limma
|
mala pikica - mene prav skrbi zate ... upam, da bolečine čim prej prenehajo in da ni nič hujšega alfabeta - mi imamo takšnih veliko noči.. Vseeno upam, da se Ajda ne bo zgledovala po Neži in da je bila to izjema - da mamica ve, kako ji je drugače lepo sani - lepo, da si doma in da je vse v redu Sicer sva pa še vedno sami in že malo pogrešam , sploh, ker se je naša dečva odločila, da čez dan ne bo več spala Ampak mi na žalost ne spimo tudi ponoči... včeraj ni spala od 5h do 14h, ko je zaspala za 15 minut in potemn ni spala do večera.. zvečer je bila že tako zaspana, da ni mogla ne jest, ne spat, samo jokala je kot že prej cel popoldan... meni se je mešalo Vmes sva bili še v posvetovalnici in je tako jokala, da je bila vijoličasta - pediatrinje sploh nisem slišala, kaj mi je govorila Sicer ni bilo pa nič takega... naj je ne sončim, itd. Neža je malo lahka, ima 5590g in 61 cm (mala pikica- za seznam), ampak P je rekla, "saj ste tudi vi čisto drobni" in "saj je taka nežna punčka, prava Neža" , tako da ni razloga za (preveliko) skrb.. sem ji pa povedala, da joka med dojenjem in da "vidim", da res malo poje, zato ji kdaj pa kdaj dodam kašico in je rekla, da je prav tako... lunca - super za Lukove kolke sunny - zabavne majčke Kaj je pa dragi tebi prinesel? izpadanje las je pri meni doseglo točko, ko sem si rekla, adijo dolgi lasje, po 30. letih... sploh na temenu sem že skoraj plešasta nana, da nisem jaz tisti "primerek", ki praviš, da se zgodi vsake toliko V četrtek sem se naročila k frizerju... po moje bo mojega frizerja, ki ni mogel prehvaliti mojih gostih las in me je nenehno vabil za model, kap Se pa veselim krajše frizure, no, vsaj nekaj... mml - zdaj berem, kako se je redila Manca.. saj potem, 800 g v 6. tednih (za izključno dojeno) niti ni tako slabo, ne? Saj se ne sekiram, sploh, ker mi mami govori, da sem imela 9 kg šele pri 13. mesecih Upam, da je Matic boljši in da boste lepo prespali noč Lahko noč.
< Sporočilo je popravil limma -- 10.6.2008 22:17:51 >
|