|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
11.6.2008 14:14:22   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

barbaro, sepetalko in lan pa tud jaz pogrešam...user posted image

pa čaki bubica kako kar tri pogrešaš ....pa masirala bi se pri baguski ... mal se pa le zresni  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

bolj je gužva boljše je...user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
11.6.2008 14:15:24   
NATAŠI

flaška je iz včeraj prestavila na danes user posted image  user posted image , o slikice od fragole bi pa jaz tud kaj gledala user posted image . Lan je tud full zasedena user posted image

kako pa ti to vse veš???user posted image

pa jaz vse vem  user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2352
11.6.2008 14:16:03   
Bubamaraa
punce prele smo spile eno penino od Istenča in smo zdej vse v pisarni čist hin...zdele pa še čakamo  mojga moža, da Jagermaistra prinese...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
11.6.2008 14:17:43   
sepetalka

šepetalka - super za tako cvetličarko in takoo ugodno ceno user posted image  user posted image . Kaj pa boš z baloni a se zdaj ne bosta odločila zanje? Mal pejt počivat, pa saj imaš bolj natrpan urnik kot če bi hodila v službo user posted image  user posted image

To je samo zdej, od kar sem osebni šofer mojega bodočega moža! Ne baloni ostanejo samo malo manj jih bo in bodo samo na stebrih in na steni pa ob vhodu in pri ansamblu, saj moram še enkrat v dvorano da še prte za na mizo naredim, joj kolk še dela! A bo dost časauser posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
11.6.2008 14:23:02   
NATAŠI

punce prele smo spile eno penino od Istenča in smo zdej vse v pisarni čist hin...zdele pa še čakamo  mojga moža, da Jagermaistra prinese...user posted image

user posted image   potem si pa takale

Neposredna povezava do sporočila: 2355
11.6.2008 14:23:31   
NATAŠI
šepetalka dovolj časa imaš še ti bo vse lepo uspelo user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
11.6.2008 14:23:34   
Bubamaraa

user posted image   potem si pa takale

user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
11.6.2008 14:27:18   
NATAŠI
grem jaz domov k mojima fantoma ...se beremo jutri, bubica ti pa mal pazi no na svoj ugled user posted image  user posted image  user posted image  v glavnem uživajte  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2358
11.6.2008 14:32:22   
bt08
Evo me čveke!Kok ste se načvekale,da sem komej skoz prišla.Jaz vas bom pa ta teden bolj mal brala,sem čist v delu.

Sem ustala ob 5 in šla delat,pa do 13.30 pa pod tuš pa nam oj šiht naprej.Zmatrana sem pa kot user posted image ,noge me bolijo.Jutr pa jovo na novo.

Ampak v petek grem pa na probo,da vidim če mi je sploh všeč obleka!Dans sploh nimam občutka da se drug teden poročim,ker mi gre ura tik tak mem.

Sepetalka bravo user posted image  za rožice,pa da ti ne bo treba krasit.Men bo tud ena bivša šefica ko sem pri njej delala cerkev okrasila,pa vse po poštimala.Upam da mi sam čimprej pošljejo balone pa mašne.

Nataši pol boš pa lepa,ti greš k Jezeršku,glej da boš poročala kaj in kako je blo.Midva sva bla v ponedeljek tam,pa v soboto greva.Ejo ka sem se spomnla,jaz pridem zvečer enkat tja k Jezeršku po avto,ti boš pa tam ne?Bi lahko ven prišla mal pogledat me?

Buba ti pa kr nazdravljaš,kok fajn!

Baguska zdaj pa letim gledat slike,morjeeeeeee!

Pikovit jaz bi ga fajn nadrla glede obleke,sploh 'pa če si zaarala!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 2359
11.6.2008 14:37:28   
bt08
Baguska vidim da ste se mele super da ste uživale!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
11.6.2008 14:44:56   
baguSka
Ellie!!!!! Jaz sem sele zdele vidla tvoje fotke z dekliscine!!!! In poznam eno punco od tam!!!user posted image user posted image user posted image  Sva ble sosolke v sredni soli hehehe... pa tud tko smo se mal druzl.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
11.6.2008 15:00:14   
baguSka
bolj je gužva boljše je...

user posted image user posted image user posted image  jst tud pravm, da je treba v zivljenju vse probat... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
11.6.2008 15:01:10   
baguSka
eno penino od Istenča

A je Desiree mogoce???user posted image user posted image user posted image  Najboljsi sampanjc ever...

Neposredna povezava do sporočila: 2363
11.6.2008 15:03:36   
baguSka
Baguska vidim da ste se mele super da ste uživale!

Ja in spet bom ponovila to!! Le da bom tokrat z naso Bubo, ampak mislim da sem kr na dobri poti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
11.6.2008 15:31:30   
ellie
baguska katerooo pa te??user posted image user posted image  to me pa res zanima...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
11.6.2008 15:40:38   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ja in spet bom ponovila to!! Le da bom tokrat z naso Bubo, ampak mislim da sem kr na dobri poti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej prav!user posted image user posted image Mene to čaka šele od 3.7. naprej,do takrat pa s polno paro delamo,pol pa spet mal bomo delal po dopustu!user posted image user posted image Jesen si bom pa kr frej mal vzela,da se spočijemo!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
11.6.2008 16:02:33   
Bubamaraa

eno penino od Istenča

A je Desiree mogoce???user posted image user posted image user posted image  Najboljsi sampanjc ever...

itak.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
11.6.2008 16:03:22   
Bubamaraa

to bo luštno....a si bova zborile zakonsko posteljo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
11.6.2008 16:04:19   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Sej prav!user posted image user posted image Mene to čaka šele od 3.7. naprej,do takrat pa s polno paro delamo,pol pa spet mal bomo delal po dopustu!user posted image user posted image Jesen si bom pa kr frej mal vzela,da se spočijemo!

barbara boš videla kolk prehitr bo zdele vse preteklo....user posted image user posted image user posted image  ol boš pa lenarila..oziroma vsi trije bote lenarili...ali pa štirje....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
11.6.2008 16:05:19   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

baguska katerooo pa te??user posted image user posted image  to me pa res zanima...

firbec...user posted image

ellie ti morm sam povedat, da si taka luštna pupa...user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
11.6.2008 17:09:09   
sepetalka
baguška lih sem pogledala tvoje fotke! Ja saj ni čudn, da si še enkrat želiš it tja dol, kakšna plaža, kakšna tera! Ej buba jaz tutttttt user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 2371
11.6.2008 19:43:48   
FLASK_A
zdravo punce moje!user posted image

pošiljam vam lepeeeeee pozdravčke iz sončne hiše, kjer je res tako zelo lepo, da se nama nič kaj ne mudi domovuser posted image  Jutri sva še cel dan tu, pa bi bila še kar kak teden, ker je res fajn. Prav počitniško, živčki na off... Včeraj sem se z vsemi že vse dogovorila, zdej pa res samo še finiš u petek potem pa žurkauser posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakava! Zdej se greva pa po savnanju, jacuzziju, čajčkih in pršutu mal razvajat v eno fensi gostilno na tako dobro slow food večerjico z vinčkom...

Se tipkamo, ko prideva domov. Lep pozdravček iz Banovcev

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
11.6.2008 21:29:57   
trinity22
ojla

po dolgem času en lep pozdrav

se me še spomnite????

ni bilo časa, sedaj pa se že poroka z neizmerno hitrostjo bliža ...

a mi lahko katera pove geslo in uporabniško ime za moj album, jaz se nikakor ne morem več prijavit, me kar ven vrže ... pa sem hotla ene par slikc noter nalimat od prstančkov pa tko pa nč ne morem ...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
12.6.2008 6:55:37   
maya2
Dobro jutro!
Nama je pa včeraj ratal ogromno nardit... župnik je taka facauser posted image user posted image , nikjer ne komplicira... ima sicer svoja načela glede določenih zadev, ampak nič posebnega. Dogovorila sva se tudi za pogostitev po civilnem delu... tok ste hvalile tale Desiree šampanjec, da sva se za spremembo tudi midva odločila zanj.... da ne bo vedno srebrna penina, ki nama itak ne ustrezauser posted image ...

Danes sem mislila da bo bolj tko na izi... pa ne bo šlouser posted image .... sem se spomnila, da bom najbrž rabila slike za razne dokumente po porokiuser posted image tko da se moram it slikat

aja btw: jutri in v soboto ima Lisca v Sevnici razprodajo v podjetju.... se da marsikaj dobit za zeloooo ugodne cene...

trinity: ti pošljem zs

lp

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
12.6.2008 8:34:30   
Bubamaraa
morning.....user posted image user posted image user posted image

kje ste čvekulje moje....user posted image

jaz sem pa danes bagusko sanjala......kolk sva žurale.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Jerneja ali Angelika
amalia

Katero ime vam je lepše?

Jerneja (61%)

Angelika (39%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!