|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sex in še enkrat sex
12.6.2008 10:39:55   
Anonimen
Mislim, da bo moj kmalu ponorel.
Zakaj?

Ker meni se noče več tako pogosto. On bi vsak dan ali pa celo dvaktrat , meni pa ni do tega. Tudi to mi je ratal problem, ker zadnje čase se mi ful seksa čez dan, ko gredo otroci popoldnespat -  meni se začne luštat da bi,... njega pa ni. Saj si lahko pomagam sama samo to ni to.
Zvečer pa po eni strani komaj čakam da pride domov po drugi pa sem tako utrujena od treh otrok da  komaj čakam, da bom lahko šla spat in na seks potle niti ne mislim.
Ne vem kaj naj naredim, da bo ratalo boljše. Saj tudi sedaj nimava ravno slabega povprečja 4 ali 5 x na teden. Meni se to zdi normalno, njemu pa ne.
Res je tudi da sem 3 mesece po porodu in se mi zdi da se mi zaradi tega polna želja po seksu še ni vrnila ali pa...ne vem?

Moj me še vedno zelo privlači, še vedno izgleda super, postava in vse to je tak kot je bil ko sem ga spoznala. Tudi jaz se bistveno nisem spremenila, no saj veste trije porodi naredijo svoje, vendar nimam odveč kg, strij si nisem pridobila oz. tri maanjše, ki pa niso omembe vredne za se obremenjevat. Manjši trebuh ampak glede na to da  so minili le trije meseci ni panike.

Morala sem se malo razpisat, zanima me kako je pri vas, je res da imava tako slabo povrečje ali ima samo moj tako močan apetit po seksu in jaz zaradi (česa?) premalo(po njegovem mnenju)?

Ne vem kaj mu več reči, da se bo malo pomiril in vsaj za nekaj časa sprejel tako situacijo, ker jaz upam da se bo stanje popravilo, vsaj po prejšnjih porodih je bilo bolje res pa je tudi da se je stanje popravilo na njegov nivo že po mesecu in pol. Sedaj pa to stanje (moje, ko se mi neče tako pogosto) kar traja. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sex in še enkrat sex
12.6.2008 10:49:02   
muki1
Ja, res padata, najino povprečje je 18x na teden. Gremo, punca, akcija user posted image user posted image user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2008 10:49:25   
cmokec
Jaz bi pri 4-5/teden že pregorela, pa z 3 otroci čez dan. user posted image  Men je to kar velik, tvojemu pa še vedno premalo? Uf, je nenasiten.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2008 10:55:41   
pokica_
Meni se pa zdi, da ni problem v tebi ampak v tvojem možu. Nevem, kako drugi sexajo/te, ampak sexat vsak dan in po možnosti še 2x na dan se meni osebno zdi že pretiravanje, saj smo pa človeška bitja in ne živali, ki ne morejo brzdati svojega nagona. Kakor komu paše, ampak tvoj bi lahko imel nekoliko spoštovanja in razumevanja do ženske(tebe), da bi te zastopil, da le naposled imaš za seboj že kar 3 porode in kot praviš je od zadnjega poroda šele 3 mes. Le kaj bi naredli pol tisti moški, katerim ženskam ne paše sexat že 6 mes pred in še 3 mes po porodu, npr.? Verjetno bi si takoj poiskal ljubico in to ne enouser posted image
Oprosti, ampak meni se tvoj moški zdi nekoliko egoističen, da sploh tole zahteva od tebe. user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2008 11:08:54   
Anonimen
Moram še dodat prej ko smo imela otroke sva res seksala vsak dan ali pa tudi 2x. To sem si tudi jaz želela.  Res je tudi malo egoističen to sem mu tudi povedala, sam on trdi da bi samo tiste čase rad nazaj. Po eni strani bi tudi jaz rada da bi bilo tako kot je bilo, se vsaj zdaj ne bi pogajala in prerekala. Samo časi so se spremenili, trije otroci, služba, kuha in vse ostalo. Ne vem kako naprej, kako rešit nastalo situacijo.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2008 11:11:24   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moram še dodat prej ko smo imela otroke sva res seksala vsak dan ali pa tudi 2x. To sem si tudi jaz želela.  Res je tudi malo egoističen to sem mu tudi povedala, sam on trdi da bi samo tiste čase rad nazaj. Po eni strani bi tudi jaz rada da bi bilo tako kot je bilo, se vsaj zdaj ne bi pogajala in prerekala. Samo časi so se spremenili, trije otroci, služba, kuha in vse ostalo. Ne vem kako naprej, kako rešit nastalo situacijo.

Ah, kako? Ti kuhaj, pomivaj, one naj te pa sproti od zadaj obdeluje. user posted image
Ne, samo res, tole je tu mač, itak da je. Pa res no, saj ni plemenski bik, madona? malo pameti pa menda tudi ima? Drugače mu pa Ančko kupi, pa naj se z njo jajca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2008 11:12:57   
Anonimen
Imaš pa tudi veliko takih, ki doma "ne dobijo" in zato potem skačejo drugam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2008 11:18:12   
Anonimen

Imaš pa tudi veliko takih, ki doma "ne dobijo" in zato potem skačejo drugam

Ja res je. Najboljš da vedno k se mu dvigne dvigneš kiklo pa se nastavš, da ne bo šel revež zarad pomanjkanja kam drgam.

Mislm....dej mu kej delat. Pišuka kje mate cajt 2x dnevno seksat. Pri treh otrocihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2008 11:21:59   
lelaval
Mislm....dej mu kej delat. Pišuka kje mate cajt 2x dnevno seksat. Pri treh otrocih

To se tudi jaz sprašujem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2008 11:34:04   
majcci
Mislm....dej mu kej delat. Pišuka kje mate cajt 2x dnevno seksat. Pri treh otrocih

To se tudi jaz sprašujem.

Prav tako jaz user posted image

Malo bi bil pa res lahko razumevajoč.
Vidim da imam zelo razumevajočega partnerja doma. In bi zgleda po mnenju nekaterih že veselo skakal okrog user posted image .
Občasno pomanjkanje spolnih aktivnosti pri nama ni v preobremenjenosti, ampak je zdravstvene narave (da kakšen teden ali dan ni mogoče), vendar še ni šel zaradi tega kam (vsaj upam) in razume da vedno ni možno, pa čeprav želja je.
Lahko pa si tudi kako drugače pomaga/ta user posted image .

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2008 11:35:51   
majcci
Sem čudno citirala user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2008 11:59:19   
srki
Meni se zdi, da je tvoj malo preveč obseden s tem seksom. Če že zdaj 4-5 krat na teden, haloo, kaj bi pa on še rad? In očitno ima preveč časa, pa bedarije po netu ali tv gleda, ****rijo bolje rečeno, pol pa ni čudno, da mu skoz stoji. Pri drugih opravilih pa glih nimaš cajta še samo na to misliti. No, vsaj jaz ne, pa moj tudi vem, da ne.  

To vse me močno spominja na mojo sodelavko, ko bi njen vsak dan, s tem, da se on z otroci oz. dvema punčakama, šoloobveznima, ne ukvarja nič, vse kar je na njem, je služba. Hoče tudi v času menstruacije, skratka, non stop. Ko  kuha jo od zadaj nekaj tipa, pa nakazuje, da ga srbi. Mislim, ne vem no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2008 12:08:28   
nejcko
4-5x na tedenuser posted image

Moj dec bi mi spomenik postaviluser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2008 12:13:28   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

user posted image Moj tudi! user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.6.2008 12:35:01   
jernejav

4-5x na teden

Moj dec bi mi spomenik postavil

Moj tudi! [/quot

Meni tudiuser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2008 12:40:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

moj tudi user posted image

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2008 12:48:59   
Udb

Hahahahha!!! Moj bi mislil, da so se mu nebesa odprla....pol bi dal pa kmal odpoved. user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.6.2008 13:39:16   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Hahahahha!!! Moj bi mislil, da so se mu nebesa odprla....pol bi dal pa kmal odpoved. user posted image

Hvala enako!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.6.2008 14:02:12   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ah, kako? Ti kuhaj, pomivaj, one naj te pa sproti od zadaj obdeluje. user posted image
Ne, samo res, tole je tu mač, itak da je. Pa res no, saj ni plemenski bik, madona? malo pameti pa menda tudi ima? Drugače mu pa Ančko kupi, pa naj se z njo jajca.

Polovico svojega dela preloži nanj, ko pride domov - boš vidla, če mu bo še zmiri pasal.... Drugač pa pejt ti v službo on pa naj bo z otroci doma - pol ga pa ti 2x dnevno ganjaj, da hočeš seksat.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.6.2008 15:53:26   
Anonimen
Sem prebrala vaše poste.
Kaj naj še dodam.

Moram napisat, da ne cinga nog, ko pride domov. Po osem urni službi potem doma še dela ali pa gre delat drugam, da dobimo še kakšen dodaten denar, ki pri današnjih mizernih plačah prav pride. Ne morem reči da ima premalo dela.

2 x na dan pri 3 otrocih se da, zjutraj dokler še spijo ali pa popoldne ko imajo popoldanski dremež in zvečer.

Očitno mu bom morala pokazat te poste, da bo videl da imava normalno spolno razmerje, tudi če kakšen dan sfali ni panike.
Bomo videli če bo to ga prepričalo, čeprav dvomim. Hvala za nasvete oz. vaša mnenja.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
12.6.2008 21:19:56   
staši
BRAVO MOJ TUDI INŠE KAKO PRIZNANJE ZA TRUD!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.6.2008 10:42:44   
mojamura
ufff....midva sva na začetku tako pogosto sexala, potem pa vedno manj, zgodi se da mi ne tudi kak teden brez sexa.

tvoj dragi ima najbrž povečano sexualno željo oz preveč hormončkov in to je to. ti pa verjamem, da ti ni več tolikokrat do sexa. priporočam pogovor, pa uskladitev želja in potreb.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.6.2008 11:18:50   
trnuljčica
Obstaja tudi zasvojenost z odnosi oz sexom. Samo pripomba za tvojega.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.6.2008 11:54:47   
SNAKE23
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

se podpišem!user posted image

pr nama je že 2x velik,sam sreča, da je moj tud bl kontrasex sorte!

pa nama je vseen ratal pikico nardit in rodituser posted image

doma me osrečuje naša mala pikica!

Sreča, tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo!---najina mala!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.6.2008 12:00:53   
BaNeLa
user posted image jaz te razumem...moj bi tudi 10x na dan, če bi lahko, ampak ob 3 otrocih in službah pač nisem vedno pri volji. Ampak povprečje je še vedno lepo od 3-6x na teden...odvisno:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?