Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 19:55:12
|
|
|
|
Sibil_
|
Kje bom imela-no comment.400 km od tu, v enem selu na hrvaškem-za ****.Za vikend bom doma, pa tri tedne bom v tej vukojebini, tri tedne pa v Celovcu.Ma šit je to, ampak je za zdaj, ko bomo začeli z delom tega ne bo več.Upam. Thaiss-a kar tajnica boš?Kako so ti pa dali-za nedoločen s poskusno?Ma saj je boljše tako, v pisarni imaš vsaj normalen urnik ponavadi. Adessa-tudi jaz sem zadovoljna z robo od tam, tudi za ta male kupim, če dobim kaj lepega. LP, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 21:07:26
|
|
|
|
thaiss
|
O Sibil vem kako je s temi izobraževanji. Jaz sem imela še v nosečnosti cel november in december (pet-ned) izobraževanja v Gradcu Da ne omenjam Workshopov ki so v turizmu obvezni in to skoraj vsak mesec en vikend od doma. Potem je še kašna študijska tura padla, vsaj dve na leto in to vsakič po en teden.... Zdej ko imam Matičkota ni šans da sem tolko odsotna.. Pogodbo imam za nedoločen čas
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 21:15:57
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Thaiss-a kar tajnica boš? ma sej dandanes je tajnica desna roka direktorja !!!! so pasali cajti, ko je tajnica dvigovala telefon.... jaz bi bla tudi tajnica , magari na domu... in bi se cel dan crtala z mojim Valom....sanja svinja....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 21:17:53
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR JAz ne folgam več skoraj nič, pa še danes smo dobili plan izobraževanj in me več ali manj dva meseca ne bo doma.Me je malo groza, ampak bo treba, ni kaj. ma kako si pa predstavljaš uskladit to z otroci in družino????? moj mož se ne bi strinjal....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 21:36:17
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR JAz ne folgam več skoraj nič, pa še danes smo dobili plan izobraževanj in me več ali manj dva meseca ne bo doma.Me je malo groza, ampak bo treba, ni kaj. ma kako si pa predstavljaš uskladit to z otroci in družino????? moj mož se ne bi strinjal.... moj tudi ne...bi dobila odpoved doma
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 21:49:43
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR JAz ne folgam več skoraj nič, pa še danes smo dobili plan izobraževanj in me več ali manj dva meseca ne bo doma.Me je malo groza, ampak bo treba, ni kaj. ma kako si pa predstavljaš uskladit to z otroci in družino????? moj mož se ne bi strinjal.... moj tudi ne...bi dobila odpoved doma ma ti se hecaš...mi smo navajeni bit samostojni, nona je skrajna sila in kako?? kdo bi kuhal, pral, likal, pa Vala za dva meseca pusti....ma jaz bi verjetno res zavrnila ako službo
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 21:52:05
|
|
|
|
thaiss
|
melči še dobro da ne čakam s telefonom v roki
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 21:54:51
|
|
|
|
helenav
|
ku ku.... mela kako je bilo prvi dan?? preživela.....Kdaj gre M stran.... ja, se strinjam z vama...jaz tudi ne bi delala v taki službi....ne zaradi tega,ker bi mi mož dal odpoved..ampak ker sem preveč mama, za bit anka biznismama....raje urnik od do...pa sprejemljiva plača in po službi, možgani na pašo in uživancija ala happy familiy....
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 22:02:08
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR JAz ne folgam več skoraj nič, pa še danes smo dobili plan izobraževanj in me več ali manj dva meseca ne bo doma.Me je malo groza, ampak bo treba, ni kaj. ma kako si pa predstavljaš uskladit to z otroci in družino????? moj mož se ne bi strinjal.... moj tudi ne, tudi če bi služila ohoho... Thaiss: v moji službi so tajnice več kot direktorji. Tajnice odločajo in direktorji samo podpišejo po novem bom tudi jaz tajnica. Ma boljše tako, ker bom imela lep urnik kar mi sedaj ko so otroci največ pomeni. Prej pa sem hodila delat skoraj ponoči al pa prihajala domov kasno zvečer. Mela: si se vklopila nazaj v delo. Mislim,da je prvi dan najhujši. Saj veš vsi nekaj sprašujejo, vsi so kontenti ,da si nazaj ...samo ti ne , ker je bilo doma boljše. Ker ste vse napisale o garderobi.... čakam škonte in pol bom kupila kaj. Kot pr Heleniv tudi meni 3/4 stvari stoji v omari, ker mi niso več všeč. Še pred mojo nosečnostjo je bila drugačna moda ,zaj tiste kratke majice so mi tako out pa nepraktične za mamice.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 22:05:38
|
|
|
|
thaiss
|
helenav nisem šla vija....kaj si počela danes dopoldan?? Sem vidla Navt, I in S
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 22:10:15
|
|
|
|
thaiss
|
aja, pozabla... ke šema....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 22:12:56
|
|
|
|
thaiss
|
punce rabim pomoč!! rabim en lep verz za sestrično ki je diplomirala, in to do jutri!!! Hitro mi kej spesnite ker jaz sem teleban za te stvari..anka za kej druzga
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 22:13:37
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav pravzaprav---zjutraj smo imele NFTH.. in kaj pravi terapevtka???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 22:14:09
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: thaiss aja, pozabla... ke šema.... jaz sem pa šema.. šema piu šema...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 22:18:49
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss melči še dobro da ne čakam s telefonom v roki ma sem ti poslala sms... zdaj pa ne vem več kam oz. komu, ker sem ti z nove ševilke zdaj se igra D z aparatom, ma ti bom dostavla novo š ok ?!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 22:21:51
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav mela kako je bilo prvi dan?? preživela.....Kdaj gre M stran.... ma sej si lahko predstavljaš, takoj frka z nekimi B/Li, pol sem se ubadala z luškimi fakturami....brezveze !! ma drugi teden gre na dopust in pol dela še 14 dni...ji je skrajšal odpovedni ker se ji itak ne ljubi več nič... samo čaka nove dogodivščine...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 22:22:09
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: helenav pravzaprav---zjutraj smo imele NFTH.. in kaj pravi terapevtka??? da je LENA ..mislim, zakaj bi ona plazla...šla na kolena...se upirala na rokice...uporabljala stopala...ko je pa takooo zelooolepo sedet....če gre tako naprej, bo pridelala plazmo alla mama Ah tudi jaz sem mislila tako za Alexa. Bil je preveč len in pol kar naenkrat je ponorel in začel se obračat, vleč, plazit, vstajat.... jim pride bolj kasno Glej Nik je počel vse to 2 meseca pred ALexom zdaj sta pa na istem .. le,da Nik naredi 2 koraka , Alex pa stoji.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.6.2008 22:24:46
|
|
|
|
nektarina
|
Mela: kaj zdajboš imela neko novo št.šegreto, al bo še v uporabi ta stara
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.