![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 8:10:13
|
|
|
|
thaiss
|
ERIKA tebi pošiljamo 11.poljubčkov!!! Še malo, malo pa boš pihala svečko!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 8:15:32
|
|
|
|
thaiss
|
majrim tebi pa želim čimlepši dan, da bi v službi uživala... čeprav ne tako kot doma!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 8:40:24
|
|
|
|
majrim
|
hvala...sem ga potrebna danes... ..vem,da so vse preživele,mapak mene grabi...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 8:51:07
|
|
|
|
n€na
|
VAL VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 10:45:03
|
|
|
|
melaverde
|
drage moje mame, ma danes je ful poseben dan, prav čudno mi je, da sem mama že eno leto življenja si sploh ne predstavljam več brez njega in če bi dala film nazaj, bi ga naredila še prej !! vsako jutro mi polepša s svojim nasmehom, pa čeprav me zraven cuka... Vse najboljše sreča moja !! najlepša hvala vsem za čestitke !!! Val pa je prvič z zanimanjem gledal slikice... lep dan vam želim! p.s.: Ne bom jokala ne....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 10:47:08
|
|
|
|
melaverde
|
Erika, vse najboljšeeee !!!!! Da bi tvoj nasmeh vedno tako žarel.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 10:50:34
|
|
|
|
melaverde
|
Majrim, srečno danes...da bi šlo 8 ur čimprej mimo !!!!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 10:57:20
|
|
|
|
majrim
|
hvala mela in imejte se lepo karseda...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 11:48:00
|
|
|
|
nektarina
|
VALLLLLLL.... vse najboljše za 1 rojstni dan,da boš bil vedno tako priden in nasmejan fantek CMOK, CMOK od Nika in Alexa
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 11:56:53
|
|
|
|
nektarina
|
Erika še malo....da bo 1 svečka Nik je pa včeraj najdu morožo, in to par let starejšo. Sta se prav skrila pod odejico in se lupčkala mamice pa samo gledale
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 13:14:11
|
|
|
|
asso
|
VAL vse, naj, naj, naj...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 17:35:51
|
|
|
|
asso
|
Nas poberem z druge strani, grem spit en Lekadol in nadaljevat čistit jagode. Danes je na vrsti jagodov sirup...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 20:19:48
|
|
|
|
asso
|
Kje ste vse Tako naprej bomo prišli še na tretjo stran Jaz odpravim otroke in grem tudi jaz na lepše, gret kavč... Lahko noč...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 21:17:35
|
|
|
|
thaiss
|
evo me, tugujem
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 21:25:14
|
|
|
|
sandra85
|
še z naše strani: Val vse najboljše!!!!!!! da boš zdrav in da te bo mamica kej ubogala
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 21:26:55
|
|
|
|
thaiss
|
helenav kaj greš že pančkat?? mene tudi neki hvata, ne vem če bom dočakala še kašno čvekico...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 21:46:00
|
|
|
|
cuma
|
Čeeer! Že spite? Moji dve sta ravnokar omagali ... spet samevam. No ja, družbo mi dela visoook kup perila za speglat.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 21:50:59
|
|
|
|
thaiss
|
cuma ni panike, cunje te bojo počakale.... Matia je zaspal že ob 20h v avtu, upam da bo prespal noč!!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 21:55:25
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss cuma ni panike, cunje te bojo počakale.... Sej ... glih to me moti
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 9.6.2008 22:02:19
|
|
|
|
majrim
|
čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ..evo mene,se spravljam pod tuš...prvi dan je za mano ...saj vse lepo in prav,,a kaj ko pridem domov in je niti ne vidim ...evo,zdej sem jo poškilila ...drugače pa ni tako hudo,prideš takoj not...a ko sem vidla melo so mi takoj šle spet solze po licu ...upam,da bomo ostale še vedno v stikih ,ker je blo to res lepo obdobje... zdej pa šibam...se beremo jutri kej
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.