fotkami.

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 289
12.6.2008 19:23:10   
sandra123
Sayuri, imaš ZS. user posted image

Drugače te pa tudi jaz zelo pogrešam user posted image , pa držim pesti za tvoja user posted image user posted image , da se še malo potrudita in pridobita na težiuser posted image .

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 12.6.2008 19:27:11 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 290
12.6.2008 19:23:42   
Maja T.
Sayuri lepo, da si se spet oglasila user posted image . Probajte se potruditi, da bi tvoja dva user posted image user posted image bila čim dlje pri tebi user posted image user posted image user posted image ... Ne morem verjeti, da bi že rodila, čeprav sta svoja dva prava korenjaka user posted image user posted image user posted image ...

user posted image za G., ko da bi si zmišljevala, da ti ni dobro, so eni G. čudni user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 291
12.6.2008 19:29:55   
Maja T.
Uh sem spet pečena na RR, pa še fuzbal zraven gledam user posted image .

Naty saj ni take panike, pa to itak samo še v MB prakticirajo, meni se bolj user posted image smilijo, ko so tako noter poviti, pa še avgust bo?

Povijaj tako, kot so vam pokazali...user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 292
12.6.2008 19:36:46   
naty13
Maja T., če bo vse ok, bo treba sam pampersko na ritko dat in bo ok. Ja otroci so pa res bogi. Še premikat se ne morjo prav preveč. Sem mu enkrat dala Racmanovo pleničko, pa je protestiral, ker ni mogel z nogicama brcat.

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 293
12.6.2008 20:51:35   
astrea
user posted image user posted image user posted image  pa ta error!!! zelo malokrat pozabim copypastat in ravno takrat se mi to nardi

user posted image user posted image  sayuri seveda te pogrešamo. želim, da se bo vse izteklo po tvojih željahuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 294
12.6.2008 21:02:10   
ozziebo
Sayuri, pa saj veš da te vse pogrešamo!!! Čuvaj se, držimo pesti da tvoja dva razgrajača zdržita čim dlje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 295
12.6.2008 21:42:07   
Tamy30
Ryssa kdaj si oddala diplomsko? Oz. na kerem faxu? Jaz sem jo tud danes oddala, pricakujem zagovor nekje cez 14 dni najvec.

Glede kopanja in previjanja
od sestre imam tako fajno banjico na visokih nogah, v banjici pa je odtocni kanal s cevko, da potem samo vodo odlijes v banouser posted image
V mariborski porodnisnici, kolk vem se je povijanje na siroko, ce pa ima kolke ok, pa verjetno ni treba, ali pac???

Za cebricek, pa sem dobila dober nasvet od ene prijateljice, ki je svojega otroka ko je imel kolike dala v cebricek in se je postavil v svojo lego (kot v trbuscku) in so se bolecine olajsale.

andrejaboris jaz sem tudi dobila canesten tablete nekje v zacetku nosecnosti, je bilo po 13. tednu. Pa so pomagale, za kar neki casa. Tak da drzi se, sej bo pomagalouser posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.6.2008 22:46:54   
mojca 32
punce, se opravičujem da tako padem v vašo debato vendar vas morem pozdravit in kar ne morem verjeti ,da sem lani bila tudi pod istim naslovomuser posted image želim pa vam še vnaprej lepo nosečnost in čim lažji poroduser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 297
12.6.2008 23:26:45   
sandra123
Tamy, a ti tudi ne moreš spatuser posted image ??? Moja user posted image user posted image imata še takšno fešto, da kar ne morem spatuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.6.2008 23:29:45   
bella02
Povijanje: sem v zadnjem oglašanju napisala, da je to različno od porodnišnice do porodnišnice. Jaz npr. prvič vidim in slišim za način zmaj zlaganja tetra plenice. 4 leta nazaj so v Lj. porodnišnici svetovali povijanje z 1 tetra plenico, v Kranju pa sploh brez, če so kolki uredu. Lahko da že zdaj v MŠ v Lj učijo drugače, ker zdaj ne hodim. Pomoje bo najbolje, da vprašate v porodnišnici, če se ne bodo že sami zjasnili.

Sayuri, lepo počivaj in ubogaj zdravnike. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za srečo, ko greš v akcijo. Bomo vse navijale zate in ti boš že skoraj doma, ko bomo ostale na vrsti. Javi se nam še kaj!

Ta vikend bo rodila sestrica user posted image user posted image user posted image , oz. naj bi. Sem kar na trnih, ker ne vem, ali bom teta ali stric user posted image user posted image user posted image . Vam seveda takoj sporočim veselo novico. Zdaj pa spat in čakat, morda še to noč dobim sms ...
Mirno noč vsem, drage souser posted image user posted image user posted image ! Čez mesec in pol pa gremo prve v akcijo in od noči bo ostalo bolj malo ... Nočka!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 299
13.6.2008 7:08:32   
sandra123
Jutro , user posted image user posted image user posted image user posted image je že kuhana user posted image ...
Punce moje, kako ste spale?

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?