Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:35:23
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Se dokaz da sem bila na teku: dobra si ej. vse pohvale
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Bravo za Janeza in Anito Tjaša se je tudi ravnokar plazila naprej, sicer samo par sekund ampak očitno bo kmalu jupipi bravo Tjaši. poopsika sej anita se je tud vsega skupi pol minutke, ampak pokazala je pa da bo kmal šibala naokolipo vse 4, upam . danes pa se še ni, se je pa kar po riti v sede drajsala naokoli . zdele pa spet spi. no ni čudno glede na večerni, nočni in jutranji primankljaj . pojma nimam a se ji kaj sanja ker zadnji dve noči se zbudi in tolk kar naenkrat joka da te kr odnese iz postelje. mal tud zobek pripomore, ker ma nonstop roke v ustih, pa posledično spet štrajka pri zelenjavoi oz vsem kar je toplo. včeraj niti večerjeni mogla pojest revica. sam sadje žuli, pa une ploščice in kak jabuček. Tjaša isto ...spet počneta iste stavri Mi2 sva iz sprehoda, Tjaša spi, jst pa bluzim...pa tolk se mi ne da kuhat danes.......Za Tjašo itak vem kaj bom ampak za naju nimam pa blage veze
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.6.2008 12:41:45 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:40:20
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Bravo Nitka in Tjaša za puzanje. Zdej bo pa hitro šlo naprej. Zalenka, vidim, da imate nočno žuranje. No če te kdo zastopi kako je sem sigurno jaz. Sočustvujem s teboj, kakšne ideje kaj narest pa itak nimam. Abc100, kaka luštna mucika, joj jaz sem tudi imela ful lepega mucka, pa ga žal ni več. Tile mali so pa itak najlepši. Srursa, bravo za tek!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:41:25
|
|
|
|
Talika19
|
Sem ravno govorila z mojo sodelavko, ki ima 2 meseca starejšega fanta in ji je shodil pri 9,5 meseca. Je rekla noro, da samo leta za njim nonstop.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:41:58
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 JAnez je pa včeraj samostojno naredil korak. Naredil je dva, v tretjem ga je pa na nos začel vlečt. Ful sem vesela. ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:43:27
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka jutro, janez bravo za korake vse maste ful zgodnje otroke kar se hoje tiče. jaz pa lahko ponosno poročam, da se je nitka včeraj zvečer ob 20.30 priplazila naprej cca 1m . kaj je delala takrat pokonci - ne vem, ni hotla it spat, očitnoje morala pokazat kaj zna . ob 19.15h je bla skopana in šla v pojstlo pa se čez nekaj min začela dret kot jeshar in ni šlo drugač kot jo dvignit. večerjala ni praktično nič. sitna je danes za pop... ponoči smo bli pokonci od 1.30 do 3.40. super ane. in zjutraj smo vstali ob 6.15. tak da sm dobesedno zombi in še glava me boli za znoret. ob 8h sva šle obe mal nazaj, sm glih fajn zaspala, ko se je nitka zbudila bravo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:44:23
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Bravo za Janeza in Anito Tjaša se je tudi ravnokar plazila naprej, sicer samo par sekund ampak očitno bo kmalu jupipi saj ne morem verjet, sami podvigi - čestitke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:45:03
|
|
|
|
Sisy
|
jst sem pa tok jezna na mojga otroka Ceu dopoldne sem jo čakala da gre spat prvo rundo da bi potem čim prej kidnle ven, no in se je princesa odločila da bo žurala do enajstih...zdej pa spi,zunaj je pa začelo deževat Jst ne vem kako to,ampak zadnje dni je kar spremenila ritem in od jutra naprej zdrži celo dopoldne pokonci....Tko da bom očitno morala že takoj zjutraj z njo ven če ne lahko takole prečepiva cele dneve doma Tko da Poopsika-računi da bova ju3 zlo kmal po vaju pršle Zalenka-ful fajn da prideta z Nitko ABC-kok luškan muci Srursa-prava đekica si,bravo za udeležbo ne teku Mi smo bili pa v soboto v Tivoliju in sva ravno zaključek ujela,po celem mestu pa je bilo polno ženskic v teh oranžnih majčkah...Sem gledala če bom tebe al pa Taliko kje videla pa vaju nisem....
< Sporočilo je popravil Sisy -- 9.6.2008 12:49:06 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:45:51
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Bravo za Janeza in Anito Tjaša se je tudi ravnokar plazila naprej, sicer samo par sekund ampak očitno bo kmalu jupipi saj ne morem verjet, sami podvigi - čestitke naša zna pa že brskat po nosu....to je tut podvig ane? Dejmo en aplavz za Saro prosim
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:47:35
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy, ok...pridta pa zgodi hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:53:15
|
|
|
|
Sisy
|
SREČANJE- OREHEK, torek, 10.6.2008 (med 10-11 uro) Talika in Mark **** in Tisa Poopsika in Tjaša Antigona in Luka Sisy in Sara Rivi in Mia ABC in Janez Zalenka in Anita se pravi 8 odraslih + 8
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:53:30
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy jst sem pa tok jezna na mojga otroka Ceu dopoldne sem jo čakala da gre spat prvo rundo da bi potem čim prej kidnle ven, no in se je princesa odločila da bo žurala do enajstih...zdej pa spi,zunaj je pa začelo deževat Jst ne vem kako to,ampak zadnje dni je kar spremenila ritem in od jutra naprej zdrži celo dopoldne pokonci....Tko da bom očitno morala že takoj zjutraj z njo ven če ne lahko takole prečepiva cele dneve doma Tko da Poopsika-računi da bova ju3 zlo kmal po vaju pršle Zalenka-ful fajn da prideta z Nitko ABC-kok luškan muci Srursa-prava đekica si,bravo za udeležbo ne teku Mi smo bili pa včeraj v Tivoliju in sva ravno zaključek ujela,po celem mestu pa je bilo polno ženskic v teh oranžnih majčkah...Sem gledala če bom tebe al pa Taliko kje videla pa vaju nisem.... Luka je tudi zdaj ob pol 1h komaj prvič zaspal, se pa že od 10h spravljama, ker je bil ful zaspan Zdaj pa kuhat, mater se mi da
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:53:59
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Bravo za Janeza in Anito Tjaša se je tudi ravnokar plazila naprej, sicer samo par sekund ampak očitno bo kmalu jupipi saj ne morem verjet, sami podvigi - čestitke naša zna pa že brskat po nosu....to je tut podvig ane? Dejmo en aplavz za Saro prosim pa saj ne morem verjet - svaka čast
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 12:54:50
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica pa saj ne morem verjet - svaka čast hvala,hvala,sem tok ponosna to ima po očiju
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:00:04
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Bravo za Janeza in Anito Tjaša se je tudi ravnokar plazila naprej, sicer samo par sekund ampak očitno bo kmalu jupipi saj ne morem verjet, sami podvigi - čestitke naša zna pa že brskat po nosu....to je tut podvig ane? Dejmo en aplavz za Saro prosim a ti to resno?? bravo Sara a boste naftni mogotci?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:01:20
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka a boste naftni mogotci? kako si vedla?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica pa saj ne morem verjet - svaka čast hvala,hvala,sem tok ponosna to ima po očiju
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka a boste naftni mogotci? kako si vedla? biznis mora it naprej l
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:06:58
|
|
|
|
Sisy
|
mene pa zanima-a ste že vse dobile regres? pr nas še nč...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:07:38
|
|
|
|
Talika19
|
Čestitke: Mihcu za 11 mesecev in Nitki za 10 mesecev
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:07:48
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Hojla! Bravo Nitka in Tjaša za puzanje. Zdej bo pa hitro šlo naprej. Zalenka, vidim, da imate nočno žuranje. No če te kdo zastopi kako je sem sigurno jaz. Sočustvujem s teboj, kakšne ideje kaj narest pa itak nimam. Abc100, kaka luštna mucika, joj jaz sem tudi imela ful lepega mucka, pa ga žal ni več. Tile mali so pa itak najlepši. Srursa, bravo za tek! hvala vsem za čestitke, zdej mora sam še prestave pogruntat pol smo pa na konju talika itak vem da ti to zastopiš bolj kot kdorkoli. sam še vseen, nitka tkoel kdaj ap kdaj biksne pa sm cel dan čist razštelana. tebe še zmeri občudujem res na ful drugač pa ne vem kaj ji je. pa tolk je jokala dans. uno kr naenkrat ful neutolažljiv jok. roke ma res nonstop po ustih in se vid da jo daje, sam ne vem če bi jo to tolk anenkrat vrglo. razmišlam al kej sanja al ekj. ker kadar je tko, pol sploh ne smeš z njo k posteljici stpit. kot da bi se jo bala. in pol se igramo sredi noči, ona vsa naspidirana, midva pa ko dva zombija . najbolj hecno je pa to, da tega primankljaja v spanju nikoli ne nadoknadi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:08:40
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy mene pa zanima-a ste že vse dobile regres? pr nas še nč... mi ga vedno dobimo junija takrat ko imamo piknik, ta bo pa v soboto, tako, da bo upam tudi regres takrat komaj čakam
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:10:38
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka a boste naftni mogotci? kako si vedla? ma se to vidi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:11:55
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Čestitke: Mihcu za 11 mesecev in Nitki za 10 mesecev nitka se lepo zahvaljuje. mami je skor pozabla . nitka seveda vse naj naj želi svojemu bodočemu možeku
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:12:48
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka hvala vsem za čestitke, zdej mora sam še prestave pogruntat pol smo pa na konju talika itak vem da ti to zastopiš bolj kot kdorkoli. sam še vseen, nitka tkoel kdaj ap kdaj biksne pa sm cel dan čist razštelana. tebe še zmeri občudujem res na ful drugač pa ne vem kaj ji je. pa tolk je jokala dans. uno kr naenkrat ful neutolažljiv jok. roke ma res nonstop po ustih in se vid da jo daje, sam ne vem če bi jo to tolk anenkrat vrglo. razmišlam al kej sanja al ekj. ker kadar je tko, pol sploh ne smeš z njo k posteljici stpit. kot da bi se jo bala. in pol se igramo sredi noči, ona vsa naspidirana, midva pa ko dva zombija . najbolj hecno je pa to, da tega primankljaja v spanju nikoli ne nadoknadi Jaz tudi še nisem ugotovila zakaj skoz joka ponoči. Danes npr. je bil buden 1h od 2:30 do 3:30, pa je skor skoz po malem jokal, enkrat bolj, da sem ga mogla prav v naročje vzet in tako podojit, da se je malo umiril, čeprav še vedno ni zaspal (s tem, da je od 22h spal pri nama). A ga kaj boli, kaj takega sanja ... Ne vem. Sigurno ni to, da hoče k meni, ker je itak že pri meni. Pa nič me ne občuduj, ker ne veš kolk sem včasih živčna ko noče zaspat ali pa se nonstop zbuja. Dostikrat moram kar globoko začet dihat, da se malo pomirim.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?