![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 20:59:21
|
|
|
|
pina-1
|
mi zna kera tole prevest. pa rabim kar hitro Nach Slowenien -- Sehen Sie in der Artikelbeschreibung und den Zahlungshinweisen nach oder wenden Sie sich für weitere Informationen an den Verkäufer
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 20:59:37
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 a nobne ni na čvek? evo me pina madona že helikopter leta k buša čaka pa moj domov ne more, pa policaj prav da bo 21:15 šele odprta cesta pa danes bi bil nenormalno zgodenj zdej bom pa jaz z metlo čez okno začela strašit, pa da vidm kaj bo še dobro da visoka gospoda k nam na morje nočejo a zna kera nemško. Jaz se o ebayu gliham za en vozek, pa nimam pojma če pošiljajo v slovenijo mislim,da buči obvlada nemščino.. drugač je pa anša tud že pri palčkih kakšne 10min... aja pa danes smo lepo jedli na tri urce... Na koliko časa pa vaši jedo... Kje je pa kaj bamby?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:00:24
|
|
|
|
mlavla
|
pina kakšen voziček pa kupuješ???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:02:13
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Mi dones zamujamo, ker smo šele 20.20 s sprehoda prilutali <zdele smo že iz kopalnice, tamal pa zizo čaka, ker je mami na RR Ella, kako si zadovoljna s športnim delom? Jaz sem ga tud dones namontirala, pa je kar dobr, pa še podložila sem ga, tko da je skoraj na ravnem. Pa tudi tisto prečko imam za predaj, da mi ven ne pade... Greva papat,s e pol kej javim, ko zaspi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:07:15
|
|
|
|
mlavla
|
takšnega pa še nisem videla v živo..a je to ABC firma..? Cena je pa kar ugodna...a to je samo športni?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:07:43
|
|
|
|
ella79
|
meti jaz sem zadovoljna s športnim delom, zoja je bla pa itak sam 10 min notr k potem naju je dež domov nagnal itak je sam občudovala kaj je sedaj neki novga okrog nje jaz morm še kupit sprednje varovala, sam se mi zdi sedaj čist po nepotrebnem, potem k sedijo je to fajn, da se drži ko vn gleda, zdej se mi pa zdi da bi mi sam v napoto bil, k bi zojo vn pa notr iz vozička dajala pina moja nemščina je tok slaba, da ti raj ne povem kaj piše, kaj če sem kej zamešala, pa bi bila potem cela zmeda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:08:43
|
|
|
|
mlavla
|
a sem zdej vidla še spodnje slikce..zanimivo..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:09:17
|
|
|
|
pina-1
|
mlavla pojma nimam kaka je to firma. MEni je full lep. Cena pa ni fiksna, ampak je licitacija. Časa je še 20 min..kdo da več. Tako zgleda. Jaz ne mislim dat več kot 130€ pa da vidimo. Aja če sem prov vidla po slikah, je to športni del in pa vrečo dobiš. Ma mi je itak več ne rabimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:18:06
|
|
|
|
ella79
|
pina pomoje sem jaz ta voziček vidla v enem katalogu vozičkov pomoje da od pikapolonice sam je bila cena sigurno 3x višja zgleda ful luštn, pa še čist se poleži, dobiš pa zravn še mehko košaro in torbo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:18:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina moja nemščina je tok slaba, da ti raj ne povem kaj piše, kaj če sem kej zamešala, pa bi bila potem cela zmeda vseglih je po moje boljša kot moja. sem šla besedo po besedo v slovar gledat, pa itak, da jih tri četrt v slovarju ni naša prfoksa se pa z mlekarnarjem ukvarja in ne pomaga nam nevednim slovenkam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:18:38
|
|
|
|
mlavla
|
zanimivo..sam kaj ko jst se pa še v e-bay ne znam prijavit..ker je moja angleščina very bad...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:19:38
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina pomoje sem jaz ta voziček vidla v enem katalogu vozičkov pomoje da od pikapolonice sam je bila cena sigurno 3x višja zgleda ful luštn, pa še čist se poleži, dobiš pa zravn še mehko košaro in torbo tole sem razumela, da pride zraven. Upam, da torbo lahko uporabim kot zimsko vrečo. mah bom počakala še kako minuto pa spet malo dvignila ceno sam da me ne za**** in ne pošiljajo v slovenijo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:27:39
|
|
|
|
kati kati
|
itata-tale tvoj pobič je pa tok cartkan...sladki je... nizy-cestitke za mini rd morm vas prebrat do konca..ampak še nimam časa..so me doma zaposlil oz. sem se.. danes sem si kupila zlato prinašalko...kok je cart..pa danes mi je kobila povrgla tako lepega konjička-žrebeta...sam ga morm še zdejle it na flaško nafotrat-ker se še ne more vstat... llp
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:32:24
|
|
|
|
pina-1
|
no pa so mi ga prodali . za 150€. bomo jutri zopet poskusli. je skozi na licaitaciji. mogoče do takrat dobim info, kolko košta poštnina v slo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:38:48
|
|
|
|
bamby
|
itata, lepo,da si spet med nami čvakami in da si si nabrala novih moči . Jakob je pa tdui že ful velik!!! pina, čestitke za obletnico poroke!!!! nizy, čestitke za mini RD !!! IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a ne kok so dobri k se naglas smejejo naša pa zravn z učmi mižika, se ji čist dogaja najboljš ji je če jo po trebuščku, za vratom al pa po podplatih prdkam al kako naj rečem kaj, sej veste kaj mislim Naša se je včeraj lotila že sama prdkat . Sem dopoldan cunje na balkon obešala, pa slišim kar naprej eno prdakanje skozi usta, pa sem mislila da je Tim, pol pa ugotovim, da je Anaja osvojila novo tehniko bajsa, tamala je ful cukr, pa očitno ji GH fajn ustreza , pa dela v stanovanju tudi hitro napredujejo. So kar zagnani tile vaši fantje ! IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Smo v mullerju danes kupile njihove ta nove pelenice. Pa so super tanke, kot pamerske. BOmo videli kako se obnesejo. Aja ne vem če sem vam povedala, samo mislim, da smo mi dobili 1 zob. Sicer mi ne pusti prov pogeldat, sam neki je čutit na dlesni. BOm danes to pposkusla razvozlat. Jaz sem že sprobala ta novo plenico. Sem ji jo namontirala za čez noč, pa je super zdržala . Upam, da bo še naprej tako, samo imam zdaj še nekaj starih za ponucat. Če je zobek na vidiku, potem vse čestitke ! mlavla, tudi Neža je že zelo velika punca. Moram pa posebej pohvalit slike iz krsta. Super ste ! V tisti cerkvi sem pa že enkrat bila. Je ful velika, bolj kot kakšna katedrala. IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Jest mam pa r.d 28.6 jupiiiiii ze komi cakam darila Jaz pa 23.6.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:43:05
|
|
|
|
pina-1
|
o bamby si le prilezla na RR... ubogi tvoj možek če si s tolko časa z njim ukvarjala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:45:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz pa 23.6. ta datum si bom tudi zapomnila, k takrat ima pa roj. dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:48:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina to je torba, ne vreča in je pozimi zagotovo ne boš mogla uporabiti no, em ga našla inpoglej ceno!!! http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/abc-vozicek-3-tec-2008/39023830032053852 ufff tuki je šel pa zdej za 151€. pa če je poštnina okoli 20, bi še vedno ogromno pridobila. vrečo pa bom že kje dobila kako drugo. če ne jo pa v deko zavijem.... no morem videt če spet naletim nanj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:50:53
|
|
|
|
Mateja81
|
Hojla punce sej vas berem vsake tolko cajta sam vas ne dohajam brat tak hitro ko pišete. Mi je pa ratalo dat slikce našega Patrika v album tak da si ga lahko mal pogledate. Drugače pa bom znorela ker si je frajer pričel zeeellloooo aktivno sesati palčka, ne pomaga nič ne rokavičke ne nič!!!! Help me!!! Kaki brihtni predlogi mogoče kako ga ustavit? Mu tiščim v usta dudo ampak se še obrnem ne dobro jo že izpljune in zamenja za svoj slasten prstek pravi mali vragec. Kati kati čestitke za kužka, pa upam da se kaj vidimo... Lp vsem čvekam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:54:59
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mi zna kera tole prevest. pa rabim kar hitro Nach Slowenien -- Sehen Sie in der Artikelbeschreibung und den Zahlungshinweisen nach oder wenden Sie sich für weitere Informationen an den Verkäufer Za Slovenijo - glejte v opisu atrikla plačilno opozorilo ali pa se obrnite za nadaljne informacije na prodajalca. Evo pina zate en tak prevod za silo (upam, da ne bo buči tole vidla, ker me bo takoj na inštrukcije povabila )
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:57:49
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mi zna kera tole prevest. pa rabim kar hitro Nach Slowenien -- Sehen Sie in der Artikelbeschreibung und den Zahlungshinweisen nach oder wenden Sie sich für weitere Informationen an den Verkäufer Prevod: V Slovenijo: Oglejte si v opisu izdelka (proizvoda) in v plačilnih pogojih ali se obrnite za dodatne informacije na prodajalca. Upam, da ti bo kaj pomagalo (to je naš prevedel) . Lp,
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:58:19
|
|
|
|
mesecnica
|
Uhhh... sorry nisem vidla, da je že...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 21:59:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mi zna kera tole prevest. pa rabim kar hitro Nach Slowenien -- Sehen Sie in der Artikelbeschreibung und den Zahlungshinweisen nach oder wenden Sie sich für weitere Informationen an den Verkäufer Za Slovenijo - glejte v opisu atrikla plačilno opozorilo ali pa se obrnite za nadaljne informacije na prodajalca. Evo pina zate en tak prevod za silo (upam, da ne bo buči tole vidla, ker me bo takoj na inštrukcije povabila ) sem jim poslala mail, da vidim če hočjo kaj takega meni v slo poslat. Kar se plačila tiče, pa v englišh piše da sprejemajo samo plačilo preko pay pala. Jaz mam pa to zrihtano.. mahhh bom jutri buči okupirala, da tole malo preštudira. tebi draga bamby pa hvala za prevod. grem sedaj malo mojga gospoda potolaćit, ker je ves penast.. Italijano grdo pušijo v nogometu
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
gripaLelly28 RRAli ste cepljeni proti gripi?da (
7%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ne (
93%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!