|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
10.6.2008 16:46:18   
SuzanaKK
Uf uf, ste napisale od včeraj, je pa ja lepo vreme danes. Niste nič na zraku?user posted image Hecam se.
majra en velik user posted image zate in za Katjo. Pismo, sva bila včeraj z aljažem v bolnišnici na kontroli in mi je tam P rekla, da je spodnja meja teže, ki jo mora otrok pridobiti v 1 mesecu 600 g, Aljaž jih je po njihovem (v ZD pa 600 Guser posted image ) pridobil 500 g in da je to premalo. Da mu moram spet začeti dodajati rižolino, ki sem ga zdaj, ko mi je pojedel od 180 - 210 milumila, pač ukinila. Držim pesti, da bo Katja začela pridno jesti.

Izpadanje las, pri meni totalna katastrofa. Povsod jih je polno. Jem dodatne vitamine in ne pomaga NIČ!!! Še vedno sem čist prehlajena. Obup.

mala pikica boga si s temi koleni. Držim pesti, da bi se stanje izboljšalo.

nana veliko sreče pri izpitu. Z botrco sva si pa res en malo podobni. Na faksu so naju vedno spraševali, če sva v soroduuser posted image .

Sani hitro okrevanje ti želim.

Nalin denar je sveta vladar, žalostno ne. Jaz bom mogla verjetno predhodno v službo, pa se mi srce trga, če pomislim, da bo to že septembra. Zdaj z dragim nekaj kalkulirava, če bi vseeno šlo do januarja, ampak takrat pa službe ne bom dobila, saj je "sezona" v šolstvu zdaj, začne se pa septembra. Med letom skoraj ni šans. Sicer bi Aljaža imela moja mama, pa vseeno. Se mi zdi, da bodo tile naši sončki tako hitro zrasli.

martinca upam, da sta našla v muri kaj pametnega. Veš, jaz grem pa danes "Sexat v mesto"user posted image . Že komaj čakam.

Golobček kaj zdaj, se vidimo jutri? Kdaj imata z Nino UZ? Moram namreč vedeti, ker sva midva z Aljažem postala zaspanca. Zbudi se ob 6-ih, je, potem pa spi včasih tudi do 10:30. Jaz pa zraven, še posebej zdaj, ko sem bolana.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
10.6.2008 18:08:49   
mml
Evo sem zapaničarla in šla z Maticem k zdravniku, ker se je iz opoldanskega spanja zbudil s takšnim bolečim jokom, da se ga sploh ni dalo potolažit. So posumili na uriinfekt, ker je bil boleč trebušček na levi strani in bolelo ga je levo pod rebri. P se je tudi zdel vroč, ampak vročine pa nima. No kakorkoli že, vzeli so mu kri, pa polulal se je v vrečko in so izvidi OK. Po tem se je pa najedel in na poti domov zaspal in še vedno spi user posted image .
Jaz sem šla pa na kolo in je bilo že za eno stopnjo boljše kot prejšnjič, tako da še ene 10x pa bo mogoče spet kaj kondiciji podobnega user posted image

lunca super, da so kolki ok user posted image

sunny luškane majčke user posted image

sani super, da si že doma, sem zamešala in sem mislila, da imeš op šele jutri. Držim pesti, da boš hitro OK user posted image

suzana tudi zate upam, da boš kmalu OK user posted image . Za aljaža in pridobivanje na teži pa nikar ne skrbi, ravno gledam, kako se je redila Manca in se je od 3. do 4. meseca zredila za 720g, od 4. do 5. meseca za 270 g in po tem od 5. do 6. meseca za 480 g pa ni bilo večje panike. Je pa res, da je bilo tistih 270 g tako, da je bila tehtana pred dojenjem in se je ravno pred tehtanjem pokakala, sicer so jo pa tehtali po dojenju in pred kakanjem user posted image , tako da je to bolj relativno kot absolutno

Manca in oči sta šla ven, jaz pa čakam, da se zbudi Matic in vidim kako bo

martinca sta našla kar sta iskala ali bosta morala dat delat po meri?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
10.6.2008 18:14:28   
TRIŠ
mml upam da se bo Matic prebudil kot novuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
10.6.2008 18:41:50   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Pismo, sva bila včeraj z aljažem v bolnišnici na kontroli in mi je tam P rekla, da je spodnja meja teže, ki jo mora otrok pridobiti v 1 mesecu 600 g, Aljaž jih je po njihovem (v ZD pa 600 Guser posted image ) pridobil 500 g in da je to premalo. Da mu moram spet začeti dodajati rižolino, ki sem ga zdaj, ko mi je pojedel od 180 - 210 milumila, pač ukinila.

Neja se je od 17.4. do 21.5. zredila samo za 200g in mi P tudi omenil ni, da bi bilo premalo.user posted image  Koliko je pa Aljaž zdaj težak?

Izpadanje las, pri meni totalna katastrofa. Povsod jih je polno.

Standardna ponosečniška težava.user posted image

Matic user posted image , da bi se čimprej pozdravil.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
10.6.2008 19:04:32   
Lunca1
Mml upam da je z Maticem vse ok.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
10.6.2008 19:14:28   
Sunny Morning
Neja je zdaj pojedla cca 70ml riževe kašice na žličko user posted image ...kar ne morem verjet. Zdaj je samo vprašanje kdaj in koliko bo še mleka spravila vase, če sploh kaj.

majra sem zdaj prišla na dobro idejo. Zakaj pa ti Katje ne pelješ k Lenartu, da ji bo pokazal kako se je...saj sta žlahta.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
10.6.2008 19:38:53   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Neja je zdaj pojedla cca 70ml riževe kašice na žličko user posted image ...kar ne morem verjet. Zdaj je samo vprašanje kdaj in koliko bo še mleka spravila vase, če sploh kaj.

majra sem zdaj prišla na dobro idejo. Zakaj pa ti Katje ne pelješ k Lenartu, da ji bo pokazal kako se je...saj sta žlahta.user posted image

Misliš da nisem še probala, ampak ko Lenart papa ga Katja noče niti pogledat user posted image

user posted image user posted image user posted image  Neja

Mi smo še zmeraj na 20ml user posted image , pa 60ml mleka navrh- skratka katastrofa

< Sporočilo je popravil majra -- 10.6.2008 19:40:55 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
10.6.2008 19:41:12   
dašabina
žIVJO, hitro pišem, dokler še stvar dela, najprej vseeeemmmm slavljenčkom vse naj, naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo pridni, spimo tako-tako, obračamo se stalno, da moram prav pazit, kako mi zaspi, komaj čakam, da bo konc šole, morje urejeno, gremo  v Nerezine....
Vsem bravo za kguser posted image user posted image , imejte se krasno!!!!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
10.6.2008 19:48:58   
Golobček
Bom potem več napisala zdele spravljam otroke v posteljo.

Suzana meni je vse eno kakor boš ti rekla, glede na to da imata tavelka dva vodene koze bi jaz raje počakala da vidim če jih bo dobila tudi Nina, ker je nevarno da bi okužil tudi Aljaž.

< Sporočilo je popravil Golobček -- 10.6.2008 19:49:39 >

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
10.6.2008 19:48:58   
mala pikica
Punce, hvala vsem, ki mislite name user posted image Kaj bi jaz brez vas...

lunca super za kolke in bravo za Lukca user posted image

mml upam, da se Matic zbudi čisto zdrav, z nasmeškom za mamico user posted image

sani lepo pridno počivaj in se le pusti razvajati user posted image

dašabina uživajte!!!

Tako, zdaj pa grem vadit v kuhinjo izdelavo Gašperjeve krstne torte. Bi jo zelo rada sama naredila, pa ne vem, če mi bo uspelo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
10.6.2008 19:51:55   
majra

majra en velik user posted image zate in za Katjo. Pismo, sva bila včeraj z aljažem v bolnišnici na kontroli in mi je tam P rekla, da je spodnja meja teže, ki jo mora otrok pridobiti v 1 mesecu 600 g, Aljaž jih je po njihovem (v ZD pa 600 Guser posted image ) pridobil 500 g in da je to premalo. Da mu moram spet začeti dodajati rižolino, ki sem ga zdaj, ko mi je pojedel od 180 - 210 milumila, pač ukinila. Držim pesti, da bo Katja začela pridno jesti.

Hvala! Mi se pa skos vrtimo okoli te začarane meje 600 g. HB, da je vsaj tolko glede na naše borbe. Sem pa že obupala, da bi začela normalno jest. Pač je tako kot je, kaj čem, sem se sprijaznila. Samo včasih me spravi to hranjenje ob živce, pa mi je jamranje na RRju izpušni ventil.

user posted image  za vaju z Aljažem

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
10.6.2008 20:00:08   
vaney
čer.

Anže se trudi zaspat, jaz si grem pa še lase umit, potem pa malo pred tv in spat.

dašabina, lepo, da si se oglasila, sem te že pogrešalauser posted image  in super za morjeuser posted image  kar se pa obračanja tiče, mi imamo pravo vrtavkouser posted image

suzana, si že kaj boljša? drugače pa grem jaz tudi delat septembra, pa kaj čem, služba je služba, otroku je pa tudi treba z nečim hrano in plenice kupit, ne? samo ideja....kaj pa če bi šel tvoj user posted image  na porodniško do konca namesto tebe? Tako bi bil Aljaž z atijem in ne bi toliko pogruntal, da te ni...če je možno. Saj pravim, samo ideja, pri naju gre Grega s 1.9. na porodniško do 19. 12.. Res, da bo plača pol manjša, ampak čas z Anžetom nima ceneuser posted image

mml, upam, da je z Maticem vse okuser posted image user posted image

majra, sunny, kaj hočete, vajini punci že od malega pazita na linijouser posted image  moj Anže je pa po atiju, najprej konkretna hrana, potem pa še zalit (beri kašica+2dcl mleka), potem pa jamranje, ker je v trebuščku prevečuser posted image  me prav zanima, koliko kg imam, bomo videli naslednji teden....vseeno pa upam, da se Katja in Neja kmalu nehata zmišljevat s to dieto in začneta jest kot pravi babiuser posted image user posted image user posted image
grem se tuširat...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
10.6.2008 20:03:09   
vaney
majra, ti kar pojamraj na rr, zato pa smo tukajuser posted image  a ne vidiš, da jaz tudi hodim skoz sem jamratuser posted image

mala pikica, ti kar probaj naredit torto, pa vsaki pošlji malo, da bomo probale in ocenileuser posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
10.6.2008 21:22:16   
limma
Dober večer,

danes sem naročila senčnik pepeny, ker na Koroškem ga v nobeni trgovini ne poznajo user posted image  Najbrž naju bodo z Nežo gledali kot deseto čudo user posted image user posted image  Mi je pa prijateljica rekla, da poleg pepeny-ja uporablja še senčnik-dežničekuser posted image Ali mislite, da je potrebno kombinirati oboje?? Kot sem razbrala, imate ve eno ali drugo....

Zdaj pa malo preletim...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
10.6.2008 21:50:27   
vaney
limma, oboje je brezveze

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
10.6.2008 21:59:30   
karatina
Končno sem spet čez vse poste. Sem vas dohitela že predvčerajšnjim, pa poskusila še kaj odgovoriti, pa ni šlo. Kot zdaj vidim, nisem imela le jaz teh problemov.

Zdaj ne bom še enkrat dolgovezila. Berem vas redno, za pisanje pa mi kar zmanjkuje časa. Dnevi mi bežijo, da je joj...user posted image

Saj sem že rekla, da bo drugače, ko bomo imeli več prostora in računalnik ne bo v isti sobi kot spi moja pupika.

Lahko noč

P.S.: Od jutri so v Intersparu pleničke Active Fit Jumbo paketi v akciji.

< Sporočilo je popravil karatina -- 10.6.2008 22:01:22 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
10.6.2008 22:01:54   
nana35
Nimam kaj napisat,prebrala sem vse,zdaj grem za knjige,če mi bo seveda.
Pa lahko noč sem vam prišla zaželeti.

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
10.6.2008 22:10:30   
vaney
nana, a tole v avatarju je Klemen? Kje si ga pa to slikala? Lepa slikicauser posted image

vidim, da danes že vse spite, zato grem še jazuser posted image

nočka vsem

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
10.6.2008 22:14:04   
limma
mala pikica - mene prav skrbi zateuser posted image ... upam, da bolečine čim prej prenehajo in da ni nič hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image

alfabeta - mi imamo takšnih veliko noči..  Vseeno upam, da se Ajda ne bo zgledovala po Neži in da je bila to izjema - da mamica ve, kako ji je drugače lepo user posted image

sani - lepo, da si doma in da je vse v redu user posted image

Sicer sva pa še vedno sami in že malo pogrešam user posted image , sploh, ker se je naša dečva odločila, da čez dan ne bo več spala user posted image  Ampak mi na žalost ne spimo tudi ponoči... včeraj ni spala od 5h do 14h, ko je zaspala za 15 minut in potemn ni spala do večera.. zvečer je bila že tako zaspana, da ni mogla ne jest, ne spat, samo jokala je kot že prej cel popoldan... meni se je mešalouser posted image  

Vmes sva bili še v posvetovalnici in je tako jokala, da je bila vijoličasta - pediatrinje sploh nisem slišala, kaj mi je govorila user posted image Sicer ni bilo pa nič takega... naj je ne sončim, itd. Neža je malo lahka, ima 5590g in 61 cm (mala pikica-  za seznam), ampak P je rekla, "saj ste tudi vi čisto drobni" in "saj je taka nežna punčka, prava Neža" user posted image , tako da ni razloga za (preveliko) skrb.. sem ji pa povedala, da joka med dojenjem in da "vidim", da res malo poje, zato ji kdaj pa kdaj dodam kašico in je rekla, da je prav tako...
lunca - super za Lukove kolke user posted image  

sunny - zabavne majčke user posted image Kaj je pa dragi tebi prinesel? user posted image

izpadanje las je pri meni doseglo točko, ko sem si rekla, adijo dolgi lasje, po 30. letih... sploh na temenu sem že skoraj plešastauser posted image  user posted image  nana, da nisem jaz tisti "primerek", ki praviš, da se zgodi vsake toliko user posted image  V četrtek sem se naročila k frizerju... po moje bo mojega frizerja, ki ni mogel prehvaliti mojih gostih las in me je nenehno vabil za model, kap user posted image  Se pa veselim krajše frizure, no, vsaj nekaj...

mml - zdaj berem, kako se je redila Manca.. saj potem, 800 g v 6. tednih (za izključno dojeno) niti ni tako slabo, ne? Saj se ne sekiram, sploh, ker mi mami govori, da sem imela 9 kg šele pri 13. mesecih user posted image  Upam, da je Matic boljši in da boste lepo prespali noč user posted image user posted image

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil limma -- 10.6.2008 22:17:51 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
10.6.2008 22:16:13   
limma
vaney - hvala, se mi je zdelo, da je oboje brez veze..

nana, tudi jaz sem opazuila nov avatar tvojega lepotca user posted image

Zdaj pa res spat.. Neža bo čez dobri dve uri že prvič jedla user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
10.6.2008 22:26:04   
mala pikica
limma hvala za skrb user posted image

nana  user posted image user posted image user posted image za avatar. Kje pa si to naredila?

Jaz sem se nekaj malega že naučila za okrasitev torte, tako da lahko grem vsa zadovoljna spat user posted image Nočko vsem in čim bolj naspano noč user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
10.6.2008 22:28:11   
Golobček
Evo mi je uspelo vse tri otroke porihtat, pol še pa mojga dragega , ker je spet po dolgem času pogledal malo globoko v kozarecuser posted image .
Jutri ga bo pa spet tista butasta betica bolelauser posted image , pa mi bo cel dan žnaral, da kak je bogi, pa da naj ga malo pocartam pa še sto drgih stvari bo našel sam da mi po domače povedano v rit lezo.user posted image user posted image

Drugače pa imava jutri z Nino UZ kolkov in upam da bo vsaj malo boljše kot na prejšnjem pregledu.

Vse ki ste bolane se čimprej pozdravite, enako pa velja tudi za vse bolane januarčke, vklučno z mojima tavelikima sončkoma. Koze se hvala bogu že sušijo in tahujše tečnarjenje je že tudi mimo.

Sedaj pa želim vsem lahko noč in lepe sanje.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
10.6.2008 22:38:58   
muzika
Alfabeta, hvala za recept. Ob prvi priliki jih naredim, potem pa poročam, kako so uspele. Aja, pa še nekaj. Kje pa se dobijo modelčki? Verjetno se potem testo peče na modelčkih, ne?!
Pa veliko lepšo noč ti želim, kot je bila minula.

Uboga mala pikica, saj nisem resno mislila tisto s sprehodom. Vem, da te zelo boli in ti res želim, da se čimprej pozdraviš. Saj vem, da si že verjetno vse sprobala, ampak spomnila sem se na soja lecitin. Si poskusila tudi to? Ni pa mi jasno, kaj imajo kolena s salmonelo?

Jaz pa sem čisto navdušena nad novim stolčkom, ki smo ga dobili danes. Je Chicco in se da naslon pošteno nazaj, skoraj  kot v jajčki. In Jakob je tako užival v njem, pravi mali car!user posted image

Mi lahko prosim katera pojasni, kaj je s temi granulami za zobke? Kje se dobijo in kako delujejo? Kaj pa pediatri pravijo na njih?

Obroč za plavanje - kako se imenuje tisti fini obroč, ki ga je komplicirano nadet, ampak je drugače baje super? In kje se ga dobi?

Nana, držim pesti zate!user posted image

Mml, upam, da bo z Maticem vse ok.

Danes pa sem zagnjavila. 100 vprašanj, upam, da bom dobila tudi kakšen odgovor. Lepo sanjajte in naj vas pri tem vaši user posted image  čim manj motijo, še posebej Limmo.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
10.6.2008 22:39:18   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma
sunny - zabavne majčke user posted image Kaj je pa dragi tebi prinesel? user posted image

user posted image  Ta je moja....pijanskauser posted image

Drugače pa limma tako kot ti je že vaney rekla, brez veze, da imaš Pepeny in dežnik. Pepeny je čisto dovolj.

Neža user posted image za izredno "nežne" mere. Mora biti tako drobna.

Golobček bova jutri z Nejo močno stiskali pesti, da bo UZ Nininih kolkov boljši.user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste večinoma že popadale v posteljo. Se vam grem pridružit. Noč.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
10.6.2008 22:41:07   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: muzika
Obroč za plavanje - kako se imenuje tisti fini obroč, ki ga je komplicirano nadet, ampak je drugače baje super? In kje se ga dobi?

Fredov obroč. Dobi se v Baby centru.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?