|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
6.6.2008 19:32:23   
alea01

mah jaz imam poln kufr vsega in hočem že enkrat rodit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa jaz tudi......

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.6.2008 19:32:48   
*Mojca*
nič, jaz dobim zdaj obiske, tako da se poslavljam...baj baj bejbe user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.6.2008 19:33:42   
Anonimen
Včeraj sem 2 uri čakala na CTG, ker so pred mano bile nosečke, ki so v 29t . Jaz pa v 40t. Le kaj ji je pa lahko pokazal

user posted image user posted image user posted image  Mogoče se pa kažejo bele miške pa kakšen palček David user posted image  šala, šala

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.6.2008 19:47:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nič, jaz dobim zdaj obiske, tako da se poslavljam...baj baj bejbe user posted image

Ja, ja ti se kr zgovarjej! Jest greš sej vem user posted image  šala, šala user posted image  baaaaaaaj

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.6.2008 19:56:30   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

mah jaz imam poln kufr vsega in hočem že enkrat rodit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa jaz tudi......

v vrsto se postavita user posted image user posted image user posted image user posted image  nas je še nekaj pred vama!!!!!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.6.2008 20:02:33   
anaj22
men dons skoz net ven meče bom puser posted image la

nač niste komentirale mojih slikc k sm jih dala v album user posted image

anja ampak tele majstri so pa od user posted image  jest bi mu že ceno zbila

mojca so te testiral zdej saj veš na kaj moraš dr opozorit k greš vP

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.6.2008 20:18:57   
busybee882006
Halo!

Vidim, da ste več ali manj še vse na broju. Danes sem imela spet CTG - nič od nič, ampak res nič user posted image user posted image user posted image , jaz bi šla pa že tako rada rodit.

Zdaj imam pregled spet v ponedeljek, seveda če bom še v enem kosu - potem je pa nadomesta G rekla, da mi ga bodo najbrž kar sprožili, zaradi povišanega pritiska in malo slabših izvidov vode.

AnjaPH: midva delava mansardo - manjka nama samo še kopalnica, da lahko začnemo polagat parket in si naredimo spalni del gor, ampak vodovodar mi vsak dan reče, jutri pa pridem - zapo*****- ampak nimam kaj, ga moram enostavno čakat! Tako, da sem se sedaj sprijaznila, da pred koncem poletja ne bo nič, ker itak imajo vsi ti privatniki vikende ali pa prikolice, katere morajo od junija pa do 20. avgusta full izkoristit in kadar kol ga kličeš je on ravno na vikendu - ti pa doma čakaš in se tolžaiš, da je vsaka stvar za nekaj dobra!

Mojca: user posted image user posted image user posted image  vse bo v redi!

LP vsem!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.6.2008 20:24:13   
Anonimen
nač niste komentirale mojih slikc k sm jih dala v album

anaj - jst sm hotla, pa me je ven vrglo - fullllll dobr - aje dekica ročno delo? Men je dans ena kolegica rekla, da bo vprašala eno, če bi mi nakvačkala tako iz garna

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
6.6.2008 20:25:12   
Anonimen
 busybee882006  - saj bo, tud bejbi bo

(odgovor članu busybee882006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
6.6.2008 20:29:31   
anaj22
 busybee882006 sej bo, še mal pa boš cartalauser posted image user posted image

nya ja dekca in copatki so ročnodelo, mami jo je nakvačkala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
6.6.2008 20:43:57   
Anonimen
Anaj pardon mam tolk opravka z otresanjem jeze da pozabm komentirat lepe stvari user posted image  Lepe fotke user posted image  Moževa sestrična ma tud zajca - Lolo user posted image  Še dobr da revež živi - so sami jagri okol nas user posted image

Busybee ane kako te s tira vrže čeprav nočeš! Upam, da mata vsaj začasno stanvanje urejeno oz. da se ne mudi prav salamensko. Midva morava namreč ven iz tega stanvanja do 18. junija in zaenkrat je v bajti sam parket, ploščice, kamin, luči, štekerji, pralni stroj in naša smrkastična kad user posted image  Za ostalo se grem pa loh slikat če ne zbrcam majstra v pondelk!

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.6.2008 21:02:36   
Anonimen
A vse gledate bb??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.6.2008 21:03:30   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Midva morava namreč ven iz tega stanvanja do 18. junija in zaenkrat je v bajti sam parket, ploščice, kamin, luči, štekerji, pralni stroj in naša smrkastična kad user posted image  Za ostalo se grem pa loh slikat če ne zbrcam majstra v pondelk!

No ampak parket, ploščice - za pomivat in sesat je tut to dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image

Kamin - zeblo vas tudi ne bo, pa ob luči se boste lahko namakali v kadi user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa cunjice boš tut lahko kje prala ....... pa po celem stanovanju jih potem lahko razobesiš, če slučajno nimap sušilca user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal sem žleht!

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 6.6.2008 21:04:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.6.2008 21:04:41   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: nya

A vse gledate bb??

ITAK!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.6.2008 21:14:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Midva morava namreč ven iz tega stanvanja do 18. junija in zaenkrat je v bajti sam parket, ploščice, kamin, luči, štekerji, pralni stroj in naša smrkastična kad user posted image  Za ostalo se grem pa loh slikat če ne zbrcam majstra v pondelk!

No ampak parket, ploščice - za pomivat in sesat je tut to dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image

Kamin - zeblo vas tudi ne bo, pa ob luči se boste lahko namakali v kadi user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa cunjice boš tut lahko kje prala ....... pa po celem stanovanju jih potem lahko razobesiš, če slučajno nimap sušilca user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal sem žleht!

Packa user posted image  Da li ti ja slićim na Fatu?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.6.2008 21:16:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  - fata - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.6.2008 21:18:44   
D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Mal sem žleht!

Packa user posted image  Da li ti ja slićim na Fatu?? user posted image

Ti itak v teh užitkih ne boš mogla uživat, razen namakanja v kadi. Ostalo bo počel tvoja boljša polovica ko boš ti skrbela za user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.6.2008 21:19:33   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image user posted image user posted image  - fata - user posted image user posted image user posted image

FATA - MORGANA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.6.2008 21:24:31   
Anonimen
Ti itak v teh užitkih ne boš mogla uživat, razen namakanja v kadi. Ostalo bo počel tvoja boljša polovica ko boš ti skrbela za .

Malo morgen user posted image  

On bo kuril pa pekel jest se bom pa namakala...pol se bova pa zamenjala user posted image  Romantika na vrhuncu  

Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.6.2008 21:35:54   
Anonimen
Kaka natega na bb??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.6.2008 21:36:49   
alea01
jao, dajte mi anestezijo.... Moj sosed ima karaokeuser posted image user posted image . Nabija slovensko muziko in poje na mikrofon- brez posluhauser posted image . Joj, zmešalo se mi bo.....Trenutno poje od zlatka dobrićauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.6.2008 21:37:27   
Anonimen

jao, dajte mi anestezijo.... Moj sosed ima karaokeuser posted image user posted image . Nabija slovensko muziko in poje na mikrofon- brez posluhauser posted image . Joj, zmešalo se mi bo.....Trenutno poje od zlatka dobrićauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.6.2008 21:40:14   
D.anna 76

Mogoče ti pa to pospeši odhod v P in skrajša čakanje na tvoje user posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.6.2008 21:41:26   
alea01
al me pa z macolo po glaviuser posted image . Že najmanj dve uri to poslušam...... zdej je od simone weis ,pet poljubov

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.6.2008 21:41:42   
D.anna 76

Ti itak v teh užitkih ne boš mogla uživat, razen namakanja v kadi. Ostalo bo počel tvoja boljša polovica ko boš ti skrbela za .

Malo morgen user posted image  

On bo kuril pa pekel jest se bom pa namakala...pol se bova pa zamenjala user posted image  Romantika na vrhuncu  

Kdo bo pa medtem skrbel za user posted image ? FATA MOGOČE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

V katerem poskusu drugič?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?

Prvič (58%)

Drugič (10%)

Tretjič (9%)

Četrtič (3%)

Petič (1%)

Več kot Petič (19%)

Število vseh glasov: 354

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!