Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 14:36:09
|
|
|
|
Neža7
|
gajka..... super vic smešno, ker je lahko tudi resnica Hey! si bila danes v MŠ? Meni se zdi, da je bilo danes najboljši od vseh. Sem se tudi nekaj naučila
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 14:42:11
|
|
|
|
tatly
|
joj kak je danes tecen dan saj nevem kaj naj delam,kako so kaj vasi trebuscki
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 15:08:30
|
|
|
|
anita goitan
|
pozdrav vsem, sem ravno konačala s pospravljenjem po stanovanju, zjutraj sem ga takoj zasvinjala, sem sepkla še eno pecivo z marelicami in skuto (ja boste rekle da sem luda, ma jaz tolk rada pečem ), potem sem si naredila pečen krompirček, gor dala sir in kot priloga je bila domača špinača, o ja to še ni vse, zraven pa skleda solate Evo zdej je vse v pomivaluc, posesala, obrisala, in grem mal odležat, popoldan pa šibneva v Lj na rojstni dan kolega, juhu tatly buši je uredu, dopoldan se komot lahko spodi uredim-frizurca in to , zvečer pa težko z brivnikom kaj dol počnem, ma bom itak mojemu prepustila te užitke želim vam en lep popoldan, vsem za preglede, nakupe, in še kaj!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 15:22:01
|
|
|
|
naty13
|
Anita ti si pa polna energije. Fajn da rada pečeš, jaz pa sem bolj leva glede peke peciva. Pa še celo stanovanje pospravila. Pridna. Le spočij se, da boš šla tudi na rojstni dan polna energije. Sicer sem tudi jaz mal pospravljala, skuhala kosilo, nekaj sem imela še za zlikat, dala prat stroj cunj in jih obesila. No Nejc mi je pomagal. Se mi ni treba pripogibat, ker mi mali podaja cunje. Po kosilu sem pa že dva dni taka, da se mi nič ne da in bi samo poležavala. Zvečer je pa spet dobro in se energija vrne. Zadnje dni sem pogosta stranka WC-ja. Se bom kar preselila tja. Ej bejbe, jutri je petek 13. V nedeljo ima pa ena moja sošolka s faksa/kolegica PDP in že nestrpno čakamo, da dobimo lepe novičke.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 16:05:36
|
|
|
|
kaja02
|
pogovori o frizurci!!! , jaz tako ali tako že kar lep čas ne vidim nič tam spodaj, pa sem se zadnjič ( mojga ni bilo doma) odločila za ta podvig. Pa vzamem ogledalo in se obrijem, vsa ponosna, da mi je kulker tulk uspelo. Potem pa grem ponoči na wc, se obrišem in mam krvav papir, me zagrabi panika, kaj pa je zdej to, pa se obrišem še enkrat zopet kri, grem mojga zbudit, da je neki narobe, da krvavim, pa grem zopet na wc in vzamem ogledalce in kaj ugotovim, sem se čist razmrcvarla , še moj pogleda pa se začne smejat da naj drugič raje na njega počakam, da ga potem nebom slučajno sred noči budila. Men je blo tko nerodn
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 16:39:33
|
|
|
|
anita goitan
|
kaja02 o boga, si kr predstavljam kako je to hudo, kašno paniko bi sama ob tem počela. Imam nasvet-jaz se brijem z mašinco s katero mojemu frizuro urejam, čist navadna mašinca za brit,brez nastavkov seveda in se ni mogoče urezat, probaj če jo imaš. naty tole z WCjem ej noro, ma kar naprej murm hodt lulat, včasih prav sključeno hitim do WC, da ne govorim kako so se mi v vrsarju zvečer smejali, nisem zdražala, tisti sekreti po lokalih so bljak in pičim direkt v en tak mini parkec, uf je pašalo
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 17:21:04
|
|
|
|
astrea
|
ozziebo, kolk si me pa ti zdaj nasmejala tejka upam, da bo vse ok! ti pa nisem fouš, kar se tiče diete mene pa joškice bolijo in ne srbijo . zgleda, da rastejo - yesss!!! vsem za dobre preglede
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 18:05:14
|
|
|
|
Erin
|
Oj Ja veeeeeeem, nič ne pišem, sem za natepst ane Nič se mi ne da, res ne, še tipkat ne, ampak brat pa še. Pa še nič posebnega se ne dogaja pri meni, dolgočasit vas pa res nočem... Upam da ste vse uredu. cicmic se še vedno ni javila? Le kaj se dogaja? Upam da ni nič narobe. tejka - boga...meni bi se zmešalo živet od samega prepečenca...še dobr da je samo dva dni. Pa upam da alergija hitro gre. kaja - tvoje britje me pa spominja na mojega..sem se tudi nekajkrat zarezala pa me je potem moj kregal zakaj sem trmasta in ne pustim njemu..no saj drugič mu pa bom če ne bom še dodatne spominčke imela na nosečnost
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 18:14:15
|
|
|
|
Maja T.
|
Oj! Od kosila, uh sem se spet najedla . Sem si zdaj po doooolgem času privoščila Čokolino in v tem trenutku prve breskve jem, so zelo dobre. Erin moj možiček je pa v Radovljici na seminarju (pride jutri), ki ga organizira IBM in sta zdaj s sodelavcem v enem kafiču v Radovljici na pivcu in gledata nogomet . Spita pa v penzionu Kovač ali nekaj takega, verjetno tak veš, kje je to? Kako si kaj? Nič se nisi oglasila, samo seznamčke si dala gor. Od zjutraj do zdaj ste spet toliko načvekale ...., grem brat, kaj novega dogaja
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 18:18:05
|
|
|
|
Maja T.
|
ups, tako dolgo sem pisala, da si me prehitela in vidim, da si ok
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 18:32:51
|
|
|
|
sayuri
|
Živjo punce. Me katera sploh pogreša Vidim, da čvekate, kot da vam za ritjo gori . JAz sem danes nekam čudne volje. Mi je bilo že zjutraj v postelji slabo in se mi je zdelo, kot da bi omedlela... Mi je bilo tko čudno Potem je bil pa pritisk spet tko čudno nizek 80 / 51 Sem na viziti prosila, če bi mi lahko spet kri pogledali, da vidim, kaj je s tem hemoglobinom. Pred 4 tedni je bila vrednost 84, pa nimam občutka, da se boljša . Pa mi je ta dr. Tašev rekel, naj se ne smilim sama sebi Sem bla čist šokirana . Nč se ne smilim sama sebi madonca Samo nekaj sem prosila Bom jaz raje rekla mojemu G. On je čisto drugačen. Tale Tašev je pa čisto zoprn Drug teden Včeraj sem imela UZ pri svojem G ima 1950g, pa 1940g. Lega je še vedno ista, tko da sva se včeraj z G malo pogovarjala o CR. Me je kar nekaj strah Ma kaj pa vem - skoz sem "sanjala" o naravnem porodu...tko, da me zdaj pa kar nekaj daje Drugače je z malima vse ok. Je pa bolj malo plodovnice . Drug teden bomo ponovili UZ in če bo plodovnice še manj, bo treba it v akcijo Sem prosila Likarja, da bi rada pri njemu rodila - da mi on naredi CR, pa je rekel, da bomo res tako naredili - da naj samo lep datum izberem Joj, vam povem, da je tole angel, ki me čuva. Jaz sploh ne vem, kako naj se mu za vse zahvalim Drug teden bom v 34. tednu. MAla dva imata lepo kilažo, fajn bi bilo, da še na zrelosti pridobita. Saj če bo stanje plodovnice drug teden enako, kot včeraj, potem bom še lahko zdržala. Drugače pa v porodnišnici ostajam do poroda. potem se pa samo v zgornji štuk preselim. Punce, mislim na vas. Počivajte, držite se...uživajte v pripravljanju cunjic, kotička za in v nakupih. LP
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 18:41:26
|
|
|
|
Maja T.
|
Suzili po dolgem času si se oglasila in za pregled. Sandra za preglede , Andrejaboris za bakterijo Vilika drug teden vsekakor spet kličem, če ne bo nič od vozička. Tejkaz boga, da boš samo na prepečencu upam, da bo kaj pomagalo, drži se, pa da ti bi čim prej zginila srbečica ... Matejka, v UKC Mb pa je široko previjanje še vedno obvezno, ti bom slikala te previjalne plenice. Mi smo na MŠ previjali tako: Prvo si pripraviš na previjalno mizo to previjalno plenico, na njo daš tetra plenico, ki je zložena na zmaja in na to še eno tetra plenico, ki se jo zloži tako podolgovato-na bolj ozek pravokotnik, na to pa pride Pempers plenica. potem previješ prvo v Pempers, popek mora biti zunaj, da ne pride blato zraven, potem čez previješ tetra plenico, zloženo na ozek pravokotnik, čez to drugo tetra plenico, zloženo na zmaja in čez vse to poviješ previjalno plenico , ki jo povežeš s trakci in moliš, da ti dol ne pade . Anita G. za delodiš in peko. Bella fajn, da boš lahko koristila dopust.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 19:03:00
|
|
|
|
Maja T.
|
Matejka evo slikice, nekako tako to zgleda, na to še pride Pemprs, jih še nimam. Bambi ti si bila tudi na previjanju, nekaj mi pri tetra plenicah, zloženih na zmaja ne štima??? Kaj je bilo to tak zloženo
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 19:17:16
|
|
|
|
naty13
|
Sayuri veš, da te pogrešamo in sem prav vesela tvojega posta, ki smo ga malokrat deležne. Samo, da je s tvojima vse ok. Pa vodi v teži. Saj v enem tednu bosta pa še nekaj pridobila in bosta že čez 2 kilce težka. Upam, da počakaš do julija, da bo še dovolj plodovnice. Sicer pa drug teden smo 16. 17. 18 . 19. 20. Kateri ti je najlepši datum Čakaj čakaj. A ni Filip tudi rojen v juniju A je možno, da boš mela vse tri otročke na isti dan rojene Erin ti ti ti lenoba ti Kaj bo šele potem, ko boš rodila. Madonca, a boš kej čvekala sploh še z nami. Maja T. me je kar groza, če bom morala tako povijat. Prvič to vidim. Pri Nejcu so bili kolki že v porodnišnici ok in mi ni bilo treba tako povijat, v MŠ pa nam tudi niso kazali. Si me kar prestrašila s temi fotkami.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 19:23:10
|
|
|
|
sandra123
|
Sayuri, imaš ZS. Drugače te pa tudi jaz zelo pogrešam , pa držim pesti za tvoja , da se še malo potrudita in pridobita na teži .
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 12.6.2008 19:27:11 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 19:23:42
|
|
|
|
Maja T.
|
Sayuri lepo, da si se spet oglasila . Probajte se potruditi, da bi tvoja dva bila čim dlje pri tebi ... Ne morem verjeti, da bi že rodila, čeprav sta svoja dva prava korenjaka ... za G., ko da bi si zmišljevala, da ti ni dobro, so eni G. čudni
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 19:29:55
|
|
|
|
Maja T.
|
Uh sem spet pečena na RR, pa še fuzbal zraven gledam . Naty saj ni take panike, pa to itak samo še v MB prakticirajo, meni se bolj smilijo, ko so tako noter poviti, pa še avgust bo? Povijaj tako, kot so vam pokazali...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 19:36:46
|
|
|
|
naty13
|
Maja T., če bo vse ok, bo treba sam pampersko na ritko dat in bo ok. Ja otroci so pa res bogi. Še premikat se ne morjo prav preveč. Sem mu enkrat dala Racmanovo pleničko, pa je protestiral, ker ni mogel z nogicama brcat.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 20:51:35
|
|
|
|
astrea
|
pa ta error!!! zelo malokrat pozabim copypastat in ravno takrat se mi to nardi sayuri seveda te pogrešamo. želim, da se bo vse izteklo po tvojih željah
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 21:02:10
|
|
|
|
ozziebo
|
Sayuri, pa saj veš da te vse pogrešamo!!! Čuvaj se, držimo pesti da tvoja dva razgrajača zdržita čim dlje!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 21:42:07
|
|
|
|
Tamy30
|
Ryssa kdaj si oddala diplomsko? Oz. na kerem faxu? Jaz sem jo tud danes oddala, pricakujem zagovor nekje cez 14 dni najvec. Glede kopanja in previjanja od sestre imam tako fajno banjico na visokih nogah, v banjici pa je odtocni kanal s cevko, da potem samo vodo odlijes v bano V mariborski porodnisnici, kolk vem se je povijanje na siroko, ce pa ima kolke ok, pa verjetno ni treba, ali pac??? Za cebricek, pa sem dobila dober nasvet od ene prijateljice, ki je svojega otroka ko je imel kolike dala v cebricek in se je postavil v svojo lego (kot v trbuscku) in so se bolecine olajsale. andrejaboris jaz sem tudi dobila canesten tablete nekje v zacetku nosecnosti, je bilo po 13. tednu. Pa so pomagale, za kar neki casa. Tak da drzi se, sej bo pomagalo
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 22:46:54
|
|
|
|
mojca 32
|
punce, se opravičujem da tako padem v vašo debato vendar vas morem pozdravit in kar ne morem verjeti ,da sem lani bila tudi pod istim naslovom želim pa vam še vnaprej lepo nosečnost in čim lažji porod
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 23:26:45
|
|
|
|
sandra123
|
Tamy, a ti tudi ne moreš spat ??? Moja imata še takšno fešto, da kar ne morem spat
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.6.2008 23:29:45
|
|
|
|
bella02
|
Povijanje: sem v zadnjem oglašanju napisala, da je to različno od porodnišnice do porodnišnice. Jaz npr. prvič vidim in slišim za način zmaj zlaganja tetra plenice. 4 leta nazaj so v Lj. porodnišnici svetovali povijanje z 1 tetra plenico, v Kranju pa sploh brez, če so kolki uredu. Lahko da že zdaj v MŠ v Lj učijo drugače, ker zdaj ne hodim. Pomoje bo najbolje, da vprašate v porodnišnici, če se ne bodo že sami zjasnili. Sayuri, lepo počivaj in ubogaj zdravnike. Pošiljam ti in za srečo, ko greš v akcijo. Bomo vse navijale zate in ti boš že skoraj doma, ko bomo ostale na vrsti. Javi se nam še kaj! Ta vikend bo rodila sestrica , oz. naj bi. Sem kar na trnih, ker ne vem, ali bom teta ali stric . Vam seveda takoj sporočim veselo novico. Zdaj pa spat in čakat, morda še to noč dobim sms ... Mirno noč vsem, drage so ! Čez mesec in pol pa gremo prve v akcijo in od noči bo ostalo bolj malo ... Nočka!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 7:08:32
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro , je že kuhana ... Punce moje, kako ste spale?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?