|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
9.6.2008 20:59:21   
pina-1
mi zna kera tole prevest. pa rabim kar hitrouser posted image

Nach Slowenien -- Sehen Sie in der Artikelbeschreibung und den Zahlungshinweisen nach oder wenden Sie sich für weitere Informationen an den Verkäufer

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
9.6.2008 20:59:37   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

a nobne ni na čvek?user posted image

evo me pina user posted image
madona že helikopter leta k buša čaka user posted image pa moj domov ne more, pa policaj prav da bo 21:15 šele odprta cesta user posted image user posted image pa danes bi bil nenormalno zgodenj user posted image user posted image user posted image zdej bom pa jaz z metlo čez okno začela strašit, pa da vidm kaj bo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

še dobro da visoka gospoda k nam na morje nočejouser posted image user posted image user posted image

a zna kera nemško. Jaz se o ebayu gliham za en vozek, pa nimam pojma če pošiljajo v slovenijouser posted image

mislim,da buči obvlada nemščino..

drugač je pa anša tud že pri palčkih kakšne 10min...

aja pa danes smo lepo jedli na tri urce...
Na koliko časa pa vaši user posted image  jedo...

Kje je pa kaj bamby?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
9.6.2008 21:00:24   
mlavla
pina kakšen voziček pa kupuješ???

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
9.6.2008 21:02:13   
MetiLu
Čer!

Mi dones zamujamo, ker smo šele 20.20 s sprehoda prilutali user posted image  <zdele smo že iz kopalnice, tamal pa zizo čaka, ker je mami na RR user posted image

Ella, kako si zadovoljna s športnim delom? Jaz sem ga tud dones namontirala, pa je kar dobr, pa še podložila sem ga, tko da je skoraj na ravnem. Pa tudi tisto prečko imam za predaj, da mi ven ne pade...

Greva papat,s e pol kej javim, ko zaspi

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
9.6.2008 21:05:08   
pina-1
mah že od kar sem noseča kupjem trikolesnika. tale mi je full kulll

ti pošljem link
http://cgi.ebay.de/Alu-3-Rad-Jogger-inkl-Trage-und-Wickeltasche-rot_W0QQitemZ130229291292QQihZ003QQcategoryZ18642QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
9.6.2008 21:07:15   
mlavla
takšnega pa še nisem videla v živo..a je to ABC firma..?
Cena je pa kar ugodna...a to je samo športni?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
9.6.2008 21:07:43   
ella79
meti jaz sem zadovoljna s športnim delom, zoja je bla pa itak sam 10 min notr k potem naju je dež domov nagnal user posted image itak je sam občudovala kaj je sedaj neki novga okrog nje user posted image jaz morm še kupit sprednje varovala, sam se mi zdi sedaj čist po nepotrebnem, potem k sedijo je to fajn, da se drži ko vn gleda, zdej se mi pa zdi da bi mi sam v napoto bil, k bi zojo vn pa notr iz vozička dajala user posted image

pina moja nemščina je tok slaba, da ti raj ne povem kaj piše, kaj če sem kej zamešala, pa bi bila potem cela zmeda user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
9.6.2008 21:08:43   
mlavla
a sem zdej vidla še spodnje slikce..zanimivo..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
9.6.2008 21:09:17   
pina-1
mlavla pojma nimam kaka je to firma. MEni je full lep. user posted image

Cena pa ni fiksna, ampak je licitacija. Časa je še 20 min..kdo da več. Tako zgleda. Jaz ne mislim dat več kot 130€ pa da vidimo.

Aja če sem prov vidla po slikah, je to športni del in pa vrečo dobiš. Ma mi je itak več ne rabimo

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
9.6.2008 21:18:06   
ella79
pina pomoje sem jaz ta voziček vidla v enem katalogu vozičkov user posted image pomoje da od pikapolonice user posted image sam je bila cena sigurno 3x višja user posted image zgleda ful luštn, pa še čist se poleži, dobiš pa zravn še mehko košaro in torbo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
9.6.2008 21:18:09   
pina-1

pina moja nemščina je tok slaba, da ti raj ne povem kaj piše, kaj če sem kej zamešala, pa bi bila potem cela zmeda user posted image user posted image user posted image

vseglih je po moje boljša kot moja. sem šla besedo po besedo v slovar gledat, pa itak, da jih tri četrt v slovarju niuser posted image

naša prfoksa se pa z mlekarnarjem ukvarja in ne pomaga nam nevednim slovenkamuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
9.6.2008 21:18:38   
mlavla
zanimivo..sam kaj ko jst se pa še v e-bay ne znam prijavit..ker je moja angleščina very bad...user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
9.6.2008 21:19:38   
pina-1

pina pomoje sem jaz ta voziček vidla v enem katalogu vozičkov user posted image pomoje da od pikapolonice user posted image sam je bila cena sigurno 3x višja user posted image zgleda ful luštn, pa še čist se poleži, dobiš pa zravn še mehko košaro in torbo user posted image

tole sem razumela, da pride zraven. Upam, da torbo lahko uporabim kot zimsko vrečo. mah bom počakala še kako minuto pa spet malo dvignila cenouser posted image  sam da me ne za**** in ne pošiljajo v slovenijo.user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
9.6.2008 21:27:39   
kati kati
itata-tale tvoj pobič je pa tok cartkan...sladki je...

nizy-cestitke za mini rduser posted image user posted image user posted image

morm vas prebrat do konca..ampak še nimam časa..so me doma zaposlil oz. sem se..
danes sem si kupila zlato prinašalko...kok je cart..pa danes mi je kobila povrgla tako lepega konjička-žrebeta...sam ga morm še zdejle it na flaško nafotrat-ker se še ne more vstat...
llp

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
9.6.2008 21:32:24   
pina-1
no pa so mi ga prodaliuser posted image user posted image user posted image . za 150€. bomo jutri zopet poskusli. je skozi na licaitaciji. mogoče do takrat dobim info, kolko košta poštnina v slo.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
9.6.2008 21:38:48   
bamby
itata, lepo,da si spet med nami čvakami in da si si nabrala novih moči user posted image . Jakob je pa tdui že ful velik!!!

pina, čestitke za obletnico poroke!!!!

nizy, čestitke za mini RD user posted image !!!

a ne kok so dobri k se naglas smejejo user posted image user posted image naša pa zravn z učmi mižika, se ji čist dogaja user posted image user posted image najboljš ji je če jo po trebuščku, za vratom al pa po podplatih prdkam user posted image al kako naj rečem kaj, sej veste kaj mislim user posted image user posted image

Naša se je včeraj lotila že sama prdkat user posted image user posted image user posted image . Sem dopoldan cunje na balkon obešala, pa slišim kar naprej eno prdakanje skozi usta, pa sem mislila da je Tim, pol pa ugotovim, da je Anaja osvojila novo tehniko user posted image user posted image

bajsa, tamala je ful cukr, pa očitno ji GH fajn ustreza user posted image , pa dela v stanovanju tudi hitro napredujejo. So kar zagnani tile vaši fantje user posted image user posted image user posted image !

Smo v mullerju danes kupile njihove ta nove pelenice. Pa so super tanke, kot pamerske. BOmo videli kako se obnesejo.

Aja ne vem če sem vam povedala, samo mislim, da smo mi dobili 1 zob. Sicer mi ne pusti prov pogeldat, sam neki je čutit na dlesni. BOm danes to pposkusla razvozlat.

Jaz sem že sprobala ta novo plenico. Sem ji jo namontirala za čez noč, pa je super zdržala user posted image . Upam, da bo še naprej tako, samo imam zdaj še nekaj starih za ponucat.

Če je zobek na vidiku, potem vse čestitke user posted image !

mlavla, tudi Neža je že zelo velika punca. Moram pa posebej pohvalit slike iz krsta. Super ste user posted image ! V tisti cerkvi sem pa že enkrat bila. Je ful velika, bolj kot kakšna katedrala.

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Jest mam pa r.d 28.6 jupiiiiii ze komi cakam darila 

Jaz pa 23.6. user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
9.6.2008 21:43:05   
pina-1
o bamby si le prilezla na RR... ubogi tvoj možek če si s tolko časa z njim ukvarjalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
9.6.2008 21:43:10   
ella79
pina to je torba, ne vreča in je pozimi zagotovo ne boš mogla uporabiti user posted image
no, em ga našla inpoglej ceno!!!
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/abc-vozicek-3-tec-2008/39023830032053852

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
9.6.2008 21:45:12   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jaz pa 23.6. user posted image user posted image

ta datum si bom tudi zapomnila, k takrat ima pa user posted image roj. dan user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
9.6.2008 21:48:39   
pina-1

pina to je torba, ne vreča in je pozimi zagotovo ne boš mogla uporabiti user posted image
no, em ga našla inpoglej ceno!!!
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/abc-vozicek-3-tec-2008/39023830032053852

ufff tuki je šel pa zdej za 151€. pa če je poštnina okoli 20, bi še vedno ogromno pridobila. vrečo pa bom že kje dobila kako drugo. če ne jo pa v deko zavijem....

no morem videt če spet naletim nanjuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
9.6.2008 21:50:53   
Mateja81
Hojla punce

sej vas berem vsake tolko cajta sam vas ne dohajam brat tak hitro ko pišete.user posted image user posted image user posted image
Mi je pa ratalo dat slikce našega Patrika v album tak da si ga lahko mal pogledate. Drugače pa bom znorela ker si je frajer pričel zeeellloooo aktivno sesati palčka, ne pomaga nič ne rokavičke ne nič!!!! Help me!!! Kaki brihtni predlogi mogoče kako ga ustavit? Mu tiščim v usta dudo ampak se še obrnem ne dobro jo že izpljune in zamenja za svoj slasten prstekuser posted image user posted image user posted image pravi mali vragec.

Kati kati čestitke za kužka, pa upam da se kaj vidimo...

Lp vsem čvekam

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
9.6.2008 21:54:59   
bamby

Nach Slowenien -- Sehen Sie in der Artikelbeschreibung und den Zahlungshinweisen nach oder wenden Sie sich für weitere Informationen an den Verkäufer

Za Slovenijo - glejte v opisu atrikla plačilno opozorilo ali pa se obrnite za nadaljne informacije na prodajalca.

Evo pina zate en tak prevod za silo user posted image  user posted image user posted image  (upam, da ne bo buči tole vidla, ker me bo takoj na inštrukcije povabila user posted image user posted image )

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
9.6.2008 21:57:49   
mesecnica

Prevod:
V Slovenijo: Oglejte si v opisu izdelka (proizvoda) in v plačilnih pogojih ali se obrnite za dodatne informacije na prodajalca.

Upam, da ti bo kaj pomagalo (to je naš prevedel) user posted image .

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
9.6.2008 21:58:19   
mesecnica
Uhhh... sorry nisem vidla, da je že...

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
9.6.2008 21:59:22   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Za Slovenijo - glejte v opisu atrikla plačilno opozorilo ali pa se obrnite za nadaljne informacije na prodajalca.

Evo pina zate en tak prevod za silo user posted image  user posted image user posted image  (upam, da ne bo buči tole vidla, ker me bo takoj na inštrukcije povabila user posted image user posted image )

sem jim poslala mail, da vidim če hočjo kaj takega meni v slo poslat. Kar se plačila tiče, pa v englišh piše da sprejemajo samo plačilo preko pay pala. Jaz mam pa to zrihtano..

mahhh bom jutri buči okupirala, da tole malo preštudira.
tebi draga bamby pa hvala za prevod.

grem sedaj malo mojga gospoda potolaćit, ker je ves penast.. Italijano grdo pušijo v nogometuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

sindarin

Kaj ima največji vpliv na vašo odločitev o nakupu igrače?

lastne izkušnje z igračo (30%)

najdene informacije prek interneta (7%)

informacije od znancev, prijateljev, staršev (27%)

izgled igrače (18%)

nasvet prodajalke (4%)

drugo (13%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!