|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
8.6.2008 7:17:35   
surya
Jutro!

Prinašam vam še malo pozdravčkov iz juga Slovenjije user posted image . Začel se je moj zadnji dan porodniške user posted image user posted image user posted image , jutri namreč nastopim v novo službo.

Ta teden sem na veliko šopingirala, pa sem mislila, da sem ful zapravla, pol pa vidim, da so eni čevlji tolk, ko sem jaz dala za komplet garderobo user posted image . Sam sem se tak fino počutla, ko sem zase kupovala...

Na žalost nimam časa nič brati za nazaj, pa v prihodnjosti tud slabo kaže, zato vsem septembrčkom in njihovim staršem en veeeeelik user posted image .

Fantastični ste!

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
8.6.2008 7:18:46   
ana b
Jutro!

A je kera za user posted image ? Noč je bila pestra, najprej sta ga oba nekaj sračkala, potem pa tavelik, navsezgodaj pa spet mali.
Zdaj se oba igrata in seveda se tavečji skoz dere, ker so tamalemu samo njegove igrače zanimiveuser posted image .

Grem na kofeinsko bombo.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
8.6.2008 7:42:40   
LINA31
Jutro,

pri nas pa je bila noč ok.user posted image
Meni ste full lušte naredile s temi čevlji in hlačami, da se moram prav brzdat, da kej ne kupim. Jaz namreč doskrat kupim prek neta, če ni ok pa vrnem.

Zdaj letim na kavouser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
8.6.2008 8:38:55   
Anonimen
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva pokonci že od 6h. Zdaj spančka prvo rundo. Jaz pa pijem prvo kavico, da pridem k sebi in se bašem z Domačico. user posted image  

Surya: Srečno v službi! Smo te pogrešale veš. Pa oglasi se še kaj.

Lina31: Glede na to, da si probala gladiatorke. user posted image  A so številke dejansko takšne kot jih nosiš?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
8.6.2008 8:50:45   
Anonimen
Ana b: Lepe slike s krsta. Pa botra je imela lepo tuniko. user posted image  Jaz se bom tudi tako oblekla za naš krst. Podobno no.

Babyrok: Kako lepo stoji tvoj sonček! Lepo. user posted image

Naty76: Kje si?

Rožica*: Tudi tebe pogrešamo. Upam, da je situacija boljša.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4580
8.6.2008 9:13:52   
LINA31
tianna...ja, številke so kar realne.user posted image
anab...super za krst. Lepe slikice.user posted image

Rožica*...tudi jaz sem že mislila nate. Upam, da je situacija doma boljša. Držimo pestiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
8.6.2008 9:21:10   
LINA31
sandra85..imamo tretji zobek: 7.6.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
8.6.2008 9:25:02   
Anonimen
Hvala Lina. Upam, da bodo jutri še tam. Če bomo šli no.

In čestitke za zobek! user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
8.6.2008 10:02:22   
guppy
tianna, meni so všeč na primer taki čevlji:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
8.6.2008 10:20:22   
CUKRČEK
no, tele čevlčke od Guppy so pa tudi meni všeč (samo ne vem, kako bi zgledale na mojih "krampastih" nogahuser posted image ) nikakor pa mi ne potegnejo tisti fini natikački, s katerimi sploh ne bi znala hodit(mislim,d a jih je tanna nalimala gor).....na moje noge morajo bit čevlji pritrjeni, ne da se samo na velikem prstu držijo(tako bi jih po dveh korakih zgubila).

Meni pa zadje čase dišijo tiste "podplatarce"..saj najbrž so že iz mode, samo sigurno si jih kupim.
http://www.raffaello-network.com/raffties/list_products.php?start=36&rangeid=29&routep=1&lim=12

kaj takega, naprimer, kot so ta prvi roza čevlji.

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 8.6.2008 10:23:44 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
8.6.2008 10:22:50   
jst86
mokka iskrene čestitike,želim lepo in mirno nosečnost in zdravega user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
8.6.2008 10:50:11   
Mokka1
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Mokka...čestitike!!!!!user posted image  A ste načrtval???

Ja, malo. user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
8.6.2008 10:54:56   
NalLa
Guppy tud men so teli tvoji čeveljčki lepi, samo hodit v tem pa ne bi znala. V srednji šoli sem ful nosila pete, zdej pa samo še mičkene petke. Se mi ne da matrat več v tistih ogromnih petah.

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
8.6.2008 10:59:43   
dreamz
Ciao!

Mokka 1: ČESTITKE!!!!!! Gušte si mi naredila!!!! user posted image user posted image user posted image

Forum za dojenčke se je spremenil na forum moda user posted image user posted image user posted image  ... joj samo gušte sem si naredila!!!! user posted image

Sandra: Corso Italia je tam kjer je v centru trsta Pitarello... no una najbolj široka cesta na kateri so tudi Generali... pa polno tudi dražjih trgovin..., ki gre od centra proti morju... Upam da si razumela.
Urnika za nedeljo ni, ker je trgovina zaprta.user posted image
Jaz bi full šla jutri, ker v torek gremo že na dopust. Bom vidla...
Tianna hvala za info!!!user posted image

Anab: Res zgledaš full mlajša!!! user posted image

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
8.6.2008 11:52:35   
guppy
Punce, dajmo spet malo podojenčkat... user posted image user posted image user posted image

Maja pravkar napada računalniško miško in se zjoka, če ji rečemo NE... Marko še spi, ampak ne bo dolgo.
Mmmm..... dan kot vsak drugi

user posted image user posted image user posted image

zvezda, kak ogre študij? A rabiš kaj iz trgovine?

suryaaaaa........ SLUŽBA?! ŽE ?!?!??!

user posted image  Punce, kdaj vam preneha porodniška???

< Sporočilo je popravil guppy -- 8.6.2008 11:59:57 >

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
8.6.2008 12:04:30   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

tianna, meni so všeč na primer taki čevlji:

user posted image

Lepo. Meni so tile ful dobri.

No noč je bila tko tko, spali smo pa kar do 9h.

Tianna a je bila dobra arena in gladiator v sanjah user posted image  user posted image

Sandra user posted image  za tvojega da te bo peljal v Trst

Surya user posted image  user posted image  kaj pa boš delala če ni skrivnost?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
8.6.2008 12:27:13   
sonce78
Heloooowwww!

Ste pa lepo debato "upalile". Jaz sem tudi čevelj maniak. Moja prva beseda ni bila mama ali ata ampak pate - copate user posted image . Je rekla moja mama, da sem se tresla od navdušenja, ko me je pred izložbo čevljev postavila.

Vasja ima zopet kakec normalne konsistence. Sem od srede na dieti in tudi koža se mu je popravila.  Očitno mu škodi mleko in jajce, kljub negativnim izvidom. user posted image

guppy fantastični čevlji, jaz bi tudiiiiiiii take. A kaj, ko pa za vozičkanje pridejo v poštev samo nizka in bolj športna obutev. Drugam pa itak ne gremo.

surya Kako je z alergijami?

ana b lepe, lepe sličice. Zareš izgledaš mlajša. Zaupaš recept? user posted image

porodniška meni izteče 24.8. user posted image Kako bo s službo še ne vem in se zelooo sekiram zaradi tega.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
8.6.2008 12:30:35   
123a
Čao punce...

Noč hmmmm...ne bom omenjala,ker nima smislauser posted image
Evo jaz sem vse pospravila ampak kaj ,ko bo zvečer že vse razmetano.Moja dva sem poslala na sprehod da imam mir in sedaj jih grem iskat,da gremo na kosilo.Še dobro da imamo babiceuser posted image .

guppy-moja porodniška se konča 2.9user posted image user posted image user posted image

tianna-ja pri nas se je tudi začela euromanijauser posted image user posted image mi je že danes naprej povedal,da moramo biti do 18 doma ,ker je tekma(Hrvaška)ddddddd kako mi gre ta nogomet na ....No pa sej pri nas ni športa ,da ga ne gledamouser posted image

No tolk za zdej se slišmo kasnejuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
8.6.2008 12:31:09   
lemavrica
Meni porodniška izteče 6.8 in me je kar groza če ne dobim službe. To me ful mori in sem kar orenk slabe volje zaradi tega.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
8.6.2008 12:32:38   
123a
sonce78-grema potem vozičkat?namreč je ta user posted image fuzbal po tv...no jaz bom šla,če nebo deževalo

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
8.6.2008 12:55:41   
sonce78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vasja je pa naredil svoje prve premike po vseh štirih. Do sedaj je "puzal" kot vojak. Ole ole ole ole ole ole. .... sem ponosna.

123a sem za!!!! Če le ne bo deževalo. Če ne pa pridete do nas!!!!

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
8.6.2008 13:14:58   
lemavrica
Vasja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
8.6.2008 13:16:54   
sandra85
Enej spančka, dragi gleda motoGP, js čvekam tuki in na italijanskem RR user posted image , pa kosilo se spravljam kuhat..........
danes sem spala do 10h, saj je dragi z Enejem vstal ob 8huser posted image . ga je dragi probal posest na kahlico in jo je spet napolniluser posted image user posted image user posted image no, on je 1. videl napolnjeno kahlicouser posted image in je bil ful ponosen na Enejauser posted image
zdaj pa res že vsak dan napolne kahlicouser posted image
surya user posted image srečno v službi in upam da se boš hitro ulaufalauser posted image
rožica!!! kako si?
LINA user posted image user posted image user posted image za zobka!!!user posted image
dreamz ne, nisem razumela, ker ne poznam trstauser posted image ampak hvala!!!user posted image
guppy  meni je tudi tak stil čevljev všeč-elegantno!

Enej je čist nor na računalničko miško in ker mu pustm, da se igra z njo, jo je z zobkom že ful podrsaluser posted image
sonce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za plazenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
8.6.2008 13:16:57   
NalLa
Sonce 78 meni isti dan kot tebi poteče porodniška. Mam že zdej nočne more v zvezi s tem.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
8.6.2008 13:18:34   
sandra85
porodniška: je nimam, ker sem študentka.....bom pa šla verjetno drugo leto maja ali junija delat

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?