|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
12.6.2008 17:16:15   
babysolza
Tam na forumu Nosečnost berem neka vprašanja o "znakih poroda". Men se zdi, da če bi ti t.i. znaki kej pomenil, bi vsak dan lahko bil primeren za porod

Sicer nisem brala, sam ti pa verjamem. user posted image  user posted image  user posted image

Ja te poporodne hlače bodo sredi poletja top hit. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
12.6.2008 17:18:04   
babysolza
user posted image  user posted image  user posted image

Spet jaz obračam stran! user posted image

Ekola, delo za danes na RR sem naredila. SIcer pa sploh nimam časa viset tle gor, ker mam cel dan delo s telefoni. Madonca, sploh nisem vedela da poznam toliko ljudi. user posted image  Sej po eni strani mi kar paše, da se pozanimajo, sam po drugi bi mi pa bl pasalo, če ne bi se prav vsi skoncentrirali v tem tednu.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.6.2008 17:32:19   
Anonimen
RMRM kaj dela psiha ane user posted image

Babysolza kaj jim pa rečeš? "Neee, ni šeee" al "jaaa, lihkar sem rodila je blo čist izi"? user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.6.2008 17:51:21   
RMRM
RMRM kaj dela psiha ane

ja, ampak resuser posted image

Babysolza kaj jim pa rečeš? "Neee, ni šeee" al "jaaa, lihkar sem rodila je blo čist izi"?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.6.2008 18:48:31   
Anonimen
Kuc kuc?? Enibadi? user posted image  

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
12.6.2008 18:51:39   
l.daisy
hej hej junijčice...
na hitro se vam oglašam, se vam zahvaljujem za vse čestitke in čestitam vsem, ki so postale mamice... sem na hitro pregledala forum rodili smo, vidim, da nas je že kar veliko...  žal nimam časa vsaki posebej čestitati, se bom odkupila, obljubim...
Anžej in Ažbe sta zelo pridna dojenčka, prava mala sončka... naj vam povem, da je bilo vredno pretrpeti vsako minuto, da je bolj boleče, kot sem si predstavljala, ampak enostavno danes in že takrat, ko je bilo vsega konec, vse skupaj ni več pomembno... nobena bolečina, noben šiv, noben hemoroid... (ja, na žalost sem vse to pokasirala...)...
o moji porodni izkušnji drugič, ko dobim svoj računalnik... iz porodnišnice smo namreč prišli v NOV DOM... (sicer pa računalnika sploh ne pogrešam)...

držim pesti za vse, ki vas še čaka porodna izkušnja, moj nasvet je, LE POGUMNO!!! še danes ne morem verjeti, kakšen napor je zmožno zdržati telo in kako hitro se je po takem  naporu zmožno regenerirati... SREČNO!

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.6.2008 18:53:58   
Anonimen
Daisy user posted image  smo te pogrešal user posted image  Drži se user posted image  Aja - a kej spiš sploh?? user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
12.6.2008 19:28:45   
beyba
Evo spet nikjer nobene...kaj vse gledate nogomet....  jst sem ga nehala, ker navijam za nemce....Ok drugač za nobene, sam v tem dvoboju pa sigurno za nemce, čeprav mi tut niso ...

No jst sem pripravljena za P. Cunje mam speglane in oprane, računi plačani, otroška soba pripravljena, košek bo ravnokar, manjkajo samo obrobe, opremo mamo vso....Tko da....vse je!

Dans sem že celo popoldne zoprna ker sem tko neprespana...SEm mojmu rekla da če bo dans tko smrčal, da naj gre zarad mene v dnevno ali pa v hodnik spat, me sploh ne briga...Sam jamra, da ma težave z sinusi, pa skoz zabasan nos, pa....   sam je pa fora, da ni pa pripravljen nič narest za to, kupla sem mu tisto vodo za v nos ki ti sinuse puca, da se lažje 'usekneš' pa ne uporablja, ne maže z mentolovo kremo, pa namesto da bi si nos brisal, skoz 'pod streho vleče' men gre pa to TOLK NA ŽIVCE. Kot bi mela že zdaj majhnega otroka doma...Pa še tisti bi me vrjetno bolj ubogal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
12.6.2008 19:54:51   
Anonimen
Ah beyba. Smrčanje. Te čist zastopim. Kako lahko tko sebično krade spanec tebi, ki bi ga še najbolj potrebovala ane. Mah. Sej se ne pride do konca pr tej debati.
Loh ti rečem sam to, da bo kmal vidu kako je če te en zbuja sred noči pa se ne izklop sirena kr tko user posted image

Drgač so bli pa tud men od obeh ekip manj zoprni Hrvati... Na, pa je šlo po gobe.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.6.2008 20:05:56   
beyba
Na pa so zmagal hrvatarji....ma en je mogu....

JA sej tko to je kar se tiče smrčanja...pa sej pravim nebi rekla če bi res kaj probal naredit glede tega, tko pa sam reče a misliš da je men fino ka smrčim....bi mu kar v glavo skočila...ko mu pa rečem naj naredi to pa to pa to....Pa nič!!!!!!!!

Ma dejmo kako bolj veselo temo načet...

I.daysy lep te je slišat, vrjamem da maš polne roke dela kljub temu da sta tvoja sončka pridna...Pa tut vrjamem da boš spet mal več čvekat začela, ko bo mela komp.

Kaj zdej a je kaka čveka tuki...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.6.2008 20:23:34   
beyba
Kaj zdej nobene čveke tuki gor...pa kako bom jst do četrte zvezdice prišla...res nimam timinga za čvekatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.6.2008 20:24:00   
beyba
Pa še 60 mi jih manjka....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.6.2008 20:42:06   
Anonimen
Ojla, z mano lahko čvekašuser posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.6.2008 20:50:50   
beyba
si še tukaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.6.2008 20:51:50   
Anonimen
še, še
Kje so pa vse ostale?

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.6.2008 20:53:29   
Anonimen
I.daisy - sam, da sta fanta pridna - ko boš mela pa kej časa, pa kako fotko nalimej. Aja, pa bejbe, ki so že rodile, zdej čvekajo tule:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2838310

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.6.2008 20:53:36   
beyba
Žalostne ali vesele proslavlajo ali obupujejo zmagovalca tekme ger:cro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al pa so šle vse rodit ker so se zbale jutrišnjega petka 13

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.6.2008 20:55:37   
beyba
Ja sam me bomo še tuki mal...Pomoje tja do drugega tedna....

Čeprav tebi manjka sam še dva dni...Bo vrjetno že ta teden kaj....

Kaj novega o alei....zdej bi pa že lahko blo kakoobvestilce

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.6.2008 20:55:51   
Anonimen
alea, busybee, didlinaa so šle rodit, mojca je šla na predjamskega človeka, kje sta pa ninny in anja? Kdo pa pol še ostane? Aja mtinca, babysolza?

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.6.2008 20:56:20   
Anonimen
Čeprav tebi manjka sam še dva dni...Bo vrjetno že ta teden kaj....

dvomimuser posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.6.2008 20:58:56   
beyba
Drugače ob četrtkih ni nič po televizji...pa zdej bo skoz manj , dobro da bomo doblezaposlitev, da ne bomo mele časa gledat tv-ja...Zdej sem kar mal odvisnica ratala, ker itak drugegaa ne morm delat, itak moram počivat, ne smem preveč okrog skakat, na sprehode ne morm ker mi takoj noga oteče in začne boleti...Pospravljat ne morm...Tko da ostane branje, računalnik, tv....Od tega je edina stvar da daš nogo lahko gor pa da je najbolj udobno-tv

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.6.2008 21:00:30   
beyba
Kaj misliš da boš čez rok...Ne vrjamem jst ti napovedujem jutri skok v porodnišnico...

Aleji sem tut petek napovedala, pa ne manjka več velik da se uresniči sam še 3 ure.... tko da kajpa veš kolk čarovnice je v meni...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.6.2008 21:00:50   
Anonimen
Jst sm bla pa danes na valeti naših devetarčkov - je blo super, sam sedet nism mogla, sem skoz šetala

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.6.2008 21:02:45   
beyba
Aja točno, tut če je mojca dobla kak sms zdej še ne more sporočit na RR ker gleda predstavo... Tko da zdej že vse tri lahko pridno cartajo, medve pa sploh ne vevauser posted image user posted image user posted image pa tko naju firbec matra...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.6.2008 21:03:55   
Anonimen
Kaj misliš da boš čez rok...Ne vrjamem jst ti napovedujem jutri skok v porodnišnico...

Sej men ni panike, če jutr rodim - pa še moj g je dežuren, pa babca, ki jo želim zravn dela pop.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?