lex
|
Dobro jutro! Vas morem prečekirat preden grem na pregled . Sem hotela že zvečer, pa se je računalnik ugasnil. Najprej sem mislila, da ga je kateri od otrok, pol smo pa ugotovili, da je varovalko ven vrglo. Evo zdaj že moj štrom ve, da preveč visim tu gor . hrana pri dojenju: vse tisto kar napenja naj ne bi na začetku, potem pa počasi začneš uvajat. Kak paradižnik lahko povzroči rdečo rit, stročnice (razen zelo mlad stročji fižol brez fižolčkov odznotraj, res čisto mlada tista je menda OK) niso glih za male riti, če otroka zelo zvija je lahko krivo tudi mleko in izdelki, krofov in podobnega nikar, tud pohanega ne. pač kako dušeno, kuhano meso, juhe (jaz si naredim velik lonec goveje s kuro in potem kar teče). Če imate tako srečo kot neboglasnica pol sploh ni panike, če pa bolj počasi spuščte mleko (tako kot jaz ) potem pa juha samo koristi. Kurja od stare koke je še najboljša. Meni je še stara koka ostala od Aline v zmrzovalniku, tako da kuhamo juho že prvi dan . Sveže sadje tud ni priporočljivo, bolj so razni kompoti,.... Pa solata tud ne oz. če že pol delana z limono. V bolnici pa res dobiš take stvari, da samo gledaš , a bi jih vtaknil v usta ali ne. Me pa že zdaj mine ko se spomnnim na laboda, ki ga dobijo vse ki rodijo. Ko mi sploh nima dobre kreme not (ali pa sem se jih že prenajedla ) HD ne se sekirat, ti na zagovor pelji kar malčico zraven, boš dobla itak 10 . Joj še to se morem pohvalit , da imam vse cotke oprane, zlikane, ... skratka ČAKAJO v previjalni . Jaz sem pa kupila v H&M roza majčko in rumene hlače in taka bo šla domov. Bom popoldan slikala pa nalepim fotkice. Edino voziček še morem oprat, morem videt kako bo vreme danes in pa ležalnik. Ker po dežu pa ne mislim sušit, pa sama tud ne mislim šraufat narazen. Nič grem malo zrihtat pol pa pičim do SG.